11113
-
#1992 -
#1991 Teljesen megérdemelték! Annyi volt a meccsen az izgalom, mint idáig szinte minden meccsen, vajon feltámad a Lakers, vagy nem. Hát nem....
Ráadásul már Shaq is középszerű volt, véleményem szerint Payton és Malone juttatta hozzá a bajnoki gyűrűt a Detroitnak, mivel kezdetben miattuk kerültek kispadra a Lakers sokkal jobb játékosai. A két öreg pedig csak csetlett-botlott. -
#1990 Bajnokot avattunk... :))) -
#1989 Bajnokot avatunk...sálláállááálá....bajnokot avatunk sállállááálááá :D -
#1988 Én idáig a 7 meccsnek szurkoltam, most már azt remélem, hogy hajnalban pontot tesz az ügy végére a Detroit, nagyon megérdemelnék. -
#1987 eddig 0 közük volt a győzelemhez, az is mázli, hogy nem söpörték ki őket. -
#1986 Ma mindneféleképpen nyerni kellene,akkor bármi megtörténhet!
Hazai pályán LA-ben a közönség biztosan belehajszolná őket,főleg,ha a 6. meccset is hoznák,és 3:3 után..na de ne szaladjunk előre ennyire.
A legnehezebb meccs lesz ez,na persze ha nem adják fel.
Remélem nemfogják,és akkor még szurkolhatunk.
Én 7 meccset szeretnék,és nemcsak azért mert a Lakersnek szurkolok.Minél több meccset nézzünk,és így izgalmasabb.
milxen jó volt az NHL is,így 7 meccsen.
Go Lakers,itt az utolsó lehetőség ennek a gárdának.
Mindent bele! -
#1985 Na emberek ne temessük a Lakerst, lehet, hogy nincs sok esélyük a felállásra, de azért elképzelhető. Az meg, hogy nem érdemelné meg a bajnoki címet a Lakers egyenesen hülyeség!! Melyik az a csapat amelyik 3-1-ről 4-3-ra fordítás után ne érdemelné meg a bajnoki címet??? No hajrá Lakers, ma este pofozkodás! -
#1984 Sajnos valószinü, hogy szétesik a mostani csapat ezek után pláne. Nem tudom Shaq visszavonul e mert mintha olyat olvastam volna valahol, hogy csak akkor nem tölti ki a szerződését ha megnyerik most a bajnokságot. De ha nem nyerik meg (ami biztosnak tünik) akkoris lehetséges, hogy visszavonul. Kobe elmegy, Fisher is talán meg még egy páran és Jackson is leköszön az edzői posztól ugy gondolom...ugyhogy lehet új csapatot épiteni pénz lesz rá, de igyis belekerül majd jó pár évbe. -
#1983 Van benne valami... -
#1982 ha shaq visszavonul (payton malone szintén) kobe meg elmegy, akkor van esély egy új csapatot építeni, ami majd a neév és a lelkesedés évek múlva ismét naggyá tesz...
ez a dolgok rendje
ennek a lakersnek semmi jövője sincs, jöhet az új generáció
szerintem ;) -
#1981 Hát nagyon sajnálom, hogy a Lakers ennyire elbénázta. Most csalódtam bennük egy kicsit. Detroit igazán jó csapat, megérdemlik a győzelmet. Egyik csapatnak sem sikerült 3 - 1 ről fordítania, ez sztem a Lakersnek sem fog sikerülni. Igaz, hogy sokmindenre képesek, de erre azért ők sem.
Ha Shaq visszavonul tényleg, Kobe meg elmegy akkor a Lakers nagy sz*rban van. De nem érdekel annyira, Shaq nagyon jó játékos, Kobe meg sztem ma a legjobb a ligában (amikor van kedve játszani).
Szép volt Detroit! -
#1980 Nem érdemelné meg a végső győzelmet a Lakers ezek után, persze már nem túl valószínű, hogy ez bekövetkezne. Le a kalappal a Detroit csapata elött, a Lakersből csak és kizárólag Shaq-et lehet dícsérni. Kiváncsi vagyok tényleg visszavonul-e a szezon végén. -
#1979 :) ja lehet hogy beirnak valami a meccs előtt:P én sem tudom mi lehet most, évek óta figyelem a Lakers játékát meccseit, de ilyen nem is tudom...ötlettelen meg kapkodós játékot még nem láttam tőlük. Pedig biztos hogy verhető a Detroit csak ahogy figyeltem, nekik nagyon nagy az akarás és a tettvágy és ez sokat dob a játékon. A hárompontosok szinte alig mennek be a Lakersnek a Detroit meg ugy dobálja mint a ziccereket. S ha pár ponttal meglép a Det akkor már nagyon nehéz egyenliteni, mert védik az előnyt nagyon jól.
Bár még megnyerheti a kövi meccset a Lakers de, hogy mind a 3-at...nem tudom egyáltalán ezután akarják e! Ha igen akkor még van remény de nagyon kevés...:(
-
#1978 igen, de aztán ki is fulladt a lakers tudománya...
én már nem tudom eldönteni, hogy ennyire fos a lakers, vagy ennyit hagynak neki...
sztem ez utobbi.. a pistons valamit nagyon tud, sztem van náluk fagyasztó varázs... lehet hogy cheatelnek? ;) -
#1977 Shaq klasszisteljesítménye előtt pedig mindenki megemelheti a kalapját szerintem, bárki bármit is mond, ilyen egy igazán jó center. -
#1976 Kobe rengeteget önzőzött, és elképesztő helyzetekből dobott... De ez nem csak az ő hibája: a többiek egyszerűen nem vállalnak semmit. Pedig elvileg Fisher, George vagy Fox is képes lenne rá, hogy 1-1-ben megoldja a helyzeteket, esetleg magukra rántsanak két embert, így segítve be Bryant-nek. De mivel teljesen impotens minden Lakers játékos Shaq és Kobe kivételével, a védelem összes energiája rájuk összpontosulhat... ezt pedig nem lehet bírni ennyi meccsen át.
Nagy kedvencem, az ukrán Medve hozta amit vártam tőle. Egy alapszakaszmeccsen még örülnék is, ha ennyit játszana, de itt az is jobb lett volna, ha George vagy Fox fogja Sheed-et, esetleg Cook vagy a szertáros is bemehetett volna helyette... -
#1975 na ez mindent eldöntött:( Igy nem lehet nyerni...én nem tudom miért van az, hogy csak 1 embernek megy igazán mindig. Pedig milyen jól indult az elején Payton is villogott aztán megint eltünt:( Shaq előtt le a kalappal ismét, rajta nem mult semmi. De Kobe hát...pocsékul dobott. A Detroit pedig gyakorlatilag már bajnok :( -
#1974 -
#1973 Megint csak Shaq volt a pályán! -
#1972 Elment -
#1971 ugy legyen! -
#1970 hááát, a mai meccs ha elmegy, akkor szinte 100%, hgoy nem lesz a Lakers bajnok... biztos vagyok benne, hogy ma nyer az LA, és otthon megnyerik a döntőt -
#1969 pedig kondigépek már itthon is vannak, egyszerűen nem értem miért nem alkalmaznak a kosár szakedzőkön kívül fitnessz edzőket is, mert a heti 4 óra konditerem édeskevés. -
#1968 jah, inkább sörsziget :)
de wizards jó volt, szegény magyar "válogatott" olyan volt a feka tesók mellett mint pár száraz bot :) -
#1967 Förtelmes rendezvény ez a sport sziget, ahol sört mérnek mindenütt és tele van kéregető, kötekedő punk és egyéb rockerekkel. Egyszerűen megdöbbentő! Éljen a sport. -
#1966 Hajrá DETROIT! Ő fogja nyerni, Lakers egy kaki! Payton és Malone egy NAGY 0, pedig ők azért megérdemelnének egy gyűrűt, de a Pistons sokkal jobb, jobban összeszokott csapat! :D -
#1965 Csak vicceltem a taktikával kapcsolatban:-))
Persze,ki az a hülye aki elhúzza,a lényeg meglegyen a bajnoki cím.
Sztar volt a Lakers,és ha nemjavul látványosan elbukja döntőt.
A Detroit éhesebbnek látszik a sikerre.
Na majd meglátjuk,azért Go Lakers!
Mindig nemlehet nyerni! -
#1964 arról nem sajnos...
de ha van valami infó, akkor maj ide, ok?
szépen lemaradtam a sportszigetes programról, bealudtam 5-kor, és most riadtam fel...:(
hiába, szedi az áldozatát a hajnali NBA közvetítés ;) -
#1963 Köszi! Úgy hallottam Szentendrén is lesz valami streetball rendezvény? Erről tudsz valamit? -
#1962 A LAKERS nagyon felbaszta az agyam kibasz szarul jatszottak ma. -
#1961 o vazz, odament haver 4-re (az vol kiírva, hogy 3-tól van jelentkezés) de már nem lehetett jelentkezni...:(
na nem baj, nem zúzatom le magam legalább...;)
Ramore egyébként itta a program:
kosárjam program... -
#1960 egyébként ezen a meccsen egész megalázó jelenetek is voltak...
én mondjuk röhögtem, de el tudom képzelni, hogy pár lakersesnek könnyeket csalt a szemébe...;) -
#1959 hehehehehe, ez taktika :DDDDDD
ez már beteges, ennyire nem kell azért elfogultnak lenned a kedvenceiddel... :))))
mé nem hiszed el, hogy egyszerűen jobb egyenként és csapatban is a pistons (most)...
én is remélem, hogy feléled a lakers, mert szeretnék több meccset látni...
east rox -
#1958 ezt a vereséget sajnos megérdemelték, de remélem hogy a kövi meccsen jobbak lesznek, mert szerintem ennél rosszabbul nem játszhatnak már. most a Detroit nagyon motivált első hazai meccs meg stb, őszintén szólva nem csodálkozom a győzelmen, most minden neki kedvezett, talán még a birók is ahogy ez hazai pályán általában igaz, bár mindenki tagadja :) na mindegy majd meglátjuk mi lesz -
#1957 egyelőre nagyon messze vannak a győzelemtől, mert valljuk meg őszintén a Pistons is nagyon harmatosan támadott, de még így sem tudtak fordítani. Sheedben például még sokkal több van, mint amit mutat. Az meg sosem taktika, hogy direkt kikapnak, ezt hogy gondodod:P -
#1956 Mostanra bebizonyosodott, játékos állományban nem jobbak a Detroitnál. Malone és Payton kiöregedett, csak púp az LA hátára. -
#1955 a következő meccs nagyon fontos lesz,ha nyer a alkers,megnyeri a párharcot,ha nem..hmm.nehéz lesz.
Szerointem nyerni fognak,és aztán LA-ben nemlesz kegyelem.
Most istentelen rosszak voltak,úgy egészében.
Megint nemvolt tűz.
Úgylátom,hogy csak úgy elvanank kikell menni,bár lehet ez egy taktika,meg a közönségnek,hogy 7 meccset játszanak?
Mindenesetre nagyon kell javulniuk a sztároknak is.
Payton a leggyengébb,nemértem,pedig ő egy jó játékos(volt)
Na d elehet a végén ő lesza ynerőember,kitudja.
Most így állunk,reméljük hétfő hajnalban győz a csapat és akkor Go!LA! -
#1954 Ó istenem, ekkora pofont bakker! Nagyon durva volt, és az az igazság, hogy lassan meg kéne rémüljön a Lakers és darabokra szednie a Detroitot. Játékosállományban sokkal jobbak, kérdés, hogy van-e elég motiváció a nagyágyúkban a sok aranygyűrű után, vagy már szarnak az egészbe. -
#1953 Nem volt rossz meccs az utolsó, sőőt! De a Lakersre haragszom egy kicsit, mert Payton és Malone is egy nagy nulla! Most lehet, hogy dúrvát mondok, de Detroit jobban megérdemelné! Ott jobban csapatmunka van, nem úgy mint a Lakersnél! Én csak azt nem értem, hogy miért volt ez elkiabálva, hogy síma Lakers győzelmek?! Én ebben egyáltalán nem vagyok biztos! Lenéztük a Detroit-ot, amikor egy kegyetlen jó csapat! :O