11113
\'NBA\'
  • Hentes Bill #2152
    szégyelljék magukat azok a sztárok, akik lemondták az olimpiát, és ilyen helyzetbe hozták az USA-t...
  • Hentes Bill #2151
    ja, meg jeffersonra, hoyg marion, pfff
  • Slow
    ez volt ám a közvetítés...
    azt nem tudom, hogy minek írják ki...
    tegnap is kiakasztó volt, amikor a női kézimeccs hajrájáról elkapcsoltak...
    szerintük ez így jó? facom amatör társaságba...
    lebronra aszongya iverson...
  • KG21
    #2088, én megmondtam előre
  • Hentes Bill #2148
    pffff, 92-73 szégyen...
  • KG21
    jah :)))) Szemét m1 erre elkapcsol ping pongra :((
  • Hentes Bill #2146
    baaaazmeg, ez hihetetlen... 65-48-ra vezetnek a Puerto Rico-iak az usa ellen a 4. negyed elejénél
  • Vanek
    de most tényleg nincs 1 tv se ami rendeen leadná???
  • Hentes Bill #2144
    hja
  • KG21
    bár az a 21:25-ös "szólás zsabadsága" rosszat sejtet :(
  • KG21
    21:00-kor kezdődik, remélem mtv adja majd végig.
  • Hentes Bill #2141
    nézzük-nézzük
  • Slow
    www.mtv.hu/tvmusor/
  • guardian hero
    hol? mikor?
  • Slow
    me este olimpiai közvetítés USA-Puerto Rico
  • Hentes Bill #2137
    Megverték Shaq-et
    2004. 08. 11. 20:33:31

Mégpedig egy profi bokszoló, a Roy Jonest legyőző Antonio Tarver. Persze nem volt komoly az eset, csupán egy jótékonysági gála része volt ez a küzdelem, ahol a félnehézsúlyú bokszoló a nagyon nehézsúlyú kosarassal mérkőzött meg. Tarver mindössze 188 cm magas és testsúlya nem éri el a 100 kilót, de méreteit gyorsaságával és tapasztalatával ötvözve pontozásos győzelmet aratott az emberhegy ellen. A nézőközönség 450 válogatott vendégből állt, akik között Charles Barkley, Vince Carter, Tracy McGrady, Grant Hill, Rod Strickland és Dennis Scott is helyet kapott. A rendezvény kétszázezer dolláros bevételét természetesen jótékony célokra fordítják majd.

info: nba1.hu
  • Hentes Bill #2136
    Mourning visszatérhet
    2004. 08. 10. 19:23:33

8 hónappal azután, hogy Alonzo Mourning vesetranszplantáción esett át, orvosa végre áldását adta arra, hogy a center komolyan foglalkozzon a visszatéréssel. Az év elején még csak merész álmaiban osztogatta újra a sapkákat a palánk alá merészkedőknek, most viszont már jó esélye van annak, hogy a másod-unokatestvérétől kapott új vesével ismét harcolhasson O'Neal és Yao ellen. Az még kérdéses, hogy mikor és melyik csapatban, ugyanis a Nets korábban kinyilatkoztatta, hogy már nem számít rá. A 34 éves centert hétszer választották az All-Star csapatba és kétszer volt az Év Védőjátékosa.

• Hentes Bill #2135
    ja, és érdekes az új logod
  • Hentes Bill #2134
    honnan töltötted le? :) kíváncsi lennék én is rá :)
  • bodesz
    tök jó letöltöttem 3 válogatás viedót amibe verekedések vannak nagyon durva ez a sport :) legalábbis ezek után :D
  • Hentes Bill #2132
    NBA: Payton és Fox a Celtics-ben
    NSO, 2004-08-07 10:33

Az NBA-ben, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Celtics leigazolta a harminchat éves Gary Paytont, bár a sztár korábban meghosszabbította szerződését Los Angeles Lakers-szel. Ugyancsak a Celtics-ben folytatja pályafutását Rick Fox is. Cserébe a Celtics Chucky Atkinst, Marcus Bankst és Chris Mihmet irányította át a sztárjait vesztő Lakershez.
  • precision
    Meg Kobe is az ISTEN! :)
  • precision
    Air Mike az ISTEN!
  • Hentes Bill #2129
  • Hentes Bill #2128
    ezeket az nba1 topicjaiban találtam:

• Hentes Bill #2127
    pffff
  • KG21
    magyarul is az nba1-ről:

Az olaszok megruházták a Dream Teamet
    2004. 08. 03. 23:31:55

Kölnben előkészületi mérkőzésen az olasz válogatott kiadós verésben részesítette az amerikai nemzeti csapatot. A
    sztárok nélkül felálló európaiak remek csapatjátékot bemutatva 95-78-ra verték Larry Brown együttesét. Az amerikai csapat nem tudott mit kezdeni az olaszok zónavédekezésével és végletekig kidolgozott elzárás-leválásával, amelyeket rendre sikeres tripladobásokkal fejeztek be.
  • KG21
    ITA-USA 95-78

széjjelszedték az olaszok ezt a harmadrangú, újoncokból kirakott "dream team" -et.
    Én mondtam előre, hogy égés lesz ebből.
  • Ramore
    Persze, a RAP muzsika másik fellegvára Miami LA után. :)
  • FrezeR
    "Kenyon Martin (Denver) után Kerry Kittles is elhagyta a New Jersey csapatát"

s valószinű hogy Kidd is lelép a csapattól ezért, mondjuk meg tudom érteni
  • Hentes Bill #2122
    NBA: Negyvenötmillió Richardsonért
    NSO, 2004-07-31 16:49

Miután a Los Angeles Clippers vezetői nem tudták felvenni a versenyt a Phoenix ajánlatával, Quentin Richardson igent mondott a Suns hívó szavára - a hátvéd hat évre, 45 millió dollárért kötelezte el magát az arizonai együttesnek. Hír még, hogy Kenyon Martin (Denver) után Kerry Kittles is elhagyta a New Jersey csapatát (ő az imént említett Clippershez került), illetve hogy az eddig a Sacramentót segítő veterán Anthony Peeler a következő idénytől a Washingtonban folytatja.
  • zaki
    biztos volt rá oka, hogy elment LA-ből
  • Matthewpamer
    csak ne csábítson senkit,ott hagyott minket,csessze meg.kedvencem volt,most marad kobi.
  • zaki
    O'Neal a csábító
    2004. 07. 27. 22:25:39

Shaquille O'Neal próbálja több régi csapattársát Miamiba csábítani, köztük Karl Malone-t. Robert Horryt és Bryon Russelt. Malone mindössze 1,1-1,6 milliós fizetésre számíthat és ha megy, akkor Horry már biztosan nem kell a csapatnak, hiszen a Shaq, Malone, Michale Doleac, Udonis Haslem rotáció kimeríti a magas emberekre való igényt.

• zaki
    Malone gyógyulgat
    2004. 07. 27. 22:27:12

Karl Malone ügynöke egyelőre semmit sem hajlandó mondani ügyfele jövőbeli terveiről. A Postás múlt héten töltötte be 41. születésnapját és jelenleg gyógyulófélben van kisebb térdműtétjéből, valamint a jobb középsőujján végzett műtétből, melynek során csontkinövéseket távolítottak el. A játékos korábbi nyilatkozatai alapján ha tökéletesen felépül, akkor ott lesz az őszi edzőtáborban. De milyen színű mezben?

• ImPoOsToR
    Slow: Ilyen nagy mozgások nem nagyon voltak eddig. Bár bevallom mélyen ennek drukkoltam, mert amikor a Lakers-Detroit párharc még 1-1 volt, akkor is már Detroitnak szurkolltam, mert NBAnek nem tesz jót szerintem a változatlanság. Még 1 Lakers bajnoki cím, már unalmas. Most meg minden csapatot átszerveznek, szóval mostmár sejteni is alig lehet, ki lesz a mostani 2004-2005ös bajnok csapat. Lehet, hogy a Heat, de még nem szoktak össze eléggé. Emlékeztek Minnesota hogy játszott a felújított kerettel a 2003-2004-es szezon elején? Vagy Spreewell nulla pontjára? Na ezt jósolom Miaminak, a szezon elején aztán összeszoknak mint kb. most a Timber és PO első köréig eljutnak és ott nem tudom hogy állják majd a sarat. Minden esetre meglepetésekkel teli idénnyel nézünk szembe, ami szerintem jó!
  • Slow
    (kids=kidd, sry ;))

Carter meg NY-i lesz? vazz, megőrülés megy, teljesen felborítanak mindent, hogyan lehet így drukkolni? :)

minden évben ez megy? vagy ez most nagyon kavarós?
  • Slow
    ez nagyon elszomorít, mert nets-et nem tom elképzelni nélküle...:( kedvencem volt a kids-martin-jefferson villámtámadás...:(
  • zaki
    Martin a Denveré!
    2004. 07. 16. 19:20:59
    A Nuggets vezetői elégedetten dőlhetnek hátra: megszerezték Kenyon Martint. A denveriek hetek óta ügyködtek az atletikus erőcsatár szerződtetésén, és végül sikerrel jártak. Martin eddigi csapata, a New Jersey Nets fájdalomdíjként három jövőbeni első körös draftjogot kapott a Nuggetstől. A tavaly meccsenként 16,7 pontig és karriercsúcsot jelentő 9,5 lepattanóig jutó K-Mart óriási erősítést jelent a coloradóiaknak. „Határtalanul boldogok vagyunk, hogy egy Kenyon-szintű játékost meg tudtunk szerezni” – lelkendezett Kiki Vandeweghe, a klub elnöke. A Nets közben óriási bajba kerülhet, mert Jason Kidd állítólag követelni fogja, hogy cseréljék el, amennyiben a hátralévő hetekben nem tudják a Martin távozásával alaposan meggyengült keretet megerősíteni.

• zaki
    Fisher 6 évre Oaklandben
    2004. 07. 16. 19:20:14

A legutóbbi hír még a Sonicsról szólt, mára azonban kiderült, hogy Derek Fisher a Warriorshoz szerződött. A Lakers háromszoros bajnok veterán irányítója 6 évre 37 millió dollárért költözik Oaklandbe. Mivel Claxton és Van Exel személyében két neves irányítója már eddig is volt a Golden State-nek, ezért újabb cserékre számíthatunk. A legvalószínűbb, hogy Dampier-t és Van Exelt küldenék el egy csomagban – például Dallasba. De felmerült már Jason Richardson elcserélésének az ötlete is.