Megtennéd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egyébként a toleraniciát nem csak a faji/társadalmi megkülönböztetésre értettem, hanem az egyéni szabadságra. arra, hogy ki mennyire nyitott az élet dolgaira.
a "sérültekre" visszatérve pedig csak annyit, hogy "nyugaton" MINDEN közintézményben van külön rokkant feljáró, lift, wc stb. és ha egy rokkantat meglátnak az utcán, akkor nem mennek át a másik oldalra.
és én azt tapasztalom Mo-n, hogy sokszor, legfôképp a szellemi sérültek (ld. mongoloid betegségben szenvedôk, ugye így van magyarul?) elôl szinte menekülnek az emberek. (megjegyzem én is mindig hirtelen megijedek, de igyekszem úrrá lenni rajta és visszamosolyogni, ha egy ilyen gyerek a közelemben van)
Mo. sajnos még mindig sok mindeben balkáni, de azért tolerancia kérdésében már szvsz a "nyugattal" megegyezõ sziten vagyunk (sõt, a terrortámadások miatt a nyugati országokban ez a tolerianci erõsen csökkent az utóbbi idõben), az ellenkezõk 90%-át csak egyes "civil szervezetek" mondják, hogy mégtöbb pénzt követelhessenek magunknak.
amúgy, igen, tönkresszük a Földet, de már megkezdôdött a "rehabilitáció". és igaz, hogy véres háborúk voltak, vannak... de az is igaz, hogy a tolerancia egyre inkább elôtérbe kerül sok országban. most erre azt fogjátok mondani, hogy "nyugaton", de Mo. a "balkánon" van... nos, ez csak rajtunk múlik... ez politikától független!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"The trees move. Do you not see it?"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Amúgy szvsz télleg Dynamic meglátása a leghumánusabb, viszont TheZsenyka-nak meg átkozottul igaza van, ezért kell a törvény (kell? kell a fenének, anarchista vagyok
), ha nem lenne, akkor az emberiség nagy része sem nagyon létezne."The trees move. Do you not see it?"
Most inkább nem akarom elkezdeni sorolni, hogy mennyi híres, zseniális író, mûvész,túdos stb. került idáig ki a fogyatékosok és rokkantak közül...látom tanulmányoztad a témát és a történelmet....
Szerintem az alkoholisták, a semmittevõk, és a bûnözök sokkal haszontalanabbak...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
- öregek
- fogyatékosok
- rokkantak
Aztán jöhet Dynamic ötlete...
Amúgy: az öregek is érnek sokat, igen, de melyiknek lehet még jobb élete? 90 éves hugyosjózsibácsinak, vagy 20 éves erõs és okos kölyöknek?
"The trees move. Do you not see it?"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

\':..:\'
2.) hülye lennék meghalni 10 ilyen év miatt, most is boldog vagyok 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
én inkább a 2est választanám mert amit én a sok pénzel akarok csinálni ahoz több mint 10 év kell😛
...egy amerikai álom...
2. sokaig szeretnek elni, ugy is lehet boldog az ember
Olyan gombot nyomnék meg, aminek hatására, onnantól fogva az emberek tudnának olvasni a egymás gondolataiban
IDE VELE
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth