11113
-
#10954 fasza volt köszönöm.
máskor is kéne de nem akarnék állandóan itt kunyizni de az oldaladon nem igazodok el. hogy kéne feltalálni magamat arrafelé? :D -
#10953 Sport1-en NBA Global Games, Sixers-Bilbao. Most kezdődött -
#10952 Véégre, az előszezon, legalább ez :D -
#10951 Chicago-Indiana itt lesz -
#10950 azaz arra kene -
#10949 Előszezon kezdődik max... -
#10948 banok? :D
esti startra stream plz majd leszen? :D
faszom tudja ki jatszik de valami kezdodik...:D
-
#10947 hátha érdekel valakit :D
-
#10946 köszöntem működött. -
#10945 Na itt van/lesz -
#10944 Úristen de jó, hogy említed. Annyi esemény van, hogy kicsit elsodort és próbálom magamat behozni. De lesznek linkek. -
#10943 szia banok
egy euro basket finalt tudnál linkelni plz
danke miene liebe :) -
CnSportsnews #10942 Danny Ainge úgy nyilatkozott, hogy Rondo még nem 100%-os, és az is lehet, hogy nem hogy a szezon kezdetére nem épül fel, de lehet, hogy majd csak decemberben léphet pályára:
Rondo csak december körül térhet vissza -
#10941 köszi -
#10940 október végén -
#10939 mikor kezdődik a szezon? :D -
CnSportsnews #10938 Csak egy érdekes felvetés...
Vélemények, ellen-és mellett?
Még mindig Howard a legjobb center a ligában? -
wright #10937 Akárki akármit mond,18-20 éves 'kölykök'-nek irdatlan pénzt adnak és ez bassza meg az agyukat.A fele gettónigger,aki a pénzt és a rivaldafényt hasonló dolgokkal vezeti? le.Múltkor nézegettem 20-25 évvel ezelőtti újoncok pár 10-100 ezer dollárt kerestek,4-5 évig.Régi nagy sztárok kerestek a pályafutásuk alatt annyit mint idén Kobe.Egy átlagos játékos keres annyit mint Európában a sztárfocisták.Már megszabnak nekik mindent:öltözködés,ékszerek,hajviselet,pályán egy grimasz nem lehet,gyűrűn csüngés tiltva,egyéni megnyilvánulásért már halálbüntetés jár....Én nem csodálkozom ezeken.De sajnos van egy hozadéka is ennek.Lassan egy egyéniség sem lesz a pályákon.Payton,Miller,O'neal,Rodman....de szép idők is voltak azok. -
#10936 Hát igen, én is nagyon kiváncsi vagyok. Pláne mert eléggé jó játékos, vagy az lehet. Ezt nyilatkozta
I voluntarily reported to the Waltham police this morning to respond to charges against me. The experience was humbling and embarrassing for me. Yet I know that this situation has brought both sorrow and embarrassment to my girlfriend, my family, the Boston Celtics organization, my teammates, and my fans. To all of you, I apologize from the bottom of my heart."
My lawyers have advised me not to discuss the case at this time. But I wanted to immediately and publicly apologize to everyone affected by this situation. -
syberia2 #10935 facepalm.
kíváncsi vagyok mi lesz vele, ő olyan kis békés daginak tűnt aki a légynek sem ártana.. -
#10934 Letartóztatták Sullingert. -
#10933 -
wright #10932 Hát igen.Yao-val bármit elérhettek volna. -
#10931 az igazi T-Mac már rég "visszavonult" sajnos... -
wright #10930 T-Mac visszavonult.Sajnálom az ő pályafutását,többet érdemelt volna a sorstól.Nekem örök kedvenc. -
CnSportsnews #10929 Azért kíváncsi lennék Amy vajon mennyit kaszált a válással :)Tim Duncan hivatalosan is elvált feleségétől -
#10928 Ez hatalmas :D :D :D -
#10927 -
#10926 Sok haj sincs rajta XD -
wright #10925 Legalább nincs rajta fejpánt :D -
#10924 jó, de azért Kobe achilles-ét nem akartam volna látni. :) -
#10923 mert ráérnek....:D -
#10922 miért kell ilyen képeket kipostolniuk?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10921 -
wright #10920 Pont ezért,mert nagy potenciál volt(van?)benne.Ezt egy sportembernek nehéz lehet elfogadni lásd szerencsétlen Brandon Roy.Jah meg szerencsétlen portland -
#10919 Én nem igazán értem, hogy miért erölködik ennyire a visszatéréssel - nem bírják a térdei ez van. Pedig mekkora tehetségnek mondták... :( -
wright #10918 Tudom,de ha Oden csak megközelíti azt amit tud(na),pont azt ami hiánycikk miami-ban,akkor nem sok kérdés marad....öregedő Wade ide-talán erősebb kelet oda. -
#10917 Nagyon (NAGYON!!) elhamarkodott döntés ilyet mondani. -
wright #10916 Valakinek egyáltalán kérdés volt hova ír alá Oden?Ha képes lesz 20 perceket játszani egészségesen akkor azt hiszem nem lesz kérdés a bajnok kiléte... -
#10915 John Wall meghosszabbitotta a szerződését a wizards-al. 5 év, 80 millió $