11113
\'NBA\'
  • zaki
    ja, azt tudtad, hogy Eddie Jones a Washingtonban játszik már?
  • air23
    ah.. de rég is volt az már :)

a raptors rockets jónak néz ki.. vasárnap élő. azt felveszem :)

szerintem egyébként ott a torontó fog nyerni. legalábbis én szeretném :)
  • zaki
    ezelőtt is volt, és akkor nem heti, hanem a havi műsorból lehetett megnézni :)
  • zaki
    viszont eredményeken nem néztem meg, úgy hogy ha lehet, ne nagyon mondjátok el, végig szeretném izgulni a mecset :)
  • zaki
    én voltam az nba.com-on, de csak ezért, hogy megnézzem, hogy mikor játszik legközelebb a Lakers :)
  • air23
    http://www.sport1tv.hu/TV_musor_index.php

mekkora jó. van kosárlabda filter a műsorban. így nem kell a hüje egész napos fociműsorok között megtaláni amit keresek :)
  • air23
    thx az infót!! :)

sajnos ma se tudom megnézni a meccset.. :(( pedig felvenném, mert jó meccs lesz. ugye aki már látta az nba.com on tudja az eredményt :)
  • zaki
    vasárnap pedig élőben Toronto-Houston meccs 18:45-kor!
  • zaki
    este 21:00-tól Washington-Philadelphia meccs lesz
  • zaki
    LOL NÉZZÉTEK ELINDULT A SPORT1 HONLAPJA :PPP
  • air23
    :) én tegnap az nba live 2004 ben néztem kik vannak melyik csapatokban.. ugye bulls ba kellett igazolni néhány játékost :)) szal jól megbolygatták a jó öreg rostereket :)
  • zaki
    hát megmondom őszintén, annyira nem vagyok otthon a témában. pl amikor volt a lakers-dallas meccs, és megláttam a kezdőben A. Walkert, néztem egy nagyot, hogy ez meg mi a faszt keres itt (ill ott :P), szóval, én csak akkor tudtam meg, hogy a Bostonból Dallasba szerződött
  • air23
    :)) jah. van egy jelenet a MJ to the Max ban hogy labda lejön a gyűrűről, egyet patt, majd lendületből szépen kivezetve phill horog.. potty.. 3pontos vonalhoz közelről... szal ott van az öreg :)

áh nem agódok én a lakers maitt. viszont.. szerintetek melyik csapat fejlődött legtöbbet az átigazolásokkal? (lakers kivéve :)
  • zaki
    Phil barátunk olyan, mint a bor: minnél öregebb, annál jobb :)
  • precision
    Akkor vmi nagy gáz lenne ott, ha megint kikapnának...Phil bácsi öregszik, vmi mifene???:))
  • air23
    már csak azért is mert 3* zsinórban egy ilyen csapat... csúnya lenne ha kikapna
  • zaki
    ki fogad a Raptors-ra? :)
  • zaki
    sztem is
  • air23
    oké. fogadások:

szerintem LA nyer. :)
  • zaki
    nem hiszem :(
  • precision
    De ennek ellenére...a Lakers le fogja őket gyalázni!!!!
  • precision
    Hát igen...nem potyára lett ő az nba live 2004 "arca", szal nem rossz játékos a carter...igazi zsákolóbajnok :D
  • air23
    hát azért a raptors most nem rossz szerintem. carter is bizonyítani akar meg minden gondolom.
  • precision
    Adni fogja a sport1?
  • zaki
    na majd ma lesz Lakers-Raptors meccs, csak nem lesz zsinórban 3 cumi
  • air23
    jaja, ahogy mi is csináltuk az la - dal on :)
  • zaki
    közvetítsd a meccset! :)
  • precision
    Na neeemááá...:(

Még ma kijön ha én azt mondom :DDD
  • air23
    szerintem karácsonyig ráérnek belerakni.. hamarabb úgy se jön ki...
  • precision
    Igen benne lesz:

• zaki
    tuti benne lesz
  • precision
    Szted benne lesz? Ha igen, akkor sztem olyan 84-87 körülit fog kapni...bár lehet, hogy kevesebbet!
  • air23
    na akkor ebben is egyetértünk :)

kíváncsi leszek mennyit kap ez a james az nba live 2004 be :)

• precision
    Így van :)
  • precision
    Igazad van...MJ nyomába senki se fog érni!!! De nem is ez a lényeg...jó játékos és kész. Rookie-hoz képest nagyon jól nyomja.

Ja, és hogy senki sem lesz olyan mint MJ mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy minden új jó játékosra azt mondják, hogy ő lehet a köv. Jordan. Sztem ez elég beszédes...kihez hasonlítanák, ha nem a legjobbhoz... :-) De ők is tudják, hogy nem lehet senki sem olyan, de azért mégiscsak jól hangzik, nem?:)
  • zaki
    tudom, hallottam a csávóról, de Jordan csak 1 van
  • air23
    na ezt is birom.. szegények hogy MJ hez hasonlítgatják őket.. persze sztár kell nekik.. de közelébe se fog kerülni senki MJ nagyságának (objektív vélemény :D)
  • precision
    Hmm...még a mezszám is stimmel :DDD
  • precision
    Na, hogy necsak Lakers legyen...

Ez a fazon se semmi! Nagyon nagy játékos lesz belőle...:-)
  • zaki
    lehet, hogy átiratom a topic alcímét, minden ami a Lakers-sel kapcsolatos-ra :PPP