43642
  • zaki
    jaja, csak még nincs mivel :P
  • zaki
    ecsém, én még életemben nem néztem meg ennyiszer a nforce-t, ahányszor most kb az elmúlt 1-2 napban :)
  • Eisenhower
    vki akar játszani?
  • Punker
    na?
  • Alexease
    Vagy mar ma este:))
  • Beagie
    ami annyit jelent hogy maholnap tölthetjük lefele :)
  • Kandurex
    Jah, kapható a boltokban :p
  • Beagie
    na most lehet elkezdeni várni a gamet!

Activision, Inc. today announced that Call of Duty has shipped to retail outlets nationwide. Created by Infinity Ward, which is comprised of more than 20 individuals who developed Medal of Honor: Allied Assault, Call of Duty "transports fans into a gripping, movie-like World War II combat experience where they must survive the chaos of battle as ordinary soldiers fighting together as a squad." Best Price: $42.90

gamershell
  • Meggymag
    Srácok ha ez a gém olyan jó lesz amilyennek láccik akkor olyan sorsa lesz mint a Battlefield-nek. Én régi Battlefield-esnek mondhatom magam és tudom, hogy a magyar szerverekből van jópár(bár sok idő kellett hozzá) és ezeknek a szervereknek a 80%a tört szal nem kell aggódni, hogy hol jáccon az ember és még van pár külföldi tört szerver is. Amíg egy gém 1x ezer forintba kerül addig sztem senkitől se lehet elvárni, hogy megvegye. Na de most már jöjjön ki a gém
  • Eisenhower
    LOL^>^
  • Lacc
    Még mindig nincs kint?? Hihetetlen...
  • Kandurex
    És ez mi?
  • Smoke
    Dehogy veszek meg mindent! Csak ami jó, előbb mindig megnézem warezon!
  • Smoke
    Ismerem a CODE erejét! Lordred a SOTE-n gondolom indít servert! Az jó lesz:)))
    Majd én is megveszem, de az még karácsonyig eltolódik :(
  • Eisenhower
    eredeti cd-key majd warozáshoz kell inkább^>^ de én nem izgulok me én megveszem eredetibe
  • Alexease
    Miert, Te mindent megveszel?!?! Vagy BSA-s vagy, vagy mi faj?
  • Eisenhower
    smoke!
    Mert itthon ha vki a saját otthoni kis adsl kábel stb-vel akar szervert indítani, abból megint egy gyönyörű kis lagparty lesz! nem tudod te a CODE erejét mire vagyunk képesek^.^
  • Smoke
    Ja és még vmi, mi van ha a cd key dologgal tudnak olyat alkotni mint a hl-lel?
  • Smoke
    Tudom, én már játszottam amcsi serveren még anno a mohaa-val
  • Smoke
    Pár napon belül igen! De akkor már inkább megvárom az európait. Ki indít normális tört servert? Mert itthon ha vki a saját otthoni kis adsl kábel stb-vel akar szervert indítani, abból megint egy gyönyörű kis lagparty lesz!
    "400as ping? :)" Na erre nem mondok semmit, ezek szerint még nem játszottál amerikába. Ja és én 512-es adsl-lel nyomom. Honnan vagy benne olyan biztos hogy lesz normális tört server?
  • Eisenhower
    smoke.
    1. szted a többi cd-key-es gammát eddig hogy oldották meg? ^.^
    2. a gameportos interjunál a 400-as ping az innen magyarországról amerikába volt azért volt annyi....
  • Smoke
    Igazad van nem lehetek. Mert megint gondolod végig, töltsd le, ez eddig rendben van, a single tényleg jó lesz! De multizni hogy fogsz ha lesz ilyen cd-key hülyeség? Ja és ha még találsz is tört szervert, akkor előre is sok sikert kívánok a 400-as pingedhez!
  • Smoke
    Ja és tényleg no comment.
  • Smoke
    Kedves Karalábé Ugyan nem sokat tudok angolul de az hogy US tudom mit jelent! Ha te nem akkor most leírnám United States! Következtesd ki ezek után hogy a mondat mit jelent!
  • Eisenhower
    na mostmár télleg^.^ ámerikábá ma vagyis oktober 29.-e a megjelenés napja
    európában november 5.-e ^.^
    de lehet g.joe-t meg fogom erőszakolni a cod-ért ^.^
  • Smoke
    Skacok, nov 5-én jön ki! Ne is reménykedjetek. Ja és lesz cd key, szóval akinek warezos cucc lesz meg annak kell keresgélnie a tört szervereket!
  • CELL StormBird
    gameport.utca.hu ott G.Joe már megkapta a teszpéldányt szóval... mi is fogunk holnap vele gamelni remélem :D
  • Alexease
    En ugy tudom, hogy mar "legyartottak", es holnap jelenik meg Amcsiban. Persze, ez nem jelent semmit, a CD-ket be is zuzhatjak;)))
  • Beagie
    egy angol anyanyelvű ilyet soha nem írna le :)
  • CELL StormBird
    Ha ma kijön :D
  • Csacsi
    Ez majd kiderül, ha kint lesz a game. remélem minnél előbb.
  • CELL StormBird
    Még csak 13:00 óra van majd este fele dől el.
    És ez a cd-key dolog biztos?
    Na ma majd kijön :D
  • Marcus_
    Fejbelövöm magam!
  • Beagie
    vagy 2 floppy :)
  • Eisenhower
    sztem meg 1 cd^.^
  • Kandurex
  • Dynamic
    Ne vicceljetek már!Örüljetek, ha estére lesz belőle valami.Elvileg még csak MA jelenik meg, de az vicc hogy egyesek már napok óta az nforce-ot lesik.Oké volt már rá példa, hogy warezben előbb jött ki mint a boltban, de nem ez a jellemző.
  • fm
  • zaki
    :P
  • Kandurex
    .............