11113
\'NBA\'
  • zaki
    bazzeg, most miért mondtad el?
  • spatz
    Dobott vagy 30 pontott

Nem tudjátok G.Hill meddig lesz még sérültlistán, szerintem mióta az Orlandóban van, játszott vagy 25 meccset...4 év alatt
  • zaki
    hátha? alapból megnézek minden nba meccset :) remélem T-Mac jól játszott :)
  • spatz
    Feltétlen nézzétek meg, nagyon jó meccs lesz, nem irom ide az eredményt hátha valaki meg akarja nézni...
  • zaki
    az kira, naná, hogy megnézem, hajrá Orlando :)
  • zaki
  • LezLee
    Hát ráfért már az Orlandóra egy sikerszéria. Ki tudja mikor jön a következő :))
  • spatz
    Ok, tudom
    15:45 NBA kosárlabda-mérkőzés
    Orlando-Portland
  • KG21
    mert holnap adják te észlény:P
  • spatz
    nem helyette FA-kupa, 5. forduló, West Ham-Fulham (élő, amúgy Zaki #973
  • zaki
    adja a sport1?
  • spatz
    Ma este Orl-Portland, szegény Portland, nyerő szériában van az Orlando...
  • zaki
    kúúl, pont most írtam én is :)

ok, akkor nyomjuk most. irány az nba live topic, többit ott :)
  • zaki
    mulnizunk=multizunk
  • precision
    Felőlem most is mehet :))
  • zaki
    mikor mulnizunk legközelebb? :)
  • precision
    Thx a linket, nagyon faxa!
  • LezLee
    Ez csak azt jelentheti, hogy a többiek (J. Howard, Tyronn Lue, Drew Gooden) kezdenek felnőni a feladathoz. Lehet, hogy szarul dobott T-Mac, de szerintem csak azért mert nem hárult rá nagy felelősség, és nem koncentrált eléggé. Viszont szerintem érdemes megnézni, hogy ilyen meccseken, amikor szarul dob, mennyi asszisztot oszt ki. És ezért hihetetlenüll jó játékos, mert nagyon sokszínű.
    Meg ezek szerint a Magic ebben az idényben először érte el, hogy egymás után 3-szor nyerjen. Azé ez se semmi :))))
  • spatz
    De legalább nyert, minden nyerést meg kell becsülnünk..
  • zaki
    a Minnesota meg kikapott 2 ponttal a San antonio ellen (94-92)
  • zaki
    magic is nyert 1 ponttal a pistons ellen, ebben az az érdekes sztem, hogy milyen szarul játszhatott McGrady, mert 20 bobásából 3 ment be... abból az 1ik 3as volt. a büntetőket jól nyomta 13-ból 12-t
  • zaki
    lol, a rockets meg a 3. hosszabításban nyert a hawks ellen 123-121-re, Yao Ming 41 pontot dobott! nem semmi 21 dobásából 15 ment be, 13 büntetőből 11-et dobott be
  • zaki
    nyert a lakers a suns ellen 104-92-re (O'Neal 19, Payton 20, Bryant 40 pont)
  • KG21
    na találtam egy jókis linket az nba1 fórumán. Lehet nézegetni elég jó videók vannak itt:
    video clips
  • zaki
    de most néztem meg az ismétlést

jó volt
  • KG21
    pedig kurvajó volt! Ilyen látványos NBA Action nem lesz még legalább 1 évig:)
  • zaki
    a lakers is győzött, ők a 76ers-t verték 116-88-ra. most már mindenki egészséges, csak Malone hiányzik (de ő nagyon) Bryant 28, O'Neal 29 pont, Iverson csak 13
  • zaki
    bazzeg, elaludtam, 14:00-kor keltem fel
  • LezLee
    Igeeeen, kétszer egymás után nyert a Magic. Ilyen se sokszor fordult még elő ebben a szezonban :)))
    Csak így tovább!!!
    T-Mac Powaaa!!
  • KG21
    12:00 NBA All star összefoglalóval
  • zaki
    ha akar menjen, de akkor leigazoljk remélem McGrady-t, aztán még jól is jár így a csapat
  • LezLee
    Mindenesetre elég gyanús, hogy mikor a Lakers vezetősége meg akarta tárgyalni Kobe-val a hosszabbítást, Kobe azt mondta, hogy most koncentráljanak a bajnokságra, nyerjék meg a bajnoskságot, és majd nyáron visszatérnek erre. Terel a srác, terel :))) Tehát szerintem tuti, hogy el akar menni, ezt csak a hülye nem látja.
  • zaki
    jaja emléxem. de nemrég meg azt olvastam az origo-n, hogy azt nyilazkozta kobe, hogy élete végéig a lakersben akar játszani. össze-vissza írnak ezek minden baromságot
  • KG21
    Emlékszel már milyen régen megmondtam, hogy el fog menni? Jelenleg majdnem biztos, hogy nem marad, az All star gálán is megmondták. Ha maradni akart volna , aláírta volna nyáron a +1 év bónuszt. Rühelli Shegget, meg aztán Jackson is nyugdíjazza magát... váltani kell!
  • KG21
  • LezLee
    Igen, csak nem biztos, hogy megfér két dudás egy csárdában. Ráadásul mindkettő ugyanazon a poszton játszik. Ha már mindenképpen megy Kobe (ami szerintem nem biztos, mert pénz beszél...), akkor jobban örülnék, ha a Magicbe menne :)))) Bár ez sajnos soha nem fog megtörténni :(
  • zaki
    kobe nem megy sehov. maradni fog. jackson is. apropó malone-nak meddig van szerződése? kib*szott 1600 pontra van lemaradva az örökös pontlistán. ha maradna még1 évet, sztem esélye lenne megdönteni a rekordot. de ahhoz minnél hamarabb fel kéne épülnie
  • precision
    Nem. Én Kobe és Iverson rajongó vagyok. Akármelyik csapatban vannak, nekem ők a kedvenceim. Bárcsak egyszer egy csapatban játszanának...az nagyon király lenne! :)
  • LezLee
    Tán csak nem Sixers rajongónak tetszik lenni? :))))))))
  • precision
    Pedig Iverson nagyon jó játékos, csak a csapattársai nem igazán jók. Az all-staron mondta a csákó, hogy terjed egy olyan pletyka, hogy Kobe átmegy a Philadelphiaba! Az de kegyetlen lenne! Iversonnal aratnának! Én örülnék neki!