11113
\'NBA\'
  • zaki
    szép szülinapi ajándék :D
  • KG21
    ráadásul akkor volt a szülinapja:P
  • zaki
    ja
  • LezLee
    Az Admirális?
    Kár hogy idén abbahagyta. A fizikumából ítélve bírta volna még.
  • zaki
    vágom. 4 játékos van, aki 4 mutatóban is 10 felett ért el, a 4. David Robinson (pont, blokk, lepattanó, assziszt)
  • spatz
    Előtte David Robinson 71 pontot dobott 1994-ben.
    T-Mac a 17. játékos aki 60 pont fölött dobott.
  • LezLee
    Ez is igaz. Meg szerintem a mostani pocsék idény után rohadt nehéz lesz megtartani T-Macet, ha van egy kis esze, átmegy egy jobb csapathoz. Biztos akad kérő bőven, pláne a mostani alakítása után.
  • VinylToy #1184
    Rég nem az Orlandoban kellene kosaraznia :(
  • zaki
    2000-ben dobott Shaq O'Neal 61(!) pontot a Clippers ellen, írják azt is :)
  • zaki
    asztakurva , ezt nem is figyeltem 37 dobásból 20 kosár, 14 kísérletből 5 3 pontos, 26 szabaddobásból 17 kosár, mi lett volna, ha pontosabban dob... és még van 10 lepattanója, és 5 asszisztja, de ez senkit nem érdekel... 62 pont drág f*szom :)
  • LezLee
    Én nem emléxek mostanában dobtak-e egy meccsen ennyi pontot, és tegyük hozzá hogy 50 %-nál jobban dobott mezőnyből, meg mellesleg összeszedett 10 lepattanót.
  • LezLee
    Ja, jól olvasod: 62!!!
    T-Mac
  • precision
    62?!!!!
  • LezLee
    Anyám nyert a Magic is. T-Mac laza 62 pontot dobott!!!!!!!!
    37 mezőnykísérletéből 20!!!! bement. Azé ez se semmi. A pofám leszakad, mit tud ez a csákóó. Óriási!
    T-Mac Powaaah!!!!
  • zaki
    lakert=lakers
  • zaki
    nyert a lakert a boston ellen 117-109-re (O'Neal 28 pont 17 lepattanó, Payton 18 pont, Rush 17 pont, és Kobe Bryant(!) 18 pont 10 assziszt)
  • zaki
    bazz, éán meg most fexem le... na mind1, holnap biztos imétlik, addig meg nem nézek be ide :)
  • KG21
    lassan kezdődik a New York-Boston meccs:) És ma erős voltam és nem néztem be egy NBA oldalra sem uhogy nemtom az eredményt. Hátha jó meccs lesz
  • Ramore
    hát igen, bugyuta kérdésre csak bugyuta válasz jöhet....
  • KG21
    nekem az nem tetszett, hogy ezerszer feltették a "ki fog nyerni" idióta kérdésüket. Mondjuk néha értelmeset is kérdeztek, pl Magictől, de többségében érdeketelen válaszokat halhattunk, bugyuta szurkolóktól.
  • zaki
    hát, én szokás szerint lamaradtam róla. majd szombaton 8:45-kor ismétlik, feltétlenül megnézem :)
  • Ramore
    Látta valaki az All Star hétvége háttérműsorát tegnap a sport1-en? Nagyon jó volt szerintem, micsoda más világ! Szívesen kimentem volna én is, a betyárját! Még Lennox Lewis is adott interjút jó fej volt, vagy bejött neki Várkonyi. :)
  • zaki
    tegnap kikapott a lakers Malone, Kobe nem játszott. ma nyert a wolves, Kings is. Webber 21 dobásából 2 ment be, gratula
  • zaki
    hát ez nem túl jó hír... :(

nba1.hu-n olvastam, hogy most sem játszikmalone, most akkor mi a pöcs van?
  • FrezeR
    viszont Bryant 1 hónapig megint nem játszik:(
  • zaki
    ma viszont Utah-lakers meccs lesz, MALONE VISSZATÉR
  • zaki
    a lakers meg nyert a nets ellen 94-88-ra. O'Neal 32 pont 9 lepattanó, Payton 18 pont 9 lepattanó. nem játszott Kidd, és Bryant sem.
  • KG21
    sajnos a Twolves is szopott a Celtics ellen:(
  • spatz
    Kikapott a Magic, Magic-Kings 90-107, T-Mac 13 pont :( , HOWARD 26 pont
  • zaki
    én is, pl egy Utah-Lakers meccset
  • FrezeR
    ha már igy esett akkor inkább most legyenek sérültek mint a rájátszásban:)
  • KG21
    ha egészségesek tudnak maradni a poffban, megint övék a bajnokság. De Bryant, Malone, nameg Shaq is túl sokat sérült mostanában, ezért még bármi lehet:)
  • KG21
    következő sport1-es meccs New York Boston... azért el tudnék képzelni annál jobb meccset is:/
  • zaki
    ja, és hétfőn a Utah ellen tér vissza Malone
  • zaki
    Lakers jól tolja mostanában, 9-2 volt az utolsó pár meccsük. és a 2 cumi elég szoros volt, mert a kings-től 2, pár napja meg az atlantától kaptak ki 1 ponttal. most is nyert a lakers a seattle ellen 99-91-re, O'neal 32 pontot dobott, viszont az 1. percben kificamodott a válla Bryant-nek :(
  • KG21
    Ma legázolta a Wolves a Mavst, KG 28pont 19pattanó, és a többiek is jók voltak , példás győzelem
  • KG21
    Bosh faultolt a végén, azt befújhatták volna. Meg volt két egyértelmű támadóhíbás kosara a Raptorsnak... szal nagy mákkal nyertek, elég gyengus játékkal.
  • zaki
    háát, nem volt semmi a meccs vége, alig volt kosár, bírók jól kib*sztak szegény Miami-val, nekik drukkoltam. na mind1 :)
  • zaki
    jó a meccs :)
  • zaki
    én tegnap éjjel láttam élőben a lakers meccset, pontosabban figyeltem az nba.com-on, és véletlenül megnéztem a miami meccs eredményét, szerencsém az volt, hogy csak a 2. negyed elején tettem ezt, szal azért megnézem