11113
-
#1512 Ezste Lakers - Houston (4.meccs), kár hogy nekem is pont meccsem van előtte, na azért majd igyekszem haza :)) -
#1511 én sem, sztem 4-2 lesz a vége (a Wolvesnak) -
#1510 elég meglepő ez a sima Denver győzelem, de nem hiszem hogy forditani tudnak. -
#1509 4-et -
#1508 ehh, pedig jól nyomta KG és Spree is mi lehetett a baj Na nembaj, azért remélem a hátralévő meccseket hozza a Wolves. -
#1507 a sport1 en hanyadik játékot fogják közvetíteni a LAL-HOU összecsapásából? -
#1506 hajrá denver.szerintem még nyerhetnek is(talán) -
#1505 Denver-Minnesota 107-86. Garnett 24 pont, 11 lepattanó, Sprewell 25 pont; Miller 19 pont, Anthony 24 pont és 10 lepattanó, Camby 12 pont és 16 lepattanó -
#1504 LAL-HOU game 3 -
#1503 laker ugy is döntős lesz.legalábbis remélem :D -
#1502 Ja most kivételesen énsem fogom megnézni az eredményt,Go Lakers!
Ha esteleg nem jutnának döntőbe akkor Nets!Hátha végre sikerülne nyerniük! -
#1501 bár igaz, okulva a múltkorin, inkább ide sem nézek majd be, biztos ami biztos -
#1500 Akkor már most szólok, hogy vasárnap este kb 9-től már lehetne követni a meccset, mert Amerikában asszem 3-kor kezdődik, uhogy ne ugassa itt el senki, hogy áll, és bírjuk ki hétfő estig, amikor is leadja a meccset a sport1 (HOU-LAL 4.) -
#1499 milyen eredmény? (még nem néztem meg szerenyére nem is fogok akkor hátrébb nézni) -
#1498 ja, jó. csak én is akartam egy kicsit kötekedni -
#1497 ezt kinek mondod nekem? Az a 4. meccs lesz amit vasárnap játszanak majd csak :))) -
#1496 most én is durrog6nék, hogy miért mondtad el az eredményt, mikor adja a meccsert hétfőn a sport1 -
#1495 Hát szerintem meg idén is nyugati csapaté lesz a bajnoki gyűrű. Szerintem a SAC, MIN és a LAL közül fog kikerülni a győztes. -
#1494 na jah, sac jó nagyon, meg spurs is, mondom parker kinőtte magát (asszem 3. éves?) tavaly gyenguszka volt, idén nagyon ügyes, ez is sokat számíthat...
de én bízom egy keleti győzelemben, me' nehogymá' ne ;)
go nets go ;) -
#1493 kösz torrenteket bírom meg a meccseket is :D -
#1492 san antoinio nyer megint mert nagy a kitartás náluk bár most nincs ott david robinson mint tavaly -
#1491 szerintetek a New Orleans Mash nélkül is legyűri a Miamit?mert sztem nem lesz egyszerő de talán -
#1490 A SAC-ot elismerem, hogy erősebb, lehet ellenük ki is esik a Wolves, de a Dallast megvernék. Hiába van telerakva jó játkosokkal, nincs meg az un "chemistry" náluk. Mindegyik csak tüzelne, de csak 1 labda van! -
#1489 na nba action 14:30 kor már várom reggel 9 óta :D -
#1488 Hát igen, idén is jó néhány nagy név hiányzik a playoff-ról, de hát melyik idényben nem volt ez így. Én azért kíváncsi lettem volna Iverson, T-Mac, és Carter játékára, de azért sztárokban így sincs hiány. -
#1487 Jó, de azért a playoff teljesen más, mint az alapszakasz, itt már hajtanak a csapatok, és szerintem csapategységben erősebb a SAC, mint a MIN, de gőzöm sincs melyik nyerné meg a párharcot, szerintem abszolút a pillanatnyi forma döntené el. A MIN játéka alapvetően 3 játékosra épül, ill. főleg KG-ra, míg a SAC-ban rengeteg jó játékos van, akik stabilan jó teljesítménnyel tudnak előrukkolni. -
#1486 nekem a torontó hiányzik, naon szeretem azt a marha Cartert...:)
KG, én alapvetően arra gondoltam, hogy az a játékstílus, amit a dallas meg a sacra játszik stabilabb, több emberre épül, sztem erősebb is, mint lacers, wolves nets... de csak gondolom, nem tudom ;) -
#1485 én a Utahnak drukkoltam, hogy sikerüljön nekik Malone és Stockton nélkül. Amúgy nem hiányzik nekem senki. -
#1484 Amúgy nektek melyik csapat hiányzik legjobban a playoffból?
Nekem baromira hiányzik Iverson játéka. Ja meg T-Mac-é is, de az reménytelen volt :( -
#1483 Hát igen, Shaq bácsinak az előző meccsen se ment a büntetőzés, asszem több, mint 10-et rontott. Pedig a korábbi idényekben a playoffra mindig javult a büntetőzésben, hát idén lehet nem fog :) -
#1482 Huhhú megverte a Rockets a Lakerst:))) Stevie Franchise 27 pont, köztük őrült dobásokat is csinált, ahogy az ESPN oldalon láttam. Shrek 9 büntetőt rontott -
#1481 nyert a Nets is 81-78-ra a New York ellen -
#1480 mármint 3. meccsen:) -
#1479 nyert a Spurs a 2. meccsen, de alig. Mike Miller triplája győzelmet jelenthetett volna:( SAS-MEM game3 -
#1478 egy dallassal? Azok ellen KG 20 lepattanó felett szedne meccsenként, és uralnák a festéket, mert a Mavricksnek nincs normális centere, Nowitzki abszolut nem jó lepattanózó, szoptak is rendesen az alapszakaszban. Sacramentio kemény dió, de őket is elkalapálta a Wolves 3-szor az alapszakaszban, az utsó meccset le is szedtem, Wolves fölény jönne ki ott is. De végülis a 2. körben majd választ kapunk erre a kérdésre, mert a Kingssel játszanak majd, ha minden igaz. -
#1477 a dallas-sacramento 2. meccs elég jó, nagy hajtás, szoros eredmény végig, pompás csapatok, sztem érdemes leszedni...
viszont a wolves játéka sztem 1-2 emberes, olyan mint a lakers, ráadásul a denver nem ellenfél :) kiváncsi lennék mit kezdenének egy dallassal vagy a sac.-val... semmit :P -
#1476 jujj, de milyen simán nyert a Miami 63-93... ez azé durva :) -
#1475 Végre az igyik párosításnál nem született papírforma győzelem, a Bucks megverte a Pistonst, erről van egy összefoglaló
A Wolves és a Heat viszont simán nyertek, Garnett 20 pont 22 lepattanó 10 assist, Spree 31 pont:))) -
#1474 igen igen, köszi, leszedtem müxik! :) -
#1473 kár:( azért kösz a többi vid-ért nagyon jók!