NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig Iverson nagyon jó játékos, csak a csapattársai nem igazán jók. Az all-staron mondta a csákó, hogy terjed egy olyan pletyka, hogy Kobe átmegy a Philadelphiaba! Az de kegyetlen lenne! Iversonnal aratnának! Én örülnék neki! 

Bazinga!
Nah, elverte a Minnesota a Kingset, nem is kicsit. A Kings nem volt valami nagy formában, 33%-al dobtak mezõnybõl, senki sem tudta elérni a 20 pontot. Talán ennek köszönhetõ, hogy a Wolves laza 60 lepattanót szedett, ebbõl 24-et!!! KG, meg dobott is hozzá 22 pontot. Azé nem semmi 😊)))
huhh, 100-99-re nyert a lakers a warrriors ellen...
ibézek az nba1.hu-ról:
"Nem akármilyen drámát láthatott az oaklandi közönség… Volt minden, ami egy meccset emlékezetessé tehet: õrjítõen kiélezett és izgalmas véghajrá, bunyó, kiállítás és végül de nem utolsósorban parádés egyéni produkciók. A gyõzteseknél Shaq O’Neal és Kobe Bryant 40 pontot szerzett a csapat második félidõre tehetõ 48 egységébõl. A parázs légkörre mi sem jellemzõbb, hogy dulakodás miatt lezavarták a parkettrõl Gary Paytont (õt erõsen noszogatni kellett, magától nem kívánt még távozni…😉 és Speedy Claxtont. A Golden State egyébiránt Jason Richardson és Cliff Robinson révén tartotta a lépést. Az utolsó percre aztán elfáradhatott a nagy Lakers duó, mert a Warriors többször is megnyerhette volna az ütközetet. Shaq szokás szerint büntetõket és szokásától eltérõen ziccert hibázott, Kobe lépéshibát vétett és eladta a labdát. Kareem Rush elleste Shaq bünti receptjét, mert 4 szekundával a vége elõtt õ is elbaltázta mindkét személyijét. A hazai gárda Clifford Robinson kezébe tette sorsát, akinek dobását azonban a dudaszó pillanatában blokkolta O’Neal."
ibézek az nba1.hu-ról:
"Nem akármilyen drámát láthatott az oaklandi közönség… Volt minden, ami egy meccset emlékezetessé tehet: õrjítõen kiélezett és izgalmas véghajrá, bunyó, kiállítás és végül de nem utolsósorban parádés egyéni produkciók. A gyõzteseknél Shaq O’Neal és Kobe Bryant 40 pontot szerzett a csapat második félidõre tehetõ 48 egységébõl. A parázs légkörre mi sem jellemzõbb, hogy dulakodás miatt lezavarták a parkettrõl Gary Paytont (õt erõsen noszogatni kellett, magától nem kívánt még távozni…😉 és Speedy Claxtont. A Golden State egyébiránt Jason Richardson és Cliff Robinson révén tartotta a lépést. Az utolsó percre aztán elfáradhatott a nagy Lakers duó, mert a Warriors többször is megnyerhette volna az ütközetet. Shaq szokás szerint büntetõket és szokásától eltérõen ziccert hibázott, Kobe lépéshibát vétett és eladta a labdát. Kareem Rush elleste Shaq bünti receptjét, mert 4 szekundával a vége elõtt õ is elbaltázta mindkét személyijét. A hazai gárda Clifford Robinson kezébe tette sorsát, akinek dobását azonban a dudaszó pillanatában blokkolta O’Neal."
Most csekkoljátok az új lapot, beindult😊 NBA1
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A Magic meg szokás szerint kikapott 😞((((
Hiába dobott T-Mac 41 pontot, ha a többiek szarok.
Nem tom mikor cserélnek már edzõt, ha már játékoskeretet nem tudnak 😊)))
Hiába dobott T-Mac 41 pontot, ha a többiek szarok.
Nem tom mikor cserélnek már edzõt, ha már játékoskeretet nem tudnak 😊)))
nyert a lakers a Portland ellen 89-86(Bryant 31 pont, O'Neal 21 pont)
nyert a Minnesota is 110-95-re a Suns ellen (Cassell 22, Garnett 31, Sprewell 21 pont
és a grizzlies megverte a dallast 109-92-re!
nyert a Minnesota is 110-95-re a Suns ellen (Cassell 22, Garnett 31, Sprewell 21 pont
és a grizzlies megverte a dallast 109-92-re!
passz... de az nba actionba biztos benne lesz. ha abba nem, akkor majd abba a mûsorban biztos, amiben bemutatják a gálát belülrõl. tudod, olyan útifilm szerûség, mint volt vmelyik nap az nhl gáláról
Engem elsõsorban a zsákolóverseny érdekelne. Nem tudtok olyan helyet, ahonnan le lehet húzni???
hát én azoknál behaltam 😊
fõleg azon, amikor egész pályán vezette a lasztit és bezúzta, be is repült a közönség közé
utolsó zsákja volt a brutális, 154 kilójával ott himbálódzott a gyûrûn, majdnem le is bontotta a csarnokot

fõleg azon, amikor egész pályán vezette a lasztit és bezúzta, be is repült a közönség közé
utolsó zsákja volt a brutális, 154 kilójával ott himbálódzott a gyûrûn, majdnem le is bontotta a csarnokot

azt én sem értettem... mintha direkt tüntetõleg nem húzta volna be:/
Ja, meg volt egy olyan jelenet, hogy Kobe tök egyedül vihette a palánkra a labdát, és csak szimplán pöccintette a kosárba a labdát, még csak nem is zsákolt, és akkor hogy kifütyülték a nézõk, hiába Los Angelesi. Mindenki valami látványos zsákolást, vagy alleyoopot várt, csalódniuk kellett.
Shegg dömperzsákjainál minden megmozdulásuk szebb volt való igaz

Agyam elszállt, olyan csoda passz volt. Ebbõl látszik, hogy már egymás gondolatait is ismerik, annyira összeszoktak. Pazar volt nagggyon.
De meg kell hagyni, hogy Nyugati dominancia ide, Nyugati dominancia oda, a Kelet sokkal jobban, látványosabban játszott. Most még Iverson is csak a látványosabbnál látványosabb assistokat osztogatta, pedig ez nem igazán jellemzõ rá.
Fõleg hogy nem nézett oda...tényleg állat passz volt 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az se volt rossz, de nekem akkor állt meg a lélegzetem, amikor az elsõ félidõben Kidd majd félpályáról adott egy csodálatos, ívelt alleyoop-ot Kenyon-nak. Húúú, az nem volt semmi. Akkor sajnáltam igazán, hogy nem vettem videóra a meccset 😞(
új magyar NBA oldal készül indulni, néhány sportfórumos csinálja majd, elvileg egyedi cikkeket is írnak majd, én már nagyon kíváncsi vagyok😊 Úgy tudom ma este indul...
Ez lesz a címe, ha minden igaz: NBA1
Ez lesz a címe, ha minden igaz: NBA1

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem semmi jelenetek voltak... Nekem Yao és Martin jött még be a lent említettek mellett. Jameg az a Yao Francis alley-up hú az nagyon tetszett😊))
nagyon jó kis meccs volt, érdemes volt éjszakázni miatta de most meg ugy érzem magam mint akit fejbevertek 😊) de megérte, és éjjen Shaq!😊
Hú nagyon jó volt! Zsákolóversenyrõl ha tud vki letöltõhelyet (videó) pls. ossza meg velünk.
Go Shaq, go Kobe, go Lakers! 😊
Go Shaq, go Kobe, go Lakers! 😊
Bazinga!
Hát én T-Macnek adtam volna az MVP-t, bár csak azért, mert elfogult vagyok. Megint volt 2 szenzációs zsákolása, meg egy gyönyörû triplája a végén. Az egyik zsákolása még Jack Nicholsonnak is tetszett 😊)
T-Mac Powah!!
T-Mac Powah!!
Én is néztem, most keltem fel😊 Keletnek szurkoltam, tehát az eredmény annyira nem tetszik, de a meccs jó volt
Retteketet
Ja, és mindkét zsákolásra a maximális 50 pontot kapta.
Én felvettem most. 😊 Jones-ról csak annyit, hogy az elsõ zsákjánál az amerikai kommentátor üvöltötte, hogy "Úristen, adják oda neki, adják oda a díjat, ez volt a legelképesztõbb zsákolás, amit valaha láttam..." 😊)
Csak egyet tudok vele érteni, egészen durva volt.
Csak egyet tudok vele érteni, egészen durva volt.
sajnos nem láttam, majd a sport1 leadja, és akkor meglesem. mindenesetre jó meccs volt, O'Neal sztem megérdemelte a MVP címet. fel is veszem az ismétlést, jó lesz késõbb is megnézni a meccset, volt pár szép jelenet (T-mac zsákolása mint mondtam, de tetszett O'Neal utolsó zsákja is, olyat himbálózott a gyûrûn, hogy majdnem lebontotta a csarnokot 😄)
OFF
Nekem is ott van, a TV rá van kötve a gépre, másodlagos képernyõként használom, de ha pont a gép elõtt ülök, akkor csak oldalról látom a TV-t. Ha meg a TV-vel ülök szemben, akkor nem érem el a bill-t. Nagyon nem ugrálok, mert nem akarom felébreszteni a barátnõmet.
ON
Jó kis meccs volt, T-MAC for President!! 😊) Jones zsákolásait láttad a zsákolóversenyen? Naggggggyyyyon durva volt mindkettõ!
Nekem is ott van, a TV rá van kötve a gépre, másodlagos képernyõként használom, de ha pont a gép elõtt ülök, akkor csak oldalról látom a TV-t. Ha meg a TV-vel ülök szemben, akkor nem érem el a bill-t. Nagyon nem ugrálok, mert nem akarom felébreszteni a barátnõmet.
ON
Jó kis meccs volt, T-MAC for President!! 😊) Jones zsákolásait láttad a zsákolóversenyen? Naggggggyyyyon durva volt mindkettõ!
hát nekem a szobámban van minden 😊
T-Mac megint zsákolt egy olyan feldobom a palánkra magamnak és bezsákolom-osat, nem volt rossz 😊
T-Mac megint zsákolt egy olyan feldobom a palánkra magamnak és bezsákolom-osat, nem volt rossz 😊
Én is itt vagyok, de inkább a meccset nézem, innen meg csak nehezen érem el a bill-t.