11113
-
#1392 mondjuk NY-NJ azért nem rossz -
#1391 tavaly is ez volt, kezdetnek mindig szar keleti meccsek vannak:((( -
#1390 éééééés nem...:)
New Jersey-New York szerdán, persze negyed 4 kor, amikor az emberek 99%-a nem ér rá... -
#1389 igen és akkor úgy néz ki, hogy fogjuk is, mert ezek szerint az első körben det vs mil meccseket közvetítenek...:(((((( -
#1388 pöcsöm kíváncsi a detroitra, láttuk őket eleget... -
#1387 qrvára remélem, hogy nem csak akkor látunk majd lakers meccset, da döntős a csapat -
#1386 pfffff
asszem nem sport1 dönti el milyen meccset közvetít, hanem az NBA managgerek...
na de akkor is... -
#1385 ezek az állatok már megint Detroitot adnak
Hétfő 21:00 DET-MIL -
#1384 igen igen, Davis volt...
akkor kiegyensúlyozottabb volt a csapat (azzal rosterrel az NBALive2k4-ben is sikeresebb volt a Toronto..;))
Török jókat mond, nagyon informált, csak nem meccs alá való...
valahogy az az érzésem, régebben komolyabban vették az NBA-t a Sport1-en...
...bár a bundesliga fontosabb, tudjuk...:(( -
#1383 jah a Török tényleg elég idegesítő néha... nem is figyeli a meccset, csak löki az érdektelen sódert:( -
#1382 Antonio Davis volt ott a center régen, akit becseréltek (a junkyard doggal együtt) Marshallra és Rosera a Chicagoból. én birtam Davist, sztem hülyeség volt elcserélni... -
#1381 na igen, télleg nincs centerük (régen volt, elfelejtettem ki, de arra emléxem, hogy az volt a hír, hogy Carter kiturta...:)), lehet télleg ez a gond...
másik dolog, hogy remélem a rájátszás alatt egy kicsit rendesebb műsoridőt szánnak a meccseknek, és a Törököt nem ültetik be meccset kommentálni, mert a 10 perces történetei miatt képtelenség odafigyelni... szeretem a szakértelmét de ez rettenetes, 20 pontonként egy sztori... :((
... an persze a másik, amitől behidalok az a szerencsétlen bögre, aki nem tud megszólalni, bár az már poén...:)) -
#1380 az a bajuk, hogy nincs rendes centerük, Bosht játszatják annak, aki alacsony és vékony is ahhoz. De még pf-ük (Marshall) is inkább sf úgyhogy itt lehet a baj. A palánk alatt nagyon undersized csapat.
Amúgy meg KG direkt nem akarta növelni a tömegét, mert elvesztette volna a gyorsaságát, ez Boshra is igaz. -
#1379 én csak a det. vs tor. ismétlését láttam, de nekem is tetszett, egyik kedvencem a torontó és fel nem fogom, ez a kiváló játékosokból álló csapat mé' nem tud eredményesen dolgozni... talán az összjátékkal van a gond, pl Carter zseniális (kedvencem), de soxor önző... meg talán nincs rendes irányítójuk... nem tudom, de kár...
Bosh meg télleg olyan mint KG, mondta is a Török, és azt is mondta, hogy még fel kell erősíteni... én erősnek látom, ha súlyosabb lesz nem lassul le? KG se sokkal izmosabb...
-
#1378 bocsánat HOU-LAL nem lehet, mert az hétfőn lesz, NOH-MIA lehet a negyedik esélyes. -
#1377 thx -
#1376 nos négy variáció lehet, mert a vasárnapi meccsek a következők:
MIL@DET, Dal@SAC, DEN@MIN, HOU@LAL -
#1375 nem tudjátok melyik meccset adja legközelebb a Sport1? remélem vmi jót, bár így most a rájátszásban már csak olyan meccsek lesznek -
#1374 kár hogy nem láthattuk, de igy is örülök:) -
#1373 néztem élőben a meccset (mármint ilyen szöveges akármin :P), a 4. negyed végén az utolsó másodpercben is dobott egy triplát, amivel sikerült a hosszabítás(ok)t elérni -
#1372 Kobe buzzerbeater triplájával nyertek egyébként, igazi clutchjátékos ez a Bryant. -
#1371 A Lakers nyert kétszeres hosszabbításban a Blazers ellen, nem semmi:) A Kings meg kikapott, így az LA nyerte a divíziójukat, a Houston ellen játszanak az első körben. Remélem azért Yao majd alakít valamit Shrek ellen:D
A Twolves simán nyert így megvan a főcsoportgyőzelem. -
#1370 így jártok, ha a megbízhatatlan offline médiát nézitek. nba1.hu-n egyébként ki van rakva milyen meccset adnak, és az mindig pontos. -
#1369 de még a meccs időpontja is más volt egyes helyeken..a multkoris emiatt maradtam le a közvetitésről.
Szerintem Bosh nagyon jó játékos lesz és tényleg hasonlit KG-re a szöszit lecsapta jól:)) -
#1368 Az újság pedig az írta, hogy Dallas - Memphis meccs lesz! Arra jobban kíváncsi lettem volna, nah mind1! -
#1367 nekem tetszett a Toronto-Detroit meccs, Bosh olyan volt mintha a "kis" KG-t láttam volna. Hogy betakarta azt a szépfiú Milicicet:) Öröm volt nézni! -
#1366 nyert a Lakers a Warriors ellen, Kobe Bryant 45 pontot dobott, O'Neal 23-at (13 lepattanó), a Dallas meg megverte a Memphis-t -
#1365 ez bizony egy szép és nagyon fontos győzelem volt a Nuggets részéről:) -
#1364 így a Nuggets bejutott a poffba, valszeg a Wolves ellen játszanak majd -
#1363 nyert a Jazz ellen a Minnesota, a Denver meg elverte a Kings-et -
#1362 Állitólag Bryant pocsék játéka azért volt mert Jackson mester kritizálta, hogy keveset passzol és ezen a meccsen még a tiszta helyzetből is átpasszolta a labdát...nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen akkor nem most kellene a durcit játszania:( -
#1361 uhh, kikapott a Dallas, és a Memphis is... remélem a Grizzlies-sel játszik majd a Lakers... -
#1360 ja, mert felépültek a sérültek Jackson kivételével, ez nem mentség, csak szépítem a vereséget -
#1359 az viszont nem lenne jó, ha a Kings visszaszedné a főcsoportelsőséget a Wolvestól, uhogy mostmár ne játszanak ilyen jól nekem:) -
#1358 Simán leszopott a Lakers 102-85-re. Kobe 3/13 a mezőnyből, Shaq 10 pont 5 lepattanó, többiek is halványak voltak. Ez jó jel, csak így tovább:))) -
#1356 jaja mindkét akció szép volt:) a Magic azt hiszi az nyeri a bajnokságot akinek a legtöbb veresége van..:) máris történelmet irtak a 13 vereséggel zsinórban. -
#1355 meg volt benne egy elég szép Kobe 180 reversed dunk a tömegből -
#1354 az sajnos nem, viszont Garnett mákos dobása kiru volt:) -
#1353 én sajnos nem láttam... benne volt az O'Neal-os vetődés? :) -
#1352 KG lett a csúcsragadozó az NBA Action-ben :)
hát elég durván, háttal a gyűrűnek bedobta úgy hogy a palánk tetején megpattant és visszahullott a gyűrűbe :) mákos, de szép ;)