NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
lol ember én speciel csupán errõl a meccsrõl beszéltem és a 30%-os dobóformáját biztos nem teszi ki az ablakba. A 14 ráhányt triplájáról ne is beszéljünk amibõl kemény kettõ be is ment... hát a 8-10 assistból is csak 2-t láttam ma uhogy errõl ennyit. Lehet hogy máskor jól nyomja, de most szar volt és ez bizony tény.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

mér sztojakovics nem magas? vagy nowitzki?
McGrady semmit sem ér abban a csapatban... kéne mellé egy másik nagy játékos, vagy kettõ, és akkor olyanok lennének, mint a spurs tavaly (ott is 2-3 sztár volt, ami pont egészséges egy csapatban)

-the invisible-

LezLee
"McGrady meg nem csinált semmi különlegeset"

Normális vagy ember??? 😊))
Ááá tényleg nem csinál semmit, csak a hátán viszi a csapatot, hiszen mások alig érik el általában a 10 pontot. Még hogy nem csinál semmi különlegeset, ha nem lenne, a Magic még egy meccset se nyert volna idén. Meg a másik az, hogy az all-star meccsen megmutatta, miket tud csinálni a labdával, és azé az se volt semmi. Mellesleg magas ember létére megtanult hármast dobni, és ha netalántán nem megy neki, akkor pedig leoszt legalább 8-10 assistot.
Igazad van, tényleg nem csinál semmi különlegeset 😊))
spatz
Nekem is tetszett, bár a vége nem úgy alakult, ahogy kellett volna.
Következõ meccs: márc 3. 21:15 Miami-Toronto

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

KG21
Egyébként jó meccs volt, bár számomra kissé érdektelen a két csapat. McGrady meg nem csinált semmi különlegeset, sok dobást rontott. Ratliff tetszett leginkább, állat az a fickó😛

spatz
Yes, Sir!

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

KG21
pontosan az ilyen beszólások miatt nem nézek be ilyen helyekre egy csúsztatott meccs elõtt. Legközelebb tûrtõztesd magad, van aki még ennyi info-t sem szeretne elõre tudni

spatz
Na mit szólsz hozzá?

zaki
jön a meccs 😊

spatz
Igy van, nem is tudom mi lenne az Orlandóval nélküle.

zaki
pontos számot tom nem mondtál, de akkoris... na mind1, sok újat ezzel nem mondtál, mert majdnem minden meccsen dob annyi pontot 😊

spatz
Direkt nem mondtam pontosan, kerekitettem, csak nem tudod fel vagy le..., plusz eredményt se irtam le...

zaki
bazzeg, most miért mondtad el?

spatz
Dobott vagy 30 pontott

Nem tudjátok G.Hill meddig lesz még sérültlistán, szerintem mióta az Orlandóban van, játszott vagy 25 meccset...4 év alatt

zaki
hátha? alapból megnézek minden nba meccset 😊 remélem T-Mac jól játszott 😊

spatz
Feltétlen nézzétek meg, nagyon jó meccs lesz, nem irom ide az eredményt hátha valaki meg akarja nézni...

zaki
az kira, naná, hogy megnézem, hajrá Orlando 😊

zaki

LezLee
Hát ráfért már az Orlandóra egy sikerszéria. Ki tudja mikor jön a következõ 😊)
spatz
Ok, tudom
15:45 NBA kosárlabda-mérkõzés
Orlando-Portland

KG21
mert holnap adják te észlény😛

spatz
nem helyette FA-kupa, 5. forduló, West Ham-Fulham (élõ, amúgy Zaki #973

zaki
adja a sport1?

spatz
Ma este Orl-Portland, szegény Portland, nyerõ szériában van az Orlando...

zaki
kúúl, pont most írtam én is 😊

ok, akkor nyomjuk most. irány az nba live topic, többit ott 😊

zaki
mulnizunk=multizunk

precision
Felõlem most is mehet 😊)

Bazinga!

zaki
mikor mulnizunk legközelebb? 😊

precision
Thx a linket, nagyon faxa!

Bazinga!

LezLee
Ez csak azt jelentheti, hogy a többiek (J. Howard, Tyronn Lue, Drew Gooden) kezdenek felnõni a feladathoz. Lehet, hogy szarul dobott T-Mac, de szerintem csak azért mert nem hárult rá nagy felelõsség, és nem koncentrált eléggé. Viszont szerintem érdemes megnézni, hogy ilyen meccseken, amikor szarul dob, mennyi asszisztot oszt ki. És ezért hihetetlenüll jó játékos, mert nagyon sokszínû.
Meg ezek szerint a Magic ebben az idényben elõször érte el, hogy egymás után 3-szor nyerjen. Azé ez se semmi 😊)))
spatz
De legalább nyert, minden nyerést meg kell becsülnünk..

zaki
a Minnesota meg kikapott 2 ponttal a San antonio ellen (94-92)

zaki
magic is nyert 1 ponttal a pistons ellen, ebben az az érdekes sztem, hogy milyen szarul játszhatott McGrady, mert 20 bobásából 3 ment be... abból az 1ik 3as volt. a büntetõket jól nyomta 13-ból 12-t

zaki
lol, a rockets meg a 3. hosszabításban nyert a hawks ellen 123-121-re, Yao Ming 41 pontot dobott! nem semmi 21 dobásából 15 ment be, 13 büntetõbõl 11-et dobott be

zaki
nyert a lakers a suns ellen 104-92-re (O'Neal 19, Payton 20, Bryant 40 pont)

KG21
na találtam egy jókis linket az nba1 fórumán. Lehet nézegetni elég jó videók vannak itt:
video clips

zaki
de most néztem meg az ismétlést

jó volt

KG21
pedig kurvajó volt! Ilyen látványos NBA Action nem lesz még legalább 1 évig😊

zaki
a lakers is gyõzött, õk a 76ers-t verték 116-88-ra. most már mindenki egészséges, csak Malone hiányzik (de õ nagyon) Bryant 28, O'Neal 29 pont, Iverson csak 13

zaki
bazzeg, elaludtam, 14:00-kor keltem fel

LezLee
Igeeeen, kétszer egymás után nyert a Magic. Ilyen se sokszor fordult még elõ ebben a szezonban 😊))
Csak így tovább!!!
T-Mac Powaaa!!
KG21
12:00 NBA All star összefoglalóval

zaki
ha akar menjen, de akkor leigazoljk remélem McGrady-t, aztán még jól is jár így a csapat

LezLee
Mindenesetre elég gyanús, hogy mikor a Lakers vezetõsége meg akarta tárgyalni Kobe-val a hosszabbítást, Kobe azt mondta, hogy most koncentráljanak a bajnokságra, nyerjék meg a bajnoskságot, és majd nyáron visszatérnek erre. Terel a srác, terel 😊)) Tehát szerintem tuti, hogy el akar menni, ezt csak a hülye nem látja.
zaki
jaja emléxem. de nemrég meg azt olvastam az origo-n, hogy azt nyilazkozta kobe, hogy élete végéig a lakersben akar játszani. össze-vissza írnak ezek minden baromságot

KG21
Emlékszel már milyen régen megmondtam, hogy el fog menni? Jelenleg majdnem biztos, hogy nem marad, az All star gálán is megmondták. Ha maradni akart volna , aláírta volna nyáron a +1 év bónuszt. Rühelli Shegget, meg aztán Jackson is nyugdíjazza magát... váltani kell!

KG21

LezLee
Igen, csak nem biztos, hogy megfér két dudás egy csárdában. Ráadásul mindkettõ ugyanazon a poszton játszik. Ha már mindenképpen megy Kobe (ami szerintem nem biztos, mert pénz beszél...), akkor jobban örülnék, ha a Magicbe menne 😊))) Bár ez sajnos soha nem fog megtörténni 😞
zaki
kobe nem megy sehov. maradni fog. jackson is. apropó malone-nak meddig van szerzõdése? kib*szott 1600 pontra van lemaradva az örökös pontlistán. ha maradna még1 évet, sztem esélye lenne megdönteni a rekordot. de ahhoz minnél hamarabb fel kéne épülnie

precision
Nem. Én Kobe és Iverson rajongó vagyok. Akármelyik csapatban vannak, nekem õk a kedvenceim. Bárcsak egyszer egy csapatban játszanának...az nagyon király lenne! 😊

Bazinga!