11113
-
#1071 Meg is érdemelték már, mostanában nem nagyon szokásuk győzni :)))) -
#1070 Iverson meg egy laza 40-est szórt be a Seattle-nek. nyertek is 112-101-re -
#1069 hmmm, érdekes, a karriercsúcsa 25 lepattanó, ennyit szedett tavaly, pont a Sacramento ellen :) -
#1068 Nah, elverte a Minnesota a Kingset, nem is kicsit. A Kings nem volt valami nagy formában, 33%-al dobtak mezőnyből, senki sem tudta elérni a 20 pontot. Talán ennek köszönhető, hogy a Wolves laza 60 lepattanót szedett, ebből 24-et!!! KG, meg dobott is hozzá 22 pontot. Azé nem semmi :)))) -
#1067 gondolom az nba action-ben majd biztos benne lesz -
#1066 De megnéztem volna a meccset -
#1065 Nem semmi meccs lehetett! -
#1064 McGrady dobott egy laza 43 pontot a Jazznek :P (90-77-re nyertek) -
#1063 huhh, 100-99-re nyert a lakers a warrriors ellen...
ibézek az nba1.hu-ról:
"Nem akármilyen drámát láthatott az oaklandi közönség… Volt minden, ami egy meccset emlékezetessé tehet: őrjítően kiélezett és izgalmas véghajrá, bunyó, kiállítás és végül de nem utolsósorban parádés egyéni produkciók. A győzteseknél Shaq O’Neal és Kobe Bryant 40 pontot szerzett a csapat második félidőre tehető 48 egységéből. A parázs légkörre mi sem jellemzőbb, hogy dulakodás miatt lezavarták a parkettről Gary Paytont (őt erősen noszogatni kellett, magától nem kívánt még távozni…) és Speedy Claxtont. A Golden State egyébiránt Jason Richardson és Cliff Robinson révén tartotta a lépést. Az utolsó percre aztán elfáradhatott a nagy Lakers duó, mert a Warriors többször is megnyerhette volna az ütközetet. Shaq szokás szerint büntetőket és szokásától eltérően ziccert hibázott, Kobe lépéshibát vétett és eladta a labdát. Kareem Rush elleste Shaq bünti receptjét, mert 4 szekundával a vége előtt ő is elbaltázta mindkét személyijét. A hazai gárda Clifford Robinson kezébe tette sorsát, akinek dobását azonban a dudaszó pillanatában blokkolta O’Neal." -
#1062 Nekem is tetszik -
#1061 jónak tűník így elsőre -
#1060 Most csekkoljátok az új lapot, beindult:) NBA1 -
#1059 Vazze a Pacers szopott a Hornetstől 89-75-re -
#1058 A Magic meg szokás szerint kikapott :(((((
Hiába dobott T-Mac 41 pontot, ha a többiek szarok.
Nem tom mikor cserélnek már edzőt, ha már játékoskeretet nem tudnak :)))) -
#1057 nyert a lakers a Portland ellen 89-86(Bryant 31 pont, O'Neal 21 pont)
nyert a Minnesota is 110-95-re a Suns ellen (Cassell 22, Garnett 31, Sprewell 21 pont
és a grizzlies megverte a dallast 109-92-re! -
#1056 passz... de az nba actionba biztos benne lesz. ha abba nem, akkor majd abba a műsorban biztos, amiben bemutatják a gálát belülről. tudod, olyan útifilm szerűség, mint volt vmelyik nap az nhl gáláról -
#1055 Engem elsősorban a zsákolóverseny érdekelne. Nem tudtok olyan helyet, ahonnan le lehet húzni??? -
#1054 ezt az nforce-on találtam:
2004-02-16 NBA All-Star Game 2004 *VCD* 78x15 MB W4F 10.0 -
#1053 kíváncsian várom... -
#1052 jaja, Kidd-Martin nagyon jól nyomják, egymás gondolatát olvassák :) -
#1051 hát én azoknál behaltam :)
főleg azon, amikor egész pályán vezette a lasztit és bezúzta, be is repült a közönség közé
utolsó zsákja volt a brutális, 154 kilójával ott himbálódzott a gyűrűn, majdnem le is bontotta a csarnokot -
#1050 azt én sem értettem... mintha direkt tüntetőleg nem húzta volna be:/ -
#1049 Ja, meg volt egy olyan jelenet, hogy Kobe tök egyedül vihette a palánkra a labdát, és csak szimplán pöccintette a kosárba a labdát, még csak nem is zsákolt, és akkor hogy kifütyülték a nézők, hiába Los Angelesi. Mindenki valami látványos zsákolást, vagy alleyoopot várt, csalódniuk kellett. -
#1048 Shegg dömperzsákjainál minden megmozdulásuk szebb volt való igaz -
#1047 Agyam elszállt, olyan csoda passz volt. Ebből látszik, hogy már egymás gondolatait is ismerik, annyira összeszoktak. Pazar volt nagggyon. -
#1046 De meg kell hagyni, hogy Nyugati dominancia ide, Nyugati dominancia oda, a Kelet sokkal jobban, látványosabban játszott. Most még Iverson is csak a látványosabbnál látványosabb assistokat osztogatta, pedig ez nem igazán jellemző rá. -
#1045 Főleg hogy nem nézett oda...tényleg állat passz volt :) -
#1044 Az se volt rossz, de nekem akkor állt meg a lélegzetem, amikor az első félidőben Kidd majd félpályáról adott egy csodálatos, ívelt alleyoop-ot Kenyon-nak. Húúú, az nem volt semmi. Akkor sajnáltam igazán, hogy nem vettem videóra a meccset :(( -
#1043 új magyar NBA oldal készül indulni, néhány sportfórumos csinálja majd, elvileg egyedi cikkeket is írnak majd, én már nagyon kíváncsi vagyok:) Úgy tudom ma este indul...
Ez lesz a címe, ha minden igaz: NBA1 -
-
#1041 Nem semmi jelenetek voltak... Nekem Yao és Martin jött még be a lent említettek mellett. Jameg az a Yao Francis alley-up hú az nagyon tetszett:))) -
#1040 nagyon jó kis meccs volt, érdemes volt éjszakázni miatta de most meg ugy érzem magam mint akit fejbevertek :)) de megérte, és éjjen Shaq!:) -
#1039 Hú nagyon jó volt! Zsákolóversenyről ha tud vki letöltőhelyet (videó) pls. ossza meg velünk.
Go Shaq, go Kobe, go Lakers! :) -
#1038 Hát én T-Macnek adtam volna az MVP-t, bár csak azért, mert elfogult vagyok. Megint volt 2 szenzációs zsákolása, meg egy gyönyörű triplája a végén. Az egyik zsákolása még Jack Nicholsonnak is tetszett :))
T-Mac Powah!! -
#1037 Én is néztem, most keltem fel:) Keletnek szurkoltam, tehát az eredmény annyira nem tetszik, de a meccs jó volt -
donpedro #1036 Ja, és mindkét zsákolásra a maximális 50 pontot kapta. -
donpedro #1035 Én felvettem most. :) Jones-ról csak annyit, hogy az első zsákjánál az amerikai kommentátor üvöltötte, hogy "Úristen, adják oda neki, adják oda a díjat, ez volt a legelképesztőbb zsákolás, amit valaha láttam..." :))
Csak egyet tudok vele érteni, egészen durva volt. -
#1034 sajnos nem láttam, majd a sport1 leadja, és akkor meglesem. mindenesetre jó meccs volt, O'Neal sztem megérdemelte a MVP címet. fel is veszem az ismétlést, jó lesz később is megnézni a meccset, volt pár szép jelenet (T-mac zsákolása mint mondtam, de tetszett O'Neal utolsó zsákja is, olyat himbálózott a gyűrűn, hogy majdnem lebontotta a csarnokot :D) -
donpedro #1033 OFF
Nekem is ott van, a TV rá van kötve a gépre, másodlagos képernyőként használom, de ha pont a gép előtt ülök, akkor csak oldalról látom a TV-t. Ha meg a TV-vel ülök szemben, akkor nem érem el a bill-t. Nagyon nem ugrálok, mert nem akarom felébreszteni a barátnőmet.
ON
Jó kis meccs volt, T-MAC for President!! :)) Jones zsákolásait láttad a zsákolóversenyen? Naggggggyyyyon durva volt mindkettő! -
#1032 hát nekem a szobámban van minden :)
T-Mac megint zsákolt egy olyan feldobom a palánkra magamnak és bezsákolom-osat, nem volt rossz :)