11113
\'NBA\'
  • Ramore
    Most fordult komollyá a harc!!! A következő meccs nagyon jó lesz!
  • Ramore
    Hol lesz pontosan a streetball és hánytól hányig tart? Szombaton lesz?
  • KG21
    mutáns
  • guardian hero
    Szerintem másnál se fújnak be ilyen ütközéseket, csak ugye ha valaki Shrekkel ütközik, az nem ugyanolyan látvány, mintha valamelyik gizda centerrel :). Hagyni kell a mutánsnak, hagy használja ki a testi erejét, attól lesz látványos a játék. Ugyanígy elnéznek lépéshibákat is néha egy-egy szép jelenet kedvéért, ettől (is) NBA az NBA.
  • Slow
    jöttök sportszigetre nagyembereket nézni?
    esetleg játszani?
    lehet, mi benevezünk a kosár jam-re...
    éééés ti? ;)
  • Ramore
    Egy a lényeg, izgalmas meccseket nézhetünk végre, akár élőben is. Én továbbra is a 7 meccsért szurkolok. :)
  • FrezeR
    sajnos Payton nagyon a saját szintje alatt játszik, de azért példát vehetne Malone-ról ő legalább próbálkozik igaz nem sok eredménnyel:) de legalább rajta látszik, hogy akar jobb lenni. remélem nincs komoly baja a térdének...
    Meg ő legalább elismerte, hogy szar volt Payton meg nem is nyilatkozott senkinek semmit. A Pistons nagyon jó csapat nekem volt egy rossz érzésem, hogy nehéz lesz ellenük, és tényleg:) De nem is hiába mondták még az első mérkőzés előtt, hogy majd meglátják, hogy meglepetést foigunk okozni és igy is lett. Ha most nyertek volna akkor az cumi.
    De szerencsére van egy Kobe aki mindig segit:) Amugy Shaq támadóhiáiról annyit, hogy ha mindet befújnák neki akkor akár kezdhetne minden meccset 3 személyivel is:) De azért lássuk be ha valaki ilyen szép nagy darab az nehezen tud ugy behátrálni a palánk alá, hogy ne lökje meg a mögötte álló akár 20-30 kilóval "kevesebb" ellenfelét.
  • Ramore
    Legalább hasznára lesz a Lakersnek.... a kispadon. Már csak a kesztyűt kellene pihentetni többet.
  • KG21
    látszott, hogy nincs rendben nála valami, nagyon laposakat ugrott szegény
  • zaki

Malone térde nincs rendben
    2004. 06. 09. 20:38:00

A 40 éves �Postás� a bajnoki döntő 2. mérkőzésének 1. negyedében meghúzta a térdét, amelynek sérülése miatt idén már hónapokat volt kénytelen kihagyni. Malone játéka kétséges a döntő harmadik, Detroitban tartandó mérkőzésén

info: nba1.hu
  • KG21
    Detroitban ezeket be fogják neki fújni, ez lesz a veszte a Lakersnek. Amúgy én is kicsit lebecsültem a Pistonst, azt hittem, csak védekezni tudnak, de le a kalappal a támadójátékuk előtt is. Sokkal inkább csapatként játszanak mint az LA.
  • Slow
    így van, walton jól játszott...
    de ő szívből nyomta, ezt még soha nem láttam melone-on, vagy payton-on (régen se)... ők olyan "magas lóról" néző típusok, akik akkor jók, ha úgy érzik jobbak az ellennél...

viszont amin meglepődtem és jól esett, hogy kobe jófej módon viselkedik, pl felsegítette hamiltont egyik fault után... ez se jellemző rá, meg a "sztár-lékerszre"...
    egyébként döbbenetes ez a fickó... ha nem a lakersben lenne imádnám...:P

mit szóltok ahhoz, hogy shaqnek egy csomó támadóhibát elnéznek? az hogy nehezebb, erősebb nem kifogás sztem... ha megfordul és fellök valakit, aki 30 kilóval kevesebb, az attól még fault, hogy shaq észre sem vette...:)
    mondjuk, ha ugyanúgy vennék a bírók mint másokat, akkor az első negyedben kipontozódna...
  • guardian hero
    Én elismerem :). Kicsit lebecsültem őket, mentségemül szolgál, hogy nem vagyok ezzel egyedül... A Lakers sztárjai szerintem túlságosan is nyugodtan vágtak bele a párharcba, nem volt meg bennük a tűz, pedig pusztán rutinból azért nem lehet hozni egy nagydöntőt, pláne egy ilyen lelkes és jó csapat ellen, mint a Pistons. Mikor Walton bejött, akkor látszott igazán, hogy mi hiányzik a sztárok játékából.
  • Slow
    de mostmár remélem a lakers drukkerek is elismerik, hogy méltó ellenfél a pistons, és nem csak egy "csúnyán" védekező, játékromboló csapat...
    tegnap remek támadásokat láttunk tőlük az egyébként kőkeményen védekező LAL-al szemben...
  • guardian hero
    Csak nem ezen a két meccsen :). Egy jól védekező Malone-O'Neal páros mellett nem születhetett volna ennyi kosár betörésből, és Big Ben sem szedhetett volna ennyi támadólepattanót.
  • zaki
    Malone való igaz, hogy támadásban már nem az igazi, viszont kíválóan védekezik szvsz
  • guardian hero
    Kobe megverte a Detroitot, Luke Walton pedig tud kosarazni!
    Azért nem sok kellett ahhoz, hogy a Pistons padlóra küldje a sztárcsapatot. Payton nagy nulla, Jackson helyében elfelejteném és Fisher kezdene. Malone is összekaphatná magát, támadásban és védekezésben is.
  • Ramore
    Alakul a 7 meccses döntő! :))
  • KG21
    áhhh mit linkeltek be az and1 oldalára, ahonnan linkelgetni szoktam ide. Nézem a lapot, ki van írva: one handed shoulder dunk, must see. Mondodm lássuk... leszedem... Mitchell dunkja az a magyar All star gáláról:)))))
    lessétek meg, nem semmi, hogy egy külföldi lapra van feltéve
    szedjétek ezerrel
  • KG21
    én hangosan kurvaanyáztam az ominózus dobásnál, és csapkodtam a falat
  • FrezeR
    én is megnéztem...hát huhhh!!!!
  • Ramore
    Nagy meccs volt, igazi NBA FINALS!
  • Vukodlav
    Én a kutyámmal üvöltöztem, szegény nem értette, hogy miről lehet szó!!
  • MrSpock
    Jó meccs volt,tudtam,hogy nemlesz uncsi!
  • zaki
    én úgy leizzadtam a végén, és úgy lerágtam a csontig a körmeimet, és még mindig nem tértem magamhoz...
  • Vukodlav
    Jajj istenem azt hittem már szívrohamot kapok... Komolyan megőszült néhány hajszálam a meccs alatt. Elöljáróban elmondhatom, hogy hosszabbításos mérkőzés volt, és valami fergeteges teljesítményt lehetett látni a végén! Hajrá .....!!!!
  • zaki
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MICSODA MECCS VOLT...... EZT KI NE HAGYJÁTOK, ILYET NEM MINDEN NAP LÁT AZ EMBER. GO LAKERS
  • zaki
    nem?
  • KG21
    az én tippem 65-64 a Detroitnak, és legalább 30 prakker lesz mindkét oldalt:P
  • KG21
    Detroitnak senki sem fog 100-at dobni az 100:)))
  • Slow
    hát én azt hiszem, hogy nem csak egy pontot fox tévedni...;)
  • zaki
    most jövök rá, hogy az már 103 pont, amit írtam... nam baj
  • Slow
    holnap este fél 9-kor ismétlik!

addig egy szót se róla! ;)
  • precision
    02:45 Kosárlabda. LA Lakers-Detroit, NBA, nagydöntő, 2. mérkőzés (élő)

ÁÁÁ, nem tudom nézni ilyen későn, holnap vizsgám lesz
  • precision
    ÁÁÁÁ kéne bannerbe egy link sport1 műsorához, lusta vagyok gépelni :DDD
  • precision
    Amúgy nem hülyeség, Lakers képes rá

Na jó, mondjuk ez egy kicsit durva, de remélem vmi hasonló lesz
  • Ramore
    Medvedenko 0 pont 6 személyi 0 lepattanó
  • zaki
    mai meccsre a tippem: Lakers-Detroit 102-75

O'Neal 37 pont, 20 lepattanó, 6 blokk, 4 assziszt
    Bryant 40 ont, 8 lepattanó, 7 assziszt