NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meglesz!Az utolsó negyedet elszúrták,de amúgy eléggé ottvoltaqk.Képesek nyerni San Antonióban is.
Go Jeff Go!!!!
Heat Hornets 3-3 lett (89-83-ra kikapott a Miami), Lakers-Spurs 88-78 lett, csak elfelejtettem leírni 😊
sajnos kikapott a Lakers az 1. meccsen idegenben a San Antoniotól 😞 (Bryant 1 pont, 10 lepattanó; Malone 10 pont, 11 lepatanó; O'Neal 19 pont, 13 lapattanó 5 blokk, ill. Parker 20 pont, 9 assziszt; Duncan 30 pont, 11 lepattanó)
hát, a legegyszerûbb kliens ez:
bitorrent
itt semmit nem kell állítgatni, mindent megcsinál, viszont asszem leállítani (pause) se lehet, meg reconnect sincs...
én a torrentstorm-ot használom, nekem szépen müxi default beállításon...
tûzfaladdal ne felejtsd el közölni hogy engedje át mindkét irányba a forgalmat, mert ez ugye letölt is meg feltölt (továbbít) is egyszerre...
bitorrent
itt semmit nem kell állítgatni, mindent megcsinál, viszont asszem leállítani (pause) se lehet, meg reconnect sincs...
én a torrentstorm-ot használom, nekem szépen müxi default beállításon...
tûzfaladdal ne felejtsd el közölni hogy engedje át mindkét irányba a forgalmat, mert ez ugye letölt is meg feltölt (továbbít) is egyszerre...
Helo!!!Szeretnék leszedni meccseket , de a torrent nem mükszik valamiért.Be kell állítani valmi fontosat vagy mian vele?Nem indul nem csinál semmit.Valaki segítsen mert egy rohamon már túl vagyok nem bírom sokáig.Elõre is köszi
jah
csalóka, mert néha belendül, néha lelassul...
találtam még egy oldalt, ezek asszem régi meccsek, de még nem próbáltam meg szedni innen..:
ezittaz
csalóka, mert néha belendül, néha lelassul...
találtam még egy oldalt, ezek asszem régi meccsek, de még nem próbáltam meg szedni innen..:
ezittaz
ez itt az, ahonnan a meccseket letöltheted
innen pedig leszedhetsz bitorrent klienst
én a torrent-storm-ot használom, de láttam sokan a shadows-t...
ez egy olyasmi cucc, mint a CDC, miközben töltesz le rögtön továbbítos is a letöltésedet, tehát megy a feltöltés is...
norton kicsit sír miatta, de vígasztalható 😉
innen pedig leszedhetsz bitorrent klienst
én a torrent-storm-ot használom, de láttam sokan a shadows-t...
ez egy olyasmi cucc, mint a CDC, miközben töltesz le rögtön továbbítos is a letöltésedet, tehát megy a feltöltés is...
norton kicsit sír miatta, de vígasztalható 😉
jó ez a torrentes oldal, asszem most pár napig folyamatosan menni fog a gépem😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Greatest NBA Finals Moments DVDRip
uhhh 😊
asszem ez majd kell...
de ha így folytatom, akkor kb 10-én le fog korlátozni a chello...😊
uhhh 😊
asszem ez majd kell...
de ha így folytatom, akkor kb 10-én le fog korlátozni a chello...😊
ami ápr 28-án ment sport1-en meccs (és amit holnap ismételnek) az hányadik denv-min mérkõzés? negyedik?
(nem láttam, holnap nézem meg...)
csak, hogy az 5. meccset elkezdtem letölteni, és hogy jól teszem-e...😉
(nem láttam, holnap nézem meg...)
csak, hogy az 5. meccset elkezdtem letölteni, és hogy jól teszem-e...😉
sajnos én is látom, hogy nem jönnek az újabb torrentek😞
Lakers Rockets Game 5Lakers-Rockets Game 5
bazzeg, vmi hihetetlen, hogy milyen 2 3 pontost dobott a Houston ellen az utolsó másodpercekben Bryant... eddig nem láttam, de mikor lenyomták, a szám nyitvamaradt 😊
ja a torrentek letöltéséhez nekem a torrentstorm bevált, tudom ajánlani!
következõ körben a Lakersnek meg pápá lesz a Spurstõl, ilyen játékkal... És sajnos az is megeshet, hogy a Wolvesnak is pápá jön, a Kingstõl, ha ilyen szarok maradnak😞((
Jaja én is figyeltem,most hazaérve a melóból.
A 3.negyed az brutális volt!
Go Lakers!
Pá Houston!
A 3.negyed az brutális volt!
Go Lakers!
Pá Houston!

Go Jeff Go!!!!
pont most lett vége a houston-lakers meccsnek: 78-97-re nyert a los angeles... Bryant 31 pont 10 assziszt, Malone 18 pont 9 lepattanó, O'Neal 12 pont 9 lepattanó, Medvedenko 12 pont. pápá Houston 

a mai meccsen pedig a Hassell leradírozta a pályáról a kis buzit😊 Huh jól megizzadt a wolves de meglett a gyõzelem😊))
Madsen amolyan hangulatfelelõs a kispad mellett, amihez nagyon ért 😊 amugy dobott már kosarat, pl már volt egy szép agressziv zsákolása ami a "top 10" 1 helyére is jó volt😊
most néztem meg a minesota-denver 3. meccset és naggyon komolyat játszott a denver (ezzel kedves KG nem dicsekedtél...😛)
aki teheti nézze meg, mert elsõsorban igazi csapatmunkát lát (ennek nyoma sincs pl Lakersben soha) másrészt remek egyéni megoldásokat, passzokat, gólokat cseleket... (bocsi LA drukkerek, de errõl beszélünk amikor a lakers féle erõkosárra panaszkodunk...)
nagyon tetszett, pedig inkább minesotának drokkoltam (volna)... kivéve Madsen... (dobott már életében kosarat??? pfff sztem legszarabb nba-s 😊))
Carmelo Anthony (denver) pedig a legjobbak között van sztem (ezen a meccsen legalábbis nagyon ügyes volt...)
aki teheti nézze meg, mert elsõsorban igazi csapatmunkát lát (ennek nyoma sincs pl Lakersben soha) másrészt remek egyéni megoldásokat, passzokat, gólokat cseleket... (bocsi LA drukkerek, de errõl beszélünk amikor a lakers féle erõkosárra panaszkodunk...)
nagyon tetszett, pedig inkább minesotának drokkoltam (volna)... kivéve Madsen... (dobott már életében kosarat??? pfff sztem legszarabb nba-s 😊))
Carmelo Anthony (denver) pedig a legjobbak között van sztem (ezen a meccsen legalábbis nagyon ügyes volt...)
Franchise túl sokat vállalt ezen a meccsen, talán ezen úszott el a derby! Kobe a végén összekapta magát, Shaq a pályán volt egyáltalán??? 😊)
én maximálisan meg tudlak érteni😊)) Haveromékkal néztük a meccset, majdnem mindenki a Rocketsnak szorított, nagyon kár, hogy nem lett meg😞 Jelenleg van bennem pár sör, így részletes elemzésekbe nem bocsájtkozom, de annyit mondok, nekem a Houston játéka sokkal jobban tetszett... Yao kintrõl is bedobja, nem semmi😊 Franchise, és Mobleyt rendszeresen összekevertem a képernyõn, mindkettõ mint a higany, úgy mozognak... Kobe meg kapja be, miért iylen jó😞