55
Tiger Woods PGA Tour 2004
  • K.András
    #55
    már van thx
  • K.András
    #54
    Bazze,azért nem semm,i hogy most sikerült levadásznom végre...
    Kéne egy serial tud mondani valaki?pls thx
  • Árnyvadász
    #53
    Nem lett jó a rajz :(( Bühü
  • Árnyvadász
    #52
    Istensirály a játék! Mósön Kaptár nagyon ott van a szeren. Igazi felüdülés játszani vele. Az igaz, hogy könnyű, de legalább van sikerélményem is:)

    Grafika is szép. Gépigény meg semmi.

    Kicsit megkésve, de törve nem.

    ______
    I I
    I______I
    I
    I
    I I
    I I
    I O I
    I Ide üsd
    I O
    OOO Innen

  • donpedro
    #51
    Ne sajnáld a 2003-at, ugyanaz, mint a 2004 :) Egyszóval király mind a kettő :))
  • Razgon
    #50
    Mostanában jutottam hozzá, nagyon ász! A 2003-as kimaradt az életemből, nem lehet sehol sem kapni.

    A 2004-es birtokában viszont már nem is nagyon hiányzik.

  • zaki
    #49
    játszik valaki még a gémmel?
  • zaki
    #46
    senkinek nincs kedve multizni?
  • zaki
    #45
    p*csába, én meg még mindig csak a letöltéssel szenvedek
  • gyraph
    #44
    Ja és lehet, hogy lassan el kéne kezdeni multizgatni a játékkal!!!
  • gyraph
    #43
    Kezdő ütővel és labdával és karakterünk nem fejlesztésével szerintem közel sem lehet hasonló statisztikákat produkálni. Egyébként valóban könnyebb a program, ahogy haladunk szépen előre, de én még mindig azt mondom, hogy a 2003-asnál nehezebb és nem találkozok benne annyira irreális dolgokkal... bár tőlem is lehetne a programm sokkal nehezebb :). És ha az a kérdés, hogy fejlődött-e a tavalyihoz képest, hát a válaszom az, hogy egyértelműen igen. Gondolom te sem a normal szinten nyomod...nem tudom, hogy lehetne nehezebbé, reálisabbá tenni, de azt tudom, hogy én is élvezem a játékot :). Talán a még profibb szintek elérésével megszűnik ez a tendencia és nehezebb lesz a game.
  • donpedro
    #42
    Igen ám, csakhogy fejlődés nélkül a karrier módban nem lehet haladni, márpedig én jobban szeretem, ha az ellenfekeimet nem Jim Swansonnak, illetve Josh Vincentnek hívják, hanem mondjuk Sergio Garcia-nak, esetleg Tiger Woods-nak. Szerintem ez nem mindegy.

    Arról nem is beszélve, hogy kezdő ütővel, labdával, stb is hasonló statisztikákat lehet produkálni.

    Egyébként félreértesz, én élvezem a játékot, a 2003 is könnyű volt, mégis állandóan nyomtam. És a hozzászólásomban is elsősorban a realitás hiányát bíráltam, bár tény, a játék lehetne nehezebb is.
  • gyraph
    #40
    Akkor ne fejleszd a karaktered...menjél kezdő ütökkel...kezdő labdával...amatör játékossal végig a gémbe és próbáld élvezni a játékot.
  • donpedro
    #39
    A nehézséggel kapcsolatban egy apró adalék. Felírtam a saját statisztikáimat, majd összhasonlítottam azokat Tiger Woods valódi statisztikáival. Nos, ahhoz képest, hogy még csak most fejeztem be a pro levelt, a legtöbb mutatóm máris sokkal jobb, mint Tiger IRL adatai. A Driving Accuracy, a Putts in regulation, illetve a Putts per hole is messze jobb nálam, de tulajdonképpen csak a Driving distance-ben vagyok lényegesen lemaradva, mivel ez nálam csak 262, míg Tiger-nek 299, IRL.

    Szóval az EA-s fiúk egy kicsit elszálltak, ami a realitást illeti.
  • donpedro
    #38
    Minél nehezebb fokozaton játszok, annál könnyebbnek tűnik a fejlődés miatt. Eleinte voltak gondjaim, most viszont már minden túl könnyű. Remélem, hogy később megfordul a tendencia.
  • Ramore
    #37
    még a végén rádumálsz! :)
  • gyraph
    #36
    Már le lett írva 1-2 vélemény, ezek alapján szerintem azért érdemes leszedni, de te tudod. A legfontossabb az a játékban, hogy sokkal nehezebb, tehát nem fogsz 100km-ről lyukba találni 20-szor :), legalábbis én az előzöben (2003)rengetegszer túl könnyünek találtam a gémet és hihetetlen messzeségekből lyukra tettem a labdát. Na azért a 2004-es jóval reálisabb, mert itt sokkal jobban oda kell figyelni, hogy melyik ütöt választod és melyik ütéstipust és nem adja automatikussan a gép a legmegfelelőbbet. Még mindig azt mondom, hogy sikerült fejlődnie a gémnek, de nem csak ezekben, hanem egyébb más dolgokban (lentebb) is.
  • zaki
    #35
    én azért levakarom :)
  • Ramore
    #34
    nem hiszem, hogy annyival jobb lenne, mint a 2003-as, hogy megérné levakarni valahonnan
  • zaki
    #33
    hát nem volt igaz, még most is töltöm a játékot :(
  • zaki
    #31
    nem fontos már thx, estére leér a dc-ről, ha minden igaz
  • zaki
    #29
    linket tud valakee? dc-n alig van meg vkinek...
  • donpedro
    #28
    Tudomásom szerint a double eagle az, amit más néven albatrosnak is hívnak, ez pedig a -3 ütés 1 lyuk alatt, vagyis egyel jobb, mint az eagle. Tulajdonképpen a triple bogey ellenkezője.

    Egyébként én nem tudom, hogy milyen trophy ball-okat lehet nyerni, ezt hol lehet megnézni? Esetleg le is írhatnád ide.
  • donpedro
    #26
    Sajna úgy tűnik, hogy megint elkövették azt a hibát a fiúk, mint a 2003-ban: nagyon sokba kerülnek a skillek, ellenben borzasztóan kis összegeket lehet nyerni. Ráadásul a golfleckék is egy vagyonba kerülnek. Amateur szinten nem volt vészes, de a pro már elég gáz sztem. 3500$ egy naymvadt golfleckéért, és ez még csak a második szint. Ezzel a tendeciával Master szinten már százezrekbe fog kerülni egy lecke, ami enyhén szólva röhejes. Ráadásul aránytalan a feladatok nehézsége. A stroke, match és ehhez hasonló versenyeken nincs ellenfelem, viszont egy "ki tud a bunkerből legközelebb ütni a lyukhoz" típusú versenyen csak mázlival tudok érmet nyerni. Összességében véve elég uncsi lesz a játék, ha mindig simán nyerek minden versenyt az első két szinten, és sztem azután sem lesz sokkal nehezebb, de ezt már sokan nem fogják kihúzni, és megunják jóval előbb...

    Továbbra is zavar, hogy nem lehet normális tornákon részt venni, nem értem, hogyha ennyi licence-t meg bírtak venni (pályák játékosok, stb.) akkor miért nem bírtak már egy kicsit nagyobb mélységet a játéknak azzal, hogy lenne külön European Tour, esetleg nemzeti versenyek, stb. Figyelembe véve, hogy van random karaktergenerálás, ez sztem simán megoldható lett volna.
  • Forrest Tomee
    #25
    "Ja, a karakter elkészítése szerintem piszok jó, legalább háromnegyed órán át szórakoztam azzal, hogy létrehozzam a saját virtuális másom."

    LoL, én megnéztem kb mennyit híztam az elmúlt másfél évben, hááttt.... így már jobban látom miről beszélnek az ismerőseim :o)

    Egyébként színvonalas játék, pedig nem szeretem a pepecselős mókákat, de ez leköt.
  • donpedro
    #24
    Szerintem is nehezebb lett, mivel megváltoztatták az erő alkalmazásának jelentőségét. Most sokkal jobban figyelni kell, az első néhány lyuknál egyszerűen képtelen voltam normális erővel megütni a labdát a greenen, vagy túl rövidek, vagy nagyon hosszúak lettek a puttjaim. És még most is gyakran megesik, hogy a túl erős ütés miatt kiszédül a golyó a lyukból.

    Kicsit eszi a hardvert ez a dög, nálam folyamatosan darál a vinyó, és néha emiatt meg is akad. Mondjuk Rammal nem állok túl jól, és az oprendszert se tegnap telepítettem...

    Szerintem szebb lett, mint korábban, pedig én csak egy Radeon 8500-on néztem.

    Attól tartok, hogy a karrier mód ezúttal is eléggé arcade jellegű. Nem hiszem, hogy Tiger Woods sűrűn játszana pl. skins típusú meccseket. Az lenne a tuti, ha a kezdeti fejlődgetés, miegymás után a rendes versenynaptár szerint lehetne küzdeni a tour-cardért, majd menni a nagy versenyekre. Ráadásul engem kifejezetten dühít, hogy nem versenyezhetek egy normális tornán, amíg nem értem el a megfelelő statisztikákat. A 2003 karrier módja nekem ezért volt csalódás.

    Persze ott van a season mód, de abban meg nincs benne a fejlődős rész.

    Ja, a karakter elkészítése szerintem piszok jó, legalább háromnegyed órán át szórakoztam azzal, hogy létrehozzam a saját virtuális másom. (Kicsit azért mellben, bicepszben tettem rá egy kis pluszt, mert az a valóságban is rám férne...)
    :)
  • gyraph
    #23
    széj vát
  • gyraph
    #22
    Igen maradt..., illetve kétfajta True Swing (V) és (B) van és a sima "klikkelgetős" irányitás helyet (aminek már nem is emlékszem a nevére), most 2-click, vagy 3-click választható, de azt ki se próbáltam...maradok a jó öreg True Swing-nél.
  • Alexease
    #21
    Belsonezet, FFB van?
  • Ramore
    #20
    a játék irányítása maradt?
  • gyraph
    #19
    A felszín alatt tulajdonképpen nem sokat változott, de azért a játékélmény szerintem jobb lett. Carrier módban a megszokott tournaments-eken kivül van egy World Tour lehetőség is, ahol általában több helyszin közül lehet választani, a kiválasztott helyszinen kis versenyeken kell résztvenni és ha teljesiteded a kis versenyeket, eljutsz a helyi "Course Champion Match"-ig....ja és egyenlőre nem találkoztam a -szerintem unalmas- naptár szerű játékmenettel. Mintha kicsit nehezebb is lenne a játék, főleg ha nem a normal szintet választod. A simulation mód sem maradt le. Összességében azt hiszem sikerült fejlődnie a játéknak megint.
  • Alexease
    #18
    Aaahh tok jo;) Commodoron golfosztam utoljara;))
  • zaki
    #17
    emberek, aki már játszott a game-val, az meséljen már 1 kicsit róla, hogy milyen! sok változás van a 2003-hoz képest?
  • gyraph
    #16
    Melyik progi is ez? Radeon9800PRO-m van és hát a tavalyi jobban nézzet ki TI4200-al...kiváncsivá tettél!
  • Inquisitor
    #15
    Ha valakinek nem néz ki elég jól és Radeonja van, akkor van hozzá trükk, amivel el lehet hitetni, hogy GeForce FX kárya van a gépben.
    Akkor "véletlenül" megjavul, sőt sokkal szebb lesz, mint ha tényleg az lenne ...
    Ezen kívűl egész jó kis progi ez. :)
  • donpedro
    #14
    A 2003 nagyszerű volt, és szerintem ez is az lesz. Épp most installálom...:)

    Mondjuk az előző is nagyon könnyű volt, de azért végignyomtam, amit lehetett.
  • Kaszi46
    #13
    www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=2525
  • Ramore
    #12
    Nem tudom mekkora lehet a fejlődés a 2003-hoz képest, nem biztos, hogy belevágok a letöltésébe az újnak! A 2003-as szuper úgy, ahogy van!
  • donpedro
    #10
    Megjelent?!!! Juhhéé!! Ez a jó az EASPORTS-ban, jönnek a stuffok csőstül, az ember nem győzi izzítani a netjét...

    Érdekes lenne, ha mondjuk én, aki minden sportot, és sport témájú játékot szeretek, mindet eredetiben akarnám megvenni... Néhány hét alatt biztos elvernék rá egy 100-ast...
  • antijedi
    #9
    LOL :PPP