11113
-
#487 nem akarlak elkeseríteni de valamelyik videóban láttam a kisfiát zsákolni :) persze természetesen kis labdával gyerek kosárpalánkra :) természetesen mj xii es kis cipőben ... szal már csak 15 év és.. :) -
#486 Hmm...vajon a gyereki nem fognak kosarazni...hátha az apjuk tehetsége átöröklődött...kemény lenne :D -
#485 bizony.. még 40 évesen is leduplázták mikor a was ban az utolsókat rúgta :) -
#484 Így van! :-) -
#483 "if MJ will ever return again, he will dominate"
MJ to the max ezzel a mondatával fejeződik be :)
-
#482 Ja...még ma is jó elővenni őket, nézegetni...kicsit nosztalgiázni...hát igen, a régi szép idők, amikor még Jordan papa gyalázott mindenkit :D -
#481 jaja, ezt úgy bírtam, hogy ez egy 20$-s, vagy 50$, vagy 100$-s a kártya, holott sztem egy büdös centet sem értek, csak jól néztek ki, meg csili-vili :P -
#480 mint a kiba... higany :) -
#479 Hmm...jön felfelé mint a talajvíz :D -
#478 Én is gyűjtöttem a kosaras kártyákat régen. Még mindig megvannak...de már nem vettem legalább 6 éve...
Vannak ám benne nagyon jó kis kártyák is! Az egyiken Jordan van, mozgatni kell, és zsákol rajta...kajakra mozog a kép. Asszem akkor vmi 100 $-t ért, ha lett volna rajta aláírás akkor meg vmi 200 $-t! Ma már biztos többet... :DDD -
#477 nagyon kemény
FT% .604 ről .833 ra...
RPG 4.8 ról 13.00 ra..
PPG 6.1 ről 12.8 ra.
-
#476 csúnya lenne ha nem :) szerintem egy oneal, kg, duncan, kidd nek a dupla-dupla alapnak kellene hoyg legyen. -
#475 jaja, bulls ban. nézzétek meg a 2 év átlagát hogy hogy fejlődik szinte mindenben.
heh.. talán ha MJ-pip-harper-rodman mellett lett volna ez a normális centerük annó.... :) -
#474 O'Neal: Ranks #1 in the NBA in Double-doubles(5.0)
Jól nyomja :)) -
#473 Itt -
#472 hol nyomja? újonc? -
#471 ha már itt tartunk akkor erre a srácra figyeljetek
Tyson Chandler
szerintem be fog futni hamarosan :)
4.40 off reb átlag.... -
#470 szegény Pippen sztem már nagyon a végét járja, mostanában rengeteget volt sérült, és nem is nyomta olyan jól,ahogy "régen", de hát lassan felette is eljár az idő, jvőre lesz 39 :( -
#469 pff!! nem tudtátok hogy pip a bulls ban van?? ... tegnap majdnem sikerült vele egy quadro duplát csinálnom nba live ban :) 1 lepattanó hiányzott, 1:30 vissza de sajnos kipontozódott :(( pedig az 250+ dinasty points lett volna.. (( -
#468 nem volt vmi túl pontgazdag meccs :P -
#467 vazze, ezt nem tudtam -
#466 Spurs - Nets : 85 - 71
Duncan 31 pontot szórt! :) -
#465 Hmm...ti ezt tudtátok??? Mármint, hogy megint a bulls-ban játszik! Nem semmi...:) El is verték a boston-t :D -
#464 Nazé' -
#463 na, nyert a Lakers 94-79-re :) Bryant 19, Payton 16, Malone 16, George 6, O'Neal 23, Fisher 7 pontot dobott, Vince Carter 23-at szórt be -
#462 a a vasárnapi meccs jónak ígérkezik :) -
#461 jaja, Bruce Arenas, az az edző, most nézem csak mit írtam -
#460 Vasárnap Rockets-Toronto:))) Már nagyon várom, imádom Francist, Mobleyt, Yao-t, Cartert! -
#459 az Gilbert Arenas, elég jó játékos uhogy tessék megjegyezni -
#458 sztem idén jó lesz a Denver, akár poff helyre is kerülhet, bár jobb lenne nekik, ha keleten lennének... -
#457 vazze,pont akkor jöttem vissza, amikor B. Arenas az 1. negyed végén majd félpályáról dobott egy 3ast a duda szó alatt... ja, meg most mondta a kommentátor, hogy az 1. negyedben 18 pontot dobott összesen, nem semmi :) -
#456 picsába, elfelejtettem, hogy 9kor meccs van, én meg most megyek fürdeni, kicsit le fogok maradni az elejétől, na mind1 :) -
#455 az sem jobb csapat :P -
#454 eh gyökér vagyok. ott Carmelo Anthony játszik.. nick... warriors ban van :) -
#453 denverben??? az 1ik leggyengébb csapat :PPP -
#452 :))
nick.. bazz tegnap pedig bulls al játszottam ellenük.. hmm.. denver asszem :) -
#451 én is úgy tudom, hogy ott nyomta legutóbb... általánosba, olyan 5. - 6. osztályba nagyban gyűjtöttem az NBA-s kártyákat, 1ik osztálytársam Eddie Jones kártyákat gyűjtött... (én meg O'neal-os kártyákat :P) -
#450 jajaja :) Nick van Exel hol nyomja most? mert már nem a Dallasban ha jól tudom -
#449 ha jól tudom charlotte ban volt.. szegény nem futott be nagyon, pedig szerintem tehetséges volt :( vagy csak nem sztárolták annyira.. :/ -
#448 ja. meg is akadt rajta a szemem.. én még emléxem mikor 'edie!' 'edie!' 'edie!' vel üdvözölték LA ben :)