11113
-
#1872 Én már a kis dolgoknak is tudok örülni... :) -
#1871 -
#1870 Ez mi akar lenni? -
#1869 Lakers-Minnesota 96:90
Ez van!
Go Lakers! -
#1868 -
#1867 Én is csak belenéztem,agyonvédekezi a meccseket a Detroit,aztán valamennyit bebénáznak.
Ez is olyan lesz mint a foci,csaqk kevesebbet kepjunk mint az ellenfél.
Én jobban szeretem,hogy többet dobjunk!
illik azért szerintem,úgy 90-100 pontig eljutnia egy csapatnak.Ebben benne lehet a jó védekezés támadás is.
Most megy Lakers meccs ,azt figyelem épp.Elég szoros meccs,3.negyed 67-68.A végére remélem belehúznak! -
#1866 Várom már az LA-Dertoit döntőt nagyon, azok lesznek a jó meccsek. :)) -
#1865 mi ez az aláírás KG21? -
#1864 hála az istennek nem láttam a meccst, nem hozott egyáltalán lázba, na meg már úgyis tudtam előre az eredményt Spock jóvoltából -
#1863 ha ez neked jó meccs volt, alacsony lehet az élményküszöböd:) Rég láttam ilyen ritka szar NBA meccset. -
#1862 Jó meccs volt... semmi többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja kii :D -
#1861 lol -
#1860 hát igen, helyet kell szorítani a napi 3 golfműsornak. Mai műsoruk pl
13:15 Golf TV (ism.)
16:15 Golf. Business Golf Championship (ism.)
16:45 Golf. PGA EuroPro Tour, 2. állomás
no comment... -
#1859 Szerintem éjjel élőben és mondjuk este megismételhetnék felvételről, mind az Nhl, mind az Nba meccseket. Sajnos annyira sűrű a programjuk, hogy az ismétlésnek nem tudnak helyet szorítani. -
#1858 Csoda,hogy a döntőket élőben adják majd.
Bár ha úgyjárok ,mint az NHL-lel tegnapelőtt,hogy adáshiba volt a Soprt1-en.
Így semmit sem láttam.
Estétől,nemvolt sekép,sehang.
Remélem ma hajnalban azért lesz,hogy legalább 1 meccset lássak.
Nyugodtan adhatnák az összes meccset,még ha felvételről is,de normális iőben,mondjuk este 6-kor,nem összevissza.
Akkor az ember talán kitudja várni,hogy ne nézze meg az eredményt.
Szerdán is Detroit meccs lesz. -
#1857 köszi Spock -
#1856 Ez inkább a sport1 hibája, hogy nem adják az év legjobb meccseit akár még felvételről is, mint hogy beírod az eredményt. -
#1855 Juj,most ezt adja a sport1?
Vagy mikor mit ad,olyan bénák,miértnemlehet már ezeket a meccseket is közvetiteni,igy teljesen összevissza adnak mindent.
Én meg ,beirtam ide a végét.
Légyszi ne haragudjatok,én tutira szerdára emlékeztem.
Go Lakers! -
#1854 Detroit újabb sima győzelme.
Úgylátszik ez a párharc eldőlni látszik,bár nemtudni,hogy az Indiana képes a feltámadni.
Detroit-Indiana 83:65 -
#1853 Ami igaz az igaz egy sérült játékos csak hátrány a csapatnak hiába dob jól. na de remélem majd a kövi meccsen továbbjut az LA! -
#1852 Cassell nem játszott, ezért a győzelem. Eddig, ha megfigyeltétek, mikor pályán volt mindig elhúzott a lékersz, mert semmit nem védekezett, csak sántán fogta az emberét. Garnett 30 pont 19 lepattanó szenzációs, úgylátszik, őt nem tudják úgy kikapcsolni a játékból, mint azt Duncan-nel tették. -
#1851 LoL -
#1850 Minnesota-La 98:96
A végét csak kihúzták.
Majd ma este,ez szoros volt,van esély nyerni!
Go Lakers! -
#1849 már én is láttam, jó kis film :)
Pacers-Pistons game 4
lehet szedegetni:) -
#1848 hmm a Texas University csapatában egy bizonyos Rick Fox játszott a film elején:))) -
#1847 fél óra múlva lesz Shaq egyik filmje, a "Csont nélkül" a Viasaton. Én már láttam, de ha valaki még nem, az nézze meg. -
#1846 Nagyon nagy volt,nemtudták sehogysem lefogni.
Majd ma este,remélem meglesz a 4.
A Minnesotának kockáztatnia kell,vagyis mindenféleképp nyerni,ez persze lehet görscössé teszi.
Ha a Lakers jó védőmunkát csinál,hamar elveszik a kedvüket,és akkor pihenhetnek. -
#1845 lol, milyet zsákolt már Shaq 4 ember között -
#1844 köszönjük -
#1843 LA-MIN Game 4
lehet tölteni:) -
Holly #1842 -
#1841 ahogy az 1773-ban megmondtam -
#1840 ne túlozzál, egy LA győzelem és pont. -
#1839 Kobe hozta a "tárgyalós" formát!:) már csak egy győzelem és döntőben vannak, szerintem még egyet hoz a Minn. max kettőt, de innen már nem lehet forditani. -
#1838 Go Lakers! -
#1837 -
#1836 meg is lett, 92-85-re nyert a Lakers. fura, 4 technikai volt a meccsen, mind a 4-et lakerses kapta (Kobe, Payton, Medve, P. Jackson). Cassell most is csak 5 percet játszott, Garnett 28 pont, 13 lepattanó, Sczerbiak 19 pont, Kobe 31 pont, O'Neal 19 pont, 19 lepattanó 3 blokk, Fisher is nyomott 15 pontot -
#1835 Nemsokára vége a meccsnek,szurkolok a Lakersnek,úgynézki meglesz a meccs ahogy gondoltam.
-
#1834 ha folytatja ezt a sorozatot akkor jól fog játszani:)
szerintem Török Peti is azért szakért annyit meccs alatt mert a közvetitőtársa nem jól kommentál és nincs benne izgalom igy hát magát jól elszórakoztatja a kis sztorikkal:)) -
#1833 Lehetne jobb is a meccsek közvetítése.
Eléggé lapos,nemélik bele magukat,meg folyton a sok sztori,,meg mindenféle adat,számok.
Azt elég lenne a szünetben.
Török Petivel semmi bajom,a szünetben jó,hogy kicsit elemezget,szakért.
Itt tényleg a meccsbéli közv.
Egyszer jólenne úgy eredetiben hallani,szerintem kicsit húzósabb lenne.
Itt néha ellehet aludni alatta:-))
Go Lakers.
Ma Kobe bedob egy 40-est,mivel tárgyalásról zuhan be.:-)
Síma meccs lesz!Go Lakers