Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taxi 3
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Aha, olyan... Olyan mint egy penészes kiflinek a sarka...
(Moszkva tér)
Mekkora duma. Loál. 😄D
shit happens
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Ki kell innen vinni õket.
- Jó, és merre vannak ?
- Ahol szirénáznak.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Violet,Tudom,hogy úgysem fogsz lelõni.
-Cesar, Nem tudsz te szart sem!
Hmm..ez most csak úgy eszembejutott.:-))
Az egyik nagy kedvenc filmem:-)
Go Jeff Go!!!!
- Van valaki még itt akit Balfasznak hívnak ?
- Igee, igem (mindenki)
- Sejtettem, hogy Balfaszokkal vagyok körülvéve.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-Nem tud kopogtatni?! Legközelebb kopogtasson!
-Igenis uram!
-Látta mit csinálok?
-Nem uram! Nem láttam hogy megint a babáival játszik!
-Rendben, lelépni!
-Igenis uram!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
(neo bemegy a kulcsoshoz)
( nyikorog a köszörû, ezerrel.)
- Én Neo vagyok.
- Én a kulcskészítõ vagyok.
( Muhahahaha, ott lóg millió kulcs a falon, bemegy a fickó és azt állítja, hogy kulcsokat készít. Muhahaha. Nahát milyen meglepõ, nemde ?

- Az ok, és okozat. Rúzs van rajtad drágám.
- Rúzs? Rajtam nincs semmiféle rúzs, édesem.
- Nem szájon csókolt téged az a valaki.
- Áj.áj, áj. Persephone, ez csak játék volt.
- Ez is az.

A The.Other.Agents.exe frissült valamennyit, biztos 1.0.3.b rc5-c-re 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
azok még a régi ügynökök voltak... õk nem változtak csak és lkizárólag a smith.exe.
és Neo azért mondta h uj verzio mert most nem fogják agyonverni...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
You can't scare me with this gestapo crap.
I know my rights.
I want my phone call.
Egyébként meg utána a magyarban azt írják, hogy minek telefonálni, ha úgysem tud beszélni. Ehelyett azt mondja, hogy mi a jó a telefonálásban, ha Ön képtelen beszélni.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Mi van akkor, ...
... ha beintek maguknak, ...
... és hagyják, hogy telefonáljak!
(felirat)
(kopp Kopp)
- Itt van Mr.Anderson ?
- Azt sem tudom ki az ?
- Ezt Mr.Andersonnak hoztam. Õ szabadított fel. Ezt adja át neki.
- Jól van Bla-bla, és most kopj le.
(neo)- Valaki engem keres ?
- Honnan tudja ezt ? Ezt küldék önnek.
(neo)- szóljon mindenkinek, enjenek a kijáratokhoz. Ügynökök jönnek.
- Ûgynökök ?
(neo)- most.
(ügynökök)- Itt van, a kiválasztott, az abnormális, intézzük el, csak egy ember.
(na és most van az a jó mondat, amikor elkezdenek verekedni, de az ügynök blokkolja Neo kezét.)
- Hmmm, Új verzió.
(az angol szerint)
- Hmmm. Upgrade
(vagyis)
- Hmmm. Fejlesztések.
(szerintem így sokkal jobb, mert így jobban érthetõ, hogy a program fejlesztések miatt lettek gyorsabbak az ügynökök.)
- Jó.
(upload)
- Renben, mire van szükségetek ? A csodán kívül.
- Fegyverre. Sok fegyverre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-What about this? I give you my finger and you give me my phonecall.
(Szabadfordításban- Mit szól ehhez kapja be és hagyjon telefonálni😊)))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(na ezt ki mondta?)
Láttad a piros ruhás nõt ?
- ......???.
- He. Én terveztem a csajt. A nõ nem egy észlény, de ha akarod összehozlak vele intimebb környezetben.
(svitch)- Igyekszik a digitális strici.
- Ne halgass ezekre a képmutatókra !!. Ha megtagadjuk a vágyainkat, akkor azt tagadjuk meg ami emberré tesz.
- ..........???.
- ....Hmmmmmm..........Hmmm.
(csörög az ébresztõóra)
Áááááá. Fúú. Affenébe.
Az egyikben egy jónevû szoftvercég programozója, fizeti az adót, és segít levinni a házinéninek a szemetet.
A másikban viszont Neo álnéven hackerkedik, aki az összes létezõ szabálysértést elkövette már.
Egyik életének van jövõje, a másiknak nem.
..
..
- Ezzel a Gastapos dumával nem tud megijeszteni, és jogom van beszélni az ügyvédemmel.
Telefonálni akarok.
- Nos, Mr. Anderson. Mondja mi értelme telefonálni, ha nem tud beszélni ?
- ............ ????....???, Hmmmmm.......Hmmm.
de biztos maghoz, csak én hallottam félre.
Talán elõ kéne vennem a kazit, és megnéznem.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- És hol van ?
- Lent a föld alatt, közel a naphoz. Ahol még meleg van.
Ha soká élsz megláthatod.
Aludtál ?, nem ?, ma este fogsz, garantálom.
- Rajtad nincsenek olyan....
- Csatlakozások, nem. Ém és a bátyám teljes egészében itt születtünk a valódi viágban. Eredeti Zioni gyerekek.
- Zion ? Az egy város ?
- A jó édes anyádat! ... Mi a Júdea Népe Front vagyunk. 😄D
(Brian Élete) Mekkora loller film 😊
shit happens
Pinhead éppen eszmecserét folytat a fõszereplõ csákóval, szerelése a szokásos, kinézete a régi, ilyet szól:
- Szerinted úgy nézek ki, mint akit
érdekel, hogy mit gondol Isten?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"És akkor megemelte a kalapját...és ki volt az, na ki....EMILIO ESTEVES 😊)
-ééés..... (az egyik srác elõvesz egy papirpénzt) ismered a barátomat.... George Washingtont? (sry, ha rosszul irtam:-) )
-és az én legjobb barátomat....(másik srác is elõvesz egy papirpénzt) George Washingtont?
:-))
Diszkopatkányok- nekem nagyon tetszett, de állitom, ha most megnézném, nem röhögnék rajta kisebbet, mint amikor elõször láttam:-)
50 First Dates....nagyon jó film...az alapötletet mondjuk már lelõtték a Mementoban, de ez viszont egy nagyon jó kis szerelmes film...és ha szeretted Samut a Gyûrûk Urából, akkor kötelezõ....olyan poénokat nyom, hogy röhögõgörcs....
Mert reggel , ébredéskor szegényes lehet a szamuráj megjelenése,
ilyenkor nem árt némi pirosító használata.
( szellemkutya)
Kórusban: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagydarab: Mi ég?
Béna: Szerintem mi!
Nagydarab: Tényleg! (kis szünet)
Kórusban: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Alien Resurrection: Betty zuhan a Földre)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-OK...hozzatok nekem egy fagylaltot..
-Rendben...milyet kérsz? Csokit? Vaníliát?
-Tök mindegy...a seggemnek lesz...
Evolúció
-Nem, ez a Mount Everest. Kicsit többet kéne a Discovery-re kapcsolni.
:ÐÐ (minden6ó)
shit happens
Feltámad a Halál
- Tehát én kapok 35 -öt, te pedig 15 -öt.
- Ahá...... Várj csak, azt mondtad, hogy felezünk.
- De nem azt , hogy egyenlõ arányban felezünk. Én kapok 15 -öt, te pedig 35 -öt.
- Hooogy ? .......én 15....., én 35...?? !! .....Á haggyjuk.