11113
-
#11113 Sziasztok. Gyűlölök reklámozni, de most ha nem bánjátok kivételt tennék. Szeretném eladni ezt a Bulls snapbacket olyannak aki megbecsüli. Ha valakit érdekel Privátban jelezze. Köszönöm. -
#11112 Csak akkor nem kell, hogy ilyen nagy arca legyen, hogy a harmadik meccs után azt nyilatkozza, hogy Ő a legjobb játékos, bla-bla! Megérdemelte nagyon a GSW, örülök neki nagyon! -
#11111 Jart volna neki az MVP az elvesztett donto ellenere, emberfeletti volt, amit muvelt. Nelkule a rajatszasba sem jutottak volna be. -
#11110 azért James annyi elismerést megérdemel, hogy istentelenül játszott a döntőben, de egyedül nem lehet nyerni.... -
#11109 Igen, megint bebizonyosodott, hogy ez egy CSAPATJÁTÉK! -
#11108 Golden State Warriors megérdemelten elvitte a címet :) -
#11107 érdekes lesz a Suns vs Bucks, látom nem tartották meg a rövidujjú mezeket -
#11106 köszi srácok, megnézem a linkeket. -
#11105 rojadirecta.es, drakulastream.eu -
#11104 Link, nem tudom, hogy mennyire használható az ünnepek alatt én itt néztem egy-két meccset. -
#11103 van valahol stream a meccsekhez? -
#11102 Sport 1 Lebron Miami-ban :D -
#11101 LoL..Szegény Nicki..
-
#11100 Hát ez az, hogy CSAK Kobe-val... :( Nagyon szar a csapat, a rookie is lesérült az első meccsen! :) -
#11099 és mindezt Kobeval... -
#11098 Lakers mekkora iden, 0-5 :D
Szegyen vazze. -
wright #11098 George :( -
#11097 Gondolom az utálatot szeretnék vele csökkenteni, amit éreztek iránta mikor elment. Szépen megírták neki a szöveget mint egy jó hollywoodi film :) Ott értenek hozzá. -
#11096 Én egyáltalán nem vagyok James fan.... De kb én is így gondolom, ahogy te leírod. Ez a PR, amit most ekköré építenek egyáltalán nem tetszik. Ha ennyire szereti az "otthonát", akkor miért hagyta el? Persze, hogy a győzelemért, amit a CLE-nél nem tudott volna megszerezni. Csak akkor meg miért kell ezt ennyire amerikai story-nak tekinteni, csinálni belőle? Amikor ez nem érdem.... -
wright #11095 Túl van lihegve ez a James dolog.Profi játékos,eddig kevesebb lóvéért nyomta 4 évig,4 döntő-2 győzelem,elhomályosította Wade-et,meg gyakorlatilag mindenkit.Most elmegy Cleveland-be (nem haza....az csak pr) nagyobb pénzért,tele tehettséges játékosok közé,akik nem rokkannak le 10-20 meccsre+playoff-ra és nyer valószínűleg.Írom ezt úgy hogy nem vagyok James fan. -
#11094 azért az is érdekes, hogy mikor távozott James, akkor mindenki utálta Clevelandben, most meg már hirtelen megbocsátottak neki :D Ilyen ez... -
#11093 A Heaten kívül eddig is minden csapat drukkerei utálták, most átmegy egy másik csapathoz, ezentúl meg annak a csapatnak a drukkerein kívül fogja mindenki utálni. Sok minden nem változik. Sőt, ha a Lakersbe megy, akkor még jól is jár, mert LAL drukkerből több van :) -
#11092 Nemtom, engem teljesen hidegen hagy, hogy lojális-e vagy sem. Egy nagyon jó játékos, de ha menni akar, menjen. Ha végül marad, én annak is örülök. -
#11091 Erre csak ezt tudom mondani....
Egy "király" nem hűtlen.... -
#11090 értem, de ez attól még szerintem fasság. nem lesz ettől még egy köcsög. ha menni akar, akkor menjen. Előtte is volt Heat, utána is lesz. -
Remélem érted, hogy miről van szó.... -
#11088 "A pénzről szól a játék, a kupa az a bónusz."
Akkor miért játszik sokkal kevesebbért, csak azért, hogy tápos csapatban játszhasson? -
#11087 Értem én, de ettől még nem lesz senki egy rohadék. Csak a szurkolók mindenhol ilyen szentimentálisak. Ez és a többi is első sorban üzlet és csak aztán sport. A pénzről szól a játék, a kupa az a bónusz. -
#11086 Igen.... És van aki kitart a csapata mellett jóban, rosszban! ;) (Kobe, Jordan és még sorolhatnám az ikon játékosokat), akik nem azt keresték, hogy melyik csapatba igazolhatnak el, ahol éppen össze tudják vásárolni magukat.
Spurs is csapatot "épített", nem vett.... Ha érted mire gondolok! ;)
Jordan is azt nyilatkozta még régebben, hogy az Ő idejében, Ő le akartam győzni a többi csapatot, nem hozzá igazolni! Nem tehetek róla, nekem ez visszataszító. -
#11085 ez sokmindent NEM magyaráz meg... -
#11084 Mert a sok divatdrukker dobhatja ki a James-es mezeket. -
#11083 aztán miért olyan kurva nagy dolog az, ha eligazol? Másik ezer játékos jön-megy a ligában, miért pont az övé lenne a legnagyobb patkányság? -
#11082 Hát, nem nézek ki belőle többet.... -
#11081 h-h lelép? -
#11080 James lelép a nyáron? -
#11079 na a Miami nem lett bajnok haha :D -
#11078 -
#11077 közbe megtaláltam. Félidőben elaludtam :D -
#11076 Sajna nem láthattam de eredmény alapján jó meccs lehetett.
Ha all star, nálam ez a legemlekezetess
-
#11075 sport1-en volt 2-től,4 kávéval végigfeküdtem a meccset de megérte,eddigi legjobb all star meccs volt amit láttam