11113
\'NBA\'
  • KG21
    bazz véletlen megnéztem az eredményt Még szerencse hogy ilyen számomra tök érdektelen meccsnél fordult ez elő...
  • zaki
    thx
  • spatz
    Bryant egy coloradói bíróságon várta, hogy vallomást tegyen az a fiatal nő, aki azzal vádolja őt, hogy a nyáron megerőszakolta. Ez elmaradt, a hónap második felében kerül rá sor....
  • zaki
    este Miami-Toronto
  • spatz
    Sajnos az Orlandó is kikapott, Boston Celtics–Orlando Magic 117–96 Legjobb dobók: M. Blount 28, Pierce 25, R. Davis 19, Atkins 17, ill. McGrady 29, Bogans, Lue 14-14
  • zaki
    büdös p*csába, kikapott a Lakers 1 ponttal az Atlantától... nem játszott Kobe, nem tudom miért, Payton 10 lepattanó, 10 assziszt, 23 pont, O'Neal 23 pont 14 lepattanó
  • zaki
    nyert a lakers a wizards ellen 122-110-re :) [O'Neal 29 pont, Bryant 25 pont 10 assziszt 14 lepattanó(nem semmi), Medvedenko ,Rush 14-14 pont; Arenas 35 pont, Stackhouse 20 pont)
  • zaki
    ja... és a végén kihagyott egy 3 pontost kobe...
  • VinylToy #1143
    Tegnap néztem végig az All-star gálát, eddig ugyanis nem volt időm...az a megállapításom, hogy sajnos elég gyenge játékosok is odakerülnek, nem a tudással van a gond, hanem a felfogással, ez egy gála, arról szól hogy szórakozzunk akkor miért rontják el, egy zsákolásba belenyúlással, egy alley-oop elcsenésével? Régebben jobban élveztem...nem azt mondom hogy nem volt jó, de jobb is lehetett volna...ja és ez magánvélemény. ENNYI!
  • spatz
    Kikapott a Lakers, Lakers-Kings 101-103, Stojakovic 37 (3p: 11-ből 7 bedobott), Bibby 31, Bryant 35, Shaq 24
  • KG21
    vmi bokasérülése van Cassellnek, remélem nem súlyos:(
  • zaki
    nem tudom, nem is mondok inkább semmit, nem akarok hülyeségeket beszélni
  • KG21
    Úgy érzem mintha a régi összetételű wolves nyert volna. Hudson és Wally vitte a csapatot ez igen:P Kandi meg 11 pati 2 prakker ez azért nem rossz. Cassell miért nem játszott? Ennek utána nézek.
  • szando
    egyik osztálytársam minden nap fogad tippmixen nba meccsekre kb. egy hete már, azóta egyszer tudott nyerni, ma is 5-ből kettővel kiszopott :/
  • spatz
    Orlando nem játszott ma, legalább nem kaptak ki....
    27-n lesz a Orlando vs. Cleveland, T-Mac vs. LeBron
  • zaki
    a wolves megverte a Nets-et 81-68-ra. játszott Szczerbiak (14 pont), és Olowokandi is (kőkemény 5 pontot dobott) Hudson 29 pontot szórt (Cassell nem játszott) Garnett: 18 pont. Sprewell is elég lájtos volt, 3 pontot dobott. másik oldalon Kidd 11 pont 10 lepattanó, Martin 18 pont, 12 lepattanó
  • zaki
    nyert a lakers 112-111-re a denver ellen... Rush a végén nyomott egy 3ast, és így született meg ez az eredmény... (Bryant 35 pont, O'Neal 16 pont ; Miller 21 pont, Anthony 35 pont)
  • zaki
    nem a sport1 választja ki, szokták mondani, hogy ők kapnak 1-2 meccset, és azok közül választják ki...
  • spatz
    Kiváncsi lennék a Sport 1 mi alapján választja ki a meccseket, de hogy nem közönségszavazat alapján az biztos...
  • LezLee
    Jó, lehet én voltam félreérthető.
    Legközelebb még több smiley-t teszek akkor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • zaki
    szarabb meccset ne mis találhattak volna
  • KG21
    egyébként mentségemre úgy veszem ki szando is komolyan vette, uhogy mégsem volt eléggé cizellált az az irónia;)
  • KG21
    kelet 7. a 8. ellen, sztem nem lesz olyan rossz meccs. Vérre fog menni
  • zaki
    pl. Grant Hill... csóró többet sérült, mint egészséges :(
  • zaki
    hurrá
  • KG21
    jajó, én komolyan vettem
  • zaki
    izgi, látványos merccs volt. kár, hogy kikapott a magic, nekik szurkoltam. Ratliff nem volt semmi, Randolph is jól nyomta. másik oldalon Strickland játéka tetszett, és persze T-Mac :)
  • LezLee
    LOL, ember nem veszed észre azt a rengeteg szmájlit, szerinted hülyeségből raktam oda. Valszeg azért, mert nem gondoltam túl komolyan. De hát ezek szerint már ez se egyértelmű...
  • KG21
    lol ember én speciel csupán erről a meccsről beszéltem és a 30%-os dobóformáját biztos nem teszi ki az ablakba. A 14 ráhányt triplájáról ne is beszéljünk amiből kemény kettő be is ment... hát a 8-10 assistból is csak 2-t láttam ma uhogy erről ennyit. Lehet hogy máskor jól nyomja, de most szar volt és ez bizony tény.
  • szando
    mér sztojakovics nem magas? vagy nowitzki?
    McGrady semmit sem ér abban a csapatban... kéne mellé egy másik nagy játékos, vagy kettő, és akkor olyanok lennének, mint a spurs tavaly (ott is 2-3 sztár volt, ami pont egészséges egy csapatban)
  • LezLee
    "McGrady meg nem csinált semmi különlegeset"

Normális vagy ember??? :)))
    Ááá tényleg nem csinál semmit, csak a hátán viszi a csapatot, hiszen mások alig érik el általában a 10 pontot. Még hogy nem csinál semmi különlegeset, ha nem lenne, a Magic még egy meccset se nyert volna idén. Meg a másik az, hogy az all-star meccsen megmutatta, miket tud csinálni a labdával, és azé az se volt semmi. Mellesleg magas ember létére megtanult hármast dobni, és ha netalántán nem megy neki, akkor pedig leoszt legalább 8-10 assistot.
    Igazad van, tényleg nem csinál semmi különlegeset :)))
  • spatz
    Nekem is tetszett, bár a vége nem úgy alakult, ahogy kellett volna.
    Következő meccs: márc 3. 21:15 Miami-Toronto
  • KG21
    Egyébként jó meccs volt, bár számomra kissé érdektelen a két csapat. McGrady meg nem csinált semmi különlegeset, sok dobást rontott. Ratliff tetszett leginkább, állat az a fickó:P
  • spatz
    Yes, Sir!
  • KG21
    pontosan az ilyen beszólások miatt nem nézek be ilyen helyekre egy csúsztatott meccs előtt. Legközelebb tűrtőztesd magad, van aki még ennyi info-t sem szeretne előre tudni
  • spatz
    Na mit szólsz hozzá?
  • zaki
    jön a meccs :)
  • spatz
    Igy van, nem is tudom mi lenne az Orlandóval nélküle.
  • zaki
    pontos számot tom nem mondtál, de akkoris... na mind1, sok újat ezzel nem mondtál, mert majdnem minden meccsen dob annyi pontot :)
  • spatz
    Direkt nem mondtam pontosan, kerekitettem, csak nem tudod fel vagy le..., plusz eredményt se irtam le...