NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ezeket biztos direkt csinalja, de nem ertem miert

grizzly21
James nelkul meg ennyi eselyuk sem lenne, de teny a tavalyi Miami nekem jobban tetszett ennel

Fisherman\'s Friend

LoSA
Én is nagyon szeretem Wade-t, mert Õ megérdemli a gyõzelmet (Kobe után...)! De amit most a Miami csinált, meg amit James mindig is csinál(t), attól a gyomrom fordul fel... :S

VinylToy
Titeket a személyes gyûlölet hajt, engem viszont az bánt hogy a kedvenc játékosom Wade issza meg a levét ennek. 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bakkerman
jönnek a vereségek,a pofonok,kezd idegileg becsõdölni...hátha összefutnak idén a Lakerssel,és beleszaladnak egy zakóba!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grizzly21
Most esett le hogy ez a sajat edzoje raadasul! nevetseges ez az ember, tenyleg remelem hogy semmit nem nyer amig nem szedi ossze magat fejben

Nuno88
Kezdek nagyot csalódni benne 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LoSA
Én meg azt mondom, hogy kár volt Õt már a megérkezése elõtt "King Jamesnek" hívni és akkor talán nem lenne így elszállva magától ez a patkány!

VinylToy
Szerintem pedig meg kellene "nevelni", akár ennyi idõsen is.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LoSA
Ááh, én ezt az embert EGYRE jobban utálom! Nagyon remélem, hogy SOHA nem fog gyûrût nyerni!!! 😊

VinylToy

bakkerman
Hanga Ádám szerepel a draftlistán,a 89-es születésüek közt 12.,európai viszonylatban olyanok közt szerepel mint Rabaseda,vagy Shermadini. Én szurkolok neki,sportklubbon néha megnézem az Alba meccsét,és jól tolja! Ha még nem is NBA szintû,de egy olasz,vagy egy német élcsapatban el tudnám képzelni 2-3 év múlva!

LoSA
Vagy majd leigazolnak még egy-két sztárt... 😊 Mondjuk Nowitzkit, vagy még Nash-t, vagy Carmelo Anthony-t... <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#buck><#buck><#buck><#violent><#taps><#taps>

FrezeR
Látod hiába a nagy nevek ha nincs meg az összhang a csapaton belül. Most, hogy Hasleem kiesett ez megint nagyon nagy érvágás nekik. Középen elég gyengék nincs egy jó centerük, bár igaz most igazolták le Dampier-t de kérdéses mit tud hozzáadni a játékhoz.

LoSA
De még jó, hogy ott van jó pár játékos, akikkel bõven mindenki sz*rrá kéne verni! 😛 😊

FrezeR
Ez várható volt az elõzõ meccs alapján és, hogy Wade sem 100%-os.

LoSA
Viszont iszonytosan jó!!! <#wink>

VinylToy

LoSA
Ennél szebb reggel nem is kell... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miami megint kikapott!

banok
Robinson sem volt rossz helyette.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LoSA
Meglepõdtem az eredményen... Biztosan nagyon jó meccs volt! <#wink>

webibebi
nem is játszott rondo így öszesen asszem 16gólpasszt adott a boston gy h rondo egymaga szokott annyit adni😄 enynit számít ki az irányító sztem😊

msn:[email protected] bárki felvehet

banok
Néhány perce hatalmas meccsen kapott ki 1 ponttal a Celtics a Raptorstól. A torontóiak hatalmasat harcoltak Bargnani vezérletével az Air Canada Centerben! Az olasz nagyon sikeresen vette át Bosh helyét - bitang ponterõs. A Celtics viszont ma kicsit halovány volt.

mateus33
Hehehe na végre rájöttek, visszakerült a bal felsõbe..😄

mateus33
Gratulálok újfent a sport1-nek, a logót pont a bal alsó sarokba kell rakni ahol az eredmény van, nehogy látszódjon 😄 Végülis csak 3 másik sarok lett volna a logónak...

banok
Szerintem Oden jobb lenne ha találna valami más melót kosárlabda helyett.

mateus33
Ezt már nem hiszem el, mikor draftolták rá voltam a leginkább kíváncsi, és azóta se derült ki hogy mit tud igazából 😞 Rendkívül peches.

grizzly21
hat szegeny...sajnalom. Az orvosok biztos jobban tudjak, de szerintem lehet jobban jarna ha minden evben mutet helyett varna 2 evet es szepen gyogytornaval felhozna magat, mert sok ilyen volt mar...Grant Hill-nek is belekerult vagy 5 evebe mig mutottek allandoan.

“Portland Trail Blazers center Greg Oden will undergo microfracture surgery on his left knee Friday and will miss the remainder of the 2010-11 season." <#sir> <#shakehead>

Fisherman\'s Friend

bakkerman
31 pont 31 patti

dúúrván tolta?

bakkerman
azt mögötte ott kacagnak...öcsém,buta amcsik...én meg azt a láda genyót húztam volna a fejébe.

ProGabe
"LeDork was probably envious because the boy has as many rings as he has"

😄DDddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoSA
Hja-hja! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ez se semmi azért😄

én is ezt adom😄 de azért meg mondanám Kobenak ha õ is így dobálja a cuccokat hogy legalább egy helyre 😄

LoSA
Hát mindegy... Az fixx, hogy szívesen lennék a pálya szélén, jó lenne élõben egyszer ott lenni egy meccsen! 😊 De természetesen LAL meccsen! 😊

VinylToy
Egyébként ilyen videókat Kobe-ról is lehetne keresni.

VinylToy
Ilyen érzelmeket belõlem egy ember se tudna kiváltani, de hát mások vagyunk. A melegítõs témánál arra céloztam hogy sokan szeretnénk legalább melegítõszedõ fiúk lenni, mert akkor már a pálya szélén lennénk.

LoSA
Kéne a melegítõje tudod, hogy kinek.... 😊 Max ráköpnék kb!

54mptõl... Ismét James! Rühellem ezt a csávót! Remélem, hogy SOHA nem lesz gyûrûje!

VinylToy
Az más téma, hogy sok ember (köztük én is) vetõdnék a melegítõje után, ha ott lehetnék a pálya szélén. Persze ettõl ez még nem szép dolog, amit mûvel, nevelés kérdése is valószínûleg.

LoSA
Õ LeBron James! <#violent>

csóri ruhás gyerek meg földrõl szedi fel a cuccait

LoSA

Ezért utálom többek közt és az ilyen dolgaiért... 😄

LoSA
Sok dologban igazad van, csak... Nem tehetek róla, de Jamest és zsigereimbõl utálom. 😊 Tehát én mindig ellene, csapata ellen fogok drukkolni! Nem komálom, nagyképû suttyóó! <#szomoru1>

mateus33
Hihetetlen volt az a bizonyos 1 perc a Jazz-Heat meccsen 😮

MrSpock
Ez így mind szép és jó,csak ne felejtsük el hogy abban az érában mikor Jordan játszott,más volt minden. Boston,Lakers,Chicago 3 meghatározó csapat,sõt a Lakers akkor épp nem volt top-on hisz Magicék már kifele,Kobe-meg épp szárnyait bontogatta. És azért a Bulls felvolt építve rendesen Jordan köré. Mint ahogyan ezt nem tudták megoldani Cleveland-ben.
Ez csapatsport,nem pl tenisz ahol egyedül kell elbánnod mindenkivel. Az,hogy 1-1 csapatnál vannak húzóemberek akik köré épül az egész franchise. Én is lemondanék egy rakás lóvéról ha mondjuk Kobe mellett játszhatnék.Fõleg annak tudatában,hogy így bajnok is lehetek. James meg nem amatõr azért,õ szeretne az lenni,de egyedül senkinek nem ment még a kosárlabda történetében.Én elismerem Jordant nagyszerû volt,hihetetlen képességekkel de Pipen,Parish,Grant,Kerr,majd Rodman nélkül nem lenne 1 gyûrûje sem.Így azért lehet nekiveselkedni legyõzni az ellenfelet. Jamesnek így sem lesz könnyû dolga mert láthattuk sok jó képességû csapat van a ligában. Ünnepléshez meg annyit tegyék új capat új motivációk,Amikor C.Ronaldo Realba szerzõdött 70ezer ember ünnepelte a bemutatásnál,sztárok ennyi. Azért mentek oda hogy valamit elérjenek egy csapattal,és ez nem nagyképség kérdése.

Go Jeff Go!!!!

LoSA
Kíváncsi leszek rá! <#nevetes1>

LoSA
Nem teljesen értek Veled egyet... Én is LAL-t szeretem, MIA-val (fõleg Jammesel van bajom...). Azért ez a csere nem olyan "egyszerû", ahogy mondod... Mindenki lemondott egy csomó pénzrõl, hogy összehozzák ezt a csapatot, a DreamTeam-nek kikiáltott csapatot. Milyen "ünneplést" levágtak már az elején, amikor a három sztár együtt mutatkozott be? Nem tehetek róla, de ez nálam leverte a biztosítékot, de nem csak nálam.

Pl. Jordan is mondta, hogy Õ inkább le szerette volna gyõzni az ellenfeleit, pl Bird-t, nem pedig vele karöltve bajnokságot nyerni. Az a marketing, ami a Miami körül mint, gusztustalan.

Pedig Wade, Kobe után a kedvencem, mert hihetetlen nagy alázattal játszik, pont az ellentettje, mint a nagyképû James... 😊

remélem is lesz triplázás + ez a Miami Playoff-ba mutassák meg hogy ki az úr a háznál lehet nem lesz Jordan féle rekord de ha playoffra kíváncsibb vagyok!