11113
\'NBA\'
  • Slow
    banner már van, házigazda nincsen....
  • grizzly21
    szívesen csinálok egy Kevines képet:)
  • KeKKSZike
    Mikor lesz banner?
  • 5w0rdf15h
    Pedig Bernie Bickerstaff, a Bobcats edzője úgy küldte pályára fiait, hogy ha tökéletesen játszanak, megszorongathatják a remek formába lévő Pistonst. Ó, persze.

Ehhez képest a Charlotte játékosai valami elmondhatatlanul pocsék kezdést produkáltak, az első 21 dobásukból mindössze hat ment be, és sokat ezután sem javult a helyzet. Így aztán sikerült a csapat történetének legrosszabb félidejét összehozniuk, mindössze 26 pontot összeügyetlenkedve.

"Amit a találkozó elején műveltünk, az a Bobcats történetének legrosszabb teljesítménye volt. Csak lenyűgözve bámulták a Pistonst a fiúk ahelyett, hogy játszottak volna" – morgott Bickerstaff is, akit egyébként két perccel a félidő vége előtt két technikaival el is zavartak a bírók a kispadról, miután hevesen reklamált egy bírói ítéletet – de legalább nem kellett csapata vergődését tovább néznie. "Két oka volt annak, hogy így kiborultam. Az egyik, hogy a játékosaim egyáltalán nem hajtottak, a másikat viszont megtartom magamnak, nem akarok még büntetést is fiztetni" – utalt finoman a játékvezetők ténykedésére a mester. "Bocsánatot kérek a szurkolóktól, szégyelljük magunkat" – szabadkozott Primoz Brezec, a Charlotte szlovén kosarasa is.
    A Pistonsnak viszont nincs sok gondja: 18-3-ra állnak, vezetik a ligát, és minden sikerül nekik. "Még soha nem voltam ilyen jó formában, remekül tudom irányítani a csapatot, tudom, ki merre fog futni, hova adjam a labdát. Nagyon jól megy, na" – jelentette ki Chauncey Billups, a Pistons 21 pontot és 12 asszisztot termelő vezére is, aki mellett a két Wallace, a tíz pontos és tíz lepattanós Rasheed, és a 13 pont mellé ugyanannyi lepattanót szerző Ben is dupla-duplát csinált.
    Az Indiana Pacersben, úgy tűnik, már meg is van az elvágyódó (bár magát kétnaponta meggondoló) Ron Artest helyettese az elsőéves Danny Granger személyében. A 22 esztendős zöldfülű idénycsúcsot jelentő 12 pontot dobott a New York Knicks ellen a második félidőben (mondjuk az elsőben egyet sem, de akkor még nem is szerepelt sokat), de amellett, hogy jól dobott, védekezésben is brillírozott: hogy mást ne mondjunk, az utolsó negyedben három dobást is blokkolt, egyet 91-91-es döntetlennél. "Danny volt a siker kulcsa" – méltatta ifjú csapattársát, a 31 pontjával a 102-96-os sikerben éppenséggel maga is eléggé jelentős szerepet vállaló Jermaine O'Neal.
  • Slow
    hidd el, hogy hollywood elég sznob csapat ahhoz, hogy a sikert kövesse...:)
  • 5w0rdf15h
    a fenéket, a tegnapi meccsen is ott űltek, mer valszeg szeretik nézni a Kobe showt :))
  • Slow
    a mondatodban a "még" szócskát kell hangsúlyozni ;)
  • Iori
    big ben minden második FTje homály :D
  • 5w0rdf15h
    Azé nem minden sztár ment át Clippers rajongónak, Bruce Willis és Andy Garcia még mindig Lakers drukkerek :DDD
  • KG21
    sok más NBA játékost láttam már homályt dobni, ez nem olyan kirívó eset, legutóbbi közvetítés alatt pl Diopnak sikerült ez a bravúr. Amúgy én is dobtam már homálybüntetőt egy meccsen, égett is a pofám rendesen :))
  • egypszichonauta
    na ezé csak megy a lakersnek,láttátok amikor clevelandi varejao gyerek büntetőből egy szépívű homály(j?)t dob,a reklámokban és az nba action i love this game rovatban mindig mutatják de ebben a rovatban mindig vannak poénos jelenetek,érdemes nézni
  • 5w0rdf15h
    Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Washington Wizards a Los Angeles Lakershez látogatott, ám vereséggel hagyta el a pályát. A fővárosiak - mint ahogy több másik csapat - sem bírtak Kobe Bryanttel, aki 41 ponttal örvendeztette meg a Lakers szurkolótáborát, leginkább a harmadik negyedben volt termékeny, ekkor 18 pontot dobott. Eddie Jordan, a washingtoniak edzője szerint csapatának jóval energikusabban kellett volna játszania, mert így törvényszerű a vereség.

Nagy napot fogott ki az Atlanta Hawks, amely a New York Knickset győzte le. Joe Johnson karriercsúcsot, 36 pontot dobott, de az egész együttes jó dobószázalékkal hajigálta a kosarakat: a dobások 63.2 százaléka célt ért, s ez bizony idei csúcs. Igaz, az Atlanta dolgát megkönnyítette, hogy a New York centere, Eddy Curry bokasérülés miatt nem léphetett pályára.

A Golden State Warriors csapata tripláival tűnt ki Torontóban, egészen pontosan 17 alkalommal dobtak hárompontost. A Torontón még az sem segíthetett, hogy az edzője által két napja erősen kritizált Charlie Villanueva most megrázta magát, és 18 pontot szerzett.

Hosszabbítás után győzte le a New Jersey a Denvert, Vince Carter 34 pontot dobott, Richard Jefferson neve mellett is 21 pont állt a lefújás után, s ráadásul ötöt a ráadásban szerzett. De hogy a hosszabbítást elérjék, szükség volt Jason Kiddre, aki 11 másodperccel a vége előtt egy remek hármassal döntetlenre hozta a mérkőzést.

Továbbra is veretlen Pat Riley a Miami kispadján, amelyben most is villogott Shaquille O'Neal, aki 21 pontot és 13 lepattanót szerzett. Remekül játszott Dwyane Wade is, aki 32 pontot ért el. A Miaminak segített, hogy Allen Iverson nem volt teljes értékű harcos az első két negyedben sérülése miatt, sőt Kyle Korver is kidőlt.
  • 5w0rdf15h
    36 pontos Richard Hamilton vezérletével 16-3-ra javította győzelem-vereség mutatóját a Detroit az NBA-ben, ezzel a 2004-es bajnokcsapat továbbra is a legjobb mérleggel büszkélkedhet a ligában.

A Pistonsnál Chauncey Billups 28 ponttal és 19 gólpasszal járult hozzá a sikerhez, utóbbi mutatóban ezzel ő a legjobb az egész NBA-ben a 2005–2006-os szezonban.

A michiganiek egyébként beállították a saját rekordjukat, hiszen korábban csupán egyszer tudták 16-3-as mérleggel kezdeni az idényt.

A Sacramentónak ezzel a kudarccal megszakadt a három mérkőzésen át tartó győzelmi sorozata.

Allen Iverson 39 pontot szerzett a 44. játéknapon, csapata, a Philadelphia pedig 106-101-re legyőzte az Atlanta Hawks gárdáját. Chris Webber, aki a Sixers előző meccsén az együttes legjobbja volt, ezúttal is kitett magáért: most 29 pontig jutott.

A pennsylvaniaiak ezzel már négy mérkőzés óta veretlenek, pillanatnyilag az övék a leghosszabb győzelmi sorozat.

Pat Rileyval a kispadon a második meccsét is megnyerte a Miami, amelynek legjobbja Dwyane Wade volt 27 ponttal. Gary Payton húszat tett hozzá a "terméshez", Shaquille O'Nealnek azonban ezúttal nem ment a játék: a behemót center 12 dobásából csak négy ért célba, így mindössze 13 pontig jutott.

Néha már kezd csapatra emlékeztetni a Los Angeles Lakers. A kaliforniaiak ezúttal úgy is győznini tudtak, hogy Kobe Bryant csupán 31 percet játszott, és ez idő alatt 27 pontot szerzett. A Lakers áldozata a Memphis Grizzlies volt (94-79), Lamar Odom 14, Smush Parker 13 pontot szerzett.

Sorozatban a harmadik meccsén kapott ki a másik Los Angeles-i csapat, a Clippers, amely a New Orleans Hornets ellen veszített 102-89-re.

• Slow
    hát pedig idén a védekezés mellett úgy támadnak, mint a kisangyal ;)

ja és van jópár csapat, ez alapján, akit nem szeretsz ;)
  • zaki
    Detroitot nem csipázom, mióta elverték a Lakerst
  • Slow
    ne sajnáld, nem olyan jó, ha streetballt akarsz nézni, ajánlom az and1 videókat ;)
    Wade szólózik, meg Shaq post-ról gyötör és kész ;)

Pistons, LAC, Phonix, Netz ami szép és változatos és csapatmunka, és bár eredménytelen a Raptors, ha beindul, nagyon ott van (idei 15-20 meccs megnézése után ez a véleményem ;))
  • 5w0rdf15h
    hát talán majd jövőre, reméljük
  • zaki
    kár, hogy nem nyomatnak miami meccset
  • FrezeR
    na igen :)
  • 5w0rdf15h
    Csak jólenne ha végre megtanítanák bűntetőt dobni :DDD
  • FrezeR
    a naagy sztároknak profiknak mindig könnyebben fújnak ezt tudod te is:)
    ő meg hülye lesz nem kihasználni:)
  • Slow
    atyaég a bírók megint hogy tolják a heat-et, meg Shaq-et... most néztem meg a wasindton-miami meccset, Shreknek megint mindent szabad, de ha rálehelnek, faltot kap... más kérdés hogy 20%-al dob még mindig büntetőt, de a végén amikor az uccsó pillanatban kapott egy faltot (az adok-kapokban csak ő nem ért a labdához, mégis győzött vazze...:D) egyiket bedobta... persze hosszabbításban már szétesett a wasington...
  • KG21
    ma éjjel 2-kor meccs, én fentmaradok :)
  • Tmacy
    két (personális)problémám van:
    -a meccsek egy iskolába járó fiatal gyermeknek lehet kicsit tul későn vannak(legalábbis a sport1-es verzió),főleg ha egy TV van a házban.
    -a meccsek nagyrésze a sport 2-őn van és a fibernetnél nincs sport2,legalábbis én nemtudok róla,de ezért gondolom nemfogjuk beköttetni a "júpíszít".
    röviden ennyi,de azrét örülök hogy lesznek meccsek...
  • 5w0rdf15h
    Mindössze 27 percet játszott, mégis 30 ponttal a mezőny legjobbja lett Shaquille O'Neal a Chicago–Miami találkozón az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 43. játéknapján.
    A vendégek óriási centerét "tömték" labdával, és ő élt is a rá ruházott felelősséggel: 21 mezőnykísérletéből csak kilencet rontott el, és önmagához képest a büntetővonalról is jól célzott (6/9).
    Végül 30 ponttal és hét lepattanóval zárt a közkedvelt Shaq, akinek ez volt a második meccse azóta, hogy felépült bokasérüléséből.
    Sikerrel tért vissza a lemondott Stan van Gundy örökét átvevő Pat Riley, aki a 2002–2003-as szezon óta először ült a Miami kispadján (azóta "csak" elnök volt).
    LeBron James 39 pontot szórt a ligában a második legszerényebb mérleggel rendelkező Atlanta ellen, ám csapata, a Cleveland ennek ellenére elveszítette a meccset hazai pályán (94-100).
    James a 39 pontja mellé leszedett még 10 lepattanót is, de a térdsérüléssel bajlódó Zydrunas Ilgauskast nélkülöző ohióiak nem tudták pótolni a litván center átlagosan 15 pontját.
    Amíg LeBron egymaga majdnem negyven pontot hozott össze, a többi kilenc pályára lépő játékos összesen csak ötvenötöt, és ennek vereség lett a vége.
    Az Atlanta sorozatban a második győzelmét aratta.
    Hosszabbításban győzte le a címvédő San Antonio Spurs a Los Angeles Clippers együttesét. A hazai pályán játszó texasiaknál Tim Duncan 27, Tony Parker 25, Michael Finley 21 pontot szerzett, a rendes játékidőben (84-84) azonban így sem bírtak az egyébként botrányosan dobó (33,3 százalék) Los Angeles-iekkel.
    A ráadásban aztán teljes rövidzárlat keletkezett a Clippersnél, amely mindössze három pontra volt képes, így a Spurs simán megnyerte a meccset. Ez volt a bajnokcsapat 17. győzelme ebben a szezonban.
  • KG21
    pedig rosszul tudod, port.hu-n nézem, és bizony csütörtök hajnal lesz, ami 15.
  • 5w0rdf15h
    15.ére van írva a műsorba, de az már 16.a hajnal, szal nincs elírva :DD
  • grizzly21
    /off
    Jajj ma milyen voltam kosáron.
    Elmentem mert már jó a bokám, most nem is fordult ki.
    Hát, megcsináltam azt a Jordan cselt, amikor felugrik előtte védő, visszahuzza a labdát, megfordul a levegőben és háttal, jajj gyerekek mesés érzés:)
    csak szerényen!
    I LOVE THIS GAME
  • KG21
    15 -én lesz a Sport2-n a Dallas-Poenix 2:00 kor hajnalban. Nem 16, és nem sport1 tehát. A többit nem ellenőriztem.
  • egypszichonauta
    juj má csak kettőt kell aludni és végre meccs lesz:)amúgy tényleg nagy volt kobe dobása a dallas elleni meccs végén
  • 5w0rdf15h
    Ha vmit kihagytam szóljatok....
    Azé ezek is szép meccsek lesznek :DDD
  • 5w0rdf15h
    Akkor meccsek tevébe:
    1. december 16. 02:00 Dallas-Phoenix (eredeti angol kommentárral) (sport1)
    ismétlés: dec. 16. 23:00 (sport1)
    2. december 19. 23:15 Atlanta-Denver (sport1)
    3. december 22. 01:30 New York-San Antonio (sport2)
    ismétlés: dec. 22. 18:30 (sport2)
    4. december 25. 18:30 Detroit-San Antonio (sport2)

Egyelőre ennyi, de azé ez is több mind a semmi..
    (ja és dec. 18.án a magyar all star gála lesz :D)
  • zaki
    nem holnap. holnapután
  • 5w0rdf15h
    Ja hát én kicsit előre néztem :DD
    de akkor se ma éjjel lesz :DDD holnap :)
  • zaki
    hö? :D #4667
  • 5w0rdf15h
    Jövő héten hétfőn lesz 23:15től
    ATLANTA-DENVER :DD
  • zaki
    ja télleg, nem ma lesz :DDDDD

má beindultam nagyon az nbare
  • 5w0rdf15h
    Ma éjjel nem lesz meccs, legalábbis tevébe nem...NHL és NFL meccs lesz :D
  • zaki
    nézi vki élőben éjjel a meccset?