NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek egyáltalán kérdés volt hova ír alá Oden?Ha képes lesz 20 perceket játszani egészségesen akkor azt hiszem nem lesz kérdés a bajnok kiléte...
Ez mekkora 😄
Egyik meccsen idõkérés után hozzágurult a labda és egybõl letölt két világkört, úgy hogy nem esett le a labda, de azt nem tudtam ,hogy ennyire jó 😛
Egyik meccsen idõkérés után hozzágurult a labda és egybõl letölt két világkört, úgy hogy nem esett le a labda, de azt nem tudtam ,hogy ennyire jó 😛
Ja elfelejtettem a linket...
kemeny! de ez szerintem neki csak jot tesz, minnel tobben fikazzak annal jobban kell bizonyitania.
what?
Hát amit Howard kapott éjjel azt nem teszi zsebre <#taps>#taps>
Naa, és Artestrõl (újabban World Peace) semmi? 😄
Ez nem maradhat igy xd
NBA karrierje elején (amikor Bulls-os volt) a félidõkben konyakot ivott az öltözõben.
Egyszer fürdõköpenyben jelent meg egy edzésen amikor az Indiana-nak játszott (ez nem nagyon durva, inkább vicces xd)
Aztán volt itt családon belüli erõszak, meg ki ne emlékezne arra amikor berontott a nézõtérre és elkezdett verekedni.
Ez nem maradhat igy xd
NBA karrierje elején (amikor Bulls-os volt) a félidõkben konyakot ivott az öltözõben.
Egyszer fürdõköpenyben jelent meg egy edzésen amikor az Indiana-nak játszott (ez nem nagyon durva, inkább vicces xd)
Aztán volt itt családon belüli erõszak, meg ki ne emlékezne arra amikor berontott a nézõtérre és elkezdett verekedni.
-Andrew Bynumot egyszer egy hónap alatt háromszor akarták bevinni- csendháborítás, gyorshajtás, hiányzó rendszámtábla.
-Iverson gimi alatt tömegverekedésben vett részt(elég homályos dolog, valószínûleg fekete-fehér ellentét)
-Kobe erõszaktevõ (?)
-Gilber Arenas fegyverekkel szórakozott edzésen
-Latrell Sprewell fojtogatni kezdte az edzõjét mert rossz kedve volt
-Terrence Williams 25 éves, gyereke 10- (ez nem bûntény, de elég gettó😄 )
-J. R. Rider aktív játékosként is részt vett bandaháborúkban
...
-Iverson gimi alatt tömegverekedésben vett részt(elég homályos dolog, valószínûleg fekete-fehér ellentét)
-Kobe erõszaktevõ (?)
-Gilber Arenas fegyverekkel szórakozott edzésen
-Latrell Sprewell fojtogatni kezdte az edzõjét mert rossz kedve volt
-Terrence Williams 25 éves, gyereke 10- (ez nem bûntény, de elég gettó😄 )
-J. R. Rider aktív játékosként is részt vett bandaháborúkban
...
every damn day
Amikor történt a dolog hetekig téma volt ez. Elég ellentmondásos, a pályán az évtized legokosabb játékosa, "kint" meg ilyen (bár belegondolva ez még elég laza dolog, ennél csak rosszabakat csinálnak- össze is gyûjtök párat😄)
every damn day
biztos tudták...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez durva
Jason Kidd will plead guilty to DUI (Driving Under Intoxication) in court today and will face a suspension from the NBA.
NOTE: This incident happened before Kidd became head coach, and just around the time he became a Knick.
Igy felkérni edzõnek, hogy le se ellenõrizték rendesen.
Jason Kidd will plead guilty to DUI (Driving Under Intoxication) in court today and will face a suspension from the NBA.
NOTE: This incident happened before Kidd became head coach, and just around the time he became a Knick.
Igy felkérni edzõnek, hogy le se ellenõrizték rendesen.
És a celtics leigazolta a brazil centert, Vitor Faverani-t 3 évre
Karrierszinten a fontosabb statjai: 8.8 PPG, 4.9 REB, 73.7 FT%, 55.1 2P% 23.3 3P%
Karrierszinten a fontosabb statjai: 8.8 PPG, 4.9 REB, 73.7 FT%, 55.1 2P% 23.3 3P%
Metta World Peace-t leigazolta 2 évre
És amúgy Kobe többet keres mint a Bucks összes játékosa 😄D
És amúgy Kobe többet keres mint a Bucks összes játékosa 😄D
<#taps>#taps>
Space jam 2!
Felezõdött a pont és a lepattanó átlaga.45-rõl 39-re esett a dobószázaléka.Ezek nagyon nagy visszaesést mutatnak.De megkövetlek ha összeszedi magát és én is örülnék ha nem nekem lenne igazam hogy az a pali kuka.
A Nets-ben nagyon háttérbe szorult D-Will és J.Johnson mellett,labdát se nagyon kapott,azért is a pontátlag csökkenés,lepattanózni is ott volt Lopez,Evans,Humphries...remélem Boston-ban visszatér régi önmagához,fõleg támadásban,Rondo passzai sokat segíthetnek ebben,na meg nincs is sok labdaigényes játékos most a csapatban.
Wallace-tól semmit nem várok.Az a pali egy talány,hogy mi történhetett vele azt nem tudom,de zöld/fehér karrierje szépen lecsorog 10pts/5reb átlaggal és felveszi a 10M körüli fizut.Kb ennyi.Rondo-t már kitárgyaltuk,és bevallom Bradley szívós védekezése sem fogott meg annyira hogy megint ne aludjam végig az õszt és a telet.
A Cavs nagyon beerõsitett. Hát, pedig van jó pár remek játékos bostonban is 😛
Pláne most az új edzõvel, nagyon kiváncsi vagyok. Rég vártam ennyire a szezont xD
Pláne most az új edzõvel, nagyon kiváncsi vagyok. Rég vártam ennyire a szezont xD
Nem kicsit keveredett meg a mezõny ezzel a sok ide-oda igazolással.Nagyon kíváncsi leszek a Warriors-ra és a Cavs-re.Na meg a Nets-re....<#rinya>#rinya> Boston meg....hát meglátjuk,kb Green-en kívül nem érdekel senki.Na jó 'napocska' <#falbav>#falbav>
Nem tudom, hogy ki mennyire követi a dolgokat illetve hol, de facebook-on van egy elég jó oldal, NBA Buzz. Csomó mindent kiraknak, meg könnyû értesülni az újságokról
hát igen, 0:10-nél majdnem sirtam xd
De nagyon bizakodó vagyok az új edzõvel kapcsolatban, meg olynyk is jól tolja. nagyon várom már az új szezont
De nagyon bizakodó vagyok az új edzõvel kapcsolatban, meg olynyk is jól tolja. nagyon várom már az új szezont
bosh pont ennyit tett hozzá a heat gyürühöz amit itt látunk
mmonomad és pvpista
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A sporthoz (mint mindenhez az életben) szerencse is kell. Csak gondolj azokra a foci VB/BL döntõkre amik büntetõlövésekkel dõltek el.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
semmi,te/ti se haragudjatok,hogy most átestem a ló túloldalára és vergõdtem itt,mert bajnok lett a Heat.
ja ne haragudj, tényleg nem kötekedni akartam, csak röviden fogalmaztam meg azt, hogy lehet, hogy akkor a Spurs lett volna a bajnok, de ez semmit sem számít, mivel nem õ lett, hanem a Heat, és megérdemelten.
Spread De Love!
ja bocsi, azt hittem, a #10868-ban csak ironizáltál, amikor azt írtad, hogy teljesen megérdemelt a gyõzelem
Spread De Love!
nem azt mondtam,hogy nem megérdemelt,csak nem kell túlzásokba esni,ahogy az az idézett mondat másik felében történt.
A 6. meccs vége, az persze, szerencse volt, de ilyen szerencsék történnek. Csak máskor nem feltûnõ, mert vagy meccs közben történik, vagy olyan meccs végén, ami nem döntené el a teljes bajnokságot.
De érted, miután 3-3 lett, az utolsó meccset már megint a Miami nyerte, pedig ott volt a lehetõsége a Spursnek is. Teljesen megérdemelt gyõzelem volt a Heatnek, ahogy a Spursnek is az lett volna!
A meg nem érdemelt gyõzelem szerintem azt jelenti, ha az egyik csapatnak nagyon fújnak a bírók a másikkal szemben, vagy folyamatosan csalnak satöbbi. Itt most ilyen nem volt, teljesen normális játékban gyõztek a csapatok minden meccsen.
De érted, miután 3-3 lett, az utolsó meccset már megint a Miami nyerte, pedig ott volt a lehetõsége a Spursnek is. Teljesen megérdemelt gyõzelem volt a Heatnek, ahogy a Spursnek is az lett volna!
A meg nem érdemelt gyõzelem szerintem azt jelenti, ha az egyik csapatnak nagyon fújnak a bírók a másikkal szemben, vagy folyamatosan csalnak satöbbi. Itt most ilyen nem volt, teljesen normális játékban gyõztek a csapatok minden meccsen.
Spread De Love!
😄😄😄
igen,én sem mondtam,hogy csak szerencsével nyertek,de az is kellett hozzá
igazából nem érzem úgy,hogy bármelyik csapat is fölénybe tudott volna kerülni a másikkal szemben,teljesen minimális különbség döntött a Heat javára
igen,én sem mondtam,hogy csak szerencsével nyertek,de az is kellett hozzá
igazából nem érzem úgy,hogy bármelyik csapat is fölénybe tudott volna kerülni a másikkal szemben,teljesen minimális különbség döntött a Heat javára
igen szerencséje is volt
de összességében szerintem jobb csapat a miami
pedig nem vagyok heat szurkoló, james fan se
a spurs nyaljon sót
de összességében szerintem jobb csapat a miami
pedig nem vagyok heat szurkoló, james fan se
a spurs nyaljon sót
te se vagy valami nagy szakiXD
nem kedvenc csapatom a Spurs,meg semmi bajom James-szel,csak ez a "A Miami megérdemelten lett bajnok - aki azt nem látja be az nem látja a fától az erdõt" mondat szúrta/szúrja a szemem,meg a te reakcióid is.
6.meccs után a Miami szurkolók nagy része azt hitte kikaptak,mert már rég hazamentek,szóval egy hihetetlen csoda volt,hogy nyert a Miami,amihez kurva sok szerencse kellett,és aki ezt nem ismeri el,az egy elvakult Miami bandwagoner,akárcsak te.
6.meccs után a Miami szurkolók nagy része azt hitte kikaptak,mert már rég hazamentek,szóval egy hihetetlen csoda volt,hogy nyert a Miami,amihez kurva sok szerencse kellett,és aki ezt nem ismeri el,az egy elvakult Miami bandwagoner,akárcsak te.
lolololol. Hát te nagyon vicces fiú vagy 😊
Eltekintve attól, hogy egy szóval sem mondtam, hogy laposra verték a Spurst, valamint attól, hogy nem csak szarráverve lehet nyerni egy meccsen (ugyanis 1 pontos gyõzelem is gyõzelemnek számít az NBA szabályai szerint), megkérdezném, miért lenne szerencse? Sosem lehet azt mondani, hogy 1 dobáson múlott. A Spurs 21/28-at dobott a meccsen büntetõbõl, bármelyikre rá lehetne mondani, hogy azon múlott. Vagy a 37/85 FG-ra, hogy a 48 közül bármelyiken múlott. Azt is hozzá kell tenni, hogy mire a Spurs ott volt, hogy úgymond "Leonard 1 büntetõjén múlott", a Miami már dobott 92 pontot. Ha csak mondjuk 80-at dobtak volna, akkor szépen ki is kaptak volna, de nem így történt. Azért, mert szerencséjük volt?
A Miami megnyerte azt a meccset, azaz jobb volt. Ez itt nem szerencse, meg nem érdemtelen bajnoki cím.
Megértem, hogy szomorú vagy, mert kikapott a kedvenc csapatod, meg bajnok lett James, meg miegymás, de azért fogadd már, hogy a Miami jobb volt, ezért lett bajnok, én is elfogadtam volna, ha Spurs nyert volna..
Eltekintve attól, hogy egy szóval sem mondtam, hogy laposra verték a Spurst, valamint attól, hogy nem csak szarráverve lehet nyerni egy meccsen (ugyanis 1 pontos gyõzelem is gyõzelemnek számít az NBA szabályai szerint), megkérdezném, miért lenne szerencse? Sosem lehet azt mondani, hogy 1 dobáson múlott. A Spurs 21/28-at dobott a meccsen büntetõbõl, bármelyikre rá lehetne mondani, hogy azon múlott. Vagy a 37/85 FG-ra, hogy a 48 közül bármelyiken múlott. Azt is hozzá kell tenni, hogy mire a Spurs ott volt, hogy úgymond "Leonard 1 büntetõjén múlott", a Miami már dobott 92 pontot. Ha csak mondjuk 80-at dobtak volna, akkor szépen ki is kaptak volna, de nem így történt. Azért, mert szerencséjük volt?
A Miami megnyerte azt a meccset, azaz jobb volt. Ez itt nem szerencse, meg nem érdemtelen bajnoki cím.
Megértem, hogy szomorú vagy, mert kikapott a kedvenc csapatod, meg bajnok lett James, meg miegymás, de azért fogadd már, hogy a Miami jobb volt, ezért lett bajnok, én is elfogadtam volna, ha Spurs nyert volna..
Spread De Love!
ja,akkor bocs,teljesen megérdemelt a Heat bajnoki címe,hisz semmi szerencse nem kellett hozzá,laposra verték a Spurs-t,egy percig nem volt kérdéses ki lesz a bajnok.<#eljen>#eljen>