11113
-
#1912 Álmodj -
#1911 A Pistons éhesebb a sikerre, ezért fognak nyerni. Alattomos dinnye bácsi, és nagypofájú kesztyű bácsi meg vonulhat majd vissza gyűrű nélkül:))) de szép is lenne:D -
#1910 hát hogyne már:) -
#1909 Meenyi vo9lt a végeredmény? -
#1908 nem volt ott alvás, szigorú védelem volt ott, attól görbült a szájuk lefele...;) -
#1907 nem tudom mi volt a gond, de nekem ugy tünt, hogy kicsit sem voltak motiválva. kivéve Kobe és Shaq, mert bár igaz, hogy Shaq-et feladták de azért odatette magát ő is és bedobálta amit kellett. Remélem azért hogy a többiek is felébrednek,mert nem lenne jó 2-0-al visszamenni Detroitba... -
#1906 Shreket én úgy láttam feladták, és inkább a többieket fogták erősebben. Nem volt neki nehéz a 10 centivel alacsonyabb és jónéhány kilónyival kevesebb Wallace ellen 1-1 -eznie, viszont a többiek arcában végig ott voltak, egy tiszta dobóhelyzet sem akadt nekik.
Örülök a Pistons sikerének, csak így tovább! -
#1905 jaja, csak kérdés, hogy mé' nem voltak harcos tekintetek?
mert fáradtak?
vagy mert nem szoktak hozzá, hogy ilyen szervezett ellenállásba ütközzenek?
detroitban húzós a közönség, mellesleg...
persze nem féltem őket, mert, ha "bemérgesednek" bizos előjön a "tűz" is...;)
de azéert remélem, hogy nem jön elő...:P -
#1904 én a szar játékot elsősorban arra értem, hogy nem volt bennük tűz nem akarták ezt a meccset, és igazad is van, hogynem hagyták. de azért ez a Lakers nem az volt amit megszokhattunk ez tény. és jól mondták a kommentátorok is..a kispadon is ha megnézted Payton vagy akárki szemét nem volt benne vágy a győzelemre..amig a másik oldalon pörögtek a srácok. na majd meglátjuk mi lesz a 2. meccsen -
#1903 sry, de én nem azt láttam, hogy szarul játszottak, hanem azt, hogy nem hagyták őket...
véleményem, hogy a csapatmunkán kellene valamit alkotni lakers-nél, mert pistons úgy mozdul együtt (főleg védekezésben, de most támadásban is), mint egy hangyasereg...:)
LA-nél meg valahogy mindenki a másikra vár, hogy az majd megoldja... -
#1902 én pont erre számítottam, erről beszéltem, amikor azt kérdeztem, hogy detroit védelmének keménységét és profiságát pl a spurs-nél vagy a wolves-nál nem láttam, mindenki csak kínozta shaq-et és arra ment el minden energia... itt meg gyönyörű területlefedés, passzsáv-zárások voltak...
emellett shaq remekül nyomta, valahogy most nem volt olyan "egyszerű", szépen dobott, BÜNTETŐT is, szóval le a kalappal ;)
de asszem, ha többiek nem mozdulnak, pistons ellen kevés lesz két ember... -
#1901 Én azt szertném, hogy 7 jó meccset izgulhassak végig. :) -
#1900 Nos régen láttam ilyen szarul játszani őket...Malone is Payton is egy nagy 0 volt...ha Shaq nincs és Kobe még csunyább lett volna. Ezen sürgősen változtatni kell, mert bár továbbra is ők az esélyesek, de a Detroit-ot nem lehet leirni ezek után! Ismerős a szitu..annak idején a 76ers is igy kezdett az LA ellen, aztán kaptak 4 pofont:) igy legyen mostis! -
#1899 Láttam már jobb meccset is, Shaq volt csak talpon a Lakersből, Detroit csapatmunkájának köszönheti a részsikert. Malone nagyon gyengén muzsikált. -
#1898 Én most néztem az ismétlésben.
Hááááááááááát... erre nem számítottam :). A Lakersből csak O'Neal és Kobe volt a pályán, csúnyán elszórakozták a pályaelőnyt. Ettől függetlenül nyerni fognak! :) -
#1897 Hi!Én néztem élőben a második félidőt.
az elején elaludtam,mielőtt kezték volna és pont a nagyszünetben ébredtem fel.
Az eredményt nemírom le,mert hátha valaki csak délután nézi meg.
Csak annyit,hogy remélem sok jó meccset látunk,és lesz nagy küzdelem.
Go Lakers! -
#1896 hogyne -
#1895 tutira megéri ! -
#1894 Szeretném, de holnap munka van...lehet most még alszom előtte is felkelek kicsit nézni belőle :D -
#1893 megnézi valaki élőbe? -
#1892 Most se szabad beírni az eredményt előre?! -
#1891 A DÖNTŐ MENETRENDJE
Első mérkőzés: június 6., Los Angeles;
második mérk.: jún. 8., Los Angeles;
harmadik mérk.: jún. 10., Detroit;
negyedik mérk.: jún. 13., Detroit;
ötödik mérk.(ha szükséges): jún. 15., Detroit;
hatodik mérk.(ha szükséges): jún. 17., Los Angeles;
hetedik mérk.(ha szükséges): jún. 20., Los Angeles
-
#1890 Jaja, Hamilton eszméletlen nagy játékos! -
#1889 igen, ezt írják az istenek...;) -
#1888 Vasárnapról hétfőre virradóra lesz az első meccs, igaz? -
#1887 igen, az kemény lesz, pistons gyilkolni fogja a játékot...
azért detroitban is van pár nagyon jó, Hamilton, Prince, ha nekik jól megy, akkor lehet még az LA-nek is kell kicsit védekeznie...:) -
#1886 Mondom, fáradt is voltam :).
Egyébként én is tudom értékelni a kemény védekezést, de az igazán egy jól támadó csapat ellen látványos. Itt meg támadásban elég gyengén muzsikáltak a csapatok... Ben Wallace néha egyenesen röhejes volt az ellenfél palánkja alatt, pedig ennél azért többet tud általában.
LA ellen biztos hogy jobb meccseket fog játszani a Detroit, de a Lakers feltöri majd a védelmüket szerintem. Egyszerűen nem lehet megfogni egyszerre négy olyan embert, aki önmagában is meg tud nyerni egy meccset... Vagy ha mégis, akkor jön Fischer vagy George, akiknek szintén nem remeg meg a kezük döntő pillanatokban. -
#1885 Én szerintem Török Péter jóslata fog bejönni, 4:2-es Lakers győzelem, de lényegesen jobb meccseket várok, mint az ediigiek voltak. -
#1884 én meg tökre izgultam a tegnapi meccsen, sztem egyáltalán nem volt unalmas, nem tudom miért kell ezt mondani...
ha nem szereted ezt a fajta kosárlabdát, akkor mé' nem azt mondod? az teljesen érthető lenne, mert hogy sokminden, de nem látványos, sőt ronda, játékölő ez fajta játék...
ezért kicsit sajnálom, hogy így alakult, nem pedig a nets jutott be...
mindenesetre "stratégiailag" volt "látnivaló" ;)
hehe, bocs :)
pocsék támadások voltak, de sztem LAL védelme nem ilyen szilárd , mint a pistons-é vagy a pacers-é, én nagyon kiváncsi vagyok mi lesz...
lehet igazad lesz guardian, és nem lesz esélye pistonsnak, de felhívnám a figyelmed, hogy a wolves védelme szinte semmit nem ért LAL ellen, max azon múlt a dolog, hogy emberen bírtak-e maradni, óriási lyukak voltak, rengeteg betöés...
talán ez detroitnál nem lesz ilyen egyszerű...
maj' meglásssuk ;) -
#1883 Tegnapi meccsen majdnem bealudtam... Mondjuk elég fáradtan néztem, de szerintem nem csak ezen múlt. Detroitnak nem sok esélye lesz a döntőben ilyen játékkal. -
Laci08 #1882 Helo!
KG-t kérdezem hogy hogyan lehet letölteni a meccsösszefoglalókat?Mert nekem passwordot kér.Valamikor meg csak hibát ír ki!Getright-ot használok de a passt nem tudom.plíz help -
#1881 köszi -
#1880 van benne valami:P -
#1879 tessék -
#1878 nem akar :P -
#1877 Kg összefoglalót nem tudsz szerezni a lakers meccsről? -
#1876 nah ez is megvan! A Min. azért tényleg megállta a helyét de ez most tényleg kevés volt. De most jöhet a Detroit, persze azért ne irjuk le az Indiana-t. Bár elég nehéz lesz innen nyerni, ha igy fognak dobálni mint az utóbbi mérkőzésen akkor az cumi..
De mindegy ki lesz az ellenfél a lényeg, hogy már a döntőben az La!! -
#1875 Azért szépen helyt állt a Wolves, dehát 4 sztár ellen 2 kevés volt sajnos:(
Hátha a Pistons szétvédekezi őket a döntőben. Továbbra is...
Beat LA! -
#1874 ezaaaaaaz
Rush nem volt semmi, benyomott 6 triplát (7 próbálkozásból) -
#1873 én szeretem a jó védekezést és a pistons ebben igen jó (indiana is...)
azt figyeljétek, hogy hogy váltanak embert, területről aktívra, hogy dupláznak, teljespályáznak, sztem gyönyörű ritmusa van, no meg a sapkák...
ha utáljátok ezt, akkor reménytelen persze, de nekem ez néha olyan mint egy társasjáték (ja, hogy ez az? ;))