11113
-
#283 nemlattam emg jaccani :/ -
#281 nem. az a 2 Ultimate MJ DVD-n van a specials között :) (2. dvd)
MJ to the max az más, sajnos az nincs rajta a dvd-n :(
aztán vannak ugye az and 1 videók.. nba.com ról letöltött év legszebb zsákolások meg ilyen kis avik de hát azok olyanok is. -
#280 múltkor én is menéztem valami MJ válogatást, asszem 10 legszebb zsákolás kosár, utolsó mp-ben eldöntött meccsek, stb... nem ez az: MJ to the max, ami neked is +van? -
#279 tavalyról kb 1x G, nyilván csak a jó meccseket hagytam meg. det la, la min, stb. asszem két döntő meccsem is van, a többit letöröltem mert unalmasak.
aztán a MJ dupla DVD, MJ to the max stb stb :) -
#278 tényleg passz, fogalmam sincs... milyen NBA meccseid vannak +? -
#277 de komolyan. ha valakinek VHS ben vannak meg az is érdekelne. veszek egy videót csak ezért és begrebbelem, majd publikálom annak aki eljutatta hozzám a kazikat :) -
#276 hááát, esetleg DC... passz -
#275 én nem vagyok nagy igényű.. dream team 1 es felvételeket keresek digitális formában :)
valaki esetleg? -
#274 Ja, meg megdobhatnál egy labdával amit kint aláiratsz a lakerses fiúkkal -
#273 1ébként már van egy Lakers mezem kintről -
#272 :) -
#271 de jó neked Zaki:) megdobhatnál pár mezzel! :P -
#270 -
#269 ugye majd gondolsz a supergamezes fórumcimborákra is LA-ből? :)) -
#268 Mire kijutsz, addigra leég egész LA. -
#267 én abban a szerencés helyzetbe vagyok, hogy a muterom Los Angelesbe költözik, és majd onnan áraszt el engem különböző Lakers-es dolgokkal:) 1ébként én is kint fogok élni, csak a vízumot kell megkapnom, ami nem lesz 1szerű :( de bízom benne, hogy hamarosan élőben szurkolhatok a kedvenc csapatomnak :) -
#266 ó a Lakers szuper volt, nekem már 4 éve a kedvenc együttesem, és ez kiegyensúlyozott csapatjáték egyszerüen fantasztikus volt, remélem igy lesz ez az egész idényben! hajrááá!:) -
#264 jaja, az komolytalan, sztem soha a büdös életbe nem készül el a honlapjuk :D -
#263 ja. teljesen rendben volt :)
www.port.hu -n van frankó ósport1 műsor is.. viszont ami égő hogy a hihvatalos szájtjuk 2 éve fejlesztés alatt van... egy ideig még meg lehetett rata nézni a műsort, most már azt se... lámák. -
#262 nincs mit, és tényleg ne hagyd ki a meccset :) -
#261 Ok, thx...mindenképpen megnézem :) -
#260 pénteken lesz este fél 11-től a sport1-en az ismétlés. nem is szabad kihagyni a meccset... -
#259 EMBEREK!!! Sajnos lemaradtam meccsről...elaludtam a francba!!! Mikor fogják ismételni??? Vki mondja meg pls. nagyon meg akarom nézni...:-) -
#258 :D -
#257 hát vége van... hihetetlen, öröm nézni ezt a csapatot :) sztem cak a Sacramento akadályozhatja meg az újabb bajnoki címben a Lakerst, esetleg a Minnesota, vagy a New Jersey -
#256 45 giga :) na l8air -
#255 mindjárt vége, pedig nézném még 1 ideig... -
#254 ez már a meccs előtt megvolt :P -
#253 ez a meccs is meg volt... -
#252 na mennyen phill a fszba hanem adja meg a lehetőséget malone nak :) -
#251 lol megjátszák malone nak egy tripla duplát :))) -
#250 :P -
#249 azért örülök hogy nem walton fiacskát kell nézni a negyed vége felé :) -
#248 payton steal passz malone passz shaq zsák.. mi kell mgé... -
#247 nahera vs oneal.. érdekes párharc :)) -
#246 malone payton shaq kobe.. egy képen.. most akkor milyen meccs van? bajnoki vagy dream team ? :D
na jóvan elég az áradozáásból :) -
#245 :))) -
#244 szerintem belátta kobe hogy kispadon is megtisztelés lenni ebben a csapatban :) -
#243 akkor Kobe csak sérülés miatt nem játszhat :) -
#242 hihetetlen ez a Payton...