11113
\'NBA\'
  • zaki
    otthon kaptak ki Garnették a Kingstől 104-98-ra... Sacramentonak kemény 2 cseréje volt :) (Bibby 33, Christie 13, Stojakovic 14, Webber 15, Divac 14, Miller 13 pont; Cassell 40 pont (7 3 pontost dobott!), Hassell 17 pont, Garnett 16 pont, 18 lepattanó)
  • FrezeR
    kiváncsi leszek, hogy a Minnesota mire megy a Kings ellen, nagy derbi lesz ezis!
  • FrezeR
    nincs mit:)
  • MrSpock
    Most semmi nemjött össze a netsnek,de nemlesz ez mindig így szerintem,na de majd meglátjuk!
  • Slow
    köszi :)
  • FrezeR
    Slow ha jól tudom 1979 óta van 3 pontos dobás és vonal természetesen:) előtte nem volt
  • FrezeR
    eddig csak a Utah dobott ennél kevesebb pontot a rájátszásban, méghozzá 2 pontocskával. Viszont a Nets 19 mezőnykosara eddig a legkevesebb amit csapat elért. szép kis meccs lehetett:)
  • Slow
    ez már biznic, benne van...

jó ez a "greatest NBA finals moments"

nem tudjátok mióta van 3 pontos vonal? és hogy előtte nem volt 3 pontos dobás?
  • KG21
    nevetséges, hogy Trent meg ül a padon, amikor lényegesen jobb lenne nála, dehát lejár a szerződése, és nem akarják játszatni, nehogy felmenjen az ázsiója:))
  • Slow
    igen, szegény, nem találta el :)

viszont bedobott egy büntetőt, ami nem kis teljesítmény tőle! (igaz asszem 6-ból 1 ment be...;))
  • KG21
    ja én is láttam... legjobb jelenet mikor zsákolni akart, de a gyűrű szélére tudta csak rántani, és rögtön kosarat kaptak az ellentámadásból:)))
  • Slow
    uffff

ez tipikus nets, ha para van semmi nem megy
    azé' csak sikerül, netsnek szurkolok, de nem is merek igaziból, mert kiesnek ;)

tegnap megnéztem 5. min-denvert, ahol végülis továbbjutott a wolwes, és EMBEREK! MADSEN DOBOTT KOSARAT!!!!

komolyam mondom érzelmi rohamaim voltak: előszőr utáltam, aztán röhögtem rajta, aztán megsajnáltam, végül már szívszorító volt ahogy szántam, és a végén majdnem megszerettem...:)
    döbbenet :) és imád kosarazni, sztem iszonyatosan felnéz a többiekre és folyamatosan csodálja őket... :)
    jó arc ;)
  • LezLee
    Ja, hát nem egy pontgazdag meccs volt, de a Detroit nem is arról híres. Hihetetlen jól védekezhettek, ha sikerült 56 ponton tartani a Netset. Ja és ráadásul 27%-al dobtak mezőnyből, ami borzasztó. Hát nem a Nets napja volt, az biztos :) Bár szerintem a Detroit ellen nem fog eljutni 100 pontig, és valószínű, hogy a Detroit fog továbbmenni, pedig látványosabb kosarat játszanak Kiddék. De még sok van hátra, bármi lehet.
  • zaki
    sztem ez a legkevesebb pontot hozó meccs volt a rájátszások történetében
  • precision
    Kidd 9, Jefferson 8 pont! Nagyon kevés
  • precision
  • zaki
    looooool, micsoda meccs lehetett: Pistons-Nets 78.56 :DDDD
  • FrezeR
    ugy legyen
  • MrSpock
    Szerintem meglesz!Az utolsó negyedet elszúrták,de amúgy eléggé ottvoltaqk.Képesek nyerni San Antonióban is.
  • FrezeR
    a következő meccs nagyon fontos lesz azt meg kellene nyerni mindenképpen
  • MrSpock
    Jaja, sebaj, azért Go Lakers!
  • precision

Na sebaj, ez még csak az első meccs volt! GoGo Lakers!
  • zaki
    Heat Hornets 3-3 lett (89-83-ra kikapott a Miami), Lakers-Spurs 88-78 lett, csak elfelejtettem leírni :)
  • zaki
    sajnos kikapott a Lakers az 1. meccsen idegenben a San Antoniotól :( (Bryant 1 pont, 10 lepattanó; Malone 10 pont, 11 lepatanó; O'Neal 19 pont, 13 lapattanó 5 blokk, ill. Parker 20 pont, 9 assziszt; Duncan 30 pont, 11 lepattanó)
  • Slow
    hát, a legegyszerűbb kliens ez:
    bitorrent

itt semmit nem kell állítgatni, mindent megcsinál, viszont asszem leállítani (pause) se lehet, meg reconnect sincs...

én a torrentstorm-ot használom, nekem szépen müxi default beállításon...

tűzfaladdal ne felejtsd el közölni hogy engedje át mindkét irányba a forgalmat, mert ez ugye letölt is meg feltölt (továbbít) is egyszerre...
  • Laci08
    Helo!!!Szeretnék leszedni meccseket , de a torrent nem mükszik valamiért.Be kell állítani valmi fontosat vagy mian vele?Nem indul nem csinál semmit.Valaki segítsen mert egy rohamon már túl vagyok nem bírom sokáig.Előre is köszi
  • FrezeR
    sajnos a la-hou 5. meccse nem jön le:( nem tudom mi lehet vele
  • Slow
    jah
    csalóka, mert néha belendül, néha lelassul...

találtam még egy oldalt, ezek asszem régi meccsek, de még nem próbáltam meg szedni innen..:
    ezittaz
  • precision
    Hát tényleg lassú egy kicsit :(
    De jobb mint a semmi...
  • precision
    Köszi!
  • Slow
    jah, lehet készülni, hogy 10-20k val jön, kb 8 óra alatt jön le egy meccs...
  • Slow
    ez itt az, ahonnan a meccseket letöltheted

innen pedig leszedhetsz bitorrent klienst

én a torrent-storm-ot használom, de láttam sokan a shadows-t...
    ez egy olyasmi cucc, mint a CDC, miközben töltesz le rögtön továbbítos is a letöltésedet, tehát megy a feltöltés is...
    norton kicsit sír miatta, de vígasztalható ;)
  • precision
    Uhh én lamaradtam, pls másold már be nekem az oldal linkjét. Thx! :)
  • KG21
    jó ez a torrentes oldal, asszem most pár napig folyamatosan menni fog a gépem:)
  • Slow
    Greatest NBA Finals Moments DVDRip

uhhh :)
    asszem ez majd kell...
    de ha így folytatom, akkor kb 10-én le fog korlátozni a chello...:)
  • Slow
    kösssz ;)
  • zaki
    az a 4. volt
  • Slow
    ami ápr 28-án ment sport1-en meccs (és amit holnap ismételnek) az hányadik denv-min mérkőzés? negyedik?
    (nem láttam, holnap nézem meg...)

csak, hogy az 5. meccset elkezdtem letölteni, és hogy jól teszem-e...;)
  • Slow
    hehe
    felkerült egy 96-os bulls-sonics döntő :)
  • Slow
    megjöttek az új torrentek!!!