11113
-
#3387 sztem kurvaszar neharaguggy:) -
#3386 elég fos ez a AS szín -
#3385 szép mi??? -
#3384 -
#3383 houston -
#3382 ki tudja hogy áll a Houston??? -
#3381 vagy ha bilit akarsz nézni, felőlem:D
genyó az a sport1....1 nap 6-7 focimeccs van az NBA-t meg meg se ismételték naon... -
#3380 najah -
#3379 inkább Nba legyen:) -
#3378 biliárd nem is rossz -
#3377 a celtics mióta ien jó?
tennap előtt a nets-et, ma a magicet verte szarrá
monnyuk Davis, Pierce meg Payton nem a legszarabb trió:) -
#3376 egyetértek....minden szart tud adni, sakkal dartsal meg biliárdal az élen, de NBA-t azt nem...hova süllyedt ez a világ?
de a davkáról le bírjuk majd szedni...azt írta a főmuci h majdnem 100%
remélem fenn lesz még a slam dunk contest is... -
#3375 azta....a rockets elverte a timberwolves-t 119-113-ra hosszabbítás után...jó meccs lehetett..:D -
#3374 :DDDD...az NFL nem olyan jó mint az NBA....szóval lehet bántani
amugy a fasz sport1 ilyen NHL-t meg NFL-t közvetít de NBA-t nem tud bazdmeg....azóta nem nézek sport1-t -
#3373 na nem bántani az NFLt -
#3372 MIII?! NEM ADJA A SPORT1??????!!! NA MENJENEK A JÓ QRVA ANYJUKBA AZ NFLÜKKEL EGYÜTT -
#3371 nembaj, másnap leszedjük torrentről -
#3370 február 20....de szerintem sajnos nem adja a sport1 :(((
de amugy tök fasza lesz...yao vs. shaq....iverson vs. mcgrady..nem elsz rossz -
#3369 ja és REMÉLEM ADJA A SPORT1 -
#3368 Yao és Shaq egymás ellen végre
mikor lesz a meccs? -
#3367 Az 54. All-Star gála kezdőcsapatai(zárójelben a csapatnév és a gyűjtött szavazatok): Nyugat: Tracy McGrady (Houston Rockets; 1,993,687), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers; 1,815,952), Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves; 2,087,200), Tim Duncan (San Antonio Spurs; 1,812,522), Yao Ming (Houston Rockets; 2,558,278). Kelet: LeBron James (Cleveland Cavaliers; 1,661,204), Allen Iverson (Philadelphia 76ers; 1,590,400), Vince Carter (Toronto Raptors; 1,803,529), Grant Hill (Orlando Magic; 1,497,489), Shaquille O'Neal (Miami Heat; 2,488,089). Esetleges sérülés(ek) még módosíthatják a csapatot, amennyiben Kobe Bryant nem épül fel az All-Starig, úgy várhatóan a phoenixi Steve Nash veheti át a helyét
NBA1.hu
hehe..de várom már az all-start...tök jó lesz
Grant Hill-et nem vártam a kezdőbe de igyis jó lesz :) -
#3366 jah, de azért reménykedjünk a playoffban...ha úgy folytatják, ahogy az utóbbi meccseken teljesítettek, akkor jobbak is lesznek,mint most 10ként -
#3365 viszont Buford, a Jefferson utáni kezdő SG-jük lesérült min. 6 hétre. Egy eddig mellőzött csereirányító figura, Vaughn van most helyette, és meglepően jól nyomta. Mindazonáltal a Nets szezonja sztem elúszott teljesen. -
#3364 jóhogy:D -
#3363 a liga 2. legjobb mérlegük van, te meg itt temeted őket -
#3362 azta Carter 31 pontot dobott!!!
Egyre jobb a nets...csak el ne kajabáljam:D -
#3361 megérteném ha a suns vmi utolsó szar csapat lenne, hogy aggóddsz értük de sztem még ígyis a liga második legjobb csapata, szal ne szomorkodj.
a grizzlies nem olyan rossz csapat... -
#3360 ne...sajnos a grizzlies elverte a suns-ot :(((
tööbek közt mmég nyert a nets a bucks a timberwolves ellen...
szegény suns..már megint lesérült valaki vagy csak nem ment nekik a játék? -
#3359 jah, 1 csomószor lefújtak lépésé barmokat -
#3358 jaja..az univer meccseken is elég sokat sz*roltak...sok volt a fault me gmindne..az amerikai kosárlabda jobb.. -
#3357 jah.
meg így gördülékenyebben menne az egész játék.
nem baszkódnának annyit. -
#3356 tudom, épp azé mondtam -
#3355 sztem Nash lesz, ő csinálta idén a legnagyobb csodát és meglepetést
még annyit az európai kosárlabdához, hogy amit KG írt simán be lehetne vezetni, attól még nem durvulna el a játék. sőt, azt figyeltem, hogy (főleg idén) nagyon védik NBA-ben a támadó játékost, sztem jobban is mint itthon. egyszerűen van egy-két megengedett dolog (nem is szabály, inkább bírók közti egyezmény <-- pl faultok kiegyenlítése, lépéshiba csak akkor van befújva, ha előnyt szerez vele, nincs láb, csak ha direkt belerúgnak a labdába), szal megengedett dolgok, ami a játék jobbátételét és a bírói jelenlét visszaszorítását hozza. -
#3354 nálam eddig az MVP-re Nash, James, Duncan a legesélyesebb, ebben a sorrendben -
#3353 azért szép fogalmazás, mert nem ő írta ;) kitehette volna hogy info nba1.hu -
#3352 sztem nem nash lesz az. -
#3351 szép fogalmazás...
a suns ma naon jól halad, Amaré tehetséges:D
bár ha nahs nem lenne ott akkor nem tudnának semmit se kezdeni.
azért ien jó a suns mert ugyan nincs ízig vérig allstarjuk, megvannak a tehetséges játékosok.
Nash, Stoudemaire, Richardson.
így nem kell 1 embernek szarakodnia.
-
A Suns csapata tavaly 29 győzelmet szenvedett össze az egész idényben, ez a mennyiség idén már a „félidőben” megvolt nekik. Amare Stoudemire robbanásszerű fejlődése és Quentin Richardson szerződtetése megadta az alaphangot a tavalyinál sikeresebb esztendőhöz, azonban a legnagyobb húzás Steve Nash Arizonába csábítása volt. Az MVP-címet általában a támadásban kiemelkedőt nyújtó játékosok kapják, azonban a karrierje legjobb szezonját futó Nash esete kivételt jelenthet, ugyanis a jelenléte olyan lökést adott a fiatal csapatnak, hogy manapság már egy szurkolójuk sem sír Stephon Marbury vagy épp Jason Kidd után. Ha a Phoenix a további mérkőzéseken is az eddig nyújtott formát hozza majd, akkor a kanadai játékmester komoly eséllyel pályázhat a kitüntetésre.
jee...hajrá Nash
!
örülnék neki ha ő lenne az MVP..idén sokat tett azért hogy a Suns-nak ilyen jól menjen..megérdemli -
#3349 monnyuk minden mecs lehet izgalmas, ha beleéled magad;) -
#3348 sztem is jók a magyarok.
mentünk még ki régebben univer meccsre, ott nem volt unalom.
mindkét csapatnak jól kell teljesítenie, akkor a meccs is jó.
ha az 1ik megveri 20 pontokkal a másikat, akkor elég egyoldalú...
MEGY A DAVKA !!!!!!!!!!