11113
-
#1632 Úgylátom te is Lakersnek szurkolsz!:-)
Én sem értem miért fikázzák Shaq-ot!?
Ha annyiras szar lenne nemnyert volna bajnokságot sosem!
Neki ez a stílusa és kész.
Van akinek nemtetszik.
Meg ez a dolga,hogy ott nyomuljon!
Persze mondjuk vannak a ligában angyszerű virtuózok,McGrady például,de soha nemlesz aranygyűrűje,hacsak nemmegy Los Angelesbe,vagy valami épkézláb csapathoz.
Nekem pédául Tim Duncan stilusa nemtetszik,nemjátszik szépen,csak mindig bedobja,pöccinti.
Persze nagy játékos!
Így lehetne sorolni sorban,ki miben jó vagy nemszimpi.
A lényeg a csapat,hogy nyerjen!
-
#1631 mondjuk nagyon nem érdekel a fikázásod, nincs ember aki meg tudná fogni O'Neal-t, az a szerencséd, hogy nem került össze a rájátsázsban a két csapat, ennyi. és elegem van már a sok fikázásból, komolyan mondom mint pár hülyegyerek, akinek elvették a homokozóból a lapátját, olyan ez a vita. nem értem mi a f*szért kell itt össe vissza fikázni, mikor a te , és a többiek kedvenc csapatáról egy szó rosszat nem mond senki, csak te, meg néha egy két arc beszólogat, nem tudom mikor fejezed már be -
#1630 horgot? Arra gondolsz amikor véletlen bement az idétlen egykezes tempója (mert az nem horog, hanem vmi dobáshoz nem hasonlítható mozdulat:DD) jah meg volt egy pöttyintése 2 cm-ről, hát mitmondjak tényleg finomkezű inside/outside:D játékos -
#1629 a következő hazai mérkőzést is mindenképpen hozniuk kell, ha igy fognak játszani és a spurs megint ilyen szerencsétlenül dobál akkor meglesz:) -
#1628 Kg ez nem igaz, hogy minden kosara zsák volt. dobott horgot, volt egy beindulása amikor egy szép csuklómozdulattal lendületből dobott kosarat, ésatöbbi -
#1627 ja igen shrek tud úgy zsákolni, hogy 2-3 ember lóg rajta, meg még egy fogja a labdát :)))
lol volt pár jelenet :) -
#1626 persze, mert a lakers nem "csapat", hanem nagyon jó pár gamer, akik, ha jó napjuk van, nincsenek megsértődve, vagy nem utálják nagyon egymást, akkor mindenkit megvernek...
nekem se tetszik, de le a kalappal a 6 bedobott bűntető előtt :)
nemcsak duncan volt 0, hanem parker is le volt zuhanva...
maaaajd legközelebb;) -
#1625 az összes kosara zsákolás volt, elég lehangoló volt:( Mondjuk Duncan meg egy 0 volt, úgyhogy respect Shaqnek, de ez a játék nekem nem jön be. -
#1624 háhá tudtam, hogy vmi idióta beugatja előre az eredményt, még jó, hogy nem nétem be ide:DDD -
#1623 ja, és 11ből 6 büntetőt bedobott, nem semmi -
#1622 gecc, O'Neal nem volt semmi: 28 pont, 15 lepattanó, 5 asszisz, 8 blokk -
#1621 hát nem nagyon jött be a jóslatod ((jóslat: kobe: 8 pont 1 lepattano 1 assist; shrek: 4 pont 35 lepattano 0 assist, büntető: 1/18)) -
#1620 sztem extra peches volt a spurs, nem az hogy nem mentek be a dobások, de kijöttek :))
na de le a kalappal a LA előtt, nem köpték le egymást srek meg kobe, sőt kobe passzolt :)
télleg jól nyomták, de azért ennél sztem keményebb spurs is lesz még, és akkor nem lesz ilyen különbség (a mai alapján elég sima LA továbbjutásnak tűnik...) -
#1619 nagyon jól játszanak, ezt kellene megtartani a sorozat alatt végig:) -
#1618 Nagyon küzd a Lakers!
Szerintem nehéz lesz őket kiejteni,ha sikerül egyáltalán.
Go Lakers! -
#1617 huhh, marha jó kis meccs, O'Neal büntet! nem volt semmi az a vetődés a labdáért, vagy Malone labdamentése, meg gólpassza O'Neal-nak :) -
#1616 f*szom kivan, hogy ne mlehet qssolni, nehogy izgulni kelljen az esti meccsen -
#1615 Okioki!Szerintem győzzön a jobbik!:-)
Úgyis megérdemli! -
#1614 ok, semmi gond, egyszerűen leugrom erről a topikról...
ráadásul go spurs (úgyis ők mennek tovább...;)) -
#1613 Ohh,sajnálom,ne haragudj!
Mindenkitől elnézést kérek!
Jó többet nemirom be,hogy mi lett a meccsek vége!
Majd megteszik helyettem mások,1 nappal később,amikor már senkit nemzavar.
Ettől függetlenül én is megnézem,mert mindig örülök ha meccs van a tv-ben.
Go Lakers! -
#1612 a qrva életbe, hogy száradjon rád a bőr....
nehogy izguljunk a ma esti meccsen, mi?
facom... -
#1611 Most a Jersey+a Lakers is kitett magáért!
Nemlehet félvállról venni őket!
Eléggé súlyosan elintézték az ellenfeleiket!
Go Lakers! -
#1610 azt nem tudom, én nem piszkáltam a windowst, asse tom hol van benne a tűzfal
a torrentstorm-al nekem simán müxik:
itt a link a torrentstormhoz -
Laci08 #1609 Halihó!
Azt még lécci mond meg hogy hol álítsam be a tűzfalat mert nekem csk sima windozos van és eddíg nem nagyon tudom hogy kell beállítani!előre is kösz -
#1608 rajtam kívül van itt valaki, aki tölt le meccseket és chellos?
(vazze 8G-nél tartok és még csak 9-e van és még csak most jön a playoff java)
szövetkeznék chellossal... -
#1607 Nyert a Wolves, Garnett 28 pont 11 lepattanó 6! blokk.. ez igazi MVP forma :)) -
#1606 ja még annyi, hogy a csak chellosok jöhetnek és a nicknek ezzel kell kezdődnie: [HUN] -
#1605 bocsi az offért, de aki chellos, azt érdekelheti:
chellos HUB, nem számít bele a letöltésbe!
praktikus, pls letöltött NBA mecsek beosztása, megosztása...;)) -
#1604 Hajrá Farkasok! Teljesen királyok! Remélem idén nem a SPURS vagy Lakers lesz a bajnok, mert őket már unom! egyébként SZIASZTOK, én ezen a fórumon új vok! -
#1603 azt vhogy nincs kedvem megnézni;) -
#1602 a francba ez is rohadt nehéz lesz:( 2-0 oda pfff -
#1601 KG!
felkerült a "Round 2 - Kings VS Wolves - Game 1" a lengyelekhez! -
#1600 ;)
tanácsolom mindenkinek leszedni a Greatest NBA Finals Moments DVDRip-et, nagyon klassz régi, mégrégebbi, és újabb pillanatok vannak benne... -
#1599 lol -
#1598 Sport1:
Hétfő (május 10)--> 20:30 LA Lakers-San Antonio, NBA, rájátszás (csúsztatott)
...ahol a lakers esélyei végképp elszaladnak...
;)
(jóslat: kobe: 8 pont 1 lepattano 1 assist; shrek: 4 pont 35 lepattano 0 assist, büntető: 1/18)
nyugi, csak bosszantás ;) -
#1597 GO SPURS GO!
;) -
#1596 Sajnos kikapott a Lakers.:-( -
#1595 jaja, gondolom, nem írtad be, gondosan nem olvastam el :)
de töltök le néha aktuális meccseket és azokon is szeretnék kicsit izgulni ;)
persze felmerül a kérdés, hogy akkor miről is szóljon ez a topik? :)))
szóval mindegy, majd ügyesen olvasok :) -
#1594 nem írtam be a ma esti meccs eredményét -
#1593 bocsi zaki, de elkerülhetetlen, hogy beírod az eredményeket?
tudod, van amit nem szeretnék megtudni, mielőtt megnézem a meccset...
pl lehetne, hogy vársz pl 2 napot, addigra lejön amit meg akarok nézni...
oks?
vagy ne nézzem a topikot?