True Combat 1.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja vki a wallhack ellen jo a PB?
Helyes!!
Anthrax
Clanbasen indítottak TrueCombat laddert

LSC
szerver oldalon van levéve a fej feletti felirat.Csak az a baj hogy a ki kit lõ le felirat sincs.

Nem tudom LSC ugyanarra gondolunk-e, de a manual szerint a g_realism 1 leveszi a konzolüzeneteket, ha 2-re teszed akkor pedig a neveket is a fejekrõl.
LSC
Az nagy poén volt tegnap asszem Godzzoval vagy nem tom kivel a close combat nevû mapon missionban beálltunk rendszeresen a rolós ajtó mögés és beleeresztettünk két tárat,azt kihalt 1-2 ember a túloldalt.Elég vicces volt.Megcsináltam ugyanezt egy külföldi szerveren is azt kibasztak hogy wallhack-elek.Ha játszottak volna már ilyen játékkal ahol át lehet lõdözni akkor nem csodálkoznának ennyire.

LSC
hát igazából a botoknak szerintem csak annyi értelme van hogymegismerd a fegyvereket mag valamennyire a map-ot.Inkább fordítsanak több idõt a fegyver modellezésre és mapkészítésre😊.

LSC
Az hagyján hogy átmegy a golyó,de ha nem szembõl lõssz egy fémtárgyra gellert is kap azt lelövöd a spanodat.Néztem is rendesen.

dikki*yysw
Júj, M3I3R, mondták már neked hogy iszonyú megtévesztõ a logód? 😊) Azt hittem, unreg vagy, és nézem miért olyan vastag a nicked :-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Nyáron mindenesetre mindenevõ leszek, játszom mindennel amirõl csak hallok. ha kijön egy game, amiben van multi rész :tolom.
Modokat, amikrõl egy éve hallok, de még nem tudtam kipróbálni: Urban Terror, Inf, stb., mindent.
Meg játékokat, amiket kipróbálni ki tudtam, de 5 percre futotta (mohaa, sof2, bf42, raves shield, ut2003). Na meg CS.

dikki*yysw
Tudom, csak nem tudom a scope-t használni mert semmit nem bindeltem be 😊) (késõbb reloadot meg use-t 😊) ).
Falon tudom hogy átmegy, és az király. Nem tom milyen q3 engines játékban csinálták még meg ezt, de nem sokban.

LSC
Godzzo az Urban Terror-hoz nonnan kell leszedni a szükséges mapokat?

zippofcy
Hamarosan lesz PB, legalabbis Goddzo azt mondta.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

LSC
mármint kill-nél.

LSC
Név nélkül nagyon jó télleg.Az hogy nem ír neveket valszínû hogy bug amit majd javítanak.

És a legdurvább hogy a konzol se ír ki semmit, tehát elég élénk kommunikáció és csapatmunka kell hogy tudd mi történik a pályán, ez sztem nagyon nagy elõny a játékban.
M313R
Sajnos ha kiírja a nevet a játék akkor nem tudsz elbújni. M4A1 lövedéke szinte mindenen átmegy (sarok, acél, ajtó, 1 doboz, vékony fal) Ha van rajta scope akkor belenézve sokkal nagyobb távolságra levõ ellenfél neve is megjelenik, mig az pl. az iron sighttal célozva észre sem vesz, nem hogy a kiírást látná. Nem kell célkereszt, rajzolni is felesleges, tudni kell, hogy hol tartsd célra a fegyvert és hol lehet célzás nélkül menni. Pont ezek miatt lassul le a küzdelem és elõtérbe kerül a taktika, a csapat-játék, a pályaismeret.
Tegnap Godzzo szerverén nagyon komoly volt a felirat nélküli game, ultra láma voltam (minden csapattárstól elnézést kérek akit kinyírtam) de szerintem így az igazán komoly kihívás!

►►^._.^◄◄

CSOCSO
csak néha használtam😊)))))) hehe és akor csodálkozol hogy szar szórva tudsz lõni?:
emlékeim szerint a fegyverek igenis felkúsznak az SF ben.. de ha az neked nem elég probáld ki az INF ben...ott nem csak felfelé mozog egy síkban hanem rendesen ki akar repülni a kezedbõl...
dikki a m4a1-re pont lehet scope-ot rakni szóval snipernek sem utolsó fegyver Sarkokon bizonyos vastagságon átmegy a golyó (még a betonon is!), ezért nyírnak ki valszeg
dikki*yysw
Hát nem tom, a Strike Forceban -én vagy másfél éve játszottam vele- nem volt célkereszt. Jobb gombbal abban lehetett pontosan magam elé tartani a fegyvert, de akkor nagyon lassú volt a muki csak néha használtam.
Infiltrationt sohasem játszottam, de abban sincs célkereszt.
A jobb egérgomb az most mire vonatkozik? Ha a True Combatra, akkor: lehet, szokásomhoz híven nem bindeltem játék elõtt, így még a reload és a drop gombokat sem bindeltem :-) SF-ben volt jobb klikk.
Az ugrálós heccsát az igaz, hogy szar, de én MÉG nem érzem ezt a True Combat dolgot. Amúgy meggyõzõdésem, hogy akikkel tegnap játszottam raktak a monitorukra vmi kis pöttyöt, mert olyan távolságokról lõttek le pár golyóval M4A1-bõl, hogy még a nevüket is alig láttam (és tök sötétben voltam).
Hogy PB nem volt a szerveren, és állandóan fal mögött is szitává lõttek, megint egy más téma.
Szal nem mondom ,hogy nincs igazatok, csak én a SF-re máshogy emlékszem, ennyi.

LSC
ÉN nagyon örülök ennek a megoldásnak hogy "célozni" is kell/lehet.Ha ugrálós csípõbõl heccsátos játékot akarok akkor ott van a sof2.

LSC
jobb egér gombot nem próbáltad?Halál ontosan lehet lõni.

dikki*yysw
Strike Force-ban? Az UT modban? Lehet, hogy be lehetett kapcsolni, nem tom :-) De nem hiszem. A Tactical Ops-ban, abban volt.

dikki*yysw
Na kiprószáltam.
Én CS-vel élek két éve, és ahhoz mérem, és attól elmarad. (Az IMHO-t mindig képzeljétek a végére).
NEKEM nem jött be anno már a Strike Force sem. Célkereszt nélkül nem lehet lõni, csak sprézni.
Ami az egyéni szocproblemem, hogy CS-ben fõleg AK-val megszoktam, hogy lefelé húzom az egeret, viszont TC-ban nem viszi fel a képet a tüzelés, ergo egy idõ után a faszi lábát fogom lõni :-)
De ismétlem, ez csak az én first look, láma, dilettáns véleményem.
Biztos meg lehet szokni a célkereszt nélküliséget, csak addig is zavaró, hogy kilométerekrõl 2 golyóval lelõnek.
Strike Force is ugyanezt nyújtotta, és az sem terjedt el túlságosan..

En mondjuk altalaban este erek ra, nap kozben ritkan... De ha vki ra er es elsokent beugrik, akkor lassan, de jonnek a Tobbiek is...
Pedig jo lenne novelni a scene -t...
Tyler
Addig sajna lenyomtuk még nem lesz nagyobb igény,még egy szervert se tudunk megtölteni.

\"building better worlds\"

zippofcy
Ha egesz nap nincs senki akkor majd irtunk este

A CB szerverrel mi lett? Mondjuk egyelore a 2 Godzzo szerver is eleg, de nemi nepszerusites nem artana. Hiaba na, a sok lama jobban szeret a CSben csitelni
A PB miatt meg miert lenne anyazas? Ha esetleg nezi a CDkeyt akkor ugyis ki kell kapcsolni, egyebkent meg kit zavar? A csiterezest meg megszunteti.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

LSC
Egész nap sehol senki.

okok 😊
dikki*yysw
Na próba :p

LSC
annak sok értelme van.Néha jó de max 1 óráig.Van 2-3 csávó a szerveren akik mindenért sírnak ha nem TDM.Az ilyen ne ezzel játszon.Nem kimondottan TDM-re találták ki,mert ugye oda kell a legtöbb csapatjáték és nem a CTF vagy mission-ra😊.

AndrewCB
Én csak annyit mondok:
Köszi Godzzo, hogy csinálsz TC szervert, amin írthatjuk a másikat!!! 😊

A masik meg, hogy egy csomoan csak TDM -ezni szeretnek... En ott probalkoztam maxlives -al, de az se igazan jott be Nekik 😊
OK, En befogom kapcsolni a PB -t, de remelem nem lesz anyazas...
zippofcy
Nincs gaz ha van fust Ha gaz van ott mar nincs fust Avagy: nincs fust ha gaz van

zippofcy
Miert kellene CD key a PBhez??? A SoF2ben sem kell, ott sincs semmi koze a 2 dolognak egymashoz. A PB a csiterek es nem a kalozok szuresere van De ha itt megis igy muxik akkor ki lehet kapcsolni. Nem tudjuk meg, amig ki nem probaltuk, ugye.

LSC
pedig így az állat.Nem lehet ész nélkül lõdözni.Egyébként scak nagyon sötétben nehéz megkülönböztetni.

Szivesen! Szerintem is kiraly lesz...
En mindig szolok ha nem teccik a hangnem, de majd benezek 😊
22 irtam be tesztnek, szoljatok ha nem birja...
Nah beallitottam hogy nincs nev, lett is nagy anyazas...
LSC
És mit szólsz ezekhez az anyázós zsidózós köcsögölõs emberekhez?Remélem nem tûröd meg õket ha látod te is.Csak néha kukkants be álnéven.

LSC
Tudom és kössz a szervert nagyon bejön a game mint már mondtam,csak lécci ha 14 játszhat max ne engedj be 16-ot😊.Nemsoká lesznek új mapok,új fegyverek,és javítanak az átlövésen is.

Aham 😊 En godzzo neven 😊)
LSC
na ez a html😊 << SWAT >>Alpha

LSC
Ja amúgy <>Alpha néven játszok.

LSC
elhúztak a lama pöcsök mert a kempelõs bénasággal nem mentek semmire😊.