NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
msn:[email protected] bárki felvehet
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Fisherman\'s Friend
😄DDddd
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
54mptõl... Ismét James! Rühellem ezt a csávót! Remélem, hogy SOHA nem lesz gyûrûje!
Ez csapatsport,nem pl tenisz ahol egyedül kell elbánnod mindenkivel. Az,hogy 1-1 csapatnál vannak húzóemberek akik köré épül az egész franchise. Én is lemondanék egy rakás lóvéról ha mondjuk Kobe mellett játszhatnék.Fõleg annak tudatában,hogy így bajnok is lehetek. James meg nem amatõr azért,õ szeretne az lenni,de egyedül senkinek nem ment még a kosárlabda történetében.Én elismerem Jordant nagyszerû volt,hihetetlen képességekkel de Pipen,Parish,Grant,Kerr,majd Rodman nélkül nem lenne 1 gyûrûje sem.Így azért lehet nekiveselkedni legyõzni az ellenfelet. Jamesnek így sem lesz könnyû dolga mert láthattuk sok jó képességû csapat van a ligában. Ünnepléshez meg annyit tegyék új capat új motivációk,Amikor C.Ronaldo Realba szerzõdött 70ezer ember ünnepelte a bemutatásnál,sztárok ennyi. Azért mentek oda hogy valamit elérjenek egy csapattal,és ez nem nagyképség kérdése.
Go Jeff Go!!!!
Pl. Jordan is mondta, hogy Õ inkább le szerette volna gyõzni az ellenfeleit, pl Bird-t, nem pedig vele karöltve bajnokságot nyerni. Az a marketing, ami a Miami körül mint, gusztustalan.
Pedig Wade, Kobe után a kedvencem, mert hihetetlen nagy alázattal játszik, pont az ellentettje, mint a nagyképû James... 😊