Filmidézetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Bunyózunk benga??? 😊
Amúgy szerintem nem nagy szám a snács szinkronja...
csupa B kategóriás hang...gagyi!

Þór vígi þessi rúnar

Punker
Desperado

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Hetihetes ?

Blasta
Ide valami posztmodeln képet képzeltem el, valami gólyát, vagy egyéb madalat áblázolót!

(Na ez mibõl van, ki tudja? :-D)
(Sokat segítettem a kiejtéssel... :-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
- Egy bomba van az egyik utasnál!
- EGY BO....?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Annyira megijed, hogy végig sem tudja mondani.)
- Nem egy bo, hanem egy bomba!

Airplane 2

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
ja, és felveszi: bonjour? (nem tom, hogy írják) 😄DDDDDDD

cSuwwi
Nekem az jött be nagyon amikor elõszõr mutatják golyófogú Tony-t. (Még Mózest is életre kelti, ha jól megfizetik) 😊

Éppen munka közben zavarják, amikor veri a csávó fejéhez a kocsiajtót. 😊)

shit happens

cSuwwi
-Ez rézpénz!
-Mit kezdjek ennyi kiba*zott rézpénzzel?

😊)

shit happens

zaki
legjobb: amikor a fogadóirodába betörtek, és azt hitték az akta táskás csávóról, hoyg õ a 4 ujjú frankie, erre a néger: NEKED 5 UJJAD VAN?! te rohadék!

zaki

cSuwwi
- 86 karátos.
- Hol van?
- Londonban.
- Londonban?
- Londonban.
- Londonban?
- Igen, Londonban. Nem ismerõs? Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idõ, kibaszott Mary Popkins, LONDON!

LOL 😊) álá Blöff 😊

shit happens

zaki
mondtam, elnézést

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Punker
- Ki tudod nyitni az ablakot, apu ujjlenyomata megvan a zsaruknak.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Elnézést kérek, hogy mittomén hány év alatt csak 25hozzászólásra tellett ez a nickem alatt - így tényleg nem lehet olyan véleményem, amit komolyan kéne venni. Valóban nem írkálok a "hány óra van", "melyik szó jut eszedbe" és társai topikokba, sõt, általában csak olvasom az emelkedett hozzászólásokat - továbbiakban akkor még jobban meghúzom magam.

zaki

Loál János
- Rohadt északi köcsögök!
.
.
.
- De utálom ezeket a déli buzikat!

Ravasz, agy, 2 füst.puskcs.

Carlos
Fura nem? Csöng a telefon, akárki lehet az. De ha csöng a telefon, fel kell veni nem? Nemigaz?

Þór vígi þessi rúnar

"Miközben az ételt élvezed, gondolj azokra a lényekre is, kik életüket adták, hogy tested táplálhasd"
Egy Dean R. Koontz könyvbõl van az idézet, már nem tudom melyikbõl. És mivel elég sok mûvét megfilmesítették...
Punker
-Szia Peg
-Honnan tudtad hogy én vagyok?
-Hallottam ahogy az Isten felkacag...

Loál János
Minõsítgetsz!!! 😄DD

zaki
jogos. Sorry greg, jövök 1 bambival

Csacsi
Tõlem nem kell elnézést kérned....csak szerintem tényleg nem ez minõsít egy embert....ugyanúgy -azért fórum a fórum - mindenki beleszólhat a dologba, és mindenkinek lehet saját véleménye.

Ne értsd félre, én nem téged bántalak, vgay Õt védem, hanem simán véleményt alkottam.

Remélem nincs harag.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
igazad van, elnézést

Carlos
Terminátor az egyik kedvencem.
Nem is szenvedtem végig! Inkább megvártam azt, ahol sütin nyomja angolul.

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
"nem tudom, hogy mit érdekel egy olyan csóka véleménye, aki kemény 2 év alatt 18 kommentet böfögött be"

Ez micsoda, ha nem minõsítés?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
ok rendben, de azt nem írtad, csak azt, hogy egyetértesz... mind1. én is láttam csomó elb*szott szinkronos filmet. pl: Terminátor 3, Gladiátor, Ponyvaregény se volt vmi nagy szám, stb...

Carlos
greg5: "Láttam pár elb*szott magyar szinkront elhiheted"
Én ezzel értettem egyet!!! Mert énis láttam pár elbaszott szinkront!
De a Blöffét nem láttam!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
nem minõsítek én itt senkit.

zaki
hehe, épp ezen gondolkozok én is, ilyenen vitatkozni 😊

Csacsi
Miért minõsít, az egy embert, ha csak ennyit szól hozzá a témákhoz? Attól még nem lehet saját véleménye, mert nem ül folyamatosan a net elõtt, és dumál bele mindenhova értelmetlen dolgokat?

Loál János
Persze, vitatkozzatok ilyeneken!

zaki
nem 2, hanem 3 év alatt sorry

zaki
a ravasz is ott volt. de a blöffé kiváló. nem tudom, hogy mit érdekel egy olyan csóka véleménye, aki kemény 2 év alatt 18 kommentet böfögött be, na de az vitszes, hogy azt mondod, egyetértesz vele, holott nem is láttad szinkronosan. ha tudsz vmi progit, amivel hangot lehet felvenni, akkó szólj, és mutatok pár részletet a filmbõl. én biztos nem tudnám megnézni a filmet eretedi nyelven. ez kb olyan, mint a bud spencer & terence hill filmek. megvan 4 film dvd-n rajta az eredeti nyelven, bele is néztem kíváncsiságból milyen, hát érdekes volt 😊

Carlos
Abban, hogy vannak nagyon elbaszott magyar szinkronok.
A Ravasz...az jó volt.
Gyanítom akkor ezis jó lehet...

Þór vígi þessi rúnar

zaki
akarom mondani nem is láttad szinkronosan

zaki
miben értesz egyet? nem si láttam szinkronosan 😄
VAZZE

zaki
gagyi szinkronos lol

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

ROHATTJÓ!!!!

Carlos
Egyszer azért lehet, hogy megnézem magyarul is.
Kíváncsi vagyok!
Amúgy nekem is az egyik kedvencem a Blöff!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
na mind1, akkó nézd feliratosan. én már vagy 6X láttam a filmet, és 1ik kedvencem, mekkora dumák vannak benne... haver bécsben lakik, havonta átjön 1X, akkó mindig megnézzük a filmet 😊

zaki
lol, te nagyon nagy alma vagy. akkó nézd feliratosan a kis hableáyt az való neked

Carlos
Szerintem azért is tetszhet Nektek a szinkron, mert a magyar káromkodás sokkal színesebb, mint az angol, ahogy csak Fuck meg Shit van jóformán. Magyarok meg cifrázzák igen hangzatosan (lsd Ravasz, agy...).
Az jó volt szinkronnal...

Þór vígi þessi rúnar

Lteebee
Szerintem is jó a blöff szinkronja.

Az eredeti is király és a szinkron is zsír.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Carlos
Erre gondolsz?:

Tony, csinálj valami szörnyût.
A kutya. Biztos a kutya ette meg.
Akkor, nézzünk bele, Tony.
Mibe?
A kutyába.
Úgy érted, nézzünk bele a kutyába?
Úgy értem, nyisd ki.
Ez nem egy kurva babkonzerv. Hogy gondolod, hogy kinyissam?
Tudod mire gondolok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, meg:
Vincent, a kocsmai jelenetnél, Sol-nak, hogy lõjje le Bullet Tooth-t:
-Shoot him!
-Oh...

(De az a hangsúly amivel Bullet ezt kommentálta az valami fergeteges! Isteni ez a film.)

Þór vígi þessi rúnar