11113
\'NBA\'
  • air23
    nem akarlak elkeseríteni de valamelyik videóban láttam a kisfiát zsákolni :) persze természetesen kis labdával gyerek kosárpalánkra :) természetesen mj xii es kis cipőben ... szal már csak 15 év és.. :)
  • precision
    Hmm...vajon a gyereki nem fognak kosarazni...hátha az apjuk tehetsége átöröklődött...kemény lenne :D
  • air23
    bizony.. még 40 évesen is leduplázták mikor a was ban az utolsókat rúgta :)
  • precision
    Így van! :-)
  • air23
    "if MJ will ever return again, he will dominate"
    MJ to the max ezzel a mondatával fejeződik be :)

• precision
    Ja...még ma is jó elővenni őket, nézegetni...kicsit nosztalgiázni...hát igen, a régi szép idők, amikor még Jordan papa gyalázott mindenkit :D
  • zaki
    jaja, ezt úgy bírtam, hogy ez egy 20$-s, vagy 50$, vagy 100$-s a kártya, holott sztem egy büdös centet sem értek, csak jól néztek ki, meg csili-vili :P
  • zaki
    mint a kiba... higany :)
  • precision
    Hmm...jön felfelé mint a talajvíz :D
  • precision
    Én is gyűjtöttem a kosaras kártyákat régen. Még mindig megvannak...de már nem vettem legalább 6 éve...
    Vannak ám benne nagyon jó kis kártyák is! Az egyiken Jordan van, mozgatni kell, és zsákol rajta...kajakra mozog a kép. Asszem akkor vmi 100 $-t ért, ha lett volna rajta aláírás akkor meg vmi 200 $-t! Ma már biztos többet... :DDD
  • air23
    nagyon kemény

FT% .604 ről .833 ra...
    RPG 4.8 ról 13.00 ra..
    PPG 6.1 ről 12.8 ra.
  • air23
    csúnya lenne ha nem :) szerintem egy oneal, kg, duncan, kidd nek a dupla-dupla alapnak kellene hoyg legyen.
  • air23
    jaja, bulls ban. nézzétek meg a 2 év átlagát hogy hogy fejlődik szinte mindenben.

heh.. talán ha MJ-pip-harper-rodman mellett lett volna ez a normális centerük annó.... :)
  • precision
    O'Neal: Ranks #1 in the NBA in Double-doubles(5.0)

Jól nyomja :))
  • precision
    Itt
  • zaki
    hol nyomja? újonc?
  • air23
    ha már itt tartunk akkor erre a srácra figyeljetek
    Tyson Chandler
    szerintem be fog futni hamarosan :)

4.40 off reb átlag....
  • zaki
    szegény Pippen sztem már nagyon a végét járja, mostanában rengeteget volt sérült, és nem is nyomta olyan jól,ahogy "régen", de hát lassan felette is eljár az idő, jvőre lesz 39 :(
  • air23
    pff!! nem tudtátok hogy pip a bulls ban van?? ... tegnap majdnem sikerült vele egy quadro duplát csinálnom nba live ban :) 1 lepattanó hiányzott, 1:30 vissza de sajnos kipontozódott :(( pedig az 250+ dinasty points lett volna.. ((
  • zaki
    nem volt vmi túl pontgazdag meccs :P
  • zaki
    vazze, ezt nem tudtam
  • precision
    Spurs - Nets : 85 - 71
    Duncan 31 pontot szórt! :)
  • precision
    Hmm...ti ezt tudtátok??? Mármint, hogy megint a bulls-ban játszik! Nem semmi...:) El is verték a boston-t :D
  • precision
    Nazé'
  • zaki
    na, nyert a Lakers 94-79-re :) Bryant 19, Payton 16, Malone 16, George 6, O'Neal 23, Fisher 7 pontot dobott, Vince Carter 23-at szórt be
  • air23
    a a vasárnapi meccs jónak ígérkezik :)
  • zaki
    jaja, Bruce Arenas, az az edző, most nézem csak mit írtam
  • KG21
    Vasárnap Rockets-Toronto:))) Már nagyon várom, imádom Francist, Mobleyt, Yao-t, Cartert!
  • KG21
    az Gilbert Arenas, elég jó játékos uhogy tessék megjegyezni
  • KG21
    sztem idén jó lesz a Denver, akár poff helyre is kerülhet, bár jobb lenne nekik, ha keleten lennének...
  • zaki
    vazze,pont akkor jöttem vissza, amikor B. Arenas az 1. negyed végén majd félpályáról dobott egy 3ast a duda szó alatt... ja, meg most mondta a kommentátor, hogy az 1. negyedben 18 pontot dobott összesen, nem semmi :)
  • zaki
    picsába, elfelejtettem, hogy 9kor meccs van, én meg most megyek fürdeni, kicsit le fogok maradni az elejétől, na mind1 :)
  • zaki
    az sem jobb csapat :P
  • air23
    eh gyökér vagyok. ott Carmelo Anthony játszik.. nick... warriors ban van :)
  • zaki
    denverben??? az 1ik leggyengébb csapat :PPP
  • air23
    :))

nick.. bazz tegnap pedig bulls al játszottam ellenük.. hmm.. denver asszem :)
  • zaki
    én is úgy tudom, hogy ott nyomta legutóbb... általánosba, olyan 5. - 6. osztályba nagyban gyűjtöttem az NBA-s kártyákat, 1ik osztálytársam Eddie Jones kártyákat gyűjtött... (én meg O'neal-os kártyákat :P)
  • zaki
    jajaja :) Nick van Exel hol nyomja most? mert már nem a Dallasban ha jól tudom
  • air23
    ha jól tudom charlotte ban volt.. szegény nem futott be nagyon, pedig szerintem tehetséges volt :( vagy csak nem sztárolták annyira.. :/
  • air23
    ja. meg is akadt rajta a szemem.. én még emléxem mikor 'edie!' 'edie!' 'edie!' vel üdvözölték LA ben :)