11113
\'NBA\'
  • Effe88
    na hát Kidd és Nowitzki rohadtul megérdemelt már egy gyűrűt
    grat nekik
  • Jakuza001
    Szep volt Mavs. Sztarocska csapat pedig probalkozhat jovore.
  • Csaba007
    :( Nem értem mi volt a Miamival,mint ha feladták volna,vagy egyszerűen megunták.
  • LasDen #10071
    ááh.....buzi mavs....:(
  • LasDen #10070
    nagyon úgy néz ki, hogy nyer a mavs....majd jövőre...
  • bakkerman
    ez a dzsémsz évről évre egyre patkányabb,ahogy nyilatkozgat,ahogy jár,a viselkedése,meccseken minden és mindenki levan szarva,ő a legjobb,azt hiszi ő fosta az egész nba-t. miért nem tud olyan alázatos lenni mint más ászok? ez a csávó ha egyszer nyerne egy gyűrűt,megkoronáztatná magát
  • Effe88
    wade és james gunyolódtak
  • Effe88
    nem tud beszélni konkrétan:D:D
  • grizzly21
    mit mondott?:)
  • LoSA
    Miami-nak is volt ilyen meccse, amikor sültek a hármasok. Visszakapták! ;)
  • N1ggA
    Lehet azt mondani hogy milyen béna a Miami, de azért 19-ből 13 triplát bedobni (68%) úgy, hogy a legtöbb nem tisztán volt, az már szerencse.
  • Effe88
    hú szörnyű
    david kornélt nem kénn mikrofonhoz engedni.....
    TP hol van már???még egy döntőn se kommentárkodott:S:S
  • LasDen #10062
    engem nem érdekel a német meg dupla d..:D nyerjen a heat (bár így nem fog) :D
  • LoSA
    Már van neki... Nowitzikinek és Kiddnek nincsen. Ők nehezebben jutnak el idáig, mint mondjuk a Miami, akinek jövőre is ugyanúgy megvan az esélye.
  • LasDen #10060
    én Wadet sajnálom inkább...ő megérdemelné a gyűrűt....
  • LoSA
    Mindjárt elkezdem már sajnálni a Miami-t, komolyan!

Liga legerősebb kerete az övéké...
  • Effe88
    hát azért dreamteam csapattól messze van..
    van egy centerük aki átlag vagy 2 pontot dob meg vagy 4-5 pattanót szed:D:D:D
    van egy irányítójuk aki is kb 4-5 pontot dob mostanába inkább 0-át meg kioszt vagy 2-3 assistot:D:D
  • LoSA
  • bakkerman
    úgy legyen! 3-2-re megy a Mavs,még egy meccset csak behúznak!
  • LoSA
    Hál' Istennek!!! :)

Pippen meg... Nem tudom, hogy hogyan mondhat ilyeneket! Hol van James egy Jordan-től, egy Kobetól?! Sehol!! Még egy ilyen dreamteam csapattal sem képes gyűrűt nyerni. Hova kéne mennie? Milyen csapatot kéne még alá adni?!
  • syberia2
    MAVS
  • LasDen #10053
    ahogy most játszik heat nem fognak gyűrűt nyerni.....
  • syberia2
    szenilis:D
  • Effe88
    pippen nyilatkozta hogy jobb lesz james mint jordan...:D:D:D
    soha!!!!!!!!!!!!!
  • LoSA
    Ugynmár... Hogy lenne már! Ha Jamesék most nem nyernek gyűrűt, akkor James szerintem "el fog kaparni"! Ha egy ilyen dreamteam csapatban nem lesz képes nyerni?! Akkor sehol... De jóó is lenne!
  • Effe88
    na
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2-2 james 8 pontXd sose lesz egy jordan hiába magyarázta pippen
  • bakkerman
    ha meg nem nyer a miamival,akkor továbbmegy megint egy alakuló nagy csapathoz
  • Nuno88
    nem dőlt el itt még semmi
  • Effe88
    akkor nem a Dallas lesz az.........
  • grizzly21
    Hajra DALLAS!!!!!!!!!!!!! :)
    Aki a mai meccset nyeri az lesz a bajnok szerintem.
  • MrSpock
    Ha most nem nyer a Miami ,akkor L.J.-nek nem lesz gyűrűje,hiába jó egyénileg. Mivel a többi csapat is évről-évre erősödik,illetve azért van aki gyengül,de átmenetileg. Dallasnak szurkolok,semmi bajom a Heat-tel,de tényleg Kidd is kiérdemelne már 1 gyűrűt,anno a Nets-szel majdnem megvolt. Nowitzki meg mvp lehet,ha nyernek,és továbbra is biztos kézzel dob.
  • LoSA
    A "kiegészítő" embereket se felejtsük el, akikből szintén egy jó kezdő csapatot össze lehetne tenni. Nem tehetek róla, nekem gusztustalan, amit a Miami csinált... És egyértelmű, hogy a Dallasnak drukkolok, nehogymár egy Kidd(!!) gyűrű nélkül vonuljon vissza, vagy egy Nowo. James-nek szerintem lesz még alkalma gyűrűt nyerni! :P
  • grizzly21
    Mindenkinek mas csapat szimpatikus vagy kevesbe szimpatikus, izleseken vitatkozni felesleges:)

Az teny, hogy meg kell kuzdeniuk, ugyanis a Miami nem igazan egy csapat, az nba 3 legjobb jatekosabol ketto naluk van, lehetetlen helyzetbol is behajigaljak a labdat, igy sem nyernek mindig, mert mint csapat nincsenek egybe.
  • VinylToy #10041
    Bírom, hogy itt egyesek az ellenszenvük miatt egy játékos iránt, máris azt kiáltják, hogy nem érdemli meg a Miami a győzelmet, inkább a Dallas nyerjen. Az hogy így döntött Lebron már rég a múlt kellene hogy legyen, összejött "ismét" egy "nagy hármas", de ettől függetlenül meg kell küzdeni nekik is minden egyes pontért és győzelemért.
  • bakkerman
    remélem a Dallas nyeri a végén,mostmár nekik szurkolok,Nowitzki megérdemelné
  • Csaba007
    Nagyon nagy meccs volt! Jobb így,legalább izgalmas lesz a köv. meccs :)
  • willsmith
    Shaq az isten!:D
  • LoSA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még semmi nincs veszve!! Hál' Istennek nyert a Dallas!
  • syberia2
    Shaq vs. azért még lesz:)
  • Doktor Lucsok