11113
-
#4828 Tegnap megnézem a DET - SAS meccset. Lehet, hogy túl sokat vártam ettől a meccstől, de nekem NEM tetszett! Nagyon bénák voltak, rengeteget hibáztak a srácok.
Azon meg nagyon berágtam, amikor a NBA1.hu-s pasi azt mondta, hogy Duncan a világ legjobb kosarasa! Nagyon messze elmarad attól, Duncan egy nagy nulla! Nem tudom, hogy miért tartják olyan nagy számnak! Termetének köszönheti, hogy itt tart ahol tart, amúgy sehol se lenne. Hol van egy KG-től vagy még sorolhatnám a neveket? :D Nah,mind1! Nyert a DETROIT és ez a lényeg! -
#4827 nyugi minden meccset ismételnek a sport1en is,most néztem a detroit-san antonio meccst és örülök hogy a pistons nyert -
#4826 Az Orlando Magic hazai pályán tizenöt ponttal verte a vendég Milwaukke Bucks gárdáját, utóbbiak egy negyedet nyertek meg, azt is szerény öt ponttal.
A Chicago Bulls Clevelandban a második félidőt szorossá tette, csak egy pontos hátrányt szedett össze, de mivel az elsőben már tízzel mentek a vendéglátók, így végül nem is lehetett kérdéses, melyik csapat nyeri a csatát.
A Lakers Washingtonban csak egy negyedet veszített el, de azt tizenöt ponttal, így végül a mérkőzés is odalett, hárommal. A vendéglátó Wizards együttesében Gilbert Arenas harmincnégy pontot dobott, a vendégeknél Kobe Braynt harminceggyel tartotta vele a lépést.
Remekelt a New Jersey Nets a New York Knicks vendégeként, hiszen az első három harmad egyikében sem adták alább harminc pontnál. Nyolcpontos sikerükbe még az is belefért, hogy a záró részben tízzel kikapjanak.
Csak egy negyedben volt egy súlycsoportban a két együttes Minnesotában, ahol a Timberwolves a Phoenix Suns gárdáját látta vendégül. Mivel a második negyedet nyerték a házigazdák, azt is csak egy ponttal, így kétség sem férhetett vereségükhöz. A Suns sikeréhez Borisz Diaw-Riffiod harmincegy pontot tett -
#4825 he-he nyert a Detroit. :) -
#4824 Hát rossz hírem van, mert az ismétlést is a sport2 közvetíti :(
A következő néhány napon ezek a meccsek lesznek a sporttévében:
1. DETROIT-SAN ANTONIO december 27. 14:15 sport2 (ismétlés)
2. MINNESOTA-SEATTLE december 29. 02:00 sport2 (elő) ismétlés: dec.29. 18:30 sport2
3. MIAMI-MINNESOTA január 2. 0:00 sport2 (elő)
Egyenlőre ennyi, reméljük lesz végre Lakers meccs is. :) -
#4823 nincsen sport2-őm igy nemtudtam megnézni ,de majd ha a sport1 ismétli megnzéem :) -
HanSolo #4822 Na akkor ma 18:30 sport2 élőbe DETROIT-SAN ANTONIOrandagó, nagy meccs lesz!! :) -
#4821 a sport1-en kedden (27-én) 21.30tól lesz a rangadó -
HanSolo #4820 jaja holnap délután 18:30kor lesz a sport2ön ha minden rendben lesz :) -
#4819 Boldog Karácsonyt nektek is!
amugy a sport1 tényleg közvetíti a detroit - san antonio-t?? -
#4818 köszi neked is és mindenkinek viszont!:) -
#4817 februárban ha jól tudom -
#4816 mikor lesz all-star weekend? :) -
#4815 BOLDOG KARÁCSONYT minden NBA rajongónak, reméljük jövőre is lesznek közvetítések, folytatódik a Kobe show :DDD ja és remélhetőleg lesz végre Lakers meccs is (már nagyon várom :)) -
#4814 mármint a SAS-DET :P -
#4813 szvsz előrehozott döntő :) -
#4812 hújuj de várom a karácsonyi meccseket!májámi-lékörsz is jónak igérkezik,de a sport1 nyomja a ditroit-szanantónió meccset,szal egész egyszerűen a véleményem:je! -
viktorock #4811 HI! nézzétek meg ezt a honlapot:www.kfk.gportal.hu
Ezen van egy csomó NBA-s videó és kép is
van még Tuningról is kép
de fociról és kéziről is.
De az NBA-ról van a legtöbb dolog
-
#4810 Kilenc mérkőzést játszottak le az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. Érdekesség, hogy a találkozók közel fele után a vendégcsapatok örülhettek.
A nap rangadóján a keleti Konferencia harmadik helyén álló Indiana Pacers fogadta a nyugati harmadik Los Angeles Clipperst, s győzte le simán 22 ponttal. A kisebbik Los Angles-i gárda kitűnően rajtolt az idei szezonban, ám az utóbbi időben kissé megtorpantak, s vereséget vereségre halmoznak, ennek ellenére még mindig vezetik saját divíziójukat.
Velük szemben viszont a Nyugati Konferencia listavezetője, a San Antonio idegenben is tovább menetelt. Igaz, mostani ellenfelük a New York Knicks az egész mezőnyt tekintve a harmadik leggyengébb. Ez meg is látszott az eredményen, hiszen a vendégek 13 ponttal győztek.
A divízió-vezető gárdák közül a már említett Clippersen és San Antonión kívül a Minnesota is pályára lépett és győzött hazai pályán 19 ponttal a New Orleans ellen. -
#4809 igen, mivel én nyitottam a témát :D de attól még nem vagyok házigazda -
#4808 Pedig a TE neved van kiírva! :D -
#4807 bocsi h szétoffolom a topikot, de milyen bokaerősítő gyakorlatokat csináljak h ne nagyon menjen ki többet? -
#4806 egyébként ilyen bravúrnál ha birja még a játékos akkor az edző helyében én hagytam volna "dobálózni" még egy negyedet és akkor összejött volna 70-75 pont akár:) -
#4805 amikor elolvastam a hireket ma és láttam, hogy dobott 62 pontot ennyit tudtam szólni..bahh :) Tény, hogy sokat önzőzik de inkább a jó játéka az amit figyelembe kellene venni. talán egyszer ő is rájön, hogy együtt könyebb nyerni mintha magában verne meg egy csapatot. de amig ilyen teljesitményre képes addig elég ha berámol 40-60 pontot egymaga ugyis nyernek:P -
#4804 nem :D -
#4803 te vagy a házigazda, nem?
-
#4802 én nem tudom -
#4801 bannert nem rakod vissza? -
#4800 -
#4799 Hát talán azé me a nagydarab folyton szivatta :DDD -
#4798 csak éppen őnagysága nem tűrne meg még egy "olyan jót" maga mellett, nem véletlen maradt egyedül, nincs az a marha, aki mellette akarna játszani -
#4797 Teljesen egyet értek, aki képes ilyen játékra, annak nem fikázni kell a teljesítményét, hanem szerválni mellé még egy ilyen jót és akkor megvan a bajonki gyűrű :DD
Na meg a közönség ha ilyen KOBE SHOWt lát akkor hülye lesz elmenni.
Kár h mi nem csodálhatjuk meg a játékát, sajnos idén nem közvetítenek Lakers meccset, pedig azt bármikor megnéznám :DD -
#4796 amen. -
#4795 tessék mondhatják hogy nem passzol kobe,de kérdem én minek ha 33perc alatt dob 62 pontot!!!és méghogy nem megy a lakersnek uóbbi 10 meccsből 8at megnyetek!óriási játékos kobe és aki ezzel nem ért egyet annak köze nincs a kosárlabdához.pont. -
#4794 Kobe Bryant pályafutása talán legjobb mérkőzését játszotta mára virradóra az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 50. játéknapján. A Los Angeles Lakers hátvédje egyéni karriercsúcsot jelentő 62 pontot dobott a Dallasnak a STAPLES Centerben, a kaliforniaiak pedig 112-90-re legyőzték a vendégeket.
Mindössze harminchárom perc elegendő volt Kobe Bryantnek ahhoz, hogy pályafutása legjobb teljesítményét nyújtsa. A Los Angeles Lakers játékosa egyszerűen feltartóztathatatlan volt, 31 dobásából 18 a gyűrűbe hullott, 25 büntetőjéből huszonkettőt bedobott, és végül 62 ponttal zárt a Dallas elleni, 112-90-re megnyert mérkőzésen.
Bryant korábbi legjobb eredménye 56 pont volt, amelyet még 2002. január 14-én dobott a Memphis ellen. A 62 pontos teljesítmény természetesen idénycsúcs az NBA-ben.
Szintén párját ritkító bravúr, hogy Bryant a harmadik negyedben 30 pontot szerzett, ami ugyan nem abszolút NBA-rekord, de a Lakers történetében mindenképpen az. A ligában George Gervin tartja a csúcsot, ő 1978-ban 33 pontot rámolt be egyetlen játékrész alatt.
Ezek után nem csoda, hogy a kaliforniaiak úgy elverték a Dallast, mint jég a határt, volt úgy, hogy 35 pont különbséggel vezettek a harmadik tizenkét percben.
Bryant mellett egyébként a Lakersben senki nem érte el a tíz pontot, azonban a pályán lévő 11 játékos mindegyike dobott legalább egy kosarat.
A Dallas Mavericks – amelyben Dirk Nowitzki 18 pontot szerzett – egyetlen egyszer sem vezetett a mérkőzésen.
A Los Angeles Lakers az utóbbi tíz meccséből nyolcat megnyert.
A többi találkozóról címszavakban:
Megszerezte a huszadik győzelmét a Detroit Pistons, amely 87 százalékos teljesítménnyel továbbra is a legjobb az egész ligában. A michiganiek az utóbbi tíz mérkőzésükből kilencet megnyertek.
Az Auburn Hills-i csarnokban a Pistons a portlandi Zach Randolph 37 pontja ellenére is 93-89-re legyőzték a vendégeket.
A Milwaukee Bucks hosszabbításban verte 109-107-re a bajnoki címvédő San Antoniót. A Spursnek ez volt egymás után a második veresége.
A játéknap érdekessége, hogy nyolc találkozóból mindössze egyszer született vendéggyőzelem.
-
#4793 Félelmetes ez a Kobe!! :D :D Egyszerűen eszméletlen, hogy mit tud Kobe! Jordan is dobott egyszer Boston ellen ennyit!
Kobe-ba azt szeretem, hogy Ő legalább dob(!) 62 pontot, nem zsákol, mint LeBron! És legalább nyert a Lakers! :D :D -
#4792 Kobi 62 pont, és nem játszott a 4. negyedben :DDD Nem irígylem a csapattársait :) -
#4791 zaki indította a topic-ot, nem?!
Ő pedig sokat szokott fent lenni, meg modi is ha jól tudom... -
#4790 tudom, az a tárhely megszűnt, lejjebb belinkeltem az új bannert, kéne házigazda, aki berakja... -
#4789 The requested URL /sadpanda/nba/sg_nba_banner.gif was not found on this server.