11113
\'NBA\'
  • LoSA
    Miért mocskos a Spurs? :)

Video interjú Ádámmal
  • Doktor Lucsok
    Alakultak a dolog tegnap...

A mocskos Spurs behúzta Ádit, kíváncsi vagyok mi lesz vele...
  • Doktor Lucsok
    Kezdődik az esti móka:

Corrected deal: Bucks get Beno, Stephen Jackson, Shaun Livingston & 19. Bobcats get pick 7 & Maggette. Kings get 10 & John Salmons

wááá
  • LoSA
    Patkány LeBron James
  • banok
    Bérvita az NBA-ben is
  • LoSA
  • bakkerman
    van igazság a földön,lehozta a döntőt a Mavs :)
  • N1ggA
    ez meg kell hagyni király :D
  • LoSA
    Nah, még1!

• LoSA

Ez mekkora kép! :)
  • N1ggA
    Igen, emberileg nekem sem a kedvencem, de Wade maitt a Miaminek drukkoltam, de itt most azon ment a "vita", hogy James mennyire szar játékos.
  • syberia2
    bizonybizony
  • banok
    Hát pl. Jordan Bryant vagy Barkley sem az a kifejezetten szerény ember.
  • Nuno88
    Sokaknál a nyilatkozataival meg a viselkedéseivel veri ki a biztosítékot.
  • Effe88
    én nem álítottam be szarnak
    nyílván a jelen top 10 játékosok között ott a helye nincs is ezzel probléma csak hát súlytalan a nagy meccseken:)
    egy Nowo egy Kobe egy Wade ezek pl mind jobbak nálla
  • N1ggA
    Volt most 6 nagyon szar meccse, ennyi. 2007ben meg döntőig vezette a Cavalierst. Általában nagyon jó, néha ingadozik a teljesítménye.
    De azért fikázzátok csak.
  • LasDen #10098
    akárhogyis de nem olyan szar mint ahogy ti itt beállítjátok....
  • LoSA
    Srácok, ilyen James hater képeket hol találhatok még?
  • Effe88
    az nem sokat jelent:)
    pl 2003as draft darko milicic 1/2-esXD
    wade 1/5 és még is jobb a jamesnél
    jordan is "csak" 1/3as volt
  • LoSA
    Háát... Brown-t is az elején vitték el és aztán?!?!
    Kwame Brown
  • LoSA
    "Lebron meg hát túl van hypolva most már végleg kiderült..."

Nem kicsit!
  • LasDen #10093
    llehet túl van hypeolva, de azér az ember nem véletlen szokott 1/1 lenni....
  • Effe88
    jó hát ne nekem mond ezeket:):D:D
    én is MJ fan vagyok
    Van MJ meg a többiek akkora játékosa soha nem lesz több!!!
    Lebron meg hát túl van hypolva most már végleg kiderült...
  • LoSA
  • LoSA
    Jöhetnek ezek a képek! :) Szeretem az ilyeneket! :)
  • Doktor Lucsok
    Haters gonna hate...

• LoSA
  • Nuno88
    Nagyon megérdemelték! Gratula nekik!
  • Doktor Lucsok
  • csuszi
    ja amugy nem vagyok vak, ugy ertettem hogy jamesnek tobb az assistja kemeny 1-el...es melette jordan rongyolt 33 pontot. meg szenne lopta magat, es mellette meg lekapott 6 lepattanot :) hihetetlen... westphal:
    "ő a legjobb irányító, a legjobb dobóhátvéd, a legmegállíthatatlanabb bedobó és erőcsatár. Még a liga öt legjobb centere közé is besorolnám"
    all around, muhahhaaa, nezem a liga evadbeli statisztikait, james egyik top5ben sincs...kinosan probaljak betolteni az urt amit maga utan hagyott "13" eve, de nincs senki sem aki betoltene. termeszetesen a penz miatt, mi mas miatt. na nem pattogok tovabb azert szep estet minden james fannak.
  • csuszi
    jordan egesz eleteben egyszer dobott 8 pontot :) 41 evesen a wizardban.
    dontoben, 22 a minimum, 4szer dobott kevesebbet mint 25 :D
    es akkor jonnek azzal hogy allaround james. aha, lessuk meg csak azokat a statisztikakat assistban es lepattanoban es lopasban? jordan az ev vedoje 1szer, az osszes tobbi evadban a legjobb vedo otosben :) lopas orokstatisztika? phil szerint (to the max) a liga legjobb vedoje volt...meg a legjobb tamadoja.
    es akkor emlekeim szerint ugy vagtak allon szegenyt parszor, hogy orom volt nezni. nem olyan puha biroi felfogas mint ma, a new york elleni parharc az kb gladiator viadal volt, dobj ugy a madisonban egy laza 50est, hogy az orrod vere is elered, olyat vernek beled minden betoresnel...
    vagy amikor neztem a kosarlabda legszebb 10x10 jelenetet, akkor minden 10esben ott volt ahol ott lehetett (pl edzo nem), volt ahol 3-al...
    es akkor nem beszeltunk a leadership faktorrol, meg a tobbi nyalanksagrol, 39 fokos lazzal dobj dontoben 40et, nem 8at, es tunj el amikor a csapatodnak szuksege van egy vezerre. jesszum, az a ritka szempont, ami szerint nem o a valaha volt legjobb...
    pippen meg nem tartom kizarva jordannak adta fel a labdat, hozta be ezt a jkoztudatba es tudvan hogy a vegen az oribari kerul ki gyoztesen. mast nem tudok elkepzelni a helyzetrol.
  • Effe88
    "es meg minidg vannak emberek akik szerint james feler mj vel? "

pipen volt az egyedüli de valamit szívhatott ő sem gondolhatta komolyan...:D:D
  • csuszi
    "Jordan has played in 35 Finals games. Here are his averages during those games: 33.6 points, 6.0 rebounds, 6.0 assists, 2.8 turnovers, and 48.1 percent shooting."
    es meg minidg vannak emberek akik szerint james feler mj vel? szamok sosem hazudnak. kobe-el is lehet osszehasonlitani, mint ahogy barki maseval is a vilagegyetemben...
    es akkor meg nem beszeltunk a tobbi jatekosra valo hatasaval, tanitasaval, gyozni akarasrol, stresszkezelesrol, munkabirasrol, sportszerusegrol, akaratrol, mentalis erorol, karizmarol. mindben verte a valaha volt teljes mezonyt, nem egyben. mindben.
    de mar egy parszor a legjobb edzonek tartott phil is elmondta, kar barkit is hasonlitani hozza, teljesen eselytelen mindenki. igen, azt is kimondta egy interjuban, kobe sincs vele egy szinten. senki.
    vicces volt, hogy most scottie interjut mindenki hogy felfujta :) most jott is a cafolat, szemelyesen james-tol. majd szoljon valaki, mikor latott valaki ilyen megnyilvanulast jordan-tol, ahogy kigunyolta az ellenfel jatekosat.
  • MrSpock
    Bejött az amit csak én tippeltem a lottózóban. Mindenki hogy Miami majd behúzza nagyon símán. Én meg az eddigi játékok alapján egységesebb a Dallas. Mindenki megérdemelte a gyűrűt. Kidd is menynit várt rá,és motivált volt nagyon.
  • syberia2
    na de miért patkány?...
  • LoSA
    OKs,thx! :)
  • Effe88
    6.lesz az;)tuti!
  • LoSA
    PORT-n azt írják, hogy az a 5. meccs...
  • Effe88
    ma sport 1 19:30-tól
  • LoSA
    Nagyon örülök, hogy nem a patkány "ZERO"James (én már csak ezek után így fogom hívni), nyert! Wade-t szeretem, meg eddig a Miamival sem volt bajom, de... Dallas sokkal jobban megérdemelte a győzelmet! :)

Ez egy gyönyörű reggel! :)

Nem tudjátok, hogy mikor lehet megnézni a Sport csatornán az utolsó meccset? Ma este nem ezt fogják nyomni, ugye?