37
Áruld el a titkot!
  • Regiujzenek
    #37
    A siker más megközelítésben:

    A siker 5 titka - Amit sehol sem tanítottak

  • Zoli007
    #36
    Én attól vagyok sikeres, h. nagyon kíváncsi vagyok, minden érdekel. Ha valami probléma van, soha nem hagyom megoldatlanul. Szimpla akarat.
  • Desiderata #35
    érdekes téma, engem is foglalkoztat a sikeresség kérdése
    boltokban sok "siker kalauz" könyv van, esetleg valaki olvasott ilyet?
    miről szólnak? van bennük hasznos tanács?
  • Harder
    #34
    Én sikeresnek tartom magam, bár nem a szó hagyományos értelmében, nincs drága autóm, villám a mittudoménhol nincs milás fizetésem stb. Viszont van hosszú ideje van egy párom akit imádok és aki imád, nemsokára megszületik a kisfiam és nyugodt szívvel várjuk mert tudom hogy semmiben nem fog hiányt szenvedni, szeretem a munkámat és úgy néz ki jól is csinálom, vannak barátaim akikre számíthatok stb. stb..
    Ezekre az apró(?) dolgokra is lehet büszke az ember, a pénz nem minden. Sőt, inkább így mondanám: ezek az élet igazi értékei, semmi más.
  • I.C.ram
    #33
    Bennem mindig megvan az, hogy valami olyat csináljak, amiért az emberek felnéznek rám, főleg tudományra gondolok. :) Kiskoromban állandóan műszakirajzokat készítettem vízzelhajthatós (malomelv alapján) autókat stb. :) Próbáltam a tudmányos gondokat legyőzni persze nem sok sikerrel, de ez még a mai napig bennem van, szóval szeretnék sikeres lenni, de sajnos gyanítom, hogy a leglustább emberek közé tartozom, ha valamibe belekezdek, nem nagyon valószínű, hogy befejezem, mert egyszerűen megunom. :(
  • Stann
    #32
    Sztem csak azon múlik az egész, h. te hogyan fogod fel a dolgokat. Ha minden kis kudarc miatt magadat hibáztatod, igy depi leszel. Próbáld meg az apró örömöket keresni, és ha TE jól érzed magad, akkor végülis sikeres vagy. Nem a pénz, meg ezek a "materialista" értékek számitanak.
    Nem azért mondom, a szó 7köznapi értelmében én sem vagyok "sikeres"(mondjuk mégcsak18 vagyok),
    de eddig én is ugy gondoltam, 1nagy rakás nulla vagyok, de csak próbálom másképp felfogni, megérteni a dolgokat. Nekem sem jött még össze semmi nagyobb dolog, de hiszek benne, h. nem csak a sors játszik velem, és majd viszem valamire, és nem gondolxom rajta, mi lehetne másképp, mondjuk egy 1Millás bankszámla. Persze, a pénz nem boldogit, ez hülyeség. Én is örülnék neki, de ez csak pillanatnyi öröm, mig azok a bizonyos emberi értékek egy életre szólnak, és ha jól formálod a zéleted, boldog életed lehet. Lehet, h. lehurrogtok, h. ilyen fiatalon ilyeneket irok, csak az utóbbi időben én is kaptam 1-2sokkot, ami miatt át kellett gondolnom az életemen 1-2dolgot, és próbálom +érteni a pozitiv életszemléletet.
  • Jano
    #31
    Ne feledjétek, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, elrettentő példának.
  • 2XP
    #29
    Nézd meg, hátha választ kapsz néhány kérdésedre...
  • PResident Evil
    #28
    nézőpont kérdése...

    de az eredmény ugyanaz !!! ;DDD
  • SoDI---
    #26
    Attól függ.
    A sikert mondjuk a kudarcok hiányaként definiáljuk?
  • PResident Evil
    #25
    az biztos !!!! SoDI biztosan tudja hogy miaz: sikeresnek lenni... *lol*

    ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Calver
    #23
    Amerikai Szépség c. film?
  • Aquli
    #22
    "...a sikerhez mindenkinek sikerességet kell sugároznia magából..."
    Aki megmondja hogy honnan idéztem annak kuldok egy uveg gyombersort emailbe.
  • Dikkma
    #21
    mivan mikike. sokra vitted vagy mi?
  • OPM
    #20
    ebben van valami... :)
  • Astaroth
    #19
    ha a siker nem egyenlő a boldogsággal akkor nem volt értelme!De ha boldog vagy nagyobb az esélyed rá hogy sikeres legyél!
  • Dynamic
    #18
    JA végül is azt is akartam ezzel kifejezni, hogy a siker nagyon ritkán jön magától, tenni kell érte.
  • Dynamic
    #17
    Gyakoriak az olyan kérdések, hogy ha előről kezdhetnéd az életed min változtatnál.Válaszom:szinte mindenen.Szar dolog ilyenen rágódni, de tudom, hogy rengeteg olyan lehetőséget hagytam ki amit már bánok a mai fejemmel.Szal a lényeg, hogy meg kell ragadni a lehetőséget mindenképpen, mert később érettebb fejjel tuti bánni fogod.Mindegy mi ez a lehetőség(persze pozitív dologra gondolok), ha köze van az életed anyagi vagy mentális jobbá tételéhez.
  • TheZsenyka
    #16
    Nem állítom hogy kifejezetten sikeres ember lennék, (BOOT és többi ismerős tudom hogy figyeltek ) amit eddig elértem azt jórészt az erősen fejlett paranoiámnak tulajdonítom: a végtelenségig próbálok óvatos lenni és az 'ellenfeleket' sohasem (vagy csak nagyon ritkán) becsülöm alá. Ez hátrányokkal is jár (kissebségi érzés, lecsúszás dolgokról, bizonyos lassúság) de eredményre vezet. Lehet sokkal jobban is csinálni ez biztos. Nekem egyenlőre ez vált be. DE! Még így sem vagyok elég óvatos.
  • Cat #14
    szép vagyok, ez elég
  • Factor_007
    #13
    én sikeres vagyok? de jó nem is tudtam! ;))
  • Galy
    #12
    A siker titka a magabiztosság!

    Nálam ez alap :)
  • mikike
    #11
    az a bajom a saját példámmal, hogy nem a vaéó világból való, de most igazi nem jut eszembe
  • Blasta
    #10
    Nagy sikereket eddig én sem értem el, pedig már elmúltam negyed évszázados!
    Nem jó ám erre rájönni!
    Nemtudom, hogy te mennyi idős vagy, remélem nálam jóval fiatalabb!

    Bizonyos tekintetben sikeresnek, bizonyos tekintetben sikertelennek ézem magam!
    Nem panaszkodhatok a nők terén, legalábbis eddig nem volt gond, de ahogy öregszem azért egyre kevesebben lesznek, egyre kevesebbnek jövök be (tudod sörhas egyebek :-))

    A munkám terén abszolute nem számítok sikeresnek, legalább is ha saját magamba nézek!
    Én is tudom magamról, hogy többre lennék képes, mégsem teszek érte túl sokat!

    Új ruha? Nemtudom, ez egy adottság. Kevés ruhát veszek, de azokat nagy gonddal válogatom ki, és ált. nem akkor veszek meg valamit, amikor szükség van rá, hanem akkor amikor nagyon megtetszik.

    Főzni nem nagyon szoktam! :-DDDDDDDD

    Régebben sikeresnek indult az életem, a zenei pályán több, nagyobb tömeg elött is felléptünk, és egész szép sikerünk volt. Sajnos ez véget ért, mindenfajta eredmény nélkül (értsd nem jelent meg semmilyen anyag a nevünk alatt)

    Rájöttem, hogy az embernek SOKKAL többet kell tennie a mai világban, hogy sikeres legyen, nem elég pár haver, pár jó szám, pár csini ruha.
    Ebből kell kiindulni, hogy meg kell próbálni MINDENT beleadni.
    Én eléggé ellustultam, remélem még nem késő a visszájára fordítani a helyzetet, hisz elég sok idő áll még elöttem és szerintem elötted is!
  • mikike
    #9
    na akkor kezdem én
    bár ez nem az életből vett példa, hanem csak egy számítógépes játék
    a Worms-ban utcaszerte verhetetlen vagyok és voltam
    nem tudom miért, talán az ármány és a sunyiság szerves része a jellememnek, de jól esik megalázni ebben a játékban az ellenfeleket
  • Blasta
    #8
    Összeszedem a gondolataim és írok valami kalap kakit...
    :-DDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    #7
    Hmmmm
    Ez elég érdekes téma, de nagyon nem egyszerű a megoldása!
  • mikike
    #6
    nem csak arra gondolok, aki a munkában sikeres, hanem a magánélet is érdekel
    amikor sikerült felszednetek egy csajt, mitől sikerült, amikor csinálsz valami kaját, mitől lett jó, amikor veszel egy ruhát, honnan tudod, hogy jól áll... ilyesmik is
    amiben jók vagytok az mitől megy?
  • gergou
    #5
    igy van, egyet ertek... Felesleges sikeresnek lenni... Ha meghalltunk, mar teljesen mind1... Egyebkent ez tullkeppen olyan gondolkodas, hogy tok mind1 milyen sorrendben, mit eszel, egy helyre megy, szal moslekot is lehet enni:)
  • Astaroth
    #4
    Én is úgy érzem hogy semmihez sem értek,
    6 milliárd emberből hány ember sikeres és egyáltalán mi az a siker,és minek?
  • ipszilon
    #3
    és ezzel most nem azt mondta, hogy sikeres vagyok. max csak jól érzem magam. :-)
  • ipszilon
    #2
    fogadd el magad, úgy ahogy vagy! :-) és ne a hibákat keresd magadban!
  • mikike
    #1

    Azt hiszem elmondhatom, hogy eddig semmit nem értem el az életemben és úgy hiszem, már nem is fogok. Igaz ritkán küzdöttem valamiért teljes erőbedobással, de ha mégis, rendre kudarcot valottam. Ha mégis elértem valamilyen célomat, utána meg azt bántam meg.

    Az érdekelne, hogy a ti életeteknek van-e olyan kis szelete, amiben sikeresek vagytok, mi az és minek köszönhető, hogy azon a részterületen olyan jók vagytok.