11113
-
#2032 az maga lenne a halál, de hálisten már megkötötték a Rockets-es cserét:)))
itt nézd meg:Rockets-Magic deal -
#2031 én mást is olvastam :)
"Shaq és T-Mac együtt?
2004. 06. 22. 02:16:42
Korábban hírt adtunk róla, hogy Shaquille O'Neal talán Dallasban folytatja pályafutását. Most úgy hírlik, hogy Tracy McGrady is oda készül. Jó barátságban vannak a Diesellel és sokszor beszélnek róla, hogy együt kéne játszaniuk. A Maverics Dirk Nowitzkin kívül bárkit hajlandó feláldozni értük."
sztem elmenekülsz valami másik bolygóra, ha ez összejön ;)) -
#2030 úgy néz ki hamarosan megkötethet egy T-Mac-Howard-Lue for Francis-Mobley-Cato csere. Sztem állat lesz T-Mac Yao-val együtt -
#2029 lehet csak rá akarta fogni valamire a bénáskodást :P -
#2028 így már azért érthető miért ejtette ki a lepattanót, és miért csak fél kézzel tartotta, mikor kiszedték a kezéből. Azt hittük nagy volt a pofája, és direkt flegmáskodot:D -
#2027 régebben tervezte, hogy majd az Orlando tulajdonosa lesz, nos igy végülis logikus lenne a lépés innen vonulna vissza aztán bevásárolná magát a csapatba, persze én sem örülök neki, de azért még messze van a kövi szezon...:I -
#2026 mondjuk on'neal a kedvenc játékosom ugyhogy sajnálom hogy elmegy...de még nem biztos -
#2025 helyet cserélnek,o'neal visszatér orladnoba,mcgrady meg jön la-be. -
#2024 O'Neal a Lakerst, McGrady a Magicet hagyja el
-
#2023 hát ecsém hihetetlen ez a csávó, máris a kedvencem lett -
#2022 itt a cikk
" Furcsa eset történt a bajnoki döntő utolsó perceiben: a mámoros hangulatban Darko Milicic törött kézzel fejezte be a mérkőzést. A fiatal szerb center egy tempódobás közben sérült meg, amikor a Lakerses védő ráütött a kezére. Milicic vissza akart ülni a kispadra, de Larry Brown szólt neki, hogy nyugodtan folytassa. Akkor még egyikük sem tudta, hogy törésről van szó. " -
#2021 biztos a tapsolás közben! végülis azt is gyakorolni kell egyeseknek, nemigaz? -
#2020 ez komoly? :D -
#2019 most olvastam az nba1.hu-n hogy Milicic eltörte a kezét nagy igyekezetében a mérkőzés végén. LOL:)) -
Laci08 #2018 Helo!
Nem tudjátok véletlnül hogy hol lehet kapni frankó kosaras rövidnacikat lehetőleg nike, and1 ,reebok. -
#2017 meg Super-Rip jelmezt:D -
#2016 igen, ezt én is észrevettem :)
meg jók a ben-es parókák, meg most volt hamiltonos maszkos csávó, valami zacskót hordott az arcán a marha :) -
#2015 Hangulat az tényleg nagyon ott van. Nekem az tetszik a legjobban, amikor Big Ben pattanót szed, vgy épp blokkol, kongatnak egyet:P -
#2014 hehehehe :)
ez mekkora :)
azért nagyon kira hangulata van az NBA-nek :) -
#2013 LOL :DDD -
#2012 egyik alapszakasz meccsen volt is egy ilyen transzparens, hogy "Darko, az élő győzelmi szivar" :))) -
#2011 Szerintem azért tombolnak, mert ha pályára lép, az azt jelenti, hogy Larry Brown szerint a meccset már lehetetlen elveszteni :). -
#2010 azért is olyan nagy az önbizalma ( és az arca) mert a közöség szereti és tombol amikor a pályára lép (csak tudnám miért) ja meg hát a lányok oda vannak a szőke tincses fiuért :))) én sem látok benne túl nagy jövőt... -
#2009 volt már példa ugrásszerű fejlődésre, pl Jermaine O'Neal esetében, de ez a Darko nekem reménytelennek tűnik. -
#2008 hehehe:)
gondoltam megelőlegezek neki egy kis jóindulatot, de úgylátom nem kapja meg a bizalmat :) -
#2007 nem látszik soha, hogy be lenne tojva, mindig nagyképűnen mászik ki az utolsó 2 percre, és nagy önbizalommal dobja a rigókat, és ejti ki a lepattanókat:))) -
#2006 Ahhoz képest, hogy be volt tojva, eléggé flegma volt, kiskirályként lépett a pályára. Egyszerűen megdöbbentő látvány volt, amit szó szerint bénázott össze-vissza. -
#2005 jah, MIlicic... rettenet szegény :)
lehet,hogy még nagyon fiatal (18) és be volt tojva, de olllyan nagyon lassú és béna mint facom a hajnali fagyban...:)
lehet, hogy lesz belőle valamikor majd valami, de én nem hiszem :) -
#2004 sztem idén győzött egy új stílusu, modern játék (Török Péter kőkorszakinak nevezte, de TP sokmindent sokmindenek nevezett már el...) és ez kb azt jelenti, hogy jövőre megváltozhat az NBA. A 1-2 emberre kiélezett csapatok ellen megszületett az ellenszer, ezt biztos sok (főleg keleti) csapat utánozni fogja.
már nem elég, egy kobe vagy shrek, csapatmunka kell, és ez nekem tetszik
egyik kedvencem VC, de pl toronto kb miatta nem került be a rájátszásba..
ha ezek az emberek nem képesek a csapaukon BELÜL jól teljesíteni, akkor semmit nem érnek, és sztem ez így van jól..
szép egyéni játékot bizony most a döntőben inkábba a pistons oldaláról láthattunk (mindig más, egyszer nillups, egyszer hamilton, egyik wallace, másik wallace), LA részéről ugye volt egy emlékezetes kobe eksön, meg a 4. mecsen shrek szépen játszott... 'oszt annyi.. nuku..
egyébként az MVP-t kobenak adtam volna, mert megmentette a csapatát a söpréstől és a brutális megalázástól -
#2003 Mégis aranygyűrűs... ;( Én nekem abszolút nem szimpi ez a Milicic gyerek. Elkéne venni tőle a gyűrűt és odaadni Malone-nak... -
#2002 hát, én kb most tértem magamhoz, szinte el se hiszem, hogy elvesztette a döntőt a Lakesr. először is gratula a Detroitnak. úgy látszik utoljára láttuk ezt a csapatot, sokan visszavonulnak. nekem Malone régi nagy kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült neki. Paytont nem csípom, de őt is sajnálom egy kicsit. PJ szinte 100, hogy visszavonul, és akkor állítólag marad Kobe is (meg Payton is, ezt olvastam az nba1.hu-n), de ez meg O'Neal végét jelenti, mert azt mondta, hoyg ő addig játszik, amíg PJ az edző. Fisher is szabadügynök lesz állítólag, kíváncsi vagyok milyen lesz a felállás jövőre. szinte el sem tudom képztelni a Lakerst PJ, Kobe, és Shaq nélkül. sajnálom ezt a csapatot, de azért akkor sincs baj, mert zsinórban 3 bajnoki címet már senki sem veheti el a csapattól. mind1, én ezt a csapatot mindig is szeretni fogom, és nekik fogok szurkoli, jövőre remélem újra a döntőben lát6juk a csapatot -
#2001 Az edző tuti visszavonul, és ez esélyt ad arra, hogy Kobe esetleg marad, Malone szerintem visszavonul Payton nem biztos. De ha Shaq is marad, akkor még kellene 2-3 fiatalabb jó kiegészitő ember melléjük, hogy ne csak 2 emberből álljon a csapat. Azt nem tudom ki lenne jó.... -
#2000 Én örülnék egy Kobe-Iverson Philadelphia-nak.
Milicic egy katasztrófa, szerintem is hihetetlen flegma a stílusa, kivétel nélkül mindent elrontott az alatt a pár perc alatt, amit kapott. Én elzavarnám hazáig, nincs helye az Nba-ben. -
#1999 Igen új csapat,de kikkel?
Érdekes lesz látni,hogy nem a megszokott nevek lesznek.Pár fiatal tehetség kellene,olyan Carmelo Anthony,meg Lebron James féle ,kaliberű,és pár év múlva ismét jó csapat lenne.
Kobe ha hazatérne Philadelphiába,ott sem lenne rossz gárda.
Továbbra is kitartok a Lakers mellett,mint soksok éven át,amikor a Chicagos évek voltak.Lett egy új csapat,és beértek,bajnokok lettek,most itt az idő továbblépni.
Ez minden gárda életében előjön.
Go Lakers!
-
#1998 Mit gondolsz eddig miért nem állitotta be Brown edző?:) Ő sem hülye látta, hogy elég gyengécske a gyerek, és arra a 2 percre amire beállt olyanokat csinált mint aki most lát először labdát...és bajnok lett hát ez elég zavaró. Szegény Malone meg Payton hosszú évekig harcoltak érte:(
Valószinü, hogy szétesik a Lakers és megpróbálnak új csapatot épiteni. Szerintem ha Shaq visszavonul és Jackson edző is lelép akkor lehetséges, hogy Kobe marad..de ez még mind nyitott kérdés majd idővel okosabbak leszünk. Mindenesetre gratulálok én is a Detroitnak teljesen megérdemelték, és szerintem bárki ellen győztek volna! -
#1997 nem volt meglepő számomra a Lakers vereség, már az 1. meccs után tudtam, hogy ez a Detroit elszántabb náluk, és jobban csapat, mint ezek az egyénieskedő sztárok. -
#1996 Nem értem az a Milicic hogyan lehetett 1/2-es a drafton, eddig ahányszor láttam, csak ügyetlenkedett. Ma is kipattan a kezéből a lepattanó, aztán csak összekotorja valahogy, de akkor meg flegmán kiszedik a kezéből... nevetséges volt. Meg a homály dobásai, kapufái, mind, mind rettenetesen égők voltak, mi lenne, ha ennél is többet játszana:) -
#1995 Erre szokták mondani,jóidőben jóhelyen.
Nemmindenkinek adatik meg ez,kell egy kis szerencse is hozzá.
Nekik nemjött össze,van még pá nagy játékos akinek nemfog. -
#1994 Sztem Malone-t és Paytont elküldik a fenébe... :) Azért sajnálom őket, mert egy gyűrűt az ujjukra igazán +érdemelhettek volna! :) Azért ez igazságtalanság, hogy a pöcs Milicic vagy ki, meg már aranygyűrűs. ;( -
#1993 Bajnok lett a Detroit.
Megérdemelték!
A Lakers ellőtte a puskaporát,a Minnesota,San Antonio páros ellen.
Itt az öreges semmit nem értek,sérülés ide,vagy oda.
Szerintem éreznie kellene egy játékosnak mikor hagyja abba(Malone,Payton)
Ezzel a rohanó,és okosan játszó,lelekes csapattal már nemtudták tartani a lépést.
Gratulálok az autóvárosiaknak!
Kíváncsi leszek az új szezonban hogyáll ki a LA.
Lehet csapatotépíteni.