21
-
Poki #21 na
Eccsém mi a p***a van itt?
Szerintem isten az több is van és akkor lehet kisbetüvel is írni, mert ugyebár van a keresztény Isten, meg az arab Allah, meg a tibeti Budha. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az embert nagy betüvel kell írni, pedig abból is van 6 milliárd.
Nem akarok senkivel sem balhézni, csak írom.
Ez az eset meg azért érdekes a meteorral, mert mostmá tudjuk, hogy bármikor a fejünkre szarhatnek egy ijen meteort, úgyse tehetünk semmit. Csak imádkozhatunk a gyors halálért, ha a közelben vagyunk.
-
#18 kihez beszélsz öreg??? van ott egy olyan "gomb" hogy "Válasz erre"! másik elvileg itt csak 1* lett Isten kisbetűvel írva(a ctrl+f nem talált többet)! -
#16 még szerencse hogy a prohardveren nincsenek ilyen radikális beszólások! -
#15 kicsit erős ez a fórum!! Isten-t belekeverni ebbe a moslékba? azér ez 1 kicsit erős nem? a magyarember ketteske és az antijúdeóbolsi "kicsit" rasszista és nem igazán értem miért kell ide a fórumba ilyen moslék beszólás! még1: a politikusok 1 formák tök mindegy hogy szegfű van a háttérban vagy narancs akkor is uaz marad! na nekem ez sok főleg 1 ilyen hirre! kérdés vannak itt moderátorok??? megyek inkább a totalcarra aszt letöltöm a múltheti adást!!! -
magyar ember 2 #14 Attol fugg melyik. -
magyar ember 2 #13 Ettol nem kell felned. -
magyar ember 2 #12 Aze' mer nem szereti a ciganyrezsimet? -
magyar ember 2 #5 Talan aze', mer Sziberia kicsit nagyobb mint London. -
#2 ahh, ez jól esett! különösen ebben a hőségben! :)
persze nem kívánom senkinek a halálát! ergo, csak az üres házra, éjszaka! esetleg a köteles-akasztós ember túlórázhatna. az ő lelke már oda van. -
#1 sors iróniája?
isten szeret minket!
(persze ha igazán szeretne, akkor a fidesz székházra nyomta volna!)