11113
-
#3347 hát igen, az olimpián pl Duncan örökké fault problémákkal ült a padon, pedig NBA pályafutása során ha jól tom kb 2-szer pontozódott ki. Érdekes, hogy Európában sokkal jobban szétfújják a játékot lépéshibákkal, faultokkal. Meg az is közrejátszik, hogy látványosabb az amcsi liga, hogy nagyobb a játéktér, több a szabad hely, és bár már lehet zónázni, de védő 3 mp azért még van. A gyűrű alatti félkörív is jót tenne az európai kosárlabdának, ahol már nem adnak támadó hibát. -
#3346 a magyar kosárlabda nem rossz szerintem európai szinten...de télleg sokat kell még fejlődnünk...
amugy én azt a játékot szeretem am,ikor szép passzok vannak..meg jó cselek...meg ami éélvezetes...jobbak azok a meccsek amik szorosak azonál mint ahol 30 ponttal nyernek... -
#3345 hát sztem ez alap az NBA-ben ;)
ez a kings-tockets meccs nagyon szoros és izgi, azért írtam...
egyébként egy másik gondolat:
néztem valamelyik nap euroligát (pécsi csajok nyomták)
el nem tdom képzelni miért nem hajlandóak kicsit reformálni az európai kosárlabdát...
a bírók rettenetesek, a szabályok kőkorszakiak...
sztem tanulhatnának az NBA, meg WNBA-ből... az évről évre fejlődik, agyalnak a szabályokon, hogy miket módosítsanak, hogy jobb legyen a játék...
azt néztem, hogy tök ügyes és tehetséges csajok be vannak szorítva idétlen szabályokba
egyébként a játékosok is nézhetnének NBA-t néha ;) -
#3344 én inkább azokat a meccseket szeretem, ahol látványosan játszanak.
ezen nem csak a zsákot alley-oop-ot értem.
az olyan meccseket nem szeretem, ahol mindent a világon elvállálnak
-
#3343 thx az ajánlatot, eszerint biztos egész más élmény lesz, mint a Spurs-Suns meccs, amit legutóbb láttam. Ott ugyanis azon vigyorogtak a kommentátorok, hogy a Suns akciói végén még 20, vagy 21 mp maradt az órán :D -
#3342 jan.28-i Rockets vs Kings meccset bírom ajánlani, nagyon izgi
(egyébént kb 1 óra 20 perc alatt lejött, mert sokan töltik)
már akinek nem a tömés a mindene, hanem a csapatjáték meg a taktika ;) -
#3341 aha....de attól még nem kell itt izélni, me mindenki hülyének néz:DDD
-
#3340 jó csak hüje vagyok..meg nem biztos hogy leszedtem a legutolsót... -
#3339 még kezdő:DDD -
#3338 nézd meg az utolsó amit leszedtél mikori, mi olyan nehéz ebben? -
#3337 ez a 01.26.2005-ös NBA XL a legujabb nem??mer ha azt szedem amit már egyszer leszedtem akkor mérges leszek..:( -
#3336 remélem -
#3335 nem zárt be sztem a davka, mivel a lengyel szövegben ez a limitu transferu, meg az üzenet kinézete nagyon hasonlít ehhez:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later
remélem nemsokára újraindul, mert ez a legjobb torrentes oldal. -
#3334 ez igy jobb -
#3333 izé asszem így jó -
#3332 NBA Háttérképek, ha valakinek nem lenne meg:) -
NEts kabalafigurája:DDD -
Francis és kedvenc zsákja:) -
#3329 bár ebből csak az 1sőt nem láttam:D -
#3328 nemrossz kép -
#3327 a 4. negyed felénél 92-80...
ezt már elvesztette a houston.. -
#3326 király képek :) -
#3325 néhány szép kép az nba-ből -
#3324 hmm..én mind2 csapatnak szurkolok...:D
a 3. negyed elején 57-52 a heatnek -
#3323 hajrá Heat -
#3322 félidőben 48-46 a heat-nek -
#3321 a houston - miami meccs épp most tart...
1.negyedből majdnem 5 perc van hátra és 19-13-ra vezet a heat..
kiváncsi leszek a végére...mind2 csapatot szeretem.. -
#3320 kösz az infót..de nekem ez egy kicsit magas...majd megbeszélem McGrady-vel...szerintem amugy nem lett sokkal jobb a nets azért mert sikerült egymás után két meccset nyerniük... -
#3319 A nets RJ nélkül sokkal jobb!
Megverték a Utah-t, Carter 30 pontott dobott 10 lepattanót szerezett, Kidd 18 pont 10 assist!
Szép volt Nets!
-
#3318 Vince Carter a 49-dik helyen van a zsákolószámolóba:)) -
#3317 neked sincs okod panaszra, misi -
#3316 www.torrentspy.com -on keress rá h nba 2005 és szedd le
-
#3315 bt.ydy.com ról is lehet -
#3314 ez nem tudom hogy off. lesz-e de előre is bocsi..
azt szeretném kérdezni hgy milyen torrent oldalról lehet régebbi all-star meccseket szedni??vagy honnan lehet mondjuk az nba 2005(játék)-ot leszedni??
előre is köszi -
#3310 a Sixers elverte a Dallas-t 93-89-re asziszem..Iverson nélkül (mivel ő sérült)..Salmons 19-et szórt a padról..és Korver is 16-ot dobott...
-
#3309 Slow neked hány gigás a vinyód hogy ennyi meccs ráfér?? -
#3308 ha lehet többet ne kúrjátok szét a témát ezzel a "ki melyik oviba jár" féle szófosással. -
#3307 sztem davka bezárt sajni, michal-on vannak cuccok, meg én még ezekről szedek:
http://www.pddcavs.com/
http://www.basket-torrent.prv.pl/
http://raptortorrents.no-ip.com/
én meccseket szedek NBA eksönt csak ritkán
-
#3306 slow te szeded az NBA actiont?
fenn van a michalchon.
a davka mért nem jó???? -
#3305 kérjünk meg 1 moderátort h törölje ki az offolt részeket