11113
\'NBA\'
  • zaki
    nem tudom... csak azt, hogy zsákolt 1et, a palánk az kicsit leereszkedett + széttört rajta az üveg, meg ilyesmi :P
  • [HUN]PAStheLoD
    ha van annyi erőm hogy ne csak bambuljam a TV-t akkor azért énis tudom hogy ki kicsoda meg mégis mit csinálnak de ált. ilyenkor jövök gépezek :)
  • air23
    ah volt olyan amikor lement a palánk. mármint enm dőlt össze nem tört le, de ilyen lement magától :)
  • KG21
    én egy olyan sport1-es közvetítésre emlékszem amikor egy O'Neal zsák után 10 percet állt a játék, mert helyre kellett állítani az elmozdult palánkot:)
  • air23
    eh sajnos az nincs :) az még egyeetmi korában volt nem? :)
  • zaki
    nincs meg az a jelenet, amikor O'Neal zsákol 1et, és lebontja a palánkot? :P
  • precision
    Az tényleg sok!
    Megnézem még dc-n hátha megtalálom...de azért thx!
  • air23
    1Giga
  • precision
    Hány mega amúgy?
  • air23
    hát ha már wifim lenne (10mbit/10mbit) akkor azt mondanám persze.. viszont mivel csak upc cselló állatka szolgáltatja a netet így nem igazán :/
  • precision
    Ha úgy nézed akkor a többi sportágra is lehet ezt mondani. Pl. foci: passzolgatnak, cseleznek, rárúgják, gól, csá! :-) CSakhogy nem így megy ám, az számít hogy honan szerez gólt a fazon, a kosárban is, hogy hogyan szerzi meg a kosarat. Meg ottvannak a védők, a hárompontosok, a büntetők, a faltok...stb...sorolhatnám 1000évig! A kosár a világ egyik legjobb sportága:)
  • zaki
    hát ez nagy baromság, amit írtál, már megbocsáss
  • szando
    jólvan, biztos nem is vagy az :) nem mondtam komolyan :)
    én 2001 nyarán voltam az usában, new yorkban akartam venni az nba storeban duncan v. robinson mezt. olyan rohadt drága volt h inkább otthagytam. olyan 80-100 dollár körül volt csak egy fölső, az alsó meg 60 asszem... végül vettem egy csomag topps kártyát :) egy amcsi család meg 3 mezzel odaállított a pulthoz blahhhh.
    jövő nyáron is megyünk, de akkor már csak la-be, ha több időm lesz körbenézek mez ügyben...
  • precision
    A mostani lakers meccset nem tudod vhogy feltenni a netre, mert sajnos megint lemaradtam róla...nem tudtam megnézni :(
  • air23
    heh.. szerintem azért a hozzáértő szemnek mindig tud újat mutatni az nba :)
  • air23
    mondjuk ennek örülök a legjobban :)
    2003-season-was-bos
  • [HUN]PAStheLoD
    hát mikor már megnéztél 1 évnyi meccset és a köv. ébven is ugyan az van ... mennek viszik a labdát passz zsákolás csá...
  • air23
    kispad
    :) ilyen minőségben van meg a game.

zaki kérdezted:
    2003-final-nj-san
    2003-playoff-dal-por
    2003-playoff-dal-sac
    2003-playoff-dal-san
    2003-playoff-det-nj
    2003-playoff-orl-det
    2003-playoff-san-lal
    2003-season-la-min
    2003-season-min-san
    2003-season-pho-det
    2003-season-was-bos
    2004-season-la-dal

ezek vannak, meg még egy pár frankó nbaaction :)
  • KG21
    na megnéztem az ismétlést. Aggasztó ez a Lakers, túl jónak tűnnek. Payton és Malone brillíroztak, Shaq hozta a szokásos durakodós ronda játékát, a kiegészítők is jól tolták. Félek Kobe-val télleg elvernek mindenkit:(
    A Dallas játéka olyan lett mint amire számítottam. Center nélkül mit akarna ezek egy Shaq-el szemben? Nowitzkinek miért esik nehezére megtanulni egy normális centermozdulatot? Röhej ahogy Grant és George is lesapkázta. Meg aztán egy nullák voltak triplából de azért tüzeltek serényen:P Egyedül Walker volt elfogadható és Jamison. Ez a Dallas nincs jól összerakva, a sztárjátékosok megvannak csak valami csapatfélét is kéne alkotniuk.
  • air23
    nekem is csak régen volt itt pesten már nincs :/

sex-sex-sex ruf mih an.. legjobb.. nba döntő közben köcsög szeksz hirdetéseket nyomtak.. ki felejtené is el azt...
  • FrezeR
    az gáz...
  • zaki
    érdekel, csak sajna nincs dsf-m :(
  • FrezeR
    Zaki meg akit érdekel, a DSF-en lesz az elkövetkező 2 hétben vagy 3 Lakers meccs minden kedden és csütörtökön lesznek meccsek 17:30-tól!
  • zaki
    ja, 300. :)
  • zaki
    uncsik?! lol, én 1 percig sem unatkoztam a Lakers meccs alatt (na jó, ez azért túlzás a reklámokon majdnem elaludtam :P)
  • [HUN]PAStheLoD
    én má régóta nem nézek meccseket.. elég uncsik.. Persze azért néha vannak jók de arra meg nem jut idő vagy elfeledem :(
  • zaki
    én az NBA-ben akármelyik meccset megnézem. na jó hajnalban csak akkor nézek meccset, ha Lakers játszik, de 1ébként bármely NBA meccset megsassolom
  • air23
    hogy eltaláltam.. hiába.. a memóriám.. :)

hmm nem lesz az se olyan rossz mecs.
  • zaki
    na megnéztem, november 5.-én lesz 21:00 New Jersey-Houston meccs
  • air23
    hmm.. mondták a meccsen. miis miis... phoenix.. valakivel.. talán toronto.. de bemondják most az ismétlésen is :) ha kiderül mi írjátok be ide hogy rá tudjunk készülni :)
  • zaki
    vagy milyen meccs lesz legközelebb 1általán?
  • zaki
    nem tod mikor nyomja le a tv a legközelebbi lakers meccset?
  • air23
    hát ja :)
    remélem látunk még ilyen minőségű meccset idén.
  • zaki
    inkább szerencsésnek, nem? :)
  • air23
    én akkor keltem és nem érzem magam hüjének miatta :)
  • zaki
    ki mondta, hogy akkor keltem? :P
  • szando
    én meg nem vagyok hülye hogy akkor keljek :DD
  • zaki
    én élőben láttam, de azért újra +nézem :)
  • szando
    cnn-en láttam, bár nem sokat, asszem olyan 26 pont és 9-10 lepattanót csinált az egyik meccsen... jövőre csak leigazolja egy jobb csapat (vagy rookiekat nem lehet ennyi idő után? csak azért mert pl. az olowokandi is csak most ment el a clipperstől), aztán beindul neki a szekér. nem rossz a gyerek...
    Ma lesz a sport1-en az LA-dallas ism., nézzétek!
  • zaki
    én se, csak hallottam, hogy mit játszott