NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor a témához egyáltalán nem kapcsolódó dologról beszéltek. Meg ez nem is chat. Beszéljétek meg privátban, vagy a saját forumokban nyissatok egy topikot és ott lehet csevegni. Ez a topik az nba-rõl szól. Nem arról hogy ki hova jár, meg hogy kit ismer.
Bazinga!
van egy osztálytársam aki onnan jött...most 7.-es Fazekas András..
nemtudom ismered-e..amugy melyik iskolába felvételiztél??
nemtudom ismered-e..amugy melyik iskolába felvételiztél??
a beni is ma volt McGrady ..tudod aki edzélsre jár..szinte mindne 8/.os ma volt..amugy az a cipõ 15 és 20 között van...
jaja..csak néhány a nike volt amik jók voltak..meg 1-2 reebok..de semmi extra..ehhez Pesten kell nézelõdni
elõbb voltunk benn a városban Tmacyval, nemvoltak igazi jó csukák, pedig jólenne nekem 1.
Kuss!-magyarázta.
jó kis csuka (majdnem olyan mint enyém volt - 2k3) és úgy nézem, ez jóval párnázottabb, kényelmesebb
és 10 ropi...pfff semmi érte... (nálunk a 2k3 40 ropi volt...)
és 10 ropi...pfff semmi érte... (nálunk a 2k3 40 ropi volt...)
zoom velocity <#integet2>#integet2>
dejó neked...
dejó neked...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jee a suns megint nyert..megint majdnem 130 pontot dobtak..és a nagy meglepetés..a nets elverte a lakers-t...
biztos kobe sérülése eléggé megingatta a csapatot...
biztos kobe sérülése eléggé megingatta a csapatot...
adjatok 1 linket plz. ahonnan a legújabb kodeket le lehet szedni!
leszedtem 1 300 megás mpg koncertet és csak 8 percet hajlandó jáccani belõle...ez hogy a faszomba lehet?
leszedtem 1 300 megás mpg koncertet és csak 8 percet hajlandó jáccani belõle...ez hogy a faszomba lehet?
Kuss!-magyarázta.
adjatok 1 linket plz. ahonnan a legújabb kodeket le lehet szedni!
Kuss!-magyarázta.
lehet, hogy ki tok menni LA-be (vízumon múlik), aztán majd kérek egy zsír kosaras cipõt, ha tényleg 100 dolcsi körül vannak az ilyen csúcsszupi cipõk, akkor annyiért bûn nem megvenni 😛 csak most jelenleg 5 pár cipõm van, szal... 😄 egy életre el vagyok látva lábbelikkel 😄
nemtom. sajna nem dobozba küldte (helyhiány miatt, nem fért volna bele a csomagba), haenm ilyen papírba belecsomagolva, szal nem tom megmondani a típusát <#duma>#duma>
thx. jó ízlése van a muteromnak, elõzõ cipõ, amit kaptam tõle, egy nagyon zsír tökfekete fila csuka, majd arról is talán nyomok be egy képet, ha kíváncsiak vagytok rá <#nevetes1>#nevetes1>
anyukád pénzért tud nekünk cipõt hizni??fizetünk!<#crazya>#crazya><#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>