NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Pl. én is Lakers szurkoló vagyok úgy 25éve,de semmi kivetnivalót nem találok abban ami Miamiban történt. Oda szerzõdött James? Miért ne tehette volna,bajnok akarna lenni,és talán itt,ha összecsiszolódnak. Clevelandben egyetlen esélyük volt elszúrták. Boston ellen senki nem kapálódzott? Az milyen csapat volt már? Odament mindenki,és összejött nekik. Az hogy a liga 5 meghatározó embere közül most 2 játszik Miamiban nagy dolog. (fociban real-barca..itt nem lázadoznak,hogy a legjobbak ott játszanak)És ráadásul itt van azért fizetési sapka is,szóval ha belefér miért ne. Clevelandben örüljenek hogy ott volt évekig és vitte a harmatos csapatot elõre,mivel nem tudták megtartani,mellé sem igazoltak senkit pápá! Wade meg elég sokat volt sérült,és õ is kicsit egyedül maradt ott,de neki van gyûrûje. Egyébként Lakers triplázni fog,mert igazi csapatként mûködnek ha kell,és van egy motivált Kobe-juk.:-) Nagy meccs volt a hajnali Miami-Utah,felébredtem a végére,jól tettem:-)

Go Jeff Go!!!!

ami azt illeti Statisztikában nagyon megnyomták magukat😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez alatt azt értem hogy L.James Tripla Dupla Wade 39 pont

VinylToy
Nem értem konkrétan kivel van bajod, de ha neked van kedvenc csapatod, és ha jól tudom ez a Lakers, akkor nekik szurkolj, ne a másikat "gyalázd"!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA
Hát ennyit a nagy REKORD döntésrõl... 😊 Hál' Istennek! Nagyon remélem, hogy a bajnokságot SEM fogják megnyerni!! AllStar csapat... :S pff...

VinylToy
Aki teheti nézze ma 15:45-tõl a Miami - Utah meccset! Szenzációs volt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA
Ez nagyon szép volt... Ezen a meccsen minden összejött nekik! 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LoSA
Nah tessék... MIA megint kikapott szerencsére!!! 😄 😄

LoSA
Nagyon remélem, hogy Jordanék-nál marad a rekord!!! <#eljen>

grizzly21
Hat lehet hogy azt megvarom akkor😊

Most 150$ + playoff 80...de ennek ellenere mivel jo minoseg meg kene venni. A playoffot persze csak akkor ha a Celticsnek jol megy.

A szezon felétõl az all star meccs után féláron is megveheted, ha addig kibírod 😄

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
eddigi meccseik kozul csak az orlando volt jo ellenfel, en nem hiszem hogy azt barmelyik csapat tudna hozni barmikor a jovoben..

Gondolkozom amugy a league pass megvetelen, kicsit draga de elegge tetszik a free preview alapjan.

N1ggA
Vajon meg lesz-e a Heatnek a 72-10? Az elsõ meccset leszámítva órási különbséggel nyerték meg a meccseiket. Csak valami sérülés baszhatja el ezt a teamet. Sajnos Wade eléggé hajlamosnak tûnt rá neked eddig 😞

Spread De Love!

LoSA
New York - Orlando meccsel mi van?!?! 😊 Lesz 22.30kor Sport2-n NBA, elvileg az a meccs, de... NBA.com-n nincsen eredmény pl... 😊

ezt le kellett volna inkább tekkelned!

Fisherman\'s Friend

LoSA
Eddig LAL-nak is jól megy szerencsére!! 😊

Milyen jól elbeszélgetek egyedül... 😄 😄

LoSA
Sajnos jól megy a Miaminak, amióta kikaptak... 😞

LoSA
Nah most meg nyert a MIA, és a BOS meg kikapott.... 😞 Ez így már nem tetszik!

Azért ez nem semmi, hogy tegnap milyen meccset tolt a MIA és a BOS és megint játszaniuk kellett! <#szomoru1>

FrezeR
tudtommal már nem a keret tagja, elvileg vissza is vonult

FrezeR
aha itt

grizzly21
nem tudom ez miert meglepetes, a Boston evek ota egy csapat, a miamiban meg van nehany sztarjatekos.

LoSA
R. Wallace is BOS-ban játszik? 😊

Üdv, a mai Boston-Miami-t le lehet valahol tölteni angol kommentárral? A lentebb linkelt torrent oldalon kínaiul van fent S: Elõre is kösz😊

zaki
minek az... 😄

VinylToy
Majd legközelebb figyelek, bocsi.

LoSA
Spoiler esetleg?!?!?!!?!? <#boxer><#boxer><#boxer><#falbav>

VinylToy
A nyitányon nyert a Boston, a Portland elverte a Phoenixet, és a Lakers is a Houston-t.

Old Big3 Vs. New Big3 1 - 0<#zavart2>

LoSA
Nekem addig nem, míg James ott játszik... 😊 Remélem, hogy meglesz az elsõ zakójuk most... 😊

mateus33
Remélem h összeraknak vmi normális játékrendszert, nem csak egyénieskedés lesz, és akkor szimpatikus csapat lehet 😊

5w0rdf15h
no way 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

LoSA
Nagyon remélem, hogy NEM!!

banok
Miami Heat vagy nem Miami Heat? Az itt a kérdés! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

VinylToy
Elvileg itt a mûsor

LoSA
Hurráá!!! 😊 SportTV miket ad? Melyik meccseket? Lehet tudni?

grizzly21
2 nap!

LoSA
jól látom, hogy nemsokára indul az NBA? 😉

grizzly21
ja az lehet, emlekeztem hogy jatszott tavaly de ezek szerint tenyleg csak az eloszezonban.

Az elõszezonban játszott csak, az nem számít, egyéb kérdés?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Pontosan azért mert elõzõ szezonban még nem szerepelt.

grizzly21
Az miert van hogy Blake Griffin-t rookienak irjak mindenhol John Wall-al egyutt? Amikor o mar elozo szezonban is szerepelt.

Rockynhooo
köszönöm szépen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VinylToy

Rockynhooo
anno volt itt linkelve egy oldal azt hiszem torrent , ahonnan le lehetett szedni meccseket. esetleg valaki tudja? mert nekem már nincs meg a címe :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
😮OO pedig mindent beleadtak a srácok! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mennyire?😄

LoSA
Ezz igen! 😄

VinylToy
Na neeee 😄

N1ggA
A Lakers kikapott a Barcelonától!!!

Spread De Love!