Filmidézetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
csiklandós

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
A lábfej az amputálás után még siklandós marad. Mondja, mami, a kislánya ravatala hol fogja csiklandozni magát?

(A bárányok hallgatnak - Lecter doktor éppen nagyon tapintatos a szenátornõ elõtt :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

zaki
az qrva jó, amikor a kocsiban ülnek, operát énekel a csóka, megállnak a buszmegállóban, lehúzzák az ablakot a többiek, erre a csóka: Basszátok meg

wizy
Valami Amerika...... jó film volt:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

"-Hát nemigaz, a kis köcsög bebaszott a Dunába !
-El voltam keseredve s az utolsó pillanatban jutott eszembe hogy nem tudok úszni, te viszont igen !"

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki

Punker
Finding Nemo

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

én passzolom, de megnézném....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki
-Kúl hány éves vagy?
-150 éves leszek a nyáron, a nagyfateromnál ünnepeljük, na csákány

most láttam a filmet 😊

Punker
Üvegtigris

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
"...ha ez mégegyszer elõfordul megbaszom a narkós kurva anyátokat..."

Ez mibõl van :
-Te Lalli! Rossz helyen van ez a kocsi!
-Dehogy van ez rossz helyen ! Majd beindul ez !

LittleL
- Figyel már, higgyj nekem. Mindjárt bejön Larry és azt mondja, hogy induljunk mert nemsokára beüt a hóvihar.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
(zongoralecke)
- Mondja fiatalember, ez az elsõ leckéje.
- Igen, bár az apámnak bútorszállító cége volt. Így hááát.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
(mormotával menekülnek)
- Figyeld ám az utat. A szemed sarkából, a szemed sarkából.
- Magasra célozzon, nehogy megsérüljön a mormota.
- Háromra kezdek Larry. Egy, Kettõ , Három...

LittleL
- Kiborult a primadonna.

LittleL
( tudakozóval beszél)
- Honnan tudja, hogy lesz holnap. Most is másodszor van Ma.

LittleL
(reggel felébred, az elsõn)
( rádió szól)
- Boldog mormota napot,......... és ott motoszkál Minden fejben, minden átfagyott fejben.......
- Baj van fiúk, ez a tegnapi szalag.

LittleL
- Hát ilyen problémával nem találkoztam.
- De ugye járt egyetemre, vagy felvett ilyen órákat.
- Háááát. Hallgattam valamit az abnormális pszichológiáról......
- ( fejét veri a párnába)

LittleL
- Te tudtad, hogy jégszobrász a pasi ?

pszichológus a legnagyobb !!!
-Hát, ez lenne az én problémám...
-Ön súlyos tévképzetekben szenved.. több kezelésre lenne szükség.. .jöjjön vissza holnap.

LittleL
(megérkeznek a prostival, meg a mercedesszel a mozi elé)
( Bill Murray vadnyugati ruhában)
- A kedvenc filmem, már vagy' százszor láttam.

LittleL
- Jaj. Egy kis aprót a szegény ööreg embernek.
- Majd holnap kapsz papa.

LittleL
- Isten vahyok.
- Nem vagy isten.
- Nem azt mondtam, hogy "az Isten", csak egy isten. Azt nem hinném.

"És most itt állunk ebben a rohadt hidegben és izgatottan várjuk hogy ez a kurva mormota kimászi-e a rohadt gödrébõl ..."

LittleL
-Túl sok a szabály ebben a világban. Azt mondják, öltözz rendese, járj munkába..... És azt mondják, ne autózz a síneken.
- Nézd Phil. Ezzel még én is egyetértek.

LittleL
- Megmondjam milyen lesz a tél ?
Hideg, és kurva hosszú.
Szánalmasak vagytok itt ezzel a mormotával.....
- Kiborult a primadonna...

LittleL
- Ugye nem találod ki, hogy ki vagyok ?
- Ned Prierson ?

LittleL
És az "Idétlen idõkig " láttátok ?

- Vigyázz arra a pocsolyára, mert méééély!
Háháháháháháhááá.....

CSOCSO
-18 evig nema voltam!!!
/sokan/-CSODAT TETT!!!!
😊))))))))))))))
Narancs
Ford Fairlane:
"Csak nem hittétek hogy kifingatunk egy ilyen baszott drága koalát...!!!"

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

mekkora egy film az IJ3😄 vagy 100szor láttam, régen mindig csak agyonnézett német alámondásos kazettán, most meg fenn a polcon a dvd😄
Jó jelenet mikor vana könyvégetés, viszi a naplóját és Hitler elé keveredik az meg aláírja😄

LittleL
Indiana J:

- 11 óra apa, tûûûz.!!!
(apja órájára néz)
- Nálam még csak tíz óra van fiam.
- Apa, 10 óra, 11 óra, 12 óra. 11 óra tûz!!!
(tra,ta,ta,ta,ta)( szétlövi a farok-szárnyat)
- Óóóóóó.
- Eltaláltak apa?
- Többé kevésbé. Sajnálom fiam.

LittleL
És utána mindenki lobogtatta a jegyét.

He, király jelenet.

PREMIERE1
"Nem volt jegye!" (Indy 3) 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

LittleL
Kék villám:

- Szállj le azzal a darálóval öreg!!!
- Ááá.Buenos dias amigo.
- Most nem viccelünk. Szállj le azonnal.Két rakomány zsaru várja, hogy leszállj.
- Sajnálom de nem tehetem.
- Vissza a bázisra, vagy tüzet nyitunk!!!!
- .....
- Na jó , szedjétek le.
(tra.ta.ta.ta.ta)
- Most én jövök
(tra,ta,ta,ta)
- A piszkos strici!!!!!

LittleL
Kék villám:

- Szállj le rólam, te segg!
- Mi a fene. Kötekedik ?
- Nem. Megismétlem. Szálljon le rólam.

LittleL
Kék villám

(tyúúúúú.)
- Egyszer elkaplak.

Adam5
Szarok a végzetemre!

Adam5
Ja és amikor 2. mondta hogy most télleg a kezébe beszélt 😄

LittleL
- Vetkõzz!!!
- Várj a sorodra RIPI!
- Most !!
- Kérd meg a kezem.
( ropp....Aúúúúú)
- Most!!!!

LittleL
- Tögölj meg, te mocsodék !!!
- ..... Kérés nem teljesíthetõ!

Adam5
Nincs végzet csak ha bevégzed

Blasta
-A csomagtartóban van pár ing, azokat tépje szét egyenlõ darabokra!!!!
-Ezeket, amikbe az van beleírva, hogy ER...MENÁJ???????
-ármáni....ármáni, azért csak tépje szét!

:-DDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ja.. énis ezt használom idõgépnek...eddig még nem csalódatm benne..😛

Jano
Sikkasztási dolog is volt a gyár bezár(at)ásának hátterében, ráadásul nem is volt sikeres ez az acélcsoda. De idõgépnek pont tuti volt szerintem. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
- Hello , Kelvin Kline
- ?????.....
- Bele van hímezve az alsónadrágodba, vagy nem így hívnak ?
- ????... De igen, így hívnak.

LittleL
Jaa, csak leszedtem valahonnan a képet. Nem a filmbõl van.

Egyébként Mr.DeLorean építette kocsival tényleg sok baj volt.
Igaz hogy a karosszéria rozsdamentes acélból volt, de
az ajtók teleszkópjai egy-két hónap alatt elromlottak, és sosem nyíltak fel teljesen maguktól.
Meg a kalaptaró is filigrán volt, meg az egész konstrukció.

Azért ment csõdbe a cég 8000 darab eladott kocsi után.
Lehet, hogy amikor a filmben leáll a kocsi motorja az nem is volt megjátszva. Hehe.

LittleL
- Nahát, Klara majdnem belezuhant a Klara szakadékb...
Te magasságo. Klarának bele kellett volna zuhannia.
- Igen, emlékszem az iskolában tanultuk, hogy 100 éve belezuhant a szakadékba egy tanárnõ. A suliban van egypár tanár , aki belezuhanhatna.
- Te magasságos, 100 éve. Az most van. Megint jól megbolygattam a téridõ-kontínuumot.

RelakSfromhome
Az már annak a résznek a közepetája!!!444

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)