11113
-
#2112 létrejött az üzlet. ki járt jobban? sztem mind2 csapat jól járt :) -
#2111 ...egy ember miatt nem lehet elveszíteni a gyűrűt, hé! :) volt ott sok alulteljesítő...
lakersnek mindegy, hogy hogy játszik valaki, az a lényeg, hogy nagy név legyen, mert a hálivúdi sztárocskák arra mozdulnak...
rongyrázás...
az idei megalázó vereség után inkább alapjaiban új csapatot kéne építeniük, mint öred 'jóneveket' venni...
szerintem ;) -
#2110 kiváncsi leszek, hova alakul a helyzet de az biztos, hogy Kobe mindenképpen kell a csapatba aztán köré lehet épiteni a jövő nagy csapatát. -
#2109 Chicago is így végezte 98 után. Nincs rendes draftcédulájuk évek óta, csak ilyen Medvedenko, Walton, Cook szintű alakokat tudnak szerezni. De azért Odom, Grant és talán Butler ha összejön, nem lesz rossz kis csapat, már ha Kobe is marad. -
#2108 Az Yao lenne!
Hmm..én azért a padra nemigenigazolnék akkor sem veteránt.az idei gyűrűt is azmiatt bukta el a Lakers.Mozogni sem bírtak.
Fiatalítani kellene nagyon,aztán pár év és megint hoznák a bajnokikat.
Érdekes,hogy los angeles,a nagy gazdagság városa,és aligtudnak épkézláb játékosokat venni.
Igaz nemisnagyon akarnak odamenni:-)
Na,majd kifigyeljük a következő szezont. -
#2107 padon elfér, Grant meg kezd. ha tényleg elmenne Shaq, le kéne a helyére igazolni Yao-t :))) -
#2106 Na megint egy veteránt a csapatba!
15 éve ok volt Divac,de most,mintha nemlenne elég fiatal.
Ezek már nyugottan elmehetnének nyugdíjba.
Nekem semmi bajom nemvolt vele,jó játékos volt,még Magic-kel együtt.
De most?
-
#2105 Divac visszatér
2004. 07. 11. 22:24:51
Azzal, hogy Shaquille O’Neal már inkább Heat játékos, mint Lakers center, Los Angelesben elkezdődött a kutatás, hogy ki is tölthetné be a helyén keletkezett űrt. A válasz egyértelmű: senki. Ez azonban nem kielégítő válasz Kupchakék számára, ezért arra gondoltak, hogy Brian Grant – kötelező elem a Lakers – Heat cserében - érkezése mellett, még egy rutinos rókával kéne megtoldani a középső pozícióban rendelkezésre álló játékosok számát. Egyből a jó öreg Vlade Divac jutott eszükbe, aki már bizonyított a Lakersben. A játékos azért is került előtérbe, mert köztudott, hogy a Kings nem nagyon erőlködik azért, hogy megtartsa a jugoszláv veteránt. Bár tavalyi teljesítménye alapján a center már inkább múlt, mint jelen, de ki tudja, a Lakers cserepadja rosszabb nem lehet vele…
nba1.hu -
#2104 ááá :)
nem illik a nagyember keletre :)
na mindegy, akkor jövőre "go west"! ;) -
#2103 Shaq Miamiban?
2004. 07. 10. 17:57:54
Egyes források szerint csak a végső simítások hiányoznak arról a megállapodásról, amely újra keletre küldené Shaquille O’Nealt. Állítólag a Heat rábólintott a Lakers centeréért kért Odom, Grant „csomagra” és csak a kaliforniaiakon múlik, hogy Caron Butlert vagy egy elsőkörös draftjogot választanak még a két játékos mellé (ami nem tűnik túl nehéz döntésnek). A hírek szerint Kobe Bryant aktívan lobbizik Dwyane Wade megszerzéséért, de erre csekély az esély.
info: NBA1.hu
mit szóltok ehhez? Eddig is elég jó csapat volt a Heat, most Shrekkel még ennél is többre vihetik. -
#2102 jó, de a vb-t azt nagyon lesz*rják. olimpia mégiscsak más, azért azt illik megnyerni -
#2101 A vb-n simán kikaptak, most is így lesz. -
#2100 Lelkes ifjak, streetball-on felnőtt generáció, síma győzelem a mesterkélten tanított játékosok felett. -
#2099 Hajrá U.S.A! Legalább most igazán megméretthetik magukat az újjak. Megnézzük mit tud az NBA következő nemzedéke! -
#2098 Eurosport biztos adja majd az olimpiát. -
#2097 én nekik, mert hajrá jefferson ;)
igazán jácccchatna aprince és akkor jól érezném magam ;)
hajrá east :PP -
#2096 túl fiatalok, de ez hagyján, nincs egy normális centerük sem. Én ellenük drukkolok majd az olimpián, hajrá európa :) -
#2095 mtv-n kívül nem tudok többet. -
#2094 tudtok olyanról, hogy valahol majd közvetítik az olimpiai kosármeccseket? -
#2093 dzsesszus márájáhh :)
mi a gond ezzel a csapattal?
sztem teljesen rendben van...
ki kellene még? pár sérült meg nagyképü megasztár? minek? :) -
#2092 Ez az USA "team" lehet, h. jó, lehet h. nem. Azért vannak nagy nevek: Allen Iverson, Shawn Marion, Tim Duncan, Lamar Odom. Lehet, h. az NBA is ilyen arculat (másképp: imázs) váltáson ment keresztül, s mostanában az újoncokat - a "friss húst" kezdik el sztárollni, sem mint az öreg rókákat. Itt gondolok: LeBron James, Carmelo Anthony, Emeka Okafor. Szóval, lehet h. ez így előnyös, lehet h. nem. Még így is sok nagy név lesz a csapatban. -
#2091 Jordan a vén róka még a wizardsban is megdobta a maga 30 pontjait meccsenként, sazl... -
#2090 Szinten csak par uzi jelenik meg zaki -
#2089 sztem meg fogják nyerni az olimpiát így is :))) -
#2088 én is ugyanezt tapasztalom, összvissz 5 üzi van nálam is ezen az oldalon :/
láttátok az olimpiai keretet? Sztem nem dream team lesz ez már, hanem rém gyenge team :)
USA2004
nevetséges sztem, hogy ennyi újonc megy ki, Löbron, Carmelo, Wade és főleg Okafor rutintalan még ehhez. Az egész csapatból egyedül Duncan-t tartom odavalónak, égés lesz ebből... -
#2087 szvsz Jordan nem azért játszott még a Washingtonban, mert unatkozott, hanem a közönségért. Malone meg inkább az aranygyűrűért. én mindkettőjüket megértem. ja, és nálatok minden okés a fórummal? mert nekem ezen az oldalon 5 db(!) üzenetet látok csak, és az 1987-es üzitől a 2082-ig nem látok semmit. ez most vmi bug? -
#2086 Egyetértek Ramoreal. Ha most mégse vonul vissza, tiszta olyan lesz mint Jordan. Teljesen elveszíti a tekintélyét. Legalábbis Jordan a szememben eléggé lejáratta magát ezzel a Washingtonos megmozdulással. Az öreg ember már nem fiatal ember no. Attól még mind a kettő említett játékos élő legenda persze, tisztelem-becsülöm őket, de már nem kéne/kellett volna lejáratni a nevüket. Egyébként peace. -
#2085 Nem ő lett volna az első játékos, aki ugyan megérdemelte volna a tudásával a gyűrűt, de nem jött össze neki, majd egy utolsó sanszként átigazol egy sztárcsapathoz, de még így sem jön össze a gyűrű. Viszont ennél tovább erőltetni nem érdemes a dolgok. -
#2084 én is kicsit kellemetlennek találom ezt. Ha visszavonult volna, legalább vesztesen, de méltón távozott volna. Így viszont már a méltósága sincs meg. -
#2083 Valaha húzóember volt, nyerhetett volna, majd átigazolt, ílyen-olyan okokból csak bohóckodott, pechjére a többieknek sem jött össze a szezon, így nem kapott ajándék gyűrűt. -
#2082 ez nem csak rajta és a kezén mult ugyhogy ez hülyeség. -
#2081 ha nem lett volna kacska, akkor most egy gyűrű lenne rajta. -
#2080 az lakers -
#2079 Remelem a lakaersben marad....de vajh hova megy shaq? -
#2078 Bryant marad Los Angelesben
2004. 07. 04. 22:00:38
Egyre bizonyosabb, hogy Kobe Bryant nem hagyja el Los Angelest. Így az őt “üldöző” csapatoknak – Spurs, Suns, Bulls, Knicks – lassan meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy Kobe nem ölti fel a mezüket. Az viszont továbbra is nyitott kérdés, hogy a Lakersben vagy a Clippersben folytatja-e pályafutását a háromszoros bajnok.
info: nba1.hu -
#2077 pedig kacska szegénynek ;)
de szeretném, ha ennyi idősen ilyen kacska lenne az enyém ;) -
#2076 -
#2075 de, de! és ez évről évre kacskább lesz. -
#2074 -
#2073 és kacska kezekkel...