11113
-
#1952 Most fordult komollyá a harc!!! A következő meccs nagyon jó lesz! -
#1951 Hol lesz pontosan a streetball és hánytól hányig tart? Szombaton lesz? -
#1950 mutáns -
#1949 Szerintem másnál se fújnak be ilyen ütközéseket, csak ugye ha valaki Shrekkel ütközik, az nem ugyanolyan látvány, mintha valamelyik gizda centerrel :). Hagyni kell a mutánsnak, hagy használja ki a testi erejét, attól lesz látványos a játék. Ugyanígy elnéznek lépéshibákat is néha egy-egy szép jelenet kedvéért, ettől (is) NBA az NBA. -
#1948 jöttök sportszigetre nagyembereket nézni?
esetleg játszani?
lehet, mi benevezünk a kosár jam-re...
éééés ti? ;) -
#1947 Egy a lényeg, izgalmas meccseket nézhetünk végre, akár élőben is. Én továbbra is a 7 meccsért szurkolok. :) -
#1946 sajnos Payton nagyon a saját szintje alatt játszik, de azért példát vehetne Malone-ról ő legalább próbálkozik igaz nem sok eredménnyel:) de legalább rajta látszik, hogy akar jobb lenni. remélem nincs komoly baja a térdének...
Meg ő legalább elismerte, hogy szar volt Payton meg nem is nyilatkozott senkinek semmit. A Pistons nagyon jó csapat nekem volt egy rossz érzésem, hogy nehéz lesz ellenük, és tényleg:) De nem is hiába mondták még az első mérkőzés előtt, hogy majd meglátják, hogy meglepetést foigunk okozni és igy is lett. Ha most nyertek volna akkor az cumi.
De szerencsére van egy Kobe aki mindig segit:) Amugy Shaq támadóhiáiról annyit, hogy ha mindet befújnák neki akkor akár kezdhetne minden meccset 3 személyivel is:) De azért lássuk be ha valaki ilyen szép nagy darab az nehezen tud ugy behátrálni a palánk alá, hogy ne lökje meg a mögötte álló akár 20-30 kilóval "kevesebb" ellenfelét. -
#1945 Legalább hasznára lesz a Lakersnek.... a kispadon. Már csak a kesztyűt kellene pihentetni többet. -
#1944 látszott, hogy nincs rendben nála valami, nagyon laposakat ugrott szegény -
Malone térde nincs rendben
2004. 06. 09. 20:38:00
A 40 éves �Postás� a bajnoki döntő 2. mérkőzésének 1. negyedében meghúzta a térdét, amelynek sérülése miatt idén már hónapokat volt kénytelen kihagyni. Malone játéka kétséges a döntő harmadik, Detroitban tartandó mérkőzésén
info: nba1.hu -
#1942 Detroitban ezeket be fogják neki fújni, ez lesz a veszte a Lakersnek. Amúgy én is kicsit lebecsültem a Pistonst, azt hittem, csak védekezni tudnak, de le a kalappal a támadójátékuk előtt is. Sokkal inkább csapatként játszanak mint az LA. -
#1941 így van, walton jól játszott...
de ő szívből nyomta, ezt még soha nem láttam melone-on, vagy payton-on (régen se)... ők olyan "magas lóról" néző típusok, akik akkor jók, ha úgy érzik jobbak az ellennél...
viszont amin meglepődtem és jól esett, hogy kobe jófej módon viselkedik, pl felsegítette hamiltont egyik fault után... ez se jellemző rá, meg a "sztár-lékerszre"...
egyébként döbbenetes ez a fickó... ha nem a lakersben lenne imádnám...:P
mit szóltok ahhoz, hogy shaqnek egy csomó támadóhibát elnéznek? az hogy nehezebb, erősebb nem kifogás sztem... ha megfordul és fellök valakit, aki 30 kilóval kevesebb, az attól még fault, hogy shaq észre sem vette...:)
mondjuk, ha ugyanúgy vennék a bírók mint másokat, akkor az első negyedben kipontozódna... -
#1940 Én elismerem :). Kicsit lebecsültem őket, mentségemül szolgál, hogy nem vagyok ezzel egyedül... A Lakers sztárjai szerintem túlságosan is nyugodtan vágtak bele a párharcba, nem volt meg bennük a tűz, pedig pusztán rutinból azért nem lehet hozni egy nagydöntőt, pláne egy ilyen lelkes és jó csapat ellen, mint a Pistons. Mikor Walton bejött, akkor látszott igazán, hogy mi hiányzik a sztárok játékából. -
#1939 de mostmár remélem a lakers drukkerek is elismerik, hogy méltó ellenfél a pistons, és nem csak egy "csúnyán" védekező, játékromboló csapat...
tegnap remek támadásokat láttunk tőlük az egyébként kőkeményen védekező LAL-al szemben... -
#1938 Csak nem ezen a két meccsen :). Egy jól védekező Malone-O'Neal páros mellett nem születhetett volna ennyi kosár betörésből, és Big Ben sem szedhetett volna ennyi támadólepattanót. -
#1937 Malone való igaz, hogy támadásban már nem az igazi, viszont kíválóan védekezik szvsz -
#1936 Kobe megverte a Detroitot, Luke Walton pedig tud kosarazni!
Azért nem sok kellett ahhoz, hogy a Pistons padlóra küldje a sztárcsapatot. Payton nagy nulla, Jackson helyében elfelejteném és Fisher kezdene. Malone is összekaphatná magát, támadásban és védekezésben is. -
#1935 Alakul a 7 meccses döntő! :)) -
#1934 áhhh mit linkeltek be az and1 oldalára, ahonnan linkelgetni szoktam ide. Nézem a lapot, ki van írva: one handed shoulder dunk, must see. Mondodm lássuk... leszedem... Mitchell dunkja az a magyar All star gáláról:)))))
lessétek meg, nem semmi, hogy egy külföldi lapra van feltéve
szedjétek ezerrel -
#1933 én hangosan kurvaanyáztam az ominózus dobásnál, és csapkodtam a falat -
#1932 én is megnéztem...hát huhhh!!!! -
#1931 Nagy meccs volt, igazi NBA FINALS! -
#1930 Én a kutyámmal üvöltöztem, szegény nem értette, hogy miről lehet szó!! -
#1929 Jó meccs volt,tudtam,hogy nemlesz uncsi! -
#1928 én úgy leizzadtam a végén, és úgy lerágtam a csontig a körmeimet, és még mindig nem tértem magamhoz... -
#1927 Jajj istenem azt hittem már szívrohamot kapok... Komolyan megőszült néhány hajszálam a meccs alatt. Elöljáróban elmondhatom, hogy hosszabbításos mérkőzés volt, és valami fergeteges teljesítményt lehetett látni a végén! Hajrá .....!!!! -
#1926 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MICSODA MECCS VOLT...... EZT KI NE HAGYJÁTOK, ILYET NEM MINDEN NAP LÁT AZ EMBER. GO LAKERS -
#1925 nem? -
#1924 az én tippem 65-64 a Detroitnak, és legalább 30 prakker lesz mindkét oldalt:P -
#1923 Detroitnak senki sem fog 100-at dobni az 100:))) -
#1922 hát én azt hiszem, hogy nem csak egy pontot fox tévedni...;) -
#1921 most jövök rá, hogy az már 103 pont, amit írtam... nam baj -
#1920 holnap este fél 9-kor ismétlik!
addig egy szót se róla! ;) -
#1919 02:45 Kosárlabda. LA Lakers-Detroit, NBA, nagydöntő, 2. mérkőzés (élő)
ÁÁÁ, nem tudom nézni ilyen későn, holnap vizsgám lesz -
#1918 ÁÁÁÁ kéne bannerbe egy link sport1 műsorához, lusta vagyok gépelni :DDD -
#1917 Amúgy nem hülyeség, Lakers képes rá
Na jó, mondjuk ez egy kicsit durva, de remélem vmi hasonló lesz -
#1916 Medvedenko 0 pont 6 személyi 0 lepattanó -
#1915 mai meccsre a tippem: Lakers-Detroit 102-75
O'Neal 37 pont, 20 lepattanó, 6 blokk, 4 assziszt
Bryant 40 ont, 8 lepattanó, 7 assziszt
Malone 26 pont, 15 lepattanó, 5 assziszt
Medvedenko 12 pont, 6 személyi hiba, 6 lepattanó
-
#1914 -