1929
Híres vagy poénos filmidézetek
  • RelakSfromhome
    -Már megint ránksóztak valami marhaságot.
    -Csirkeséget!
    -
  • LittleL
    - Hogy van a sebed a fejeden ? Ahá, már szépen gyógyul...
    Csak azt bánom, hogy Detroitban úgy elhanyagoltalak.
    [Uffffrhhh]
  • Buddy
    -ki engedte be magát?
    -nem kértem engedélyt...adj Isten....Mike Tendinoval kapcsolatban lesz néhány kérdésem
    -még visszahívlak drágám...és mire kíváncsi?
    -úgy tudom maguknál dolgozott
    -ez valóban így van
    -néhány napja meglátogatott Detroitban....és valaki meggyilkolta
    -a mindenségit...hát ez....borzalmas...lesúlytó hír annyi bizonyos...szíveskedjék helyet foglalni...megkínálhatom valamivel?
    -nem kérek semmit....milyen munkát végzett maguknál Tendino?
    -bocsásson meg, de..nem értettem jól a nevét
    -Axel Foley
    -ne vegye rossz néven Foley úr, ha egy kissé nyersen hangzik amit mondok, de attól tartok, amit kér...a detroiti hatóságokra tartozik és nem magára..ha megbocsát, ne tartóztasson tovább, dolgom van
    -csak azt szeretném tudni, milyen munkát végzett Tendino
    -uraim mutassák meg Foley úrnak, merre van a kijárat
  • LittleL
    És fiúk, nem tűrök semmi svindlit. Ismertek !
  • RelakS
    Tony, csinálj valami szörnyűt!
  • cSuwwi
    A ravasz az agy és a két füstölgő puskacső
  • LittleL
    miez ?
  • cSuwwi
    Ne csináld ezt! Ne szórakozz velem! Csak most ne. Na elmész te a picsába! ... Azt a kurrrva istenit! A hétszázát. Ma este kaszálni fogunk. :)
  • LittleL
    - Mit csinál ez a hülye ?
    ...
    ..
    - Vigyázzz!!!
    [durr]
  • Alien!
    hullaházban:

- Doug! most lássuk Joey tetemét!
    - Igen...tessék,tipikus 22-es...
    - 22-es???
    - igen,a test 22 lábnyira feküdt a kocsitól....

Nagyon Különleges Ügyosztály
  • Buddy
    -helló fiúk...maguk a tartalék csapat?
    -nem...mi vagyunk az első csapat
    -igen és nekünk hiába dug banánt a kipufogócsövünkbe
    -hiába dugok banánt a kipufogócsövükbe...figyelj, ezt sokkal természetesebben is mondhatnád, mondjuk így: Nekem hiába dugsz be banánt, haver....érzed, így sokkal jobb...ez a ficsúr rossz hatással van rád...ugyan már, csak szívózok veletek....és most így jöttök utánam mindenhova?
    -nincs kizárva
    -ez Viktor Maitland háza
    -uhm..igen, azt hiszem...na én eleget láttam, hoztam magammal sört, nem kértek?
    -nem úgy néz ki, mint aki nyaralni jött, inkább, mint aki nyomozásra indul
    -áá, dehogy, piknik...piknikezni...na a csevegéssel azt hiszem jóllaktunk, itt az ideje, hogy lássunk is valamit...bocs
  • Buddy
    -mi ez?
    -kávé...tudod mire való?
    -igen...forró vizet szűrnek át rajta és megisszák
    -jó, akkor átszűrünk rajta forró vizet és reggel megisszuk
  • Buddy
    ezért jobb lenne ha Viktor is megvizsgáltatná magát, biztos ami biztos, nehogy akkor derüljön ki, amikor viszik a boncterembe
  • LittleL
    - Az a helyzet, hohy ma reggel tudtam meg, hogy
    megfertőzött az AIDS vírus.
    - Akkor véleményem szerint is az lenne a legjobb, ha ezt személyesen közölné Maitland úrral.
    - Véleményem szerint is Az lenne a legjobb...
  • Buddy
    -látjátok srácok, tudtok ti kedvesek is lenni
    -csak ön után
    -csak ön után
    -állati aranyosak vagytok, de tényleg
  • Buddy
    majd az utódom megeszi
  • LittleL
    - Tagarrt ? egész jó vagy belharcban.
  • LittleL
    - Manjek ki ? Pont most ? Nahát, ilyet se láttam még, hogy egy cellában telefon legyen.
    Fiúk had maradjak még egy picit, épp most rendeltem magamnak egy pizzát.
  • Buddy
    -miért nem árulta el, hogy maga is rendőr?
    -mert el voltam foglalva a saját bajommal...de hogy a fenébe van az, hogy letartóztatnak valakit, csak azért, mert kidobják az ablakon
    -hat! szemtanúnk van rá, hogy maga bement, elkezdett randalírozni és végül kiugrott az ablakon
    -és ti ezt bevettétek? mik vagytok ti, rendőrök vagy házmesterek?
    -szívesebben hiszünk el valamit egy tekintélyes helybéli kereskedőnek, mint egy nagypofájú jöttmentnek, világos?
    -nagypofájú?...de hülye vagy
    -vigyázz a pofádra...
    -jó, de akkor beszéljünk már komolyan, ne etess ilyen ökörségekkel
    -ne ütögess, jó?
    -menj a francba
    -bumm
    -Taggart!....mi volt ez?
  • LittleL
    [a parkolófiúbak]
    - Tegye már valami biztonságos helyre, a múlt héten is össze vissza nyomorgatták.
    - Igenis.
  • LittleL
    - Láttad a fürdőköntösöket ? Olyan szépek. rajta van az embléma is,
    muszáj ellopnom egyet, annyira szép.
    Neked is lopjak egyet ?
    - Nem, neeem.
    - Ha akarod neked is lopok szívesen, muszáj, hogy abból is legyen otthon egy.
  • Buddy
    és most ajánlom, szóljanak haza, mert egész éjjel bentmaradunk és átvizsgáljuk a telep összes ládáját, kezdve azzal, amin ülök
  • Buddy
    -add ide a kulcsokat
    -vezettél már mercedest?
    -nem mindegy? a kocsi az kocsi
  • LittleL
    - Hé, miez ?, Ez a te kocsid ?
    - Nem, csak tudod itt Beverly Hills-ben a hozzánk legközelebb álló kocsit visszük el.
  • LittleL
    - Mi van itt ? Mit csinálnak ?
    - tudják mi történt itt 5 percel ezelőtt őrmester urak ? El sem fogják hinni.
    Ez a tragacs hirtelen csak megállt, se előre, se hátra.
    Nem tudnának elvontatni ?
    - Nem találkoztunk már valahol ?
    - Nemhiszem, én Buffalóból jövök.
    - Nem inkább a sitkóból jöttök ?
    - ....??....
    - Nyomás öreg !!! A túróba innen !!!
  • Buddy
    -ez az az ember? aki kirepült Viktor Maetland irodájának ablakán és...harcképtelenné tette álcázott járőrünket egy...banánnal?
    -igen uram
    -ez az az ember, aki Taggertet és Rosmundot szolgálatszegésre csábította és becsalta őket egy...striptease bárba?
    -bocsánat uram, Roswoodot...
    -és ugyanez az ember volt az, aki tönkretett egy terített asztalt a Harold klubban ma reggel?
    -igen uram
    -nos feltételezem, mag a detroiti rendőrség büszkesége....hadnagy úr, fel fogom keresni az irodájában
    -...igen uram
    -vövö...ez az az ember...aki..földúlt egy terített asztalt a Harold klubban ma reggel...
    -csendesebben az Istenért
    -miért, a falon keresztül is meghallja
    -Meg ám!
  • Buddy
    -ne játssza meg magát, akármi is történt a maga két szép szemét megkímélték, mi? különben maga is ott feküdne és menne a vágóhídra
  • Rózsalány
    - Hogy miért pont Üvegtigris?! mért, mi legyen: Fapuma???
  • LittleL
    - A seggem meg már úgy szét van rúgva, hogy egy ép hely sincsen rajta....
    - Hé főnök !
    - mi van ?
    - Ahogy nézem, azért nincs is annyira szétrúgva.
  • LittleL
    - Hé Billy, ne aggódj ám ha feláll a dákó.
    - Mi ?
    - Egy dákónak az a dolga, hogy felálljon, úgyhogy semmi vész. Az enyém is feláll. Taggertnek is felállna, de ő a főnök, úgyhogy neki az áll jól ha lekonyul. Én most szolgálaton kívül vagyok, úgyhogy az enyém nyugodtan felállhat.
  • Buddy
    -láttátok, hogy mi történt? elmondom sorban hogy volt
    -uram, legyen szíves álljon oda és tegye a két kezét a motorháztetőre
    - ti be vagytok rúgva srácok?....megáll az eszem, ez nem lehet igaz...engem vesztek őrizetbe, amiért kidobtak azon a rohadt ablakon?
    -pisztoly van nála...
    -uram, ezennel letartóztatom, jogában áll megtagadni a választ a feltett kérdésekre, bármit mond, felhasználhatják ön ellen...az is jogában áll, hogy csak ügyvédje jelennlétében nyilatkozik
    -igen, értem, minden rendben van.....lószar az egész !!, nem értitek meg, hogy kidobtak az ablakon?
    -üljön be az autóba uram
    -de hát bocsássatok meg, mi a vád?
    -tiltott fegyver viselése, rendzavarás
    -azzal zavartam meg a rendet, hogy kidobtak az ablakon? és ha egy robogó autóból dobnának ki, mivel vádolnátok, közlekedési kihágással?...a jó anyátokat
  • Buddy
    -jenny, miattunk ne aggódj, mi jól megleszünk, van itt kávé, kábszer...kösz, hogy összehoztál Vikkel, rendes srác
    -mondtál valamit?
  • Buddy
    -az utóbi időben megfigyeltem, hogy túl sok kávét fogyaszt...biztos így akarja levezetni a feszültséget
    -
  • LittleL
    - Azannya főnök, azt írják, hogy az átlag
    felnőtt embernek átlagosan 2.5 kiló megemésztetlen hús van a beleiben.
    - És nekem mi közöm ehhez ? Azt hiszed, hogy érdekel a téma ?
    - Ááá, neeem. Csak észrevettem, hogy mostanában egyre több hamburgertr fogyaszt.
  • Buddy
    -van erre valami meghatalmazása?
    -ejnye de nagy a szája magának, hallja-e...csak nincs valami vaj a fején?...nagyon gyanús a dolog...nem a magáé az a piros porsche a bejáratnál? Jobb lenne ha az interpol lenne itt és még a seggüket is nagyítóval vizsgálnák? mert azt teszik, nekem elhihetik....egyvalamit nem árt, ha tudtok és ezt neked is a figyelmedbe ajánlom...ha akarom 15 perc alatt 25 emberem van itt, begyalogolnak, elkapják a tökötöket és egykettőre búcsút mondhattok az intézménynek, ha nem vagytok hajlandóak együttműködni
    -mindent megteszünk felügyelő úr, amit kér....amúgy a porsche nem is az enyém
    -akkor amiatt ne fájjon a feje
  • Buddy
    -Dany...ezt gombold be...olyan mint a kutyaszőr, az embernek trimmelni volna kedve....azt képzeli, hogy szexis, pedig nem szexis
    -neeem, egyáltalán nem
    -megkínálhatom valamivel? borral, koktéllal, vagy....limcsivel?
    -neeeem, kösz
    -van egy ilyen citromprés, állati jó, próbálja ki
  • LittleL
    - És milyen ügyben keresi Summers kisasszonyt ?
    - Ja úgy, semilyen ügyben, csak régi ismerősők vagyunk.
    - Dany, mindjárt egy pillanat.
    Fuss már el, és mond meg Summers kisasszonynak, hogy Ahmed Fooley úr keresi.
    - Axel Fooley, Axel Fooley
    - Achual ?? Akmeeel ??
    - Axel
    - Fooley úr keresi.
  • LittleL
    jah, így teljes akép.
  • RelakSfromhome
    A szmájlok a legjobbak :D:D:D:D:D:D:D
  • LittleL
    - Jónapot, tettszik valami ?
    - Egy szobát foglaltattam Axel Fooley névre.
    - Rögtön megnézem.....bocsásson meg uram, de ez a név nem szerepel nálam.
    - Áh, nézze meg a Rolling Stones magazinnál, Axel Fooley, biztosan így írták.
    - Pillanat. Nem, se a Rolling Stonesnál, sem az Axel Fooleynál nem szerepel.
    - Jó, hát elkavarodott valahol, előfordulhat bárhol az ilyesmi, adjon helyette egy másikat menjek fel lepihenni.
    - Sajnálom de valóban minden szobánk foglalt.
    - Azt hiszi nem veszem észre mi folyik itt ? Azt hiszi nem tudom, hogy ha valami nagymenő alak lennék már el lenne intézve az egész ? Hogy én lettem volna az első aki szobához jut pillanatok alatt ?
    Jólvan belátom csak egy kis újságíró vagyok a Rolling Stones magazinnál, aki kizárólagos riportot készít Michael Jacksonnal, amit át fog venni az ország összes képmagazinja.
    És a cím is ki van találva már : Michael Jackson neve fenn ragyog az égen.
    Erre gondoltam eredetileg, de belátom hazugság lett volna, mert a hotel névjegyzékében sem viríthatna, mert néger ide be nem teheti a lábát!!!!!!!

- Egy pillanat, úgy látom van itt valami, egy órája mondták le, egy lakosztályról van ugyan szó, de semmi probléma, úgy kezeljük, mintha egyágyas szobáról lenne szó.
    - Köszönöm, és bocsánat hogy úgy felment a pumpa, biztos ez a rohadt légkondi.
    - Ez érthető uram.
    - És mi az ára úgy különben ?
    - 235 dollár, egy éjszakára.
    -
    -
    - Persze, rendben van
    - 10.emelet, 35 -ös apartman.
    - Köszönöm, ha Michael hívna, lesz szíves megmondani, hol vagyok !
    - Persze, ez természtes.