11113
\'NBA\'
  • KG21
    nem tudok sajnos.
  • KG21
    rmvb kiterjesztésűek? Én eddig jórészt olyanokkal találkoztam, azokat csak a realplayer játsza le tapasztalatom szerint.
  • FrezeR
    KG az idei zsákolóversenyről nem tudsz véletlenül videót?
  • Slow
    na erre a tv-re előfizetnék szívesen... napi kb 3 meccs, ahogy elnézem :)
  • Slow
    pompás, kösz

figy
    lejött egy meccs a torrentel, van pár file-om, mit tegyek?
    sry a láma kérdésért ...:)
  • KG21
    tegnapi meccsek összefoglalói
  • KG21
    sejtettem hogy valahogy így megy. Nyilván akkor a friss cuccok ezért jönnek jobb sebességgel, mert azokat sokan szedik.
  • Slow
    egyébként így müxik (ha jól értem, akkor a letöltés közben, amit éppen töltesz, azt a géped egyben tovább is passzolja, így több géppel összekötödsz és szedegeted a cuccot apránként, sok helyről, a végeredmény 20 k/sec ;))
  • Slow
    igeeeen, igazad van, 10 perc után belendül ;)
  • KG21
    végülis annyira nem gond, lehetett számítani rá, hogy a Jersey legázolja a Knicks-t, de ha ezt egy Twolves meccs előtt csináltad volna meg velem, biztos mérgesebb lennék:P
  • KG21
    nem értek nagyon a bittorrenthez, de nekem is kb fél óráig nagyon lassú volt, és utána egyre gyorsabb lett, uhogy sztem várd ki, hátha...
  • zaki
    jóvanna, sorry. legközelebb hatalmas betűkkel odaírom, hogy eredmények, vagy ilyesmi. amúgy baze, tényleg lesz ma meccs, csak én is elfelejtettem
  • Slow
    vazze, te romboló vagy... :P

figy nekem még mindig 2 k a max amivel megy, lehet nem csinálok valamit jól? vagy türelmetlen vagyok és nem várom ki, míg beindul?
  • zaki
    nem kell olvasni a topicot a meccs kezdésig
  • KG21
    a rohadt életbe zaki bazzeg, direkt elkerülöm az NBA oldalakat, mert délután meccset ad a Sport1 és jó lenne nem tudni előre az eredményt erre nem beugatod
  • zaki
    Knicks-Nets 81-99, Celtics-Pacers 90-103, Mavericks-Kings 79-83
  • KG21
    én ma este szedtem vele, tök meglepődtem, 20-30 k-val jött, most le is ért. MIN-DEN első meccs egyébként, délután meg is lesem:))
  • Slow
    uhh ez extra lassu, 3-4 k-val jön, asszem majd a rájátszás végefelé szedek meccset :)
  • Slow
    oks köszi :)
  • KG21
    Bittorrent-tel kell leszedni őket, az egy fájlcserélgető progi, keress rá googleal töltsd le és már csorognak is lefele, igaz végig csak kb 10kb/s-al
  • KG21
    Ezek teljes meccsek, néhány kínai kommentárral, néhány szar minőségű, de azért mind nézhető
  • Slow
    mi ez a torrent kiterjesztés? át kell írni valamire?
  • Slow
    uhhh ez nagyon komoly

ezek teljes meccsek?
  • KG21
    én innen szedegetek. NBA torrentek
  • KG21
    jaja
  • Slow
    Végy egy szép, magas csontvázat, tegyél rá 140 kb húst, (fontos: aránytalanul helyezd el!!!). Végy egy gramm agyat, programozd be izzadásra és nyögésre, préseld be valahova a hús közé és kész a onyíl-centered...
    :P

bocs ;)
  • zaki
    thx
  • zaki
    hehe, úgy van
  • FrezeR
    Most elég volt O'neal-től 7 pont is a győzelemhez, és a lényeg hogy nyertek, az mindegy hány pontot dobott
    Azt hiszem sok csapat szivesen látna még pár ilyen "öreg" centert a csapatában!
  • bodesz
    honnan lehet komplett meccseket letölteni?
  • csum666
    Sajnáloma hustont:(
  • csum666
    HAJRÁ MINESOTA:) KG21
  • KG21
    Onyil kezd kiöregedni végre:)
  • KG21
    Spurs Grizzlies Game 2
  • Slow
    annnyira sajnálom... szegény onyíl biztos padlón van...
  • zaki
    Grizzlies-Spurs 70-87, Rockets-Lakers 84-98 (Bryant 36, Malone 17 pont, O'Neal csak 7 pont 7 lepattanó 33 perc alatt )
  • KG21
    aztán meg lesz egy Denver Minnesota is
  • Slow
    nem volt izgalmas, de ezek a körök nem is lesznek, mert detroit sokkal jobb sajnos...

viszont úgy láttm, jövő hétfőn lakers-houston meccs lesz, az má' izgibb lesz

na meg a ny-nj szerdán (bár ez sem lesz szoros valszeg...)
  • KG21
    orrcsonttörése volt, és vigyáz nehogy rásérüljön.
  • precision
    no mind1, nemhiszem h végignézem elég uncsi meccs :((((
    megyek aludni, bye allz