25
  • Dömper Ármánd
    #25
    Igen, igazatok van! A paleontológusok rohadjanak meg. Mind dilettáns állat! A supergamez bármelyik fórumozója többet tud az őslényekről, mint ezek a senkiháziak együttvéve.
  • GodBadka
    #23
    Az egész egy nagy hülyeség. Hacsak nem egészben és élve fogyasztotta el a táplálékát, akkor mindenféleképpen dögevő volt. Vagy így, vagy úgy:))
  • BarnaMedve
    #22
    #Csóka
    Mielött a farkasokról nyilatkozól, azért olvass el néhány természettel foglalkozó könyvet!
    Amellet, hogy a farkas ragadozó,ő sem hülye, hogy futkározon az élő őzek után, ha például ott hever egy döglött őz! Tulajdonképpen a ragadozók nagy része potenciális dögevő! A leopárd sem véletlenül visszi fel magával a fa tetejére a félig megevett zsákmányt, és nem csak a kisebb gögevőktől tart, a nagyobb ragadozok is szivesen eloroznák tőle a "döglött" zsákmányt. Pró és Kontra! Szerintem is inkább valószinű, hogy a T-Rex dögevő legyen, az adottságai miatt, ámbár az is igaz, ha egy nem kifejezetten tehetséges ragadozó találkozik nála satnyább képességel rendelkező lényekkel, biztos megpróbálja elkapni!
    Mondjuk egy embernek abban az időben tuti annyi!
    Végül is a keselyű is dögevő, de ha találkozik egy sánta lassú sivatagi egérrel, biztos nme várja meg, hogy az egér előbb szomjan haljon, de ettől még nem lett ragadoző!
  • mad mind
    #20
    Volt a spektrumon egy film pont erről, abban ez a fickó, meg egy ragadozó hívő mondta el a véleményét, ugyanazokat a bizonyítékokat másként magyarázva. Pl. a fogak hajlítottak és élesek:
    Horner szerint a csontok jobb feltörésére voltak csak jók, míg a másik szerint a pont a vergődő áldozat jobb megragadására.
    Egy halom csontból csak következtetni lehet, ami mindíg vitákhoz vezet.
  • Anteris
    #17
    Szerintem ez a Jack Horner egy kis szenzációhajhász senki, aki nem tudott semmi normális eredményt felmutatni eddig és azért gyorsan kitalált egy ilyen bulvárhírt, hogy ki tudja belőle fizetni a sarki fűszeresnél öszehalmozott tartozásait.
    felejtős...
  • rolika
    #13
    mindenesetre spielberg tírexe érdekesebb, mint ez... :)
  • CSOCSO
    #12
    amugy melyik dinonak vannak olyan elülső lábai amit ugy tud használni mint az ember??.. a húderagadozó velocyraptornak sem voltak jobb karjai...
  • CSOCSO
    #11
    bűűűűűűééét LOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL hát ez hatalmas.. ez az ember tuti hülye... joh tegyük fel nem volt az a hatalmas ragadozó de nemhiszem akkor se hogy dögevő volt..
    amugy tényleg funny hogy miket állapítanak meg.. pl nagyon tetszenek az ilyen párzási szokások és hasonlo dolgok amiket csak ugy bemutatnak hogy Na kérem.. ez így volt akkoriban:))))))..szal ROFL hogy miket találnak ki az állatokrol...lehet hogy minden dino rózsaszin volt és pici..aztán valami sugárzástol megnöttek és abba halltak bele.. kitudja bazze..:)
  • busmanus
    #10
    olyan büdös volt, hogy mindenki elfutott előle és magányosan halt meg.
    ez lesz a következő disney film
  • magus
    #9
    ezt láttam valamelyik csatornán. sztem is total realis amit allit, ilyen testfelepitessel nem lehetett ragadozo.
  • CHEAPBOY_GA
    #8
    bazze ha a csontvazambol megallapitjak hogyen arultam konzolokat hiszek nekik:DDDD
  • CHEAPBOY_GA
    #7
    imadom ezt amikor ma a 21szazadban valaki megmondja a frankot!!:) hogy mi volt tobb millio evvel ezelott s ezt meg van kepuk biztosra is venni:DD
  • CAD
    #6
    Caparol nem is beszelve... marmint most nem azt mondom, hogy hulyeseg amit irnak, csak megemlitem, hogy nekik is kivallo a "szaglasuk".
  • Piftuka
    #2
    Én már sokat olvastam a témáról és néztem dokumentumfilmeket és Horner állítása a helyes szerintem is. Amúgy nem "akkora" hír ez, mert régóta fejtegetik már a tudósok a témát.

    Tény, hogy ebből az állatból gyakorlatilag minden hiányzott, ami ragadozóvá tette volna !