NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
ha Leonard elsõ büntetõjét nem köpi ki a gyûrû a 6.meccs végén,akkor sehol nincsenek,rég bajnok a Spurs.

zaki
Kobet ne írd le, szvsz még lesz 2-3 jó éve, aztán visszavonul.

N1ggA

Spread De Love!

banok
A Miami megérdemelten lett bajnok - aki azt nem látja be az nem látja a fától az erdõt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csikágó jó lehet ha rose felépülne végre
egy jó rosal üthetnék esetleg a miamit

tippmix945
playoff-ban volt idén is,persze Rondo sérülése miatt csak az elsõ körig
tavalyi 7 meccses ECF után amugy sem értem milyen eltûnésrõl beszélsz...

LasDen
csak a pistonst ne...inkább a golden state 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krisztiam
Boston Celtics is eltûnt pedig mekkora csapat.. 17 bajnoki cím..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tippmix945
Kawhi Leonard nagy játékos lesz.

osszerakhatnának egy jó pistonst megint ,eltüntek 2004 után nagyon.

aztán a cleveland megint elsönek választ ugy tudom ,ott is alakulhat valami

mmonomad és pvpista

Azért James-rõl azt írni hogy nincs játékintelligenciája,hát ezt gondold végig még egyszer<#zavart1>...Az hogy nem csapat,nos igen a Spurs volt 'a csapat'Sajnálom õket Mcgrady miatt is,bár neki annyi köze lett volna ehhez a bajnoki címhez kb mint nekünk itt.Jó lenne ha valaki megtörné ezt a hegemóniát,de 1-2 évig ezt nem igen látom 1 csapatban sem.Durant kevés,Kobe-nak annyi,Boston szétesik,Pacers nem faktor(bár bennük vmit látok)Clippers-t nem látni még a játékosmozgások miatt.
JuHaSz JoCi
cumizzanak le,szimpi volt a Spurs végig

Krisztiam
ez az gyõzött a jobb, Miami a bajnok 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

FrezeR
Ennyi meló után amit belerakott (a többiekkel együtt) ebbe az idénybe ennyit sem néznél el neki? 😊 Azért nem kellene minden gesztusba belekötni. A legtöbb játékosnak hatalmas egója van, e nélkül nem is biztos, hogy el lehet érni a maximumot.

ReszegKoldus
fogászaton voltál? <#fejvakaras>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a korona a helyére került

mmonomad és pvpista

LoSA
Túlzásokba azét NE essünk! 😊

grizzly21
a miami nem egy csapat, egy osszevasarolt 1-1 alakulat, James tenyleg az egyik legerosebb jatekos az nba-ben, de ettol meg jatekintelligenciaja nincs, nagyon sajnalom, hogy igy alakult..elozo meccsen ereztem is, hogyha nem lesz meg akkor a miami nyer, nagy kar erte...

hi hater<#mf1>

mondtam
tudtam, hogy ez lesz
a jobb csapat nyert
james nem egy jordan de a jelenlegi liga legjobb játékosa
a spurs egy fos

Fisherman\'s Friend

haverjaitok <#szeret> <#szomoru1>

Fisherman\'s Friend

VinylToy
Tévedésben ne legyél, én nem vagyok LBJ, vagy Miami fan, és a ceremónián a viselkedése nálam is kiverte a biztosítékot, fogja kapni ezután is, és meg is érdemli, amíg nincs meg benne a kellõ alázat a sport, sporttársak, közönség, és úgy minden iránt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA

A nagyképû fej megvan! <#hawaii>

LoSA
Ne is mond...

VinylToy
Nosza Losa, most mi lesz?! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

James & popo (Y)

Innen legyen mar meg!

LasDen
rengeteg kihagyott labda a hármas körül...eez így nem lesz jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Olyan mint son goku 100 kilos poloja es csukloszoritoja! 😄
Meg mindig lecgohit

LasDen
ugyanaz a példa 😄DD

Olyan mint stallone baseball sapkaja, sly hatraforditja mikor bekemenyit, james leveszi a fejpantot 😄
Leeeercccgooooohiiiiiiiiiit

LasDen
lesz fejpánt? 😄

N1ggA
Valaki a Miaminak, valaki a San Antonionak szurkol. Na de kérdõre vonni a másik csapat esetleges gyõzelmét, na az már túlzás...

Spread De Love!

Elég csak 1 mecset elbaszni/rossz ítélet a bírók részérõl/stb,stb...4:3-nál már számít....
LasDen
4 meccset elveszíteni már teljesítmény 😄

LoSA
Ám ha nem õk nyerik meg, hanem a másik veszíti el?! Akkor nem biztos...

FrezeR
Talán, mert van benne igazság?

Igen,ezt mindig elsütik a magyar Nba kommentátorok is....
LasDen
szerintem aki 7-bõl 4 meccset megnyer, az megérdemli...

Az elmúlt 2 meccsen jó erõs alapot épített Jordan szobrának 😊
Nem leszek boldog ha EZ a Heat lesz a bajnok.Az alapszakasz végi csapat teljesen meggyõzött hogy ilyen egy bajnok.De EZ a Heat szerintem nem érdemel bajnokságot.Bár én már elkönyveltem õket annak....
Krisztiam
hajrá miami 😄

LoSA
Az utolsó Gino elleni NEM fújás, az nagyon kemény volt, szinte hihetetlen!! Azt egyértelmû, hogy be kellett volna fújni. <#nezze>

csuszi
ccc. szerintem jól fújtak, lehet volt tévedés egyik oldalt, de a másikon is. amikor parker a végén lerohanta a védelmet allen úgy kibaszta a fotósok közé csak nyekkent, sima flagrant volt. és az utsó gino betörés is fault volt, oszt allen dobott a végén 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

A bírók úgy fújtak a Spursnek mint ahogy még sosem láttam. Nagyon szokatlan volt, hogy nem az "underdogot" meg a hazai pályát nyomják...

A 4. negyedben James kezébõl úgy csúsztak ki a passzok, mintha elõtte gépzsírral edzettek volna Boshal.. Fura volt látni.

every damn day

LoSA
Sikerült megnyeretni a meccset a Miamival, grat!! <#taps>

LasDen
mint ahogy vasárnap a miami volt jobb, kivéve a sikeres dobásokat, úgy most a spurs hasonló volt...😄

csuszi
ja és ahogy parkerhez ragad a labda az elképesztõ. esik bukik el le egyensúly sehol háttal bukdácsol a labda meg a kezében.

csuszi
ginobili 8 turn over.
green 1-7
parker 6 - 23
és a kemény hogy ilyen siralmas adatokkal is majdnem nyertek, sõt õk vesztették el. 5-el mentek 28al a vége elõtt, nagyon amatõr onnan oboázni, úgy hogy 2 off rebet adnak az ellennek utsó 20 secben...
és még így is meglett volna, ha leonard bebassza a büntetõit 😊
ami a durva, hogy lebron kifejezetten szar volt. szarul dobott, kritikus helyzetben eladott egy valag labdát, elsõ 3 negyedben betlizett szart se csinált, és így is tripla dupla. még a végén mennybe megy ilyen játékkal. és nem a lebron hater beszél belõlem, aki megnézi a meccset látni fogja amit írok. rossz fg% rossz to, rossz döntések zsinórban, szinte félt a dobástól.

LasDen
mindegy, ez van...7. meccs, nyer, aki nyer...