11113
\'NBA\'
  • AMD Norbee
    áááá!!
    Gyerekek nagyon negy meccs lesz ma (vagyis holnap) éjeli 1-kor!!
    L.A. Lakers@Sacramento
    Nagyon remélem a Kings nyer!
    mert én Sacramento FAN vagyok :)
    LAKERS
  • zaki
    hmmm, a Dallas kikapott idegenben a Seattle-től 119-99-re... DAniels dobott egy 33 pontot, ez karriercsúcs...
  • KG21
    Az jó a Wolvesnak:))))
  • zaki
    nyert a Minnestota is, legközelebb Lakers-Kings meccs lesz
  • FrezeR
    szerencsére megint nyert a Lakers! a Kings viszont kikapott méghozzá a Phoneixtől...ez kicsit meglepett.
  • KG21
    hatalmas győzelem, ezzel megkockáztatom mostmár megvan a főcsoprt győzelem. Egyébként a 4. negyed elejéig vezetett a Kings, de ekkor KG belehúzott és egymás után dobálta a kosarakat:)) márcsak a GSW, UTA, MEM van hátra, mindet hozni kell!
  • zaki
    hmmm, Minnesota-Sacramento 94-86 (Kings játszott otthon) Cassell 29 pont, Garnett 24 pont 17 lepattanó; Bibby 19 pont, Webber 21 pont 11 lapattanó
  • KG21
    akkor sem lesz túl nagy hajtás, Raptors már kiesett, ők is inkább a jó draftcédulára mennek mostmár:(
  • Slow
    ha játszik carter, akkor simán semmi gond, mint ahogy nem lett volna ban az orlando, ha játszott voln at-mac...
  • KG21
    ráadásul a jövőhéten is egy ugyanilyen "rangadó" lesz:( Detroit-Toronto
  • FrezeR
    lehetne legalább 2-3 meccs is egy héten, beleférne a sok foci meg ilyesmi mellé...
  • Slow
    ne legyél szomorú, ettől a mecstől nem lehetett jobbat várni...
    azért volt pár szép jelenet ;)

de hogy mé' az egyértelműen legszarabb meccset kell közvetíteni? heti egy NBA megy (megjegyzem agyatlanul összevissza időpontokban, lehetetlen hozzá igazodni...ki tudja milert..) az is a legbénább meccs...

na mindegy, mingyáé' itt a playoff, remélem sűrűsödnek a közvetítések...

tudom, tudom, a német harmadosztályú foci is nagy öröm, meg a darts, meg a bowling, és az NBA biztos csak egy két (millió) embert érdekel...
  • spatz
    Hát láttunk egy kis edzőmeccset...szomorú vagyok...
  • FrezeR
    és milyen igaza van:)
  • KG21
    sérült egy fenét.... mivel már úgyis az utolsó helyre hajt a csapat, hogy jó legyen a draftsorsoláskor , úgy döntött nem kíván részt venni a további szerencsétlenkedésben
  • Slow
    T-Mac asszem nem játszik, mert sérült...

izgi meccs lesz...:/

hehe :)
  • zaki
    kúva jó, pont mikor bl meccs megy
  • precision
    T-Mac powa, hátha dob vagy 50-60 pontot :D
  • KG21
    hoppá elnéztem csütörtökön lesz

viszont holnap a sport1-en Detroit-Orlando 20:45-kor. Mondjuk nem egy rangadó:/
  • KG21
    ma este Min-Sac. Kemény lesz, de azért remélem meglesz.
  • KG21
    ez inkább Shrek szokásos bunkósága
  • FrezeR
    ez Shaq sajátos humora
  • zaki
    gondolom benne lesz az NBA Actionban az I Love This Game rovatban, ezt feltétlenül megnézem majd
  • zaki
    LOOOOL
  • Slow
    lol, biztos olvastátok, én csak most láttam az nba1-en:)
    Shaq esése
    2004. 04. 04. 18:15:55

A Seattle elleni mérkőzésen Shaquille O'Neal egy kecses ugrással átvetődött a labda után egy reklámtáblán és a sajtóasztalon is, összetörve egy laptopot és 56-os lábával fejbetalálva az L.A. Daily News riporterét. A csapat lélegzetvisszafojtva várta, hogy felbukkanjon az sztal mögül, de nem lett semmi baja. "Megállhattam volna, de volt ott néhány fickó akiket nem szívlelek. Jó lett volna, ha Brad Turner (Riverside Press-Enterprise) nyakán landolok." - nyilatkozta.

állat ez az állat :)))
  • FrezeR
    elég szoros lesz a befutó, már csak 1 vagy 2 hét van hátra a szezonból ha jól tudom
  • zaki
    fenébe
  • KG21
    ezzel a Twolves és a Lakers holtversenyben van a nyugt élén, a Kings 1 meccsel, a Spurs 1,5-el van lemaradva.
  • FrezeR
    95-89:( nem sokon mult...na mindegy soha ne legyen rosszabb:)
  • KG21
    sajnos ennek annyi:(
  • FrezeR
    hát ez eluszni látszik:(
  • KG21
    tripla kéne, kevés már az idő...
  • FrezeR
    szoros lesz...
  • KG21
    nade most feljöttek 6 pontra, én még hiszek bennük
    Hajrá Lakers!
  • KG21
    jah azt látom, pedig most kivételesen nekik drukkoltam:(
  • FrezeR
    tuti megnyerik:) viszont a Lakers nem áll jól jelenleg:( de még van 7 perc...
  • KG21
    nah 1 perc a végéig és 90-81 ide:)))
  • KG21
    huh bazz 2 perc a végéig és a Wolves csak 4-el vezet. Csak nehogy Madsenra játszák ki a végén
  • KG21
    másik meccsen jön fel a Lakers, már csak 4 pont a hátrányuk
  • KG21
    Azért nem semmi Garnett már 14 lepattanónál jár, Cassell meg 24 pontnál, és még csak most kezdődött a 3. negyed:)