11113
-
#363 Nekik bármikor fejet hajthatunk...az ő nevük már beíródott az "NKL"-be, azaz a "Nagy Kosaras Legendák"-ba :-) -
#362 holnap lesz Lakers-Spurs, nem lennék szomorú, ha láthatnám a mecset :P -
#361 kimás :)
azért ha ezzel a csapattal se fogja tudni megdönteni a lékersz akkor ismét fejet emelhetünk a MJ-Pip-Rodman féle triónak..
-
#360 :DDD -
#359 Én nem vagyok ennyire radikális. Persze nekem is a Lakers a kedvencem...de attól még szeretem a többi csapatot is...főleg akkor szeretem őket, amikor kikapnak a Lakers-től -
#358 ja, és sorry, de engem csak a Lakers érdekel, a többi csapatot leszarom -
#357 ki tartja ez a rekordot? Chicago? -
#356 hmm remélem azért nem döntik meg a 72-10 et :/ -
#355 A Lakers-t szerintem most lehetetlen elverni...hacsak le nem sérülnek a játékosok :-). Kobe is játszik??? Ááááá...akkor vége van minden csapatnak. The Lakers will win the playoff in 2004, ez a tuti :-D -
#354 de érdemes megemlíteni M. Redd-et, 24 éves srác, ő 36 pontot dobott, ha jól látom, megdöntötte a karriercsúcsát, ami 35 pont volt -
#353 na, eddig jól nyomja a Lakers... !-ből 4-et nyert: Dallas ellen: 109-93, Phoenix ellen: 103-99, Golden State ellen: 87-72, ma vót Lakers-Bucks az meg 113-107, Kobe 31pont, Payton 19, Malone-George 11-11, Oneal 23, Fisher 10 pont... -
#352 átvertek, megnéztem ma és csak jövő héttől adják a meccseket, pedig erre a hétre is volt irva, direkt megnéztem..remek:( -
#351 -
szando #350 sokra megyek ha nincs rajta nba
-
szando #349 :D :P -
szando #348 nincs is nba! grrrrrr -
#347 rohadj meg, hogy van DSF-ed :) -
szando #346 áááá, negyed óra múlva! :D -
szando #345 Mikor van a DSF-en NBA? -
#344 nba.com főoldalán volt én is szavaztam:) -
#343 ez mikori felmérés? az új szezoni, vagy az előző bajnokságé? egyébként nem meglepő az eredmény :) -
#342 Which team do you most enjoy watching?
Lakers
39%
Kings
12%
Other
12%
Mavericks
10%
Cavaliers
9%
Sixers
5%
Nets
4%
Timberwolves
4%
Spurs
3%
Suns
2%
Total Responses: 236009
hát ja.
egyébkétn lakers megint nyert.. mégolyat.. :)
-
#341 Én meg egyszer, még régen a tv3-on láttam hogy a Reggie Miller, a kis fogpiszkáló gyerek zsákolt egyet, mire a palánk úgy ahogy van széttört kis apró darabokra. Na mondom, most mivan, hogy egy fogpiszkálótól törik szét a palánk??? Mindenesetre érdekes volt :))) -
#340 én úgy tudom, hogy 2 vagy 3 alkalommal bontotta le eddig a pályát... :D -
#339 Shaq már az Nba-ben is tört palánkot azt hiszem első vagy második évében:) király volt.. -
#338 na mind1... különben nekem elég lenne vmi jgg is, nem kell semmi animáció bele -
#337 nekem sincs, csak improvizáltam, de mégegyszer nem menne:) -
#336 1ébként nagyon királyra sikerült... -
#335 bazz, nem tudsz csinálni nekem vmi logo-t? qrvára nincs hozzá közöm, hogy hogyan kell csinálni... -
#334 thx -
#333 Nem rossz, bár Kevin Garnett nem tartozik a kedvenceim közé, de a logo nem rossz :-) -
#332 most láttam hogy már 8k is lehet a logo, uhogy csináltam egy témába vágót:P -
#331 np -
#330 kösz, majd megnézem -
#329 kedd 00:00 NBA Action (ism.)
jóvan. végre valami emberi időben :) akörül azért már általában rá szoktam érni :) -
#328 ja én is le szoktam maradni az nba action okról :) -
#327 bazzeg nem! mikor volt? remélem lesz ismétlés -
#326 láttátok tegnap az nba action? Gerald Wallace zsákján majd beszartam:D -
#325 nem tudom lehet, de nekem tetszett :D -
#324 áh az biztos az egyetemi volt:)