11113
\'NBA\'
  • precision
  • zaki
    mondom :)
  • air23
    nincs az az isten hogy phil ezzel a csapattal ne nyerne :)
  • zaki
    sztem tuti az lesz...
  • air23
    kobe nak a dobószázaléka iszonyat :)
    szerintem valami a fejében még nincs rendben.
    9 pont büntetőből, 10 mezőnyből.. háááát.
  • precision
    Kobe: 19, Payton: 6!, Malone: 13, Devean George: 17!, O'Neal: 20, Fisher: 9

Ilyen pontokat dobtak...hát nemtom... Kobe-nak illet volna 25-28 pontot szórnia, Payton is dobhatott volna minimum vmi két számjegyűt. George viszont a 17 pontjával nem is olyan rossz! Hát reménykedjünk, hogy azért csak bajnok lesz ez a csapat...
  • air23
    hát van egy fehéhrcsokijuk a grizliznek aztán meg gaszol juk meg egy mike millerük.. ennyi... :)

egyébként még abba is biztos vagyok hogy ha aznap mondjuk a Detroit, Sac, stb ellen játszottak volna akkor nyernek.. tudjátok hogy megy ez, bár az is igaz hogy ez köteelző győzelemnek kellett volna lennie.
  • air23
    bocs, mégse kellett volna szólnom phill nek? eh.. bezzeg akkor nem ellenkezett senki mikor írtam!!

sry again :D

hmm.. nyugodjatok meg úgy is bajnokok lesznek :)
  • precision
    Ez komoly??? Mivan ezekkel bazzeg??? Ejj...nem lesz ez így jó...
  • zaki
    na most meg mi a fasz van??? Grizzlies 105, Lakers 95 hát beszarok, behugyozok
  • zaki
  • air23
    ok. akkor mondjuk legyen 68-14 es mutatójuk és nyerjék meg a playoffot, deal? :)

figy majd én felhívom phillt, te a többi edzőpvel beszéld meg pls :))
  • zaki
    engem nem érdekel hányszor kapnak ki az alapszakaszban, csak legyen bajnok a csapat :)
  • air23
    ja igen.. meg a 13-0 ás vagy mennyis rekordra (szezonkezdés) is számítottam hogy megdöntik , hát már azt se :/
  • air23
    hát ja.. ott nem hiszem hogy kikapnáának :)
  • zaki
    na mind1, holnap a Grizzlies ellen lesz meccs, ott majd javítanak :)
  • air23
    jee csak meg lesz az a 11 vereség ;) no offence, szerintem frankó a lakers, meg az edzőjük egyenesen isten, de ne döntsék már meg a 72-10 et :)
  • zaki
    bazzeg, KIKAPOTT A LAKERS A HORNETS-TÓL :(((((( 95-114, bazz Kobe 37 perc alatt 11 pontot dobott
  • air23
    nemtom, azt láttam csak hogy DNP :)
    hát kétszeres hosszabbítás után illik kobe nak és shaq nek 30 fölött lenne :)
  • zaki
    sérültek?
  • zaki
    Bryant 37, Payton 16, Malone 15, George 6, O'Neal 35, Fisher 11 pont, nem rossz...
  • air23
    ja hogy tony parker és duncan nélül.
  • air23
    Lakers 2OT 120
    Spurs F 117

wow
  • zaki
  • KG21
    még jó, különben nem mondanám;)
  • zaki
    bazzeg, ezt nem ide szántam, sorry :D
  • zaki
  • zaki
    nyomja a sport1?
  • KG21
    Ma 21 órakor New Jersey-Houston, el ne felejtsétek! Yao-ra kíváncsi leszek:P
  • zaki
    :)
  • air23
    hm. fogós kérdés :)
  • zaki
    nem csak 5öt a Buls-sal? én úgy tudom, hogy 1et játékosként is szerzett
  • precision
    Asszem igen. 6 a bulls-al, eddig három a lakers-el, az kilenc. Ha most nyernek akkor ez lesz a 10.
  • zaki
    ha most bajnok lesz a Lakers, akkor az lesz a 10 gyűrűje Jackson-nak, nem?
  • precision
    Hát igen...a régi bulls...istenem de jó volt akkor bulls! Öröm volt őket nézni...ahogy a fináléban lealázták a Malone-ékat. Ahogy az utsó kosarat beszóra a Jordan, és hogy örült...megvolt a 6. gyűrűje. Áááá nagyon jók voltak. Szerintem a mostani Lakers is ennek a közelében van...szinte verhetetlenek a mosatni mezőnyben.
  • air23
    ja tony gyerök.. hát igen.. az a csapat is meg volt csinálva :)
  • air23
    ja, végülis szgény harpert kihagytam. szerintem paytont meg tudná fogni, mj kobe-t pip és rodman is el el boldogulna a védekezésben :)

ejj.. mekkora meccs lenne.. ja skacok.. nem akarom még elkiabálni de vlsz amazonról rendelek csomó NTSC VHS-t aztán berántom őket avi ba, ha megvannak szerintem majd összejöhehtünk, szerintem itt mindenkit érdekelnének a filmek :)

Unforgettabulls: the 6th NBA Championship Season of the Chicago Bulls
    Unstop-a-Bulls - The Chicago Bulls 1995-96 Championship Season
    Magic Johnson - Always Showtime
    Nba Dream Team (1992)
    NBA: Larry Bird - A Basketball Legend (1991)

de mint mondtam nem akarom még elkiabálni, kedvcsinálónak mondjuk jó :)
  • zaki
    vagy Kukocot...
  • precision
    Sztem is brutál meccs lenne...megnézném az hót ziher :-)
    Végeredmény nemtom h mi lenne...4-en 3 ellen...hát ha mj-ék mellé odatennénk még vkit a régi bullsból...mittudomén, mondjuk Ron Harpert...akkor teljesen kétesélyes lenne a meccs sztem.
  • air23
    u mean hall of fame.. ja de én ezért is használtam az 'ismét' szót :)

malone-payton-kobe-shaq vs mj-pip-rodman...

persze a lakers fanok ezt síma 1 esre vennék, de szerintem ha elgondolkoznának MJ temperamentumán lehet átértékelnék a véleményüket :)

hát brutál meccs lenne az biztos :)