NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
egy jó rosal üthetnék esetleg a miamit
tavalyi 7 meccses ECF után amugy sem értem milyen eltûnésrõl beszélsz...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
aztán a cleveland megint elsönek választ ugy tudom ,ott is alakulhat valami
mmonomad és pvpista
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mmonomad és pvpista
tudtam, hogy ez lesz
a jobb csapat nyert
james nem egy jordan de a jelenlegi liga legjobb játékosa
a spurs egy fos

Fisherman\'s Friend
haverjaitok <#szeret>#szeret> <#szomoru1>#szomoru1>
Fisherman\'s Friend
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg mindig lecgohit
Leeeercccgooooohiiiiiiiiiit
Spread De Love!
Nem leszek boldog ha EZ a Heat lesz a bajnok.Az alapszakasz végi csapat teljesen meggyõzött hogy ilyen egy bajnok.De EZ a Heat szerintem nem érdemel bajnokságot.Bár én már elkönyveltem õket annak....
MJ rulz Pink Team The Only One
A 4. negyedben James kezébõl úgy csúsztak ki a passzok, mintha elõtte gépzsírral edzettek volna Boshal.. Fura volt látni.
every damn day
green 1-7
parker 6 - 23
és a kemény hogy ilyen siralmas adatokkal is majdnem nyertek, sõt õk vesztették el. 5-el mentek 28al a vége elõtt, nagyon amatõr onnan oboázni, úgy hogy 2 off rebet adnak az ellennek utsó 20 secben...
és még így is meglett volna, ha leonard bebassza a büntetõit 😊
ami a durva, hogy lebron kifejezetten szar volt. szarul dobott, kritikus helyzetben eladott egy valag labdát, elsõ 3 negyedben betlizett szart se csinált, és így is tripla dupla. még a végén mennybe megy ilyen játékkal. és nem a lebron hater beszél belõlem, aki megnézi a meccset látni fogja amit írok. rossz fg% rossz to, rossz döntések zsinórban, szinte félt a dobástól.