11113
-
#1552 most megy az nba action, nézzétek -
#1551 Köszi a videket KG:) és grat a Minnesotának végre túlléptek az első körön. -
#1550 Tolves-Nuggets game5
KG durva dunkja -
#1549 Heat-Hornets 87-83
Minnesota-Denver 102-91 (Cassell 26, Sprewell 19, Garnett 28 pont) -
#1548 sajnos én is látom, hogy nem jönnek az újabb torrentek:( -
#1547 Lakers Rockets Game 5Lakers-Rockets Game 5 -
#1546 a Lakers meccsről is jó lenne egy kis vid! KG tudsz? -
#1545 nem tudtok linket a game4 meccsekhez? (torrent)
mert a lengyel oldal nem frissült... -
#1544 az baj, mert ez a szombati műsor ismétlése volt :( -
#1543 én meg lemaradtam a müsorról:( -
#1542 bazzeg, vmi hihetetlen, hogy milyen 2 3 pontost dobott a Houston ellen az utolsó másodpercekben Bryant... eddig nem láttam, de mikor lenyomták, a szám nyitvamaradt :) -
#1541 a Spurs kemény dió lesz de azért reménykedem, hogy sikerül őket valahogy legyürni -
#1540 ja a torrentek letöltéséhez nekem a torrentstorm bevált, tudom ajánlani! -
#1539 jól le van maradva... -
#1538 most kezdődik az nba action -
#1537 Spurssel nyomja a lakers? nem tudtam, thx, hogy mondod -
#1536 következő körben a Lakersnek meg pápá lesz a Spurstől, ilyen játékkal... És sajnos az is megeshet, hogy a Wolvesnak is pápá jön, a Kingstől, ha ilyen szarok maradnak:((( -
#1535 Jaja én is figyeltem,most hazaérve a melóból.
A 3.negyed az brutális volt!
Go Lakers!
Pá Houston! -
#1534 pont most lett vége a houston-lakers meccsnek: 78-97-re nyert a los angeles... Bryant 31 pont 10 assziszt, Malone 18 pont 9 lepattanó, O'Neal 12 pont 9 lepattanó, Medvedenko 12 pont. pápá Houston -
#1533 a mai meccsen pedig a Hassell leradírozta a pályáról a kis buzit:) Huh jól megizzadt a wolves de meglett a győzelem:))) -
#1532 Madsen amolyan hangulatfelelős a kispad mellett, amihez nagyon ért :) amugy dobott már kosarat, pl már volt egy szép agressziv zsákolása ami a "top 10" 1 helyére is jó volt:) -
#1531 most néztem meg a minesota-denver 3. meccset és naggyon komolyat játszott a denver (ezzel kedves KG nem dicsekedtél...:P)
aki teheti nézze meg, mert elsősorban igazi csapatmunkát lát (ennek nyoma sincs pl Lakersben soha) másrészt remek egyéni megoldásokat, passzokat, gólokat cseleket... (bocsi LA drukkerek, de erről beszélünk amikor a lakers féle erőkosárra panaszkodunk...)
nagyon tetszett, pedig inkább minesotának drokkoltam (volna)... kivéve Madsen... (dobott már életében kosarat??? pfff sztem legszarabb nba-s :)))
Carmelo Anthony (denver) pedig a legjobbak között van sztem (ezen a meccsen legalábbis nagyon ügyes volt...) -
#1530 Pistons - Bucks 109-92
Kings - Mavericks 94-92 -
#1529 egyetértek. -
#1528 Franchise túl sokat vállalt ezen a meccsen, talán ezen úszott el a derby! Kobe a végén összekapta magát, Shaq a pályán volt egyáltalán??? :)) -
#1527 Kobe azért ilyen jó hogy bosszankodjatok rajta ;)
-
#1526 én maximálisan meg tudlak érteni:))) Haveromékkal néztük a meccset, majdnem mindenki a Rocketsnak szorított, nagyon kár, hogy nem lett meg:( Jelenleg van bennem pár sör, így részletes elemzésekbe nem bocsájtkozom, de annyit mondok, nekem a Houston játéka sokkal jobban tetszett... Yao kintről is bedobja, nem semmi:) Franchise, és Mobleyt rendszeresen összekevertem a képernyőn, mindkettő mint a higany, úgy mozognak... Kobe meg kapja be, miért iylen jó:( -
#1525 ok Slow nincs harag:)) -
#1524 idézet Slowtól:
"elismerem a tudásomat"
gratulálunk ;) -
#1523 elismerem a tudásomat de cikiznem kell őket nem bírom ki, pls ne vegyétek komolyan, köccc ;)
éééés igazad van nagyon jók mindannyian és le a aklappal mindig, azon belül a leggázosabb arcok a LA-sek sztem ;)
persze a surmo-all-star csapatban helye lenne simán az én kedvencemnek is, azaz Carter pofának, szó se róla, pl sztem rajta bukott a torontó, de azé' bírom...
Srehk-et is bírom, lol
boocs :)
KG, védj meeeeg :))) -
#1522 Slow nem tudom mibajod a Lakers-el de legalább annyival tiszteld meg azokat akik szeretik (szerencsére vagyunk egy páran) hogy nem fikázod őket, ne erről szóljon ez a fórum szerintem hanem arról, hogy mindenki szorit a kedvenc csapatának. Én pl elismerem a többi csapat tudását is és nem fikázom egyiket sem, mert ezek a srácok bármelyik csapatról van is szó a legjobbak és igen lehetnek "beképzeltek" is mindannyian:) -
#1521 aki nagyon jó, annak nem nagy az arca...
na mindegy, tényleg nagyon jók, de inkább agresszívek és haggyák őket zúzni...
az lehetséges, hogy nem mindenki imádja a LA-t? el tudjátok képzelni kedves lékersz szurkolók? :) -
#1520 talán mert nagyon jók! -
#1519 na a "nyócker" banda nyert megin', valaki lealázhatná őket sürgősen, mert arcból meg izomból el vannak nagyon látva...;)) -
#1518 jaja... hihetetlen volt, amit csinált a végén... és Malone is milyen jól nyomta... qrva jó meccs volt :) -
#1517 Mekkora meccs volt! Ezaz Lakers, ez már sima ügy, jöhet a köv. forduló!
Bryant and Malone max respect! -
#1516 jeee megvan a meccs:) huu nagyon izgalmas volt a vége! Kobe nagyon szuper volt a végére! fuh...:) -
#1515 marha jó kis meccs, Malone meg talán most játszik legjobban az idén, már 20 pontnál jár, és 8 lepattanónál, pedig még csak félidő van. -
#1514 www.nba1.hu -
#1513 jaja, már várom, hajrá Lakers :)