35
  • e-jay
    :: Palace Portal ::
    A Warez Alliance tagja.
    Albumok, Maxik, Single-k, Oldiezok, mindössze 160Ft+ÁFÁ-ÉRT! Ezt a lehetőséget te sem hagyhatod ki!
    http://palace.cjb.hu
  • mrzool
    "az IIS-t hetente nézegethettem hogy mit találtak benne"

Lockdown, URLScan?

"Az OWA egyébként szintén basic security-t használ, ahol a jelszó átkering az egész neten text formátumban. "

IPSec?
  • Pheel
    Oké. Te ússz szemben az árral. Vagy legalábbis keresztben vele. Kell ilyen is, szó se róla. Majd elfáradsz :)

"Úgy lesz megkreálva, mint minden MS termék. Feltételezik, hogy a felhasználó egyedül használja otthon a gépét, és mindent megtehet rajta."

A minden MS termékbe beletartozik a MS SQL Server, az IIS és a Windows Terminal Services is? Szakember úr...
  • mrzool
    Képzeld, én is hallottam róla. Csak képes vagyok megfelelő szkepticizmussal kezelni a híreket. De hajrá, bebizonyíthatod, hogy a media player küldözget: sniffeld a hálózati forgalmat. Hidd el, nagyon sokan próbálták már bebizonyítani, hogy a mediaplayer&MS rossz, csúnya, spy, etc... Neked talán sikerül! Ne add fel!:)
  • Pheel
    A cilus a macska becézett alakja :) HoldMacsek :)
  • Ch_Slater
    hmm. a cilusok nemtom mi, de a CIKLUSOK-at annál inkább...
  • Pheel
    Megint sok az értelmes ember itt. Anyázzunk csak habzó szájjal csupán azért, mert oda van írva, hogy Microsoft! Azt sem tudjuk, hogy miért anyázunk. Ha más cég lenne, nem lenne egy rossz szavunk sem ugye. Magatokra ismertek?

tomsh: a RealPlayer legalább bannerezik és gyűjti a szokásaidat, valamint szarul van megírva és tetűlassú. Határozott előnyök a MediaPlayer nem létező spyware szokásaival szemben...
  • Ch_Slater
    Hir a jövőből:
    2008. március 2.: A Microsoft szoftvere szabályozza a Hold-cilusokat
    2014. szeptember 5.: A Microsoft oprendszere vezérli a Mars pályályát. A bolygó sűrűn kékbe borul...
    röhej...
  • mrzool
    "-ala mediaplayer-"

Bírom ezeket az urban legendeket. Bármi bizonyíték, hogy a media player nem megfelelő adatokat küldött? Vagy csak hallottad / olvastad valahol?:)) Lol.
  • mrzool
    "Ez itt a lenyeg!... ELOFIZETESES!!!"

Ezen gondolom azért akadtál fenn, mert vagy nem használsz antivírus szoftvert, vagy az valamilyen kalóz példány. Képzeld el, az összes nagy antivírus cég előfizetéses konstrukcióban árulja a termékeit. (Pontosabban a frissítésekre kell előfizetni.)
  • b
    wow, bukarest! ez közel volt! valaki van a virusbustertől, és kommentálná a dolgot?