11113
-
#10914 Ez mekkora :D
Egyik meccsen időkérés után hozzágurult a labda és egyből letölt két világkört, úgy hogy nem esett le a labda, de azt nem tudtam ,hogy ennyire jó :P -
wright #10913 Ja elfelejtettem a linket... -
#10912 kemeny! de ez szerintem neki csak jot tesz, minnel tobben fikazzak annal jobban kell bizonyitania. -
#10911 Igen tuti ez XD
Nagyon nagy :D -
syberia2 #10910 Ez talán? -
#10909 wut?
Nem hallottam semmiről, de megesz a kiváncsiság :D -
Ali87 #10908 what? -
wright #10907 Hát amit Howard kapott éjjel azt nem teszi zsebre -
#10906 Naa, és Artestről (újabban World Peace) semmi? :D
Ez nem maradhat igy xd
NBA karrierje elején (amikor Bulls-os volt) a félidőkben konyakot ivott az öltözőben.
Egyszer fürdőköpenyben jelent meg egy edzésen amikor az Indiana-nak játszott (ez nem nagyon durva, inkább vicces xd)
Aztán volt itt családon belüli erőszak, meg ki ne emlékezne arra amikor berontott a nézőtérre és elkezdett verekedni. -
#10905 A Joakim Noah-nál meg kis mennyiségű kábítószert találtak asszem -
syberia2 #10904 -Andrew Bynumot egyszer egy hónap alatt háromszor akarták bevinni- csendháborítás, gyorshajtás, hiányzó rendszámtábla.
-Iverson gimi alatt tömegverekedésben vett részt(elég homályos dolog, valószínűleg fekete-fehér ellentét)
-Kobe erőszaktevő (?)
-Gilber Arenas fegyverekkel szórakozott edzésen
-Latrell Sprewell fojtogatni kezdte az edzőjét mert rossz kedve volt
-Terrence Williams 25 éves, gyereke 10- (ez nem bűntény, de elég gettó:D )
-J. R. Rider aktív játékosként is részt vett bandaháborúkban
... -
syberia2 #10903 Amikor történt a dolog hetekig téma volt ez. Elég ellentmondásos, a pályán az évtized legokosabb játékosa, "kint" meg ilyen (bár belegondolva ez még elég laza dolog, ennél csak rosszabakat csinálnak- össze is gyűjtök párat:D) -
#10902 biztos tudták... -
#10901 Ez durva
Jason Kidd will plead guilty to DUI (Driving Under Intoxication) in court today and will face a suspension from the NBA.
NOTE: This incident happened before Kidd became head coach, and just around the time he became a Knick.
Igy felkérni edzőnek, hogy le se ellenőrizték rendesen. -
#10900 És a celtics leigazolta a brazil centert, Vitor Faverani-t 3 évre
Karrierszinten a fontosabb statjai: 8.8 PPG, 4.9 REB, 73.7 FT%, 55.1 2P% 23.3 3P% -
#10899 Metta World Peace-t leigazolta 2 évre
És amúgy Kobe többet keres mint a Bucks összes játékosa :DD -
#10898 -
wright #10897 -
nagy hős #10896 Space jam 2! -
#10895 Úgy tűnik sok volt a jóból :D -
wright #10894 Feleződött a pont és a lepattanó átlaga.45-ről 39-re esett a dobószázaléka.Ezek nagyon nagy visszaesést mutatnak.De megkövetlek ha összeszedi magát és én is örülnék ha nem nekem lenne igazam hogy az a pali kuka. -
#10893 Wallace miatt én sem fogok fennmaradni -
#10892 A Nets-ben nagyon háttérbe szorult D-Will és J.Johnson mellett,labdát se nagyon kapott,azért is a pontátlag csökkenés,lepattanózni is ott volt Lopez,Evans,Humphries...remélem Boston-ban visszatér régi önmagához,főleg támadásban,Rondo passzai sokat segíthetnek ebben,na meg nincs is sok labdaigényes játékos most a csapatban. -
wright #10891 Wallace-tól semmit nem várok.Az a pali egy talány,hogy mi történhetett vele azt nem tudom,de zöld/fehér karrierje szépen lecsorog 10pts/5reb átlaggal és felveszi a 10M körüli fizut.Kb ennyi.Rondo-t már kitárgyaltuk,és bevallom Bradley szívós védekezése sem fogott meg annyira hogy megint ne aludjam végig az őszt és a telet. -
#10890 Rondo,Bradley,Wallace-én rájuk is kíváncsi leszek az említett 2 mellett. -
#10889 A Cavs nagyon beerősitett. Hát, pedig van jó pár remek játékos bostonban is :P
Pláne most az új edzővel, nagyon kiváncsi vagyok. Rég vártam ennyire a szezont xD -
wright #10888 Nem kicsit keveredett meg a mezőny ezzel a sok ide-oda igazolással.Nagyon kíváncsi leszek a Warriors-ra és a Cavs-re.Na meg a Nets-re.... Boston meg....hát meglátjuk,kb Green-en kívül nem érdekel senki.Na jó 'napocska' -
#10887 Scalabrine lett a GSW segédedzője! -
#10886 Kaman -> Lakers -
#10885 Nem tudom, hogy ki mennyire követi a dolgokat illetve hol, de facebook-on van egy elég jó oldal, NBA Buzz. Csomó mindent kiraknak, meg könnyű értesülni az újságokról -
#10884 hát igen, 0:10-nél majdnem sirtam xd
De nagyon bizakodó vagyok az új edzővel kapcsolatban, meg olynyk is jól tolja. nagyon várom már az új szezont -
#10883 meg a 6.meccs végén két támadópattanót,amiből James és Allen dobott 1-1 hármast. -
eurom #10882 bosh pont ennyit tett hozzá a heat gyürühöz amit itt látunk -
#10881 -
#10880 A sporthoz (mint mindenhez az életben) szerencse is kell. Csak gondolj azokra a foci VB/BL döntőkre amik büntetőlövésekkel dőltek el. -
#10879 semmi,te/ti se haragudjatok,hogy most átestem a ló túloldalára és vergődtem itt,mert bajnok lett a Heat. -
#10878 ja ne haragudj, tényleg nem kötekedni akartam, csak röviden fogalmaztam meg azt, hogy lehet, hogy akkor a Spurs lett volna a bajnok, de ez semmit sem számít, mivel nem ő lett, hanem a Heat, és megérdemelten. -
#10877 :D:D:D csak kötekedésnek vettem ezt: #10867
-
#10876 ja bocsi, azt hittem, a #10868-ban csak ironizáltál, amikor azt írtad, hogy teljesen megérdemelt a győzelem -
#10875 nem azt mondtam,hogy nem megérdemelt,csak nem kell túlzásokba esni,ahogy az az idézett mondat másik felében történt.