11113
-
#1472 nem tudok sajnos. -
#1471 rmvb kiterjesztésűek? Én eddig jórészt olyanokkal találkoztam, azokat csak a realplayer játsza le tapasztalatom szerint. -
#1470 KG az idei zsákolóversenyről nem tudsz véletlenül videót? -
#1469 na erre a tv-re előfizetnék szívesen... napi kb 3 meccs, ahogy elnézem :) -
#1468 pompás, kösz
figy
lejött egy meccs a torrentel, van pár file-om, mit tegyek?
sry a láma kérdésért ...:) -
#1467 tegnapi meccsek összefoglalói -
#1466 sejtettem hogy valahogy így megy. Nyilván akkor a friss cuccok ezért jönnek jobb sebességgel, mert azokat sokan szedik. -
#1465 egyébként így müxik (ha jól értem, akkor a letöltés közben, amit éppen töltesz, azt a géped egyben tovább is passzolja, így több géppel összekötödsz és szedegeted a cuccot apránként, sok helyről, a végeredmény 20 k/sec ;))
-
#1464 igeeeen, igazad van, 10 perc után belendül ;) -
#1463 végülis annyira nem gond, lehetett számítani rá, hogy a Jersey legázolja a Knicks-t, de ha ezt egy Twolves meccs előtt csináltad volna meg velem, biztos mérgesebb lennék:P -
#1462 nem értek nagyon a bittorrenthez, de nekem is kb fél óráig nagyon lassú volt, és utána egyre gyorsabb lett, uhogy sztem várd ki, hátha... -
#1461 jóvanna, sorry. legközelebb hatalmas betűkkel odaírom, hogy eredmények, vagy ilyesmi. amúgy baze, tényleg lesz ma meccs, csak én is elfelejtettem -
#1460 vazze, te romboló vagy... :P
figy nekem még mindig 2 k a max amivel megy, lehet nem csinálok valamit jól? vagy türelmetlen vagyok és nem várom ki, míg beindul? -
#1459 nem kell olvasni a topicot a meccs kezdésig -
#1458 a rohadt életbe zaki bazzeg, direkt elkerülöm az NBA oldalakat, mert délután meccset ad a Sport1 és jó lenne nem tudni előre az eredményt erre nem beugatod -
#1457 Knicks-Nets 81-99, Celtics-Pacers 90-103, Mavericks-Kings 79-83 -
#1456 én ma este szedtem vele, tök meglepődtem, 20-30 k-val jött, most le is ért. MIN-DEN első meccs egyébként, délután meg is lesem:)) -
#1455 uhh ez extra lassu, 3-4 k-val jön, asszem majd a rájátszás végefelé szedek meccset :) -
#1454 oks köszi :) -
#1453 Bittorrent-tel kell leszedni őket, az egy fájlcserélgető progi, keress rá googleal töltsd le és már csorognak is lefele, igaz végig csak kb 10kb/s-al -
#1452 Ezek teljes meccsek, néhány kínai kommentárral, néhány szar minőségű, de azért mind nézhető -
#1451 mi ez a torrent kiterjesztés? át kell írni valamire? -
#1450 uhhh ez nagyon komoly
ezek teljes meccsek? -
#1449 én innen szedegetek. NBA torrentek -
#1448 jaja -
#1447 Végy egy szép, magas csontvázat, tegyél rá 140 kb húst, (fontos: aránytalanul helyezd el!!!). Végy egy gramm agyat, programozd be izzadásra és nyögésre, préseld be valahova a hús közé és kész a onyíl-centered...
:P
bocs ;) -
#1446 thx -
#1445 hehe, úgy van -
#1444 Most elég volt O'neal-től 7 pont is a győzelemhez, és a lényeg hogy nyertek, az mindegy hány pontot dobott
Azt hiszem sok csapat szivesen látna még pár ilyen "öreg" centert a csapatában! -
#1443 honnan lehet komplett meccseket letölteni? -
#1442 Sajnáloma hustont:( -
#1441 HAJRÁ MINESOTA:) KG21
-
#1440 Onyil kezd kiöregedni végre:) -
#1439 Spurs Grizzlies Game 2 -
#1438 annnyira sajnálom... szegény onyíl biztos padlón van... -
#1437 Grizzlies-Spurs 70-87, Rockets-Lakers 84-98 (Bryant 36, Malone 17 pont, O'Neal csak 7 pont 7 lepattanó 33 perc alatt ) -
#1436 aztán meg lesz egy Denver Minnesota is -
#1435 nem volt izgalmas, de ezek a körök nem is lesznek, mert detroit sokkal jobb sajnos...
viszont úgy láttm, jövő hétfőn lakers-houston meccs lesz, az má' izgibb lesz
na meg a ny-nj szerdán (bár ez sem lesz szoros valszeg...) -
#1434 orrcsonttörése volt, és vigyáz nehogy rásérüljön. -
#1433 no mind1, nemhiszem h végignézem elég uncsi meccs :((((
megyek aludni, bye allz