11113
-
#1832 ugy gondolják hogy ez igy jó, meg hogy huu de ügyesek 2 meccsel egy héten...amugy DJ Dominik néha ott szokott lenni közvetiteni, de nekem sokszor az ő szövege sem tetszik..kicsit olyan "minden kosarast istenitek" stilusa van, de lehet csak én látom igy:) -
#1831 néztem teljes TNT-s meccset, ahol full időben közvetítik a mérkőzést...
ott, a szünetekben meg az időkéréseknél a reklámok mellett van idő elemezni, regélni, meccs alatt meg a meccsel foglalkozni...
talán élvezhető lenne... -
#1830 "kinek ki a rokona, haverja"
Ez Magyarországon mindenhol így megy, ez az unión belül példátlan sajnos.
Kár, hogy elengedték Hajdút B. Pistát, meg sem próbálták maguhoz kötni egy újabb szerződéssel. Én a szakértővel elégedett vagyok, csak az igen kevés meccs közvetítése és minőségtelen kommentálása zavar. Dj Dominik Wilkins se közvetít már egyébként?
-
#1829 nem normálisak...
egyrészt amatőr banda, másrészt hazudósak (azt mondják nem ők határozzák meg, hogy milyen meccset adjanak, ami nem igaz, mert egy csomagot vesznek meg, amit már eleve ők döntenek el, hogy melyiket, és azon belül is lehet válogatniuk meccsek között...)...
sztem a Méhes az egyetlen jó kommentátor (az a kacsliszemü kövérkés srác), mert ő beleéli magát, szereti a játékot, változatosakat mond és felveszi a meccs ritmusát...
az a baj, hogy ez lenne az alap egy közvetítésnél, de itt nem minőség alapján jönnek riporterek, hanem hogy kinek ki a rokona, haverja...
meccsről annyi, hogy sztem elég szoros volt végig és igaz, hogy uralta a meccset a LAL, de benne volt, hogy feltámad a wolves, de nem támadt fel
KG azért szórt egy 3-ast ;) Shek most nem...:P ;)) -
#1828 A kommentátor csapnivaló volt, csakúgy, mint a sport1 a playoff-ban. Hétfőn adnak legközelebb meccset! Normálisak ezek? -
#1827 Amúgy a meccsről annyit, hogy Cassell többet árt a csapatnak így sérülten, mint használ. Payton kiélhette magát rajta, Shaq meg a dömperjátékkal ismét nagyot alkotott. Kobe és Spree hasonlóak voltak némileg, 1. félidő 0, aztán magukra találtak. Garnett ma halovány volt önmagához képest, a végére elfáradt. Távolról nem jöttek be neki a tempók sajnos. Wally volt még meglepetés számomra, megszórta magát rendesen. Csütörtökön remélem azért meglesz a győzelem. -
#1826 igazatok van, mert van pl egy szép jelenet, és nem is ejtenek róla szót, mert éppen Török Péter nyomja a rizsát. nem baj az, ha nyomja az infokat meg minden, de ha van 1-2 szép jelenet, akkor azzal kellene foglalkozni, nem arról, hogy Johsnon zöldséges volt anno, és O'Neal fedezte fel, mikor 2 kiló krumplit vett -
#1825 szerencsére viszont Zsizsi bácsit rég láttuk:))) -
#1824 Hajdu B. azért nem szokott rosszul közvetíteni, csak ő most a bl döntőt kommentálta. Török Péter meg inkább maradna Juditkával a stúdióban, elég, ha a szünetekben szakért, a meccs alatt túlzottan terjengősek és nem odaillőek a szövegei. -
#1823 olyan szinten fos a sport1-en a közvetítés, hogy fáj... elqrta az egész meccset
"jön a tripla" ez az egy emelkedett mondata van a szerencsétlen pöcsnek...
török meg belealszik a saját sztoriaiba...
heti kétszer látunk csodát, nem hiszem el, hogy nincs egy lelkes kommentátor, aki beválallná...:((((( -
#1822 Jaja,csak engem azbosszant,hogy dolgozni kell menni,így csak a felét látom.
Az eredményt tudom,mert tudtam előre,hogy úgysemláthatom végig.
(Bl,meccset már vagy 4 éve nemláttam teljesen,mindig csalk esetleg félidőt.)
Nemszeretem ezmiatt az esti adásokat.
Ilyenkor az NBA-t adhatnák,mondjuk 6-kor.
Igaz ma magyar meccs is lesz,ezért tolták el. -
#1821 most tiszta pipa vagyok, mert este 9kor lesz a lakers-minnesota 3. meccs, viszont ma lesz a bl döntő is, nba ismétlés meg csak péntek reggel lesz -
#1820 egyezünk meg abban, hogy KG és Shaq és Kobe is meg stb nagyon jó játékos a maguk posztján a legjobbak!! kritizálni lehet bárkit de az eredmények a statisztikák önmagukért beszélnek. idén KG nagyon szuper volt végig. Shaq is volt mvp sőt 2000-ben ha jól emléxem triplázott is ami a cimeket illeti. ugyhogy ők mind mind szuper játékosok és kész...a csapatuk meg úgy játszik ahogy jólesik nekik és ahogy eredményesnek találják :) -
#1819 Neeee, ba***ameg mindig megszivom...megint megláttam véletlenül az eredményt
Nem írok eredményt, legalább ti izguljatok... -
#1818 3. meccs, eredményt nem beírni ide! -
#1817 én kritizáltam Shaq-et, hogy nem talál be, csak max zsákolásból, vagy közvetlen közelről. De az eredményeit, hatékonyságát nem kérdőjeleztem meg sosem. Ugyanezt vártam volna el tőled is, lehet kritizálni KG tempójának stílusát mondjuk, de nem kellene megkérdőjelezni azt, amit Garnett már letett az asztalra, (MVP cím, csapat főcsoportdöntőbe jutása stb) -
#1816 21:00 Kosárlabda. Los Angeles-Minnesota, NBA, rájátszás
Ez ma lesz, hányadik game? -
#1815 Lakers vitához! Lakers nyeri a rájátszást és kész! Nem kell szeretni őket, úgyis nyerni fognak -
#1814 Csak egy ötlet: nem lehetne a topic tetejéra (a banner alá v. fölé v. nemtudom) egy linket elhelyezni a sport1 műsorához?
[mer lusta gépelni] -
#1813 lehet 1-2 kivétel, de a lényeg ugyanaz marad, egyszemélyes csapatok nem jutnak sokáig. Amúgy volt ott egy Tery Porter nevű 40 pontokra is képes All Star irányító Drexler melett, tehát ez sem tökéletes példa. -
#1812 Még egyszer leírom, nem vagyok se Lakers, se Minnesota drukker, éppen ezért csöppet sem zavar a Lakers kritika. Én is kritizáltam őket pontosan annyira, mint a riválisukat, aki elolvasta a véleményemet azt tudhatja, csak egyesek vérig sértődtek ezen. Persze, hogy cukkolom az ilyen elvakult embereket. :) -
#1811 Portland = Clyde Drexler
Mellette csak statiszták voltak és döntőig mentek. -
#1810 ennyire bánt, hogy szidtuk Shaqet? mert akkor bocs, nem gondoltam, hogy ilyen rosszul esik, hogy átmegy a dolog személyes sértegetésbe, gondoltam mégiscsak egy benga feka, meg tudja védeni magát...;)) -
#1809 de a témánál maradva, Iverson valóban eljutott 2001-ben a döntőig, mert egy jó kis csapata volt, de keleten ez az utóbbi években mindenképpen könnyebb, mivel a legtöbb erő Nyugatra koncentrálódik. A Boston sosem volt egyszemélyes, gondolom a 80-as évekre gondolsz, amikor a Showtime Lakers-el csatáztak a döntőkben. Abban a csapatban Bird mellett volt egy Kevin McHale, Robert Parish, hogy csak a Hall of Famereket említsem. A Portlandra nem emlékszem, világosíts fel pontosan, miért is volt az egy emberes csapat, és milyen menetelésre emlékszel te tőlük? -
#1808 szánalmas vagy, ahogy sértegetni próbálsz, ezzel mit akarsz elérni? -
#1807 Szerintem nem követed az nba eseményeit elég régóta ahhoz, ennek talán a korod lehet az oka, hogy emlékezzél mondjuk a Portland meneteléseire, vagy régebben a Boston, akár nem is olyan régen a Philadelphia nagy menetelésére.
Az én memóriámmal semmi gond sincsen, a tiéd meg jó lesz majd, ha a szervezeted fejlődése a csúcsára ér egy pár év múlva és talán sikerül leérettségizned is. -
#1806 mikor mondtam olyat, hogy "már jópár éve milyen jó csapat a Minnesota"? Idén teljesen kicserélték a gárdát, a kezdőben Garnetten kívül mindenki új, idén lett ez a csapat jó, nem is mondtam soha mást. Az emlékeid meg tények hijján nem sokat érnek, támaszd alá példával, akkor talán elgondolkozok majd rajta. -
#1805 Idén két személyes csapat lett, majd kiderül mire lesz elég ez a felállás. Legfeljebb 3 év és bajnok is lehet, márha minden évben leigazolnak még sztárokat. Kétlem.
Viszont ahhoz képest, hogy szerinted mennyire jó csapat már jópár éve a Minnesota, és milyen jó játékos Garnett, a felmutatott eredményeik elég siralmasak voltak mostanáig. Emlékeim szerint volt már az nba történetében jópár olyan csapat, amelyik "egy emberesen" is elég jól teljesített a rájátszásban. Ezek között természetesen nincs a Minnesota. -
#1804 Sprewell előtt a wolves egyszemélyes csapat volt, és azért nem jutottak tovább,nem Garnett volt kevés a sikerhez, hanem a csapat többi tagja. Más egyszemélyes csapatok (Carter, McGrady, Iverson) még a playoffig sem jutnak, nemhogy onnan tovább. Megnézném mire menne Bryant, vagy Shaq egyedül, nem hinném, hogy sokra. -
#1803 -idén egyöntetűen MVP, (bár már tavaly is lehetett volna csak a statisztikák alapján)
-idén és tavaly is első a ligában IBM pontokban,
-idén első dobott pontok, és lepattanókban egyaránt (nemtom erre ki volt még képes eddig, de nem hinném hogy sokan.
-Dupla-duplákban is magasan vert mindenkit.
-Ez az ötödik 20 pont 10lepattanó 5 asszisztos idénye zsinórban (erre rajta kívül ideáig asszem csak 3-an voltak képesek)
-Ő az első NBA játékos, aki 1 idényben 4 "hónap játékosa" díjat szerzett.
-2000-es olimpián szinte még gyerekként húzta ki a szarból az általad nagyobbra értékelt "sztárokból" álló lúzer amerikai csapatot.
-A rá épülő Minnesota idén besöpörte a nyugati főcsoport első helyét, és ottvan a főcsoport döntőben.
szerintem ezek eléggé "extra teljesítménynek" számítanak. -
#1802 -
#1801 Egyenlített a Detroit
Indiana-Detroit 67:72 -
#1800 Se idén, se korábban nem nyújtott semmilyen extra teljesítményt KG, egyszerűen rá építették a Minnesotát (szerintem tévedésből), és több éven keresztül kiestek az első körben. Idén vettek mellé egy nagyágyút (Sprewell) és máris előrébb léptek a rájátszásban. -
#1799 bunyó van -
#1798 McGrady aztán hű de nyerő ember:DDD Ezzel a kijelentéssel ástad el magad, nézd már meg mit művelt idén a csapata. Egy olyan embert próbálsz ledegradálni, aki elismerten szenzációs teljesítményt nyújtott idén. -
#1797 Én veled ellentétben értékeltem a meccset, te meg sértődöttem kötözködsz mindenkivel.
Maradok a témánál, KG nincsen Bryant, Jordan, Shaq, McGrady, vagy a többi nagy név szintjén, függetlenül a pozíciójától. Nem egy nyerő ember. Persze tudom, hogy az ilyen kritikára csak sértegetés lehet a válaszod, illetve a teljes elutasítás, dehát ezt már megszoktam itt. -
#1796 mit offolsz, értelmes hsz-od nincs, csak itt kötekedsz. -
#1795 és nem is tervezed? :) -
#1794 közöd? -
#1793 Nem ismerem azoknak az embereknek a végzettségét, akik megválasztották KG-t, de kosártudásban biztosan jobbak nálam. :) A végzettségüket összevetve nem lennék annyira biztos a helyedben. Te már leérettségiztél egyébként?