8224
-
#61 Hm. Ez igen jól hangzik. Ha még igaz is, akkor. -
Barganda #60 Tényleg.
Sorry -
ronhaven #59 Nem a demohoz van, a fullhoz. -
Barganda #58 A német verziójú demóhoz kijött egy multiplayer upgrade:
Sacred Multi Upgrade -
Braveheart #57 Akkor asszem az amerikai forgalmazó tönkremegy ;) -
#56 A Március 19.-est alig várom! -
ronhaven #55 Marcius 19. angliaban, marcius 25. amerikaban. Az amerikai verzioban nem lesz vér, meg leszakado vegtagok.
Az alcim meg eleg bena. -
Braveheart #54 Mikor jön ki az angol verzió? Úgí tudom, hogy elvileg 2004 első negyedében, de az már csak egy hónap! Remélem nem fog késni!
Ja és az alcímet meg kéne változtatni sztem... -
#53 gamecopyworld-on megis van mar egy nocd -
#52 nincs hozza tores -
ronhaven #51 Tomper ezt hogy erted, minek hozza eredeti?
Ha valaki tud letoltohelyet nemet fullhoz ,megoszthatna velunk. Sajna FTPkre nem kerult ki, mivel nemet..(legalabbis ahol en neztem)
Nem igazan van kedvem az angolra varni, amugyse kell hozza tul sok ész/nyelvtudas. :)
-
#50 most nezem mindja a demot :)
a nemetet tenyleg nem erdemes... foleg mert nemtok nemetul :P -
Braveheart #49 Miért? Nincs hozzá crack? -
#48 a nemet verziot nem erdemes leszedni, mert nem tudsz vele jatszani, hacsak nincs meg eredetiben is -
antijedi #47 hmm, nem is olyan rossz game :) -
Fro5t #46 -
Fro5t #45 Hi all. Szerintem is zsír jóra sikerült a játék. Tudja valaki hogy honnét lehet letölteni a német full változatot? de lehet hogy inkabb megvárom az angolt(:)
DC-n kívül valami ftp?:)
-
Braveheart #44 És milyen értékelést kapott a német verzió? -
#43 Német verzsön kint, az angol asszem egy hónap. -
Braveheart #42 MEgnéztem a demot, mdinkét karival végigvittem, és szertintem eszméletlen jó!!! Akinek tetszett a diablo2, de kicsit több "szerepjátékra" vágyik, annak nem szabad kihagyni! A grafika is eszméletlen jó, bár nálam a legtávolabbi nézetben eléggé szaggat. Tök jó a hangulatai s, pl. volt hogy a temetőben megftámadott pár csontváz, és hiába ütöttem le őket, 2-3-szor feltámadtak még :) A ló is jó ötlet... Mikor jelenik meg a teljes? -
#41 Végre egy olyan Diabloféle játék ahol van ló. Bazze, ennyit kellett várni hogy rájöjjenek mekkora baba dolog egy paciháton hentelni...
Na de most boldog vagyok -
Braveheart #40 Na töltöm én is a demot. Remélem lesz benne vmi nekromanta féleség, ami élőhalottakat is tud idézni. A Necromancer volt a kedvenc karakterem a diablo2-ben :) -
Braveheart #39 Sztem nem feltétlenül a grafikára kellene gondolni... -
#38 Angol Márc. 23. -
Barganda #37 Leszedtem az angol demót.
Hát mit mondjak, szerintem üti a diablo 2-t.
Mind grafikában, mind játékélményben felülmúlja, és belekerült egy nagy dolog ami a dio-ban nem volt: szabadság.
Én egy morrowind és dio keveréknek látom.
-
#36 Diablot? Tronrol? Konyorgom, mar 2004-et irunk... Be is b*szna, ha meg a Diablo szintjet se utne meg.. -
#35 -
#34 nem, az 1 honap kb -
Rusy #33 Az angol nme jött ki még? -
#32 2cd -
#31 a nemet verzio mar kijott fullban -
#30 Megnéztem a játék honlapjén lévő 16db ingame videót. Hát, én is Blizzard - ezen belül Diablo - kedvelő volnék, vagy mi. De ez a Sacred animációban és látványvilágban betett a Diablonak, odaba..tt neki rendesen. Mert mint tudjuk, a trónon lehet lenni ugyan, de az animáció mint olyan, az nem létezik a Diabloban, csak valami imitálása annak, hogy lássuk, hogy ott valamik mozognak.Itt már nem erről van szó! -
#29 Öcsém, letaszítani a trónról... minek? A Mercedest sem taszítja lejjebb a Skoda, mégis sokan járnak vel és nem bánták meg, hogy megvették. Szerinted csak a trónon lévő játékkal lehet jól szórakozni? -
Rusy #28 Én is csak a némettel nyomtam nemtom... -
#27 Csak a némettel nyomtam, angollal nem, ezért érdekelne, hogy a kombós dolgok vajh mire jók? -
Rusy #26 Annyira nem jó mint a diablo, de azért már eléggé közelít... -
ronhaven #25 Hát hogyha igy állsz hozzá, szerintem a Blizzard következö hekkendszlesséjig ne is várj semmifele vilagmegváltást :D
Másik meg az, hogy nem is a Diablo letaszitása a cél, attol még, hogy nem diablokiller, lehet valami nagyon jo játék. Szerintem ez is az. Pici realizmus, kevesebb ellenség,magyarul nem hordákban jönnek,csak falkákban:), taktikázosabb csata, érdekes csarakterek.
Egyedul a random generált terep hiányzik,de nagyon:(
Najo, mindegy, véleményeket vártál, tessék:) -
#24 Én megvárom az első véleményeket.Valahogy nincs bizodalmam a játékkal szemben.Gyanítom, hogy nem fogja letaszítani a Diablot a trónról. -
#23 Innen húzom az angolt -
#22 Karakterek keppel:
a web ahol kepek es minden fele mas van:itt