NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
idézet Slowtól:
"elismerem a tudásomat"

gratulálunk 😉

Slow
elismerem a tudásomat de cikiznem kell õket nem bírom ki, pls ne vegyétek komolyan, köccc 😉

éééés igazad van nagyon jók mindannyian és le a aklappal mindig, azon belül a leggázosabb arcok a LA-sek sztem 😉

persze a surmo-all-star csapatban helye lenne simán az én kedvencemnek is, azaz Carter pofának, szó se róla, pl sztem rajta bukott a torontó, de azé' bírom...

Srehk-et is bírom, lol
boocs 😊

KG, védj meeeeg 😊))

FrezeR
Slow nem tudom mibajod a Lakers-el de legalább annyival tiszteld meg azokat akik szeretik (szerencsére vagyunk egy páran) hogy nem fikázod õket, ne errõl szóljon ez a fórum szerintem hanem arról, hogy mindenki szorit a kedvenc csapatának. Én pl elismerem a többi csapat tudását is és nem fikázom egyiket sem, mert ezek a srácok bármelyik csapatról van is szó a legjobbak és igen lehetnek "beképzeltek" is mindannyian😊

Slow
aki nagyon jó, annak nem nagy az arca...

na mindegy, tényleg nagyon jók, de inkább agresszívek és haggyák õket zúzni...

az lehetséges, hogy nem mindenki imádja a LA-t? el tudjátok képzelni kedves lékersz szurkolók? 😊

Ramore
talán mert nagyon jók!
Slow
na a "nyócker" banda nyert megin', valaki lealázhatná õket sürgõsen, mert arcból meg izomból el vannak nagyon látva...😉)

zaki
jaja... hihetetlen volt, amit csinált a végén... és Malone is milyen jól nyomta... qrva jó meccs volt 😊

precision
Mekkora meccs volt! Ezaz Lakers, ez már sima ügy, jöhet a köv. forduló!

Bryant and Malone max respect!

Bazinga!

FrezeR
jeee megvan a meccs😊 huu nagyon izgalmas volt a vége! Kobe nagyon szuper volt a végére! fuh...😊

zaki
marha jó kis meccs, Malone meg talán most játszik legjobban az idén, már 20 pontnál jár, és 8 lepattanónál, pedig még csak félidõ van.

Matthewpamer
www.nba1.hu

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
jaja, már várom, hajrá Lakers 😊

VinylToy
Ezste Lakers - Houston (4.meccs), kár hogy nekem is pont meccsem van elõtte, na azért majd igyekszem haza 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

zaki
én sem, sztem 4-2 lesz a vége (a Wolvesnak)

FrezeR
elég meglepõ ez a sima Denver gyõzelem, de nem hiszem hogy forditani tudnak.

KG21
4-et

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
ehh, pedig jól nyomta KG és Spree is mi lehetett a baj Na nembaj, azért remélem a hátralévõ meccseket hozza a Wolves.

bodesz
a sport1 en hanyadik játékot fogják közvetíteni a LAL-HOU összecsapásából?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
hajrá denver.szerintem még nyerhetnek is(talán)

zaki
Denver-Minnesota 107-86. Garnett 24 pont, 11 lepattanó, Sprewell 25 pont; Miller 19 pont, Anthony 24 pont és 10 lepattanó, Camby 12 pont és 16 lepattanó

KG21

Matthewpamer
laker ugy is döntõs lesz.legalábbis remélem 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

MrSpock
Ja most kivételesen énsem fogom megnézni az eredményt,Go Lakers!
Ha esteleg nem jutnának döntõbe akkor Nets!Hátha végre sikerülne nyerniük!

Go Jeff Go!!!!

KG21
bár igaz, okulva a múltkorin, inkább ide sem nézek majd be, biztos ami biztos

KG21
Akkor már most szólok, hogy vasárnap este kb 9-tõl már lehetne követni a meccset, mert Amerikában asszem 3-kor kezdõdik, uhogy ne ugassa itt el senki, hogy áll, és bírjuk ki hétfõ estig, amikor is leadja a meccset a sport1 (HOU-LAL 4.)

bodesz
milyen eredmény? (még nem néztem meg szerenyére nem is fogok akkor hátrébb nézni)

zaki
ja, jó. csak én is akartam egy kicsit kötekedni

KG21
ezt kinek mondod nekem? Az a 4. meccs lesz amit vasárnap játszanak majd csak 😊))

zaki
most én is durrog6nék, hogy miért mondtad el az eredményt, mikor adja a meccsert hétfõn a sport1

LezLee
Hát szerintem meg idén is nyugati csapaté lesz a bajnoki gyûrû. Szerintem a SAC, MIN és a LAL közül fog kikerülni a gyõztes.
Slow
na jah, sac jó nagyon, meg spurs is, mondom parker kinõtte magát (asszem 3. éves?) tavaly gyenguszka volt, idén nagyon ügyes, ez is sokat számíthat...

de én bízom egy keleti gyõzelemben, me' nehogymá' ne 😉
go nets go 😉

bodesz
kösz torrenteket bírom meg a meccseket is 😄

bodesz
san antoinio nyer megint mert nagy a kitartás náluk bár most nincs ott david robinson mint tavaly

bodesz
szerintetek a New Orleans Mash nélkül is legyûri a Miamit?mert sztem nem lesz egyszerõ de talán

KG21
A SAC-ot elismerem, hogy erõsebb, lehet ellenük ki is esik a Wolves, de a Dallast megvernék. Hiába van telerakva jó játkosokkal, nincs meg az un "chemistry" náluk. Mindegyik csak tüzelne, de csak 1 labda van!

bodesz
na nba action 14:30 kor már várom reggel 9 óta 😄

LezLee
Hát igen, idén is jó néhány nagy név hiányzik a playoff-ról, de hát melyik idényben nem volt ez így. Én azért kíváncsi lettem volna Iverson, T-Mac, és Carter játékára, de azért sztárokban így sincs hiány.
LezLee
Jó, de azért a playoff teljesen más, mint az alapszakasz, itt már hajtanak a csapatok, és szerintem csapategységben erõsebb a SAC, mint a MIN, de gõzöm sincs melyik nyerné meg a párharcot, szerintem abszolút a pillanatnyi forma döntené el. A MIN játéka alapvetõen 3 játékosra épül, ill. fõleg KG-ra, míg a SAC-ban rengeteg jó játékos van, akik stabilan jó teljesítménnyel tudnak elõrukkolni.
Slow
nekem a torontó hiányzik, naon szeretem azt a marha Cartert...😊

KG, én alapvetõen arra gondoltam, hogy az a játékstílus, amit a dallas meg a sacra játszik stabilabb, több emberre épül, sztem erõsebb is, mint lacers, wolves nets... de csak gondolom, nem tudom 😉

KG21
én a Utahnak drukkoltam, hogy sikerüljön nekik Malone és Stockton nélkül. Amúgy nem hiányzik nekem senki.

LezLee
Amúgy nektek melyik csapat hiányzik legjobban a playoffból?
Nekem baromira hiányzik Iverson játéka. Ja meg T-Mac-é is, de az reménytelen volt 😞
LezLee
Hát igen, Shaq bácsinak az elõzõ meccsen se ment a büntetõzés, asszem több, mint 10-et rontott. Pedig a korábbi idényekben a playoffra mindig javult a büntetõzésben, hát idén lehet nem fog 😊
KG21
Huhhú megverte a Rockets a Lakerst😊)) Stevie Franchise 27 pont, köztük õrült dobásokat is csinált, ahogy az ESPN oldalon láttam. Shrek 9 büntetõt rontott

zaki
nyert a Nets is 81-78-ra a New York ellen

KG21
mármint 3. meccsen😊

KG21
nyert a Spurs a 2. meccsen, de alig. Mike Miller triplája gyõzelmet jelenthetett volna😞 SAS-MEM game3

KG21
egy dallassal? Azok ellen KG 20 lepattanó felett szedne meccsenként, és uralnák a festéket, mert a Mavricksnek nincs normális centere, Nowitzki abszolut nem jó lepattanózó, szoptak is rendesen az alapszakaszban. Sacramentio kemény dió, de õket is elkalapálta a Wolves 3-szor az alapszakaszban, az utsó meccset le is szedtem, Wolves fölény jönne ki ott is. De végülis a 2. körben majd választ kapunk erre a kérdésre, mert a Kingssel játszanak majd, ha minden igaz.

Slow
a dallas-sacramento 2. meccs elég jó, nagy hajtás, szoros eredmény végig, pompás csapatok, sztem érdemes leszedni...

viszont a wolves játéka sztem 1-2 emberes, olyan mint a lakers, ráadásul a denver nem ellenfél 😊 kiváncsi lennék mit kezdenének egy dallassal vagy a sac.-val... semmit 😛

zaki
jujj, de milyen simán nyert a Miami 63-93... ez azé durva 😊

KG21
Végre az igyik párosításnál nem született papírforma gyõzelem, a Bucks megverte a Pistonst, errõl van egy összefoglaló

A Wolves és a Heat viszont simán nyertek, Garnett 20 pont 22 lepattanó 10 assist, Spree 31 pont😊))